Fredag?

Fan känns inte alls som omde är de idag >_< Vart faktiskt förvånad att höra att de inte var torsdag haha

När jag klev upp fick vi besök av Chrilles morfar och bror, dem hade varit och fixat lite med mickes bil.

När dem åkte gick jag iväg för att möta upp Madde, fick låna ett spel av dem som vi tänkte spela imorgon :P

Efter de satte vi oss ute en stund, sen fick vi för oss att chrille skulle få klippa sig =) Så då gjorde han de :P min fina blev så fin :P Sen köpte han silver schampoo >_< Jag och min stora mun ! Aja blir de inte bra är de ju bara att färga de brunt igen =)

Snart ska vi åka och hämta Erika, vi ska handla lite inför imorgon, sen bär de nog av för träning. Funderar på att pausa mitt kort om de över huvudtaget går, för nu på sommaren känner jag mer för att röra på mig utomhus :/ Men får se ska prata med Erika och se va hon  tycker =)

Ha en bra dag :P

OOhh

jag fick ett sms från posten om att kläderna är på väg! Oh va jag hoppas på att de hinner komma fram imorgon!!! Vill verkligen ha dem!!

Tittade på BB idag! Fan de är riktigt roligt! Är så ledsen att jag inte tittade från början, för kan tänka mig att de hände mycket mer då :/

Just nu väntar jag på min fina, vi ska kika på film och mysa.

Imorgon ska Erika och jag iväg och träna! Äntligen de var ett tag sen! Är de någon som vill börja gymma nu så har jag tydligen nå kompis erbjudande, ingen aning om va de är men de stod "Värva en kompis" Nånting nånting =) Kanske kan få med mig baby?

Ha en bra natt nu ska jag tjata på min fina:P

Kumla

Vi var till kumla en sväng och hälsade på! Samt lämnade tillbaka vovvsingarna! Gud va de känns skönt att inte ha något ansvar över någon annans djur!

Mina fina päron hade köpt de jag bad dem att köpa sen fick jag även en fin kofta! Nöjd nöjd nöjd :P Sen hade en viss person handlat på sig en massa sprit hahaha vart chockad när jag såg de. Fick även en as snygg skinkjol den är jag supernöjd med :D

Snart känner jag att de är dags att städa lägenheten! fysatan så de ser ut just nu, har inte kunnat städa ordentligt när hundarna varit här...Eller kunnat har jag väl gjort men kännts onödigt hehe

Ha de gött :D

En instick

Oh va jag hade roligt förra sommaren! Lätt en av de bästa sommrarna i mitt liv, året innan va grymt de med men förra året var speciellt.

Träffade min fina, fick umgås med min kära Lina som har flyttat, umgicks även med min fina fia allt var bara så underbart och bra! Nu säger jag inte att de är dåligt men kom bara på hur jävla bra de var förra året! har mycket att stå i om jag ska kunna slå de i år ;) Dock kommer de inte lyckas med tanke på att jag jobbar hela sommaren. Klagar inte för behöver en inkomst!! :D


(snodde bilden från Lina!)
Dessutom saknar jag min fina kropp! Mina boobisar var så små och fina då! Är inte så ful nu heller men fan va jag mådde bra med min kropp då. Dock fick jag den på helt fel sätt men men! Nu tränar jag iaf, så får se hur lång tid de tar innan jag är nöjd igen haha


Bästa med nollnio!!!

Torsdag

Så jävla typiskt att man börjar bli förkyld innan någonting roligt händer!

Vi beställde dem fina kläderna till älskingen också så nu behöver jag inte må dåligt! Fast nu mår man dåligt över pengarna istället >_< skit!

Idag ska vi till kumla och träffa mina kära föräldrar! Hoppas att dem har köpt med sig de jag bad dem om :P

Hare bra så länge

Blä

Fan! Killkläder är fan jävligt dyrt :/ Sitter och har hittat en massa fint till min fina, men fan allting kostar ju dubbelt så mycket! Jag fick typ 5 saker för samma pris som jag hittade två tröjor till honom :S Tänkte överraska honom med nå fint, men men får vänta tills han kommer hem och kan välja ut själv vad han vill ha istället =)

Snart blire promenix med vovvarna, men först måste jag få hem min karl!

Onsdag

Som dock har känts som torsdag! Längtar nog för mycke till helgen! De ska man inte göra för då blir de alltid en flopp :/

Idag har vi inte haft en lugn stund. Älsklingen klev upp vid halv 7 för han skulle iväg på kissprov för ica, jag vaknade också då men jag orkade inte kliva upp :/ Jag hoppas inte h an blev allt för sur för de. Sen när han kom hem så var han vaken hela tiden medans jag låg och typ halv sov till typ 11.

Senare åkte vi iväg först till hälla för att plocka upp en sak till Chrilles mormor och morfar, sen bar de av till surahammar. Där bjöds de på mat och fika, vi satt och pratade och lekte med hundarna. Vi fick fina påskpresenter också. De gör så att man får dåligt samvete, vi köpte ju bara godis till barnen, hade jag vetat att vi skulle ha fått saker hade vi nog förmodligen också köpt nått till de vuxna med :/ Men presenterna uppskattas :D

Runt 18 tiden åkte vi tillbaka till västerås, och jag råkade hitta en kod till Rean på nelly, så jag gick in och shoppade. Har ju fått pengar och inte köpt kläder på as länge, så jag kände att jag skulle få unna mig de =) Sen fick jag ju min lön idag så de vart ju i stort sett +-0 :D

Erika kom över så vi gick en låååång promenad, dock utan hundarna. De har fått en bra mängd promenade idag iaf så kände att dem fick vara själva en stund. På vägen hem från promenaden stannade vi på Ica och jag hämtade ut min nya bikini! Oh va jag blev glad för den passade. Eller ah kanske inte perfekt men jag grät iaf inte. Sen var jag så dum att jag gick in på nelly igen och hittade en massa mer jag ville ha! Men ska hålla mina kliande fingrar i styr ett tag frammåt, om jag inte hittar nå super fint åt min fina <3


Unnade mig dessa :D Oh längtar!!!

Sen har vi även planerat lite inför valborg! Ska bli så kul att träffa mina fina igen <3 Samtidigt umgås med mina nya fina =)

Segt!

Vaknade av mindre trevliga ljud i morse! Plus att jag inte har kunnat sova ordentligt inatt! Vaknade till och från flera gånger! Nu är man mindre pigg!

Idag hade vi planerat att sitta ute på en filt och ha de mysigt, men när jag gick ut med hundarna så duggade det! Aldrig roligt! :/ Dock behöver gräset o allt annat det! Men de får gärna typ bara regna idag sen vara fint resten av veckan.

Skulle vara mindre roligt om de regnade på valborg :/ Har bjudit hem några vänner till kumla för att ha de mysigt och grilla och spela lite spel! :P Längtaaaar!!

Måndag kväll

hello hello i kvällsyran! vi skulle ha haft liten myskväll och kollat film och sånt. Men Jessica frågade om hon kunde få komma förbi o de var ett tag sen jag träffade henne så de var en självklarhet. Vi drack kaffe och pratade lite skit. Trevligt.

Nu sitter jag här och väntar på att min fina ska sluta spela så vi kanske kan få den där myskvällen.

Dennis frågade om vi kunde komma över, men efter en heldag ute så orkar jag knappt gå ut med vovvarna. Dem är nog lika trötta som vi men dem måste ut, så snart blire väl en kvällspromenad!

Hoppas på lika fint väder till imorgon så man kan få en fin dag i solen igen :P


Röd måndag

Idag har jag sovit hur lääänge som helst. Jag kunde inte kliva upp ur sängen. Tur att Chrille var piggare än mig iaf. Tror jag sov till typ tolv eller nått. Dock ganska skönt men de blir nog problem ikväll!

Chrilles mamma kom hit idag med Marcus, så vi har haft en heldag ute i solen. Riktigt skönt med glass och dricka. Vi åt även baguetter med rostbiff och potatissallad! Mumma!

Nu ska Chrille skjutsa hem dem och jag ska vara kvar med hundarna. Sen blire nog lite mys med älsklingen.

Tvätten är även klar så de är skönt.

ne ha en fortsatt bra dag!

Söndag kväll

Usch o fy o blä va jag är seg. hoppas inte de är nå annat som är fel. Vill inte bli sjuk!

Dock tror jag mer att jag är överdrivet mätt och utmattad. Har varit på benen hela dagen. Jagat runt hundarna och hela tiden behövt vara på vakt. Usch nu när man äntligen slappnar av så gör man de rejält. Fan alltså.

Just nu är jag ensam hemma. Har kikat på BB. Så grymmt roligt de är. synd bara att man inte kan se hela tiden för då skulle jag minsann inte ha tråkigt när jag är ensam.

Sen sitter jag även och funderar på om man kanske kan kolla med sitt bolag om man kan få nå bra priser för mobila samtal. Så jag kan ringa till mina kära vänner som inte har comviq. De kunde jag med förra bolaget, dock var de det enda positiva så vi bytte ju. Ah värt ett samtal.

Nått annat som är värt ett samtal är även den där jädrans råttan som springer ute vid soporna! Jag lovar att han lägger en massa ungar där! Usch va vidrigt! Tänkte ta kort på den igår men den han springa iväg. Den klättrade på väggen och höll på! Ne fan om den kommer in i källaren eller nått! Ne på tisdag blire ett samtal till HSB!


Tänkte jag lägger upp en bild på mitt fina mobil smycke :D Lovin it! Får ju inte införskaffa en nano gris eller mini för den delen så dehär är väl de närmsta jag kommer husdjur! :/
Dock har den blivit smutsig nu =( Men den gör mig glad :D

Flygande tefat

Fan va bra de har varit idag! Eller ah man vaknade ju o mådde som man förtjänat men de var de värt.
Vart dock ingen frukost för de bara blev inte så haha

Savanna spydde som en räv idag, så fick springa efter henne och torka! Inte kul!
Min fina Fia ringde mig idag, vi pratade lite skit. Dock fick jag lägga på för Savanna spydde igen >_<
---
Känns som om en annan vänskap håller på att rinna ut i sanden.....
---
Efter de tog jag oc älsklingen fram inlines och åkte en sväng. Planerade in lie grillning också.

Vi åkte till hans moster med Kim och Erika och grillade! Riktigt mysigt, jag gjorde hemma gjorda hamburgare mumma med friskobröd =)

När vi skulle åka hem gjorde älskllilngen nått som var så dumt. Han la hundarnas matskål på bilen och glömde den. Så när vi kommer ut på stora vägen hör vi att någonting låter, sen låter de pliiing och då fattar vi att den åkt av taket! Jag fick så ont i magen så jag skratta! Jag fick springa efter den medans chrille satt kvar i bilen med varningsblinkers! Oh jag skrattara nu med haha! Klant säger jag!

När vi kommer hem så är grannpojken ute i stövlar och pygamas! Jag tänkte fråga om hans föräldrar visste det men dörren stod ö0ppen så jag antog att de visste. Men när vi ska gå in i lägenheten kommer mamman och frågar va han håller på med, så då berättar jag, hon springer ut efter honom barfota haha filken sat unge hahah'

Jag håller på att bli tokig av hundarnaaaaaaa >_<

Påskhelg

Tjenixen igen! Här är jag!

I fredags så hade vi "knytis" Med riktigt god mat!

Förberedelserna för potatisgratängen!
Vitlök, gullök, purjulök och margaring i mängder!

Sen självklart potatis, grädde, matlagningsgrädde och kryddor!

Mumma med fläskfilén!

Erika gjorde mumsmums sallad!

Ja den här bjuder jag på. Här står jag och lagar till fläskfilén med alla kryddor och skit!


Så jävla gott de blev!

Erikas fina dukting =)

-----

Igår så vart vi sugna på att åka inlines. Först satt jag ute i solen och stekte, sen åkte vi ut till båtskjulet till Tina och tommy, där träffa vi även hans mormor och morfar. Där satt vi också i solen så jag brände mig!! IGEN! Sen åkte vi hem till Tina och Tommy för att hämta inlinsen. Då blev vi dit bjudna till kvällen för lite påskmat. Så vi tog inlines och åkte dit efter att vi storstädat lägenheten och gjort oss lite fina. Chrille fick ont av dem så vi lämnade dem kvar där. Maten var suverän, de bjöds även på dricka. Kan säga att vin är gott men fan farligt! Riktigt trevligt hade vi.

Sen gick vi hem och mötte upp Madde och Staffan. Vi fortsatte dricka och spelade först yatzy sen nå annat as roligt spel där man ska se hur lika man tänker. Svårare än va  man tror men riktigt roligt spel! Riktigt lyckad kväll! Måste göras om!

Nu sitter jag och svettas som ett jävla as i bh. Har dörren öppen men de hjälper fan inte! Vi ska snart ut och åka lite! Sen blire grilla ikväll!

Ha de bra =)

Lång fredag?

Att man vet att man drömt konstiga saker men ingen aning om vad? :S Knas!

Vaknade av mig själv i morse! Skönt att inte behöva bli irriterad på en klocka. Tog vovvarna och gick en långis! As skönt väder idag med, dock blåser det satan >_<

Idag ska vi ha knytis! Eller de skulle ha blivit knytis men de flesta har familjen att åka till så de blev jag, Erika och Chrille. Får se om fia kommer förbi någonting =)
Vi skulle ha gjort hemmagjorda köttbullar och lite annat smått och gott men eftersom de bara är vi tre så blev de fläskfilé med potatisgratäng för att lyxa till det. Får bryta traditionerna lite! Dock har vi tre ägg också eftersom alla andra var dåliga haha så dem ska vi väl äta också =)

Snart ska vi iväg och inhandla de som fattas. Glad påsk allesammans. Ingen aning om de är idag man firar påsken! Kommer inte ihåg de utan min mamma juh =( Typiskt!

Lite annorlunda ägg =)

Kväller

Som sagt efter regn kommer solsken! Efter att ha pratat med mina underbara vänner så blev allt mycket lättare och bättre!Dock känns de fortfarande inte helt bra men de är bättre som sagt =)

Erika kom över idag och vi målade fina påskägg tillsammans, as trevligt.


Vi blåser för fullt. Vi tänkte koka äggen och äta dem imorgon men alla ägg flöt upp så hehe då valde vi istället att göra på detta viset, istället för att bli dåliga =)



Visst blev de fina :D

Sen kikade vi på BB. Den där jädra låten sätter sig på hjärnan kan jag säga!

Tordag

Tjenixen..

Dagen började ganska skönt med en promenad i morgonsolen. Sen gick vi hem till Kim för han skulle bjuda på frukost. men jag lagade den. De var ett tag sen vi åt så mycket till frulle. Gjorde ägg och bacon som beställt. Mumma. Chrille dock har tappat aptiten, tror han är lite nervös inför de nya jobbet!

Efter frukosten gick vi ut, Dennis följde med också. Vi satt ute på en gräsmatta och hade det trevligt medans hundarna fick leka av sig lite. Jim Chrilles kompis kom förbi han med. Vi satt där bra länge sen bestämde vi oss för att gå hem. Så nu är jag hemma =)

----
Igår var jag och älsklingen ute på en mysig kvällspromenad, skönt! De luktade sommarregn, de doftar så gott :D

----

Just nu tror jag att både jag och min fina är nere i en svacka.. Spec efter igår! Inte kul! Ingenting mellan oss så utan tror de beror på nå annat. Han har tappat aptiten efter insidenten med Pizzan o jag vet inte va jag ska göra med mig själv :/

-----
Imorgon blire påskknytis hos oss. Dock kunde inte alla komma så blir nog bara vi och Erika. Får se om Lindah kommer förbi också! Hon vet att hon är bjuden =)

-----
Längtar till nästa helg!

Onsdag

Idag vaknade jag av att klockan ringde. Skulle ner på stan för ett inbokat möte. Klockan var då halv tio! Sätter mig upp i sängen, sätter klockan på znoze sen somna jag om i 10 minuter. Nästa gång klockan ringder tvivlar jag på min magkänsla om att mötet var halv 11. Så kollar igen! 15.00!! GAAH jag hade lust att skrika! Men men hundarna skulle ut iaf så gick inte upp förgäves iaf!

Erika och jag tog en långpromenix med vovvsingarna.  Sen gick vi hem och jag fick fnatt och började städa! Hundarna tuggar inte sin mat ordentligt så de låg matbitar i hela köket, o när jag väl var på g så damsög jag hela lägenheten plus att jag diskade ett berg! Skönt att ha de gjort kan jag säga.

Efter det bar de av ner på stan, även där en promenix! Samt hem igen! Så underbart skönt de är att vara ute och gå!

De blev inge gym idag, vet inte varför men vi sa de att vi ska röra oss mycket genom att gå och de har vi gjort! Jag kan ju säga att jag var skapligt svettig när jag kom hem!

Väl hemma gjorde jag baconsås och makaroner, vi brukar inte äta så här tidigt men efter gårdagens insidenter som slutade i att vi båda sprang på toa, så vågade jag inte ha så långt emellan måltiderna :/ Eller de kommer väl hålla sig i några dagar sen kommer jag väl glömma de igen :/

Jag funderar på att köpa BB på nätet så jag kan titta när jag har tråkigt, men känns dock lite onödigt :/ Men man blir ju så sur när de står "Kolla in dehär" Eller " Kolla in dedär" På nätet! >_<

Mamma och Pappa med restrerande familjemedlemmar kommer över en sväng idag, så tur var nog att jag städade!

Åh va gott de skulle vara ... (Hoppas innerligt att mamma och pappa ser detta just nu ;) )

ingen rubrik

Ibland kan man känna sig bortglömd. Ibland bortvald. Ja ibland får man känna sig lite besviken också. Allt kan inte vara hur bra som helst. känns bara så tungt när man inser att de är så! Vet att det delvis är mitt fel också men jag försöker..Eller? Ne de kanske inte är så som jag tror heller, men kan inte låta bli att fundera.
Undrar vart de gick fel, förmodligen när jag flyttade.

Ne måste ta tag i det! För de kan inte fortsätta såhär! Blir så ledsen utav de, utan er :/ Även fast jag är hur lycklig som helst så känner jag att de är nått som fattas. Vet inte ens om ni läser de här men om ni gör de så.. Jag saknar er och vill inget annat än att ha våra picknikar ute i parken på en filt, våra små road trips, fyllekvällar eller bara mysstunderna med mat o trevligheter! Fan va jag saknar de =(

Var bara tvungen att skriva av mig lite...

Underbaaar tisdag

Undrar hur många dagar framöver som kommer börja med underbara/underbar?

Den här dagen har varit det av flera anledningar. För det första så kom en liten flicka till världen! Är sjukt glad för detta! Grattis fina Frida och Patrik till er fina tjej! Är så lycklig för deras skull!
Sen har dagen varit helt fantastiskt fin.

Dagen började med en tripp till Maxi, där köpte vi påsk godis, så dumma vi är med tanke på att CityGross hade mycket billigare. Men men sen tog vi en tårta också för Chrilles mamma fyller år. Vi åkte ner på stan en sväng innan vi åkte till hans mamma. Väl där så bjöds de på fika. Vi var där en stund sen tog vi en trevlig ute dag med hundarna på en hundgård där man kan släppa dem lösa. Vi ringde dit Madde och Staffan och de tog med sig mio. De vr riktigt trevligt.. Klockan blev lite mycket så vi bestämde oss för skitmat. Vilket ledde till att Chrille blev dålig samt pici. Tror de båda var lite uttorkade :/

Imorgon blir de ett besök på ett mindre roligt ställe, sen kanske de blir att leka med Lindah. Vi får se hur de blir.

De tog nästan en timme att skriva klart de här inlägget för vi fick besök av Niklas och Jim. Trevligt, de kom hit med inlines! Fan va sugen jag blev på att åka jag med =(

Får ta de nån dag när min jädrans solbränna har lagt sig, för dagens ute dag har inte gjort de bättre :/
Detta var förra våren då jag brände mig på örat!! De vill jag inte göra om ska jag säga!! AJ!

Underbart

Igår var vi iväg och hämtade den beställda tårtan runt halv 12. Sen bar de av till Kumla. Där bjöds de på Fika. Vi satt i solen och hade det riktigt trevligt. Var även över en sväng till mina gamla grannar familjen Gehlin. Kul att få träffa dem en sväng också.

Senare under eftermiddagen så fick vi för oss att grilla. Så nu har vi haft vår första grillning. Oh va mumsigt det var. Tyvärr hittar jag inte mobil sladden så kan inte visa bilderna på den snygga tårtan som även den förtärdes under denna kväll. Vi drack vin och hade det riktigt mysigt. Dock brände jag mig lite på näsan, men de är lugnt.

Vi åkte hem idag, tog även med oss vovvarna för vi ska va hundvakt medans mamma och dem åker iväg en stund.
Lindah kom över och vi satte oss ute med vovvsingarna och fikade och pratade en massa strunt! Älskar detta underbnara vårväder.

Snart ska jag och Mange gå iväg med hundarna så de får busa av sig lite granna! Hoppas att de går bra =) Annars får vi ha dem kopplade :/

Ha de bra så länge! Tjingeling

Lördag

Ingen party lördag direkt men trevlig ändå =) Satte klockan på 11.00 stänger av larmet då ringer mamma "Väckte jag dig?" "Eh nää? hehe" Hon hade sagt åt mig igår, lägg dig i tid så att jag inte kommer o väcker dig i morgon. Hahaha de va ju inte hon som gjorde de utan väckarklockan, hon råkade bara ringa några sec efter hehe.

Mamma, Ida och Pici kom förbi på lite kaffe, sen bar de av emot stallarholmen. Vilken krånglig jädrans väg måste jag få säga. Det var riktigt svårt att hitta innan vi kom till den biten som jag hade skrivit mer detaljerat på min hemma gjorda karta. På vägen in till strängnäs så hade de varit en krock. Så vi fick stå och vänta. Såg bilen, tog även kort och filmade hehe gömde de dock lite för polisen. Vet inte om man får ta kort eller liknande på sånt, men är man nyfiken så är man. när vi väl kom fram så fick vi träffa björnarna o de var så mysiga. De såg bara ut som björnar och lika gosiga som björnar men de var bara två riktigt stora pulisar. Vi satt och pratade och fikade ett tag sen tog vi med oss kära savanna hem. Hon var lite skakis i bilen, vågade inte hoppa in eller ur sen när vi väl kom hem till  mig vågade hon inte heller gå in i trapphuset :/ Men de kommer. De lär komma med tanke på att vi snart ska ta hand om dem. Men annars gick vovvarna ganska bra ihop. Nu hoppas jag bara att de går bra hemma i kumla  med dem.

Väl hemma lagade jag mat. Vet inte men den satt inge bra i magen :/ Sen bar de av igen. Var ut på en liten skön kvällspromenix med älsklingen. Riktigt skönt. Så nu sitter jag här, utslagen jävla bilresor och trötta ut en! Puh säger jag. Och imorgon ska vi iväg igen till kumla på Sofias (Jimmys Sofia) Kalas för hon fyller 30. De ska bli trevligt =)

Ne nu ska jag ta och varva ner innan jag ska sova. Ha en bra lördagkväll =)

Klant och däckbyte!

Som sagt så har jag fått jobb på tal om ingenting =) Var även på en intervju idag, vilket kanske ger mig channsen att få jobb om inte vikariatet eller va de nu kallas för dörlängs i sommar! Skönt att vinder har vänt till medvind!

Igår lekte vi med kim. Åkte och shoppade presenter till vänner och familj. Sen så skulle vi åka och ballansera däcken...trodde vi ja! När vi kommer dit så är de inte bara obalans i däcken utan hela jävla däcket vobblar. Sne slitet! Båda framdäcken. Sen kommenterade dem på de tredje också och sa "Tur att inte polisen har stoppat er, för de är bara 2.0 i djup. hehe minimum är dock 1,6 på sommarn men hade de varit en elak snut hade ni fått minst 800kr per däck! " Hehe då tog vi oss i kragen och köpte 4 nya! Dock fick vi super pris för vi kände en snubbe som jobbade där! Tack vianor för hjälpen =) As trevlig personal! plånboken blev ju 2"lax" lättare hehe.

När vi kom hem från shoppandet (Detta hände innan vi åkte iväg och bytte däcken) Så ställde sig Chrille och skulle laga sznitsel, men blev nr 2 nödig så jag fick ta över. Och jag som är såå otroligt smidig ska vända på den där jävla köttbiten och stänker ner mig. Sen efter typ två sec inser jag att de bränner satan på foten! Fatta FOTEN? Jag hade strumpor på mig men de gick igenom, så jag fick en nästan 1cm stor blåsa i höjd och dubbelt så stor i omkrets!! SATAN va ont de gjorde! Händer bara mig alltså!


Fick ett riktigt oväntat besök i morse när jag stressade runt i lägenheten! Chrilles kära bror kom förbi. Trevlig överraskning måste jag få säga =)

Var även iväg till coop för att köpa årets första glass. Eller ah inte första men första från bunken, eller ah i förstår nog säkert...Inte. Man har ju ätit glass hemma på burk men nu köpte vi en varsin liten? Aja =)

Just nu försöker jag ringa på omplaseringshunden som familjen är sugen på. Dock får jag inte tag i frun i huset. Men skam den som ger sig =)


Plus att de var riktigt fint väder! Ah den satt fint =)

Ha en fortsatt bra dag, nu ska jag göra kyckling med ris och curry hade jag tänkt =)

Onsdag 13

Idag väcktes jag av ett riktigt roligt samtal! Nu är man inte arbetslös längre..Eller jag börjar inte föränni juni men iaf :D Känns underbart att veta att jag har ett jobb :D oh va glad jag är! Ska dock på en till intervju på fredag får se va de är för någonting. Känns skönt att de är så. Men hade kännst bättre om de kanske hade legat mer utspritt över året haha

Vi fixk lite tråkigt idag så vi bestämde oss för tacos. Bjöd över Chrilles kusin, sen bjöd vi med föräldrarna. De var riktigt trevlig, de bjöd på blåbärspaj. Mums

Tittade på efterlängtade programmet arga snickarn. Fy bubblan säger jag.


Just nu sitter jag och håller tummarna för m in kära vän Lindah!!


Ne nu ska jag kika film och vara deprimerad över diskberget efter tacosen som väntar på mig >_<

Ha de bra!

Då var de måndag igen

I helgen har man inte gjort så världs mycket. Var och hälsade på Barbara som fyllde år, vi blev inte förvarnade att de skulle bli mat där så vi åt innan. Dumt.

I söndags var vi iväg till kumla för att byta till sommardäck. De är jag mindre glad för! För nu har bilen börjat skaka igen =( Vi som just fått bort skakninarna! Jävla skit! Men de trevliga var att jag fick träffa familjen igen =) Mot kvällen åkte vi hem och jag fick köra =(

Idag var vi på Zumba! Fy helvete jag har nog inte svettats sådär mycket på bra länge.

Ne nu börjar programmet som jag velat se as länge så hej så länge!

Fredag hela veckan..

Idag, vaknade jag inte ens när baby åkte på sin avslutning! Sen när jag vaknade och upptäckte att jag låg ensam i sängen var inte alls kul =( Är så van att vakna vid hans sida. Hur fan ska de bli sen när vi börjar jobba igen >_< Måste uppskatta tiden bättre märker jag!

Ringde runt till mina referenser för att påminna dem att, ja de var mina referenser utifall att dem skulle ringa haha.
Sen satt jag och triggade upp mig själv. För jag skulle på intervju runt tre tiden. Så baby skjutsade ner mig. När jag väl kom in släppte nervositeten ganska snabbt. Jag berättade lite om mig själv och svarade på hennes frågor. Jag hade faktiskt riktigt roligt om jag ska vara ärlig. Var där i lite mer än en halvtimme. Sen var de över. Kvinnar jag pratade med verkade ganska nöjd så nu tycker jag att vi alla håller tummarna för mig :D

Efter intrevjun åkte vi och hämtade lilla Bobbo vovven. Sen åkte vi hem. Lindah kom över efter ett tag, så då satt jag, hon, mange och Chrille och pratade lite skit och även om vissa riktigt stööörande saker. Gah va förbannad man blir på människor som inte kan lämna en ifred!

Älsklingen skulle på bio ikväll. På Sucker punch tror jag den heter. Själv har jag inte varit på bio på bra jävla länge haha sist jag var så var det new moon som gick. Sämst!
aja medans dem var på bio så umgicks jag med lilla Lindah. Vi körde potter marathon. Dock blev de inga riktiga garvanfall idag. För nu kör man bara om samma  jävla banor hela tiden! Dööh.

Nu har lindah åkt hem till sig och jag är ensam. Ska titta på den efterlängtade filmen 7. Har velat sett den sen syrran berättade om den. Så ha de gött allesammans och god natt!

Torsdag

Denna dag kunde fan inte börja bättre!! Chrille fick ett samtal! Ett riktigt bra samtal!  AH jag är så glad för hans skull :D

När han åkte iväg så ringde jag ett samtal, som faktiskt blev bra =) Ska på arbetsintervju imorgon :D Oh va jag är glad :D Nu får man hålla tummarna för mig :D Som tur är ska vi äta fläskfilé idag :P Bra sätt att fira min älskling på =)

Ne nu ska jag fortsätta med mitt glada humör! idag kan nog ingenting dra ner mig :D

Onsdag..

Dagen har väl varit lite halvseg i sig. Vi åkte iväg till Chrilles moster för att låna tvättmaskinen, för som sagt troslådan gapade tomt efter sista paret idag. Jag förstår inte hur karln kan ha kvar? hmm...
Aja vi åkte dit och var lite sociala, medans vi väntade. När vi satt in andra maskinen vart Tommy sugen på nå gott så vi tog en långpromenix runt, runt stannade vid en affär och köpte honom nå gott, sen gick vi hem. De var så skönt plusset i kanten var att vi fick med oss min kära älskling!

Skulle ha varit på spinning idag men de blev inte så, för vi hann inte :/ Jag som hade sett fram emot de! Men men!
Kommer fler gånger! Vi ska iväg och träna imorgon istället! Skönt.

Pratade även med the boss om lite saker. Och är allt som de ska så ska jag jobba på lördag.

Nu till någonting helt annat.. Jag kan inte låta bli att tänka på hur jävla lyckligt lottad jag är i livet iaf. Trots alla motgångar jag som jag haft. Men under denna tid så har jag alltid haft mina vänner och jag har försökt att finnas där för dem! Jag har haft min underbara familj vid min sida! Även min fina älskling! Trots de problem som finns i mitt liv skulle jag aldrig byta ut de jag har för att få mina problem att försvinna! Aja jag kände bara för att skriva av mig lite.

Hoppas ni haft en bra dag, ha en fortsatt trevlig kväll iaf =) God natt!
Ill be strong soon enough!

onsdag

Idag vaknade jag av grannarna igen! Gaaaah! De måste ju fan vara döva. Vi som hade fest i fredags spelade inte ens så hög musik som de gjorde i morse. Så jag la mig en stund och tittade på tv. Sen ringde pappa och väckte oss båda. Vi åkte till farfar för att se hur han mår. Och de såg ut som att han mådde mycket bättre. Han måste verkligen ha en vakande ängel över sig eller något, så gammal och klarar av att ha tre eller fyra olika diagnoser.

När jag kom hem så umgicks jag lite med baby, sen ställde jag mig och gjorde pasta med cremefraiche och kassler. Mumma blev de tro de eller ej :P Sen har jag varit riiiktigt duktig. Inte druckit en droppe dricka sen i fredags. Så de ska jag fortsätta hålla mig till =)

Nu ska vi hämta lilla bobbo och låna en tvättmaskin för faan va mycket tvätt vi har och mina trosor tog slut i morse hehe vi har nämligen ingen tvättid föränn på söndag! Hehe

Ne nu ska jag packa tvättpåsen! Ha en bra dag!

Tisdag

Nu har jag ganska svårt att skilja på vilken dag som är vad, vad som händer när, var och hur! Jag håller på att bli tokig!

Ringde nyss till sjukhuset för att kolla hur min farfar mår. De verkar som att de går mot bättringsvägen! Det var riktigt skönt att höra! Och dem på avdelningen är riktigt trevliga.
Var även ner på stan en snabbis idag, jag har upptäkt att vi kanske ska investera i ett busskort :/ Blir ganska dyrt att ta bilen så ofta som vi gör. Jag vill ha en cykel! Skulle underlätta allt! Speciellt nu när vädret börjar bli så fint!

Just nu är jag ensam hemma. Känne lite tråkigt, men men får se om jag hittar nått att göra!

Måndag kväll

När älsklingen kom hem gjorde vi fläskpankaka, jag kom inte riktigt ihåg hur man skulle göra de så jag hällde bara i utan att måtta. Eller om jag ska vara ärlig så brukar jag aldrig följa recept om de verkligen inte är någonting som blir kaos utan de. Tillochmed på hödstadiet under hemkunskapslektionerna sket jag i receptet och woala mina och Sofias muffins blev de absolut snyggaste och godaste för den delen! Och som de andra gångerna så smakade även fläskpankakan gott. Så ja ibland är de bra att tämja lite på recepten ;) Fast jag ringde mamma och kollade så jag hade haft i allt som skulle vara i iaf..För att vara på den säkra sidan hehe

Min kära Fia ringde mig idag, vi pratade ett tag! Alltid kul, saknar henne =(

Var även över till Erika igen och som vanligt med hennes dator så lyckades inte min duktiga älskling fixa de som är fel. Stackars både honom och Erika :/ Måste vara frustrerande.

Ne nu ska jag vara osocial som jag har velat vara hela dagen, har inte haft någon lust att göra någonting..Ibland får man känna så..

Btw läste ut en bok om en tjej i surahammar! 14 år  till salu! Riktigt hemsk berättelse!
Läs den om du inte redan har gjort det!



Måndag den 4e

Va är de för fel på mig? Bläää!  De är ju bara att ta sig i kragen o gört! Men neeej då!

Aja jag var ner till stan idag, fuskade lite med parkeringen hehe fick ingen böter heller :P Var klar ganska snabbt så de var lugnt =)

När jag kom hem så gick jag över till Erika, Chrille var där och skulle hjälpa henne med datorn. Vi vet fortfarande inte vad felet är hehe

Nu kommer jag vara ensam hemma ett tag :/ De gillas inte, hade varit trevligare om jag hade haft pici här :/

Aja hörs

Söndag söndag söndag..

Jag är så sjukt utmattad. Fast vi inte gjort någonting särskilt idag, huvudet är helt slut men kroppen orkar mycket. Jag skulle lätt kunna somna nu, kanske vore en bra idé iaf :/

Dagen har varit jobbig på sitt egna lilla sätt..Tur är då att min mamma och pappa kom över en stund och fick mig på andra tankar. De tog med sig lite av den goda maten som mamma har lagat. Längtar till att få smaka den. Sen handlade dem åt oss, även fast de inte hade behövt göra det! Jag vet fan inte vad jag skulle göra utan min underbara familj! Min älskade sambo och mina bästa vänner! En bättre lott kunde jag inte ha fått i livet känner jag!

Imorgon har vi lite ärenden att uträtta sen hoppas jag på träning för efter denna fettis helg så lär de behövas kan jag säga!

Nu ska jag ta och kika lite på taken som går på fyran! En riktigt hemsk film!! Usch!
underbart de hade varit att få hoppa i en sån här just nu! Bara få mysa, oh!

Nu räcker det!

Som sagt så har jag inte varit på nå bra humör den senaste timmen. Dock var jag omringad av goda människor de är jag riktigt lyckligt lottad för- Synd bara att en av dem var tvungen att åka hem..

I fredags kom underbara Laura hit, vi skulle ha inflyttningsfest och hon gjorde oss den äran att köra enda ifrån örebro och hälsa på oss! De kom lite folk. Vi hade det riktigt trevligt i lyan, spelade lite fyllospel och pratade en massa strunt. Sedan var de utgång, vilket vi egentligen hade kunnat slopa för när vi väl kom ut var de inte samma stämning längre:/

Igår vart de fullt hus igen en stund. Vi alla var ganska sega och utmattade efter fredagen. Vi satt mest inne och tog de lugnt. Sen kom min kära pappa och hjälpte mig att sätta upp hyllorna i vardagsrummet och i köket. Tack papi!
Sen åkte vi ju till farfar en sväng, jag hade ju varit uppe hos honom tidigare under fredagen för att vara med under röntgen. Han var så rädd stackarn, jag höll honom i handen och försökte lugna honom. Han såg mycket kryare ut när pappa och jag var upp till honom igår än va han var i fredags morse. Dock var han inte alls kry. Det är inte kul att se honom må så dåligt!
När vi kom hem från sjukhuset så satt vi hemma och drack kaffe och jag gjorde några toast till våra kära gäster och pappa i väntan på att mamma skulle komma över! Hon var tvärr inte här så länge. När de hade åkt satte vi oss och tittade på film.

Idag åkte kära laura hem:/ Vi ska ta och hälsa på henne snart! Idag ska vi upp till Farfar igen för de lovade vi honom igår. Hoppas att han mår bättre idag!

Jag är så lyckligt lottad! Min fina älskling är duktig på att ta hand om mig och förstå mig! ÄR så jävla glad att jag har honom han förgyller mina dagar! Älskar dig baby du är bäst!!

helgen

Helgen med inflyttningsfesten har varit riktigt kul. Dock är andra saker mindre kul.



"Man hoppas ju på de bästa iaf. jag vet att jag inte haft så bra kontakt med honom de senaste åren, men de är för att han har betätt sig som ett svin! Men de gör inte att han inte fortfarande är min farfar."

Vill bara påpeka och du vet vem du är! Att min farfar har inte alltid varit snäll mot mig. Och för att jag skriver att han betätt sig som ett svin mot mig betyder inte att han är ett svin! Att du över huvudtaget förvränger mina ord för att få någon annan att framstå dålig!! Jag hade en underbar kontakt med min farfar när jag var liten, men ju äldre jag blev desto sämre blev den, för någon tuttade i honom att min pappa var de ena och de andra och varje gång jag kom på besök så var de det enda jag fick höra! Och vilken frisk människa vill höra någon prata skit om ens familj? Nu är jag riktigt förbannad för att när de är nära slutet så ska jag framstå som världens sämsta människa pågrund av ett ord som är missförstått? igår när jag var dit så grät han när han såg mig och min pappa! Han sa att vi skulle älska varandra! Självklart jag älskar min familj och dina barn! Dem är helt underbara men jag är hemskt ledsen för de är någonting jag inte kan känna mot dig! Jag hoppas att du förstår att du har gått över gränsen nu! Du har varit på mig förut och jag har försökt visa respekt men inte längre! Hoppas att du läser de här och kanske låter blli att ta orden ur min mun och låter även bli att förvränga de.

Ännu en gång Att han betätt sig som ett svin betyder inte att han är ett!!! Så jag har inte smutskastat min farfar! Snälla låt mig va för jag har aldrig gjort någonting emot er!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och till en annan som läser dehär hoppas inte ni blir sura för att jag skriver detta för er avgudar jag! Visar all min respekt och älskar er och er dotter! Men nu gick en viss person över min gräns!


RSS 2.0