Oj oj igen hahah


Jag tycker faktiskt att man kan ha en viss självkontroll på vad man egentligen håller på med. Seriöst ?
Vissa grejer har blivit klassade som sjukdomar av en anledning. Oftast så är anledningarna till att dem blivit klassade som det är att dem är skadliga för hälsan. Plus att man inte hamnar på sjukhus utan anledning.

Sen hur sann den där smörjan är det vet man ju aldrig..vissa gör ju allt för uppmärksamhet.

Aja nog med det.

Jag var hur duktig som helst i skolan idag jobbade ikapp i nästan allting, är fan grym :) Jag åkte in till stan idag ihopp om att få käka med min älskling, men istället så fick mamma bjuda mig på akropolis istället :) mumma. Vi åt Grillad kalkon med bakad potatis och sourcream. Sen skulle mamsen gå och jobba och jag fick strosa runt på stan helt ensam. Jag gick in och hämtade min bok som jag beställt så nu är det väl det som gäller framöver antar jag.

Gick även in på wayne´s för att hälsa på. Där bjöds det på kaffe, satt en bra stund och tjattade lite med anna. Det var trevligt.

Runt halv tre ringde mamma mig och sa att jag kunde komma in till hennes jobb för chefen hade dragit hihi busigt av henne...

Senare kom Ronnie med sin följeslagare Dodda , Vi gick och käkade runt halv fem tror jag att det var. Älskling bjöd det var snällt :) tack

Runt fem
hjälpte jag mamma att stänga butiken och vi gick för att kolla in lite tyger. Jag har funderat länge på att prova på att sy någonting så jag köpte lite tyg, tråd och resår. Sen får vi se om det blir en tröja som jag hade planerat, sen kan det ju sluta upp med att det bli ett kuddfodral.. eller en trasa som pappa använder för att torka av olja på :/ aja det blir nog bra tillslut.

(Hittade världens gulligaste grej till lilla Tuva)

Träffade även sofia idag vi satt på mitt rum och pratade lite skit.. Alltid lika roligt. Sen ringde min chef. Förvirrad som vanligt, glömde bort varför han ringde så vi la på. Sen ringde han mig igen och vi kom överäns om att jag inte skulle jobba torsag, puh skönt för jag skulle endå på kurs.

Efter det så kom ennu ett iväntat samtal. Den ansvarige för irsta blixten i helgen, han förklarade hur allting skulle gå till och en massa andra detaljer som jag behövde veta. Nu är det bara att tuta och köra.

Vi kanske ska sluta med donken:P

Oh den här bilden är sååååå mums! gaahhhrrr kvinnor med kött på benen ska det vara... hahahahhahahahahhahahhahahah

Skuuläään

Idag har jag haft prov i religion.

Det var inte alls svårt om man tänker efter. Jag blev bara allmänt irriterad på en tjejs blogg, hon bloggar om islamska saker. Hon drog alla över samma kam. Typ hon hade läst en tjejs blogg om att hon inte trodde på gud osv. Då tydligen så var hon osäker på sig själv och hon sa bara allt dedär bara för att hon var osäker på om det fanns en gud eller inte. Ganska jobbigt att förklara men jag vart irriterad iaf.

Jag själv tror inte, men jag firar jul,påsk och lite små saker som födelsedagar och annat kraffs. äh skit samma förstår mig inte på henne iallafall. Hon verkade inte kunna förstå att det finns annat än hennes religion.

Ringde även runt efter några kärror till studenten. Först trodde jag att det skulle gå bra hon svarade "Den är uthyrd men jag tror vi har en till, ring min pappa det är han som har hand om dedär" Jag fick hans nr och ringde. Men jag kom till någon skåning. Fick ett nytt nr av evelina och den personen hade ingen aning om vad jag pratade om så de var ju synd.
Nu har jag fått en låååång lista med personer som troligtvis har en kärra med traktor. Hoppas hoppas vi vill ju inte vara utan :( 

Snart ska jag hem får se vad jag hittar på. Ska väl fixa picis päls från botten till topp. brukar fippla lite då och då men det blir mest små delar, händer väldigt sällan att jag gör hela pälsen på samma gång:)

Funderar på att kolla upp vad min underbara granne har för sig idag:)


Imorgon är det 73 dagar kvar tills jag tar studenten wow fyfaaasen!
Kanske ska köpa biljetter till 50 dagars festen? eftersom jag inte fick någon 100 dagars biljett! Får se hur jag gör, var faktiskt mer taggd för 100 dagars festen än till denna..

...

Jag vet inte om jag skrev de men vi träffade även martina igår:) jag är duktig på att lämna vissa saker utanför när jag är stressad hehe Men det var trevligt att träffa henne! Sofia bjöd mig på toast på wayne´s.

Nu över till någonting som gjorde mig lite irriterad. När jag gick ner i morse frågade jag mamma hur många det var som släckte lamporna i kumla. och hon svarade surt att i hela sverige så var det en halv miljon av niomiljoner människor som släkte lamporna. Jag undrar vad den statistiken är basserad på? U.S.A var tydligen väldigt duktiga på dedär, men våran lilla kommun i sala kunde inte ha släkt gatubelysningen en timme för att visa att dem bryr sig. Vi släckte, Gehlin släckte, Robert gjorde även det, och det var många fler som gjorde det. Så jag kan tänka mig att det inte bara var en halvmiljon. Jag kan även tänka mig att statistiken är basserad på dem som anmälde sig på internet. Aja jag vet som många andra att vi släckte för planeten igår även fast vi inte anmälde oss. Och jag vill även säga jävla gatubelysningar!!!


Du har väl ställt om klockan!?

västerås

Igår var jag i v-ås för att va i skolan i några timmar sen träffa timi. Vi kikade runt och jag hittade en as fin studentklänning!
Vi käkade på gränden och kikade lite mer.

Idag så var jag i v-ås med sofia för att vi inte skulle få det tråkigt. Vi åkte in runt 11 har jag för mig, det första vi gjorde var att gå in på MQ där visade jag klänningen som jag ska köpa. (eller det är inte säkert. beror ju helt på om den passar runt boobsen. Sofia blev kär vid första ögonkastet , så hon köpte den. Kul att kunna hjälpa till :)

När jag kom hem så varslade jag övervåningen på kläder och gamla leksaker. Kul.

Nu sitter jag hemma hos Robert med sofia,vi ska ha myskväll. Det blir väl extra mysigt sen när man ska släcka lamporna 20.30...Hoppas du också gör det.

Ha en bra kväll

Oj

Ja det har hänt rätt mycket sen sist jag skrev.

Nattis efterlängtade barn har kommit till världen:) En Flicka blev det, på nästan 4 kg. Lilla Tuva!! Så jävla fin liten tjej.. Jag ska nog hälsa på henne idag om hon orkar!

Sofia, Martina och jag började simma i tisdags. Eller jag började simma med dem då, dem har simmat några ggr innan mig. Fyfan va jobbigt och jag hatar att simma. Men efteråt så var det väldigt skönt! I torsdags däremot så kändes det som att jag inte kunde andas och var tvungen att ge mig efter 20. Jag fick panik och började padla med benen tills dem hade simmat klart dem kvarvarande 20 längderna. Sen gick vi och solade på sala sol.

Nu känns det som att det är väldigt mycket att göra. Jag vet att jag kan klara allting men att jag bara är alldeles för lat för att komma igång. Det ska nog gå bra. Jag måste börja tänka på att jag vill ta studenten och kunna känna att det är skönt att vara klar med allting istället för att jag ska titta tillbaka på tiden och veta att jag hade roligare under skoltiden än på studenten. Fan jag ska känna att allting är klart och bara röja!

Idag ska jag träffa timi efter att hon har slutat vi ska käka och snacka en massa skit. Sen ska jag förhoppningsvis träffa Nattis, Jocke och deras vackra dotter Tuva! Hoppas hoppas! Sen ska jag leka med min bästaste bästa:) Jag behöver nog inte skriva vem det är.. Eller jag gör det iallafall Sofia så klar:)

I onsdags hade jag världens bråk med min vovve:( Fyfan va arga vi var på varandra men hon kom och sa förlåt. Det kasnke låter larvigt men jag började tillochmed gråta för att vi var så sura! Men nu är det bra igen. Skönt!

Vi hörs väl..

En Solig Måndag

Varit i skolan som vanligt. Skrivit ut kryssnings kvittot så att man är säker på att man får åka med.

Sen efter skolan så åkte jag in till sala och bjussade sofia på en god sallad. Mums!  Fast hon åt inte upp men det gjorde jag. Typiskt haha de såg lite kul ut , as mycket kvar på hennes tallrik men inge på min.. hehe aja-..De va ju faktiskt bara sallad så deså:P

Efter salladen så gick vi till Sala sol och solade. Fan as läskigt ju. Varje gång jag ska sola så får jag skräck bilder i huvudet , typ hur glaset spricker och jag är fast där inne osv....


Snart ska jag över till Sofia och hjälpa henne installera mobilen:)


Imorgon ska vi sola och bada:D fan va de låter sommrigt! Fast först ska vi till sjukan och kolla hur sofia egentligen mår.. hon kanske är psykiskt sjuk och kommer o mördar mig ikväll.... Heh näh riktigt så illa är det inte :) sry älskling! du vet att jag älskar dig<3


Lördag igen då

Jag va fyllechaffis igår, och en jävla surfitta! Haha Jag tjänade 120 kr på att skjutsa annemaj till partyt o hem. Sen runt typ kl 3 på natten väcker ronnie mig och vill att jag ska vara vaken med honom. Men eftersom att jag redan har sovit så pass länge så har inte jag en sån stor lust att vara vaken. Så jag tror att han blev sur på mig.

Idag vaknade vi runt 11. Det var lasses födelsedag. Vi käkade tårta eller dem käkade tårta jag käkade smörgås tårta.

Som sagt så har jag varit en riktig surfitta hela helgen. Jag slutade snusa i fredags och hållt mig riktigt bra! Fast problemet har varit att jag börjat tugga på en massa annat istället. Jag har käkat hela helgen! Skönt att jag ska simma på tisdag. Och det ska bli skönt att sola imorgon ! Fan jag måste ha tuggumi hela tiden för att inte käka! usch:( Men men jag sparar minst 120 kr på att inte snusa! och jag behöver inte heller längre känna att shit jag måste lägga undan si o så mycket pengar för att ha råd att köpa snus! Ok det har bara gått tre dagar men ah jag litar på mig själv. Fast en snus lite då o då gör ingeting hehe bara jag inte börjar storsnusa igen!


Imorgon ska jag o sofia gå o sola på sala sol . Tänkte att eftersom jag har 120 kr över varje vecka nu kan jag ju lika gärna bygga på brännan lite. hehe jag ser ju lite sjuk ut just nu.

Imorgon är det skola igen. Bra bra det betyder bara att vi närmar oss sakta men säkert! O sofie måste ha 200 kr av mig denna vecka får inte glömma det! Måste kolla med mamsen o papsen om jag måste stå för det själv eller om dem har lust att lägga ut .... Igen heheh O imorgon bir jag ju av med 166 kr till pillan och 87 kr till elina och ewe sen 60 kr till linus haha det är väl typ 500 de. Dem pengarna ska dem få för att dem la ut åt mig :) Tack Tack

Nä nu ska jag sova!

Lördag

oops

FYFAAAAN

Jo igår så kom jag o S överäns om att vi skulle försöka sluta snusa. Jag hade sovmorgon idag så sov lite längre än vad jag borde ha gjort. Gick ner och käka frulla runt 10 sen tog jag en snus det första jag gjorde. Och det är den enda snusen som jag har tagit idag:S Jag håller på att bli TOKIG rent ut sagt. Det rinner i  munnen hela tiden och nu har jag köpt tugg för att det ska sluta rinna men det blir inte bättre:( . Så jävla jobbigt!


Aja idag så åkte jag till skolan runt tolv för att vi skulle prata om hur vi ska redovisa våran historia grej. Kom på att vi skulle göra det genom bilder. Åkte hem runt halv tre igen. Kom in till stan runt tre. Gick ich köpte sallad i Gallerian. MUMS smakar fan som på vivaldi fan kommer nog bli stammis hahah..

Ikväll så är sofia på klassfest med Martina dem är after dark . Hahah hade fan velat sett dem.. Hoppas att det kommer ut bilder snart:D

Ska ju som sagt börja simma med dem på tisdag. Och jag hoppas fanemej att jag kan klara av att inte snusa någonting!


Det är ju skapligt på tiden att jag lägger ner med det iaf!!! Går ju åt hur jävla mycket pengar som helst! minst 140 kr i veckan:( Trött på det.

Imorgon är det jobba som gäller! från 10 till 17.

:/

Jag tror att jag har blivit lurad:( Jävla facebook..... gjorde ett jävla fitt test! och de vart som de blev aja ehhehe

Jag ska börja simma med sofia martina och vickan på tisdagar , ska bli skönt bara man hittar en jävla bikini att ta på sig...

Fyfan igår på jobbet så va en gubbe in i butiken , han kan inte ha varit äldre än 40 så runt 30 års åldern..Helt plötsligt så började alla springa in mot hyllorna och jag fattade ingenting.. Sen såg jag att han bara stog där och skakade, han böjdes så långt bak att det nästan såg ut som att han skulle bryta ryggen... fyfan va hämskt det var. Det första som kom upp i mitt huvud var att han fick en hjärtatack... Så min chef ringer efter ambulans. Några kunder kommer fram och ber om servetter... Men vafan sa jag lägg någonting i hans mun , typ en plånbok eller någonting (för att undvika att han biter av sig tungan eller krossar sina tänder.) men ingen lyssnade på mig utan dem ville bara ha sina jävla servetter. Då hör jag hur han börjar typ morra eller ah de kom upp fragma eller vad det heter. och då förstod jag att det var epilepsi anfall. Så då hade jag rätt med att dem skulle ha lagt någonting i hans mun stackarn:(

Största händelsen någonsin medans jag jobbat där. Och det var hämskt! När ambulansen kom och ställde sig utanför så var det helt plötsligt väldigt många som ville komma in och handla!  Fan va människor är nyfikna av sig!

Ska leka med sofia idag:) Har saknat henne hela tiden, känns så tråkigt när man inte får träffa henne på typ en dag. Nej jag är inte besatt av henne utan det har bara blivit så efter alla dessa år att man inte kan klara sig utan henne:) hahah fan dedär lät endå som att jag är besatt haha

Jag bjuder

Dessa bilder bjuder jag på hahaha så jävla skööönt!


:D



På denna bild fular jag mig som fan :P försöker framhäva min barndoms "dumbo" .. Tror det klingar för sofia..


:P


Så fin den är:)



:)



Student

Fyfan det är just nu det verkligen känns verkligt!!! Fyfan jag har fått min studentmössa:D Den är ju så fin när man tittar på den:D haha Jag är så lycklig vill nästan inte ens ta av mig den:D hahah

Igår jobbade jag 7 timmar efter skolan fyfan man känner verkligen hur jobbigt det är. Jag kom inte ens upp i morse:( försvov mig :(

Igår fyllde ju mamsen år , bjöds på lite smått och gott.. Ronnie blev på tvingad att smaka det mesta även fast jag vet att han inte ville!


Just nu sitter jag i skolan , ska fortsätta att fota efter rasten. skoj

Mja

Jag jobbade idag som sagt.... Kallt burr!!!

Skulle åka hem till Ronnie idag men fick inte för pappsen för han vill att vi ska övveraksa mamma i morgon bitti med frukost på sängen och lite sådant. Jag har inte köpt någonting åt henner:( känns förjävligt rent ut sagt!

Skapade en liten blogg åt min vovve så att min uppfödare kan kolla lite hur hon har det och vad hon gör om dagarna:)

Pici

Tack för ikväll och sov så gott!

Mami fyller 39 imorgon<33333 Älskar dig MAMMA

Tråk Tråk

Sitter i skolan o har religion... Borde börja på "egen religion" uppgiften men fan de är så drygt att sitta o jobba i skolan med saker man gör lättare när man är hemma... Sen så är det hard work work för mig tre dar i rad efter skolan men pengarna sitter aldrig fel när man väl får dem...


Mamma fyller år imorgon:) hela 39 år shit pommes:) nästa år blir det jämna siffror även för mig :D mohahah

Aja nu är jag trött.

BlaBla

Har egentligen ingenting att säga typ....

Tror jag vet vilken skola jag ska välja efter gymnasiet kanske låter som en bra ide?`:P

Lekte med ronnie igår och imorse, Sen fick jag spratt och ville ut i det vackra vädret så ringde Sofia och frågade om hon ville följa med. Vi valde att gå över en åker täckt med snö!"! fyfan va jobbigt det var! Shit jag svettades som en jävla noshörning på savannen! puh... Det blev ju inte bättre sen heller utan det var smältande snöö typ överallt oh gud va jobbigt det var.. men det vare värt för frisk luft är bra och det kände man också. Sen tyckte vi att vi var värda lite skitmat så vi åkte till torino och käkade.. mums

Imorgon är det skola igen som sagt och jag har mediekomunikation tror jag på förmiddan och på efter middan har jag religion... Har inte riktigt kommit igång på det ämnet ännu men det kommer säkert för det är så jävla intressant ...


Jobba imorgon,tisdag och onsdag samt lördag!

Happ fick ner några rader iallafall puss och kram

hmm

Jag skaffade en sån där Facebook grej igår. Såg att klárika hade en sån och även lidike och då tänkte jag fan va bra , blir ju lite lättare att hålla kontakten med dem:) så ah nu har jag en sån oxå.. Fan känns verkligen inte som att jag har ett liv. Är ju förfan medlem i miljoner saker.. eller ah tre kanske fyra..fem aja skitsamma hahaha

Fan jag ska vara ensam hemma idag:/ med min lilla Pici sen ska jag hämta ida vid nio om hon inte får skjuts...Så ikväl blire väl bara att vara hemma även fast jag ville åka hem till ronnie:( men han kasnke vill komma hit?


Fuck va jag ligger efter i skolan:( får panik verkligen:( aja får väl försöka ta mig själv i kragen och göra någonting åt saken istället för att bara sitta här och klaga!

Studenten om typ 92 dagar:D haha

<3

Känns så skönt att veta att man har vissa vänner föralltid<33
Sånna som man vet att man inte klarar sig utan en dag!
Sånna som ställer upp i ur och skur!
Sånna som man vet att man själv skulle kunna dö för!<3




Skönt att ha ett städat rum:)

PUHH

Idag som sagt så var jag ju i skolan heeeelt i onödan:/ så typiskt! Jag skulle ha lyssnat på min magkänsla som sa åt mig att kolla mailen:( Aja ... Hade jag inte åkt till skolan så kanske de hade hänt någonting annat, så de var väl lika bra:)

När jag kom hem så fortsatte jag att tvätta.. fyfan det var skapligt med kläder och jag har inte äns kommit till hälften:/ Började tvätta igår och det kommer nog ta ett tag till.. tyckte synd om stackars mamma om hon skulle få göra allting själv eftersom tvättstugan var tom på kläder innan jag tog ner all min tvätt:/ heheh Sen så städade jag mitt rum... ja det är sant faktiskt! Mitt rum såg ut som ett riktigt bombnedslag.. eller som pappa brukar säga "Cirkus" hahaha Aja nu är det fan fin i mitt rum och jag har fått extra plats för alla mina kläder nu oxå eftersom jag rensade min "skitgarderob" där jag haft en massa gamla saker:) så det känns ennu skönare:D


Har haft en syrra i puberteten en gång och nu börjar den andra.. fyfan va det är livat här hemma nu! Ida bråkar med mamma hur mycket som helst! Och mamma brukar ju vara den man bråkar med mins!! Fyfan va arg hon blir. Mamma bad henne göra en grej men hon satt och lekte med sin mobil då tog mamma den ifrån henne och då blev det ett jäääävlans liv här:/ Aja får leva med det en gång till precis när andra syrran har kommit ut ur de så kommer den andra in....OOOH :( Ni ska höra hahaha

Ska leka med Lina snart. Fan va jag har saknat henne!:( Förstår om hon är nere just nu men jag hoppas på att kunna få henne på bättre humör:) <33

Sofia jobbar inatt, hoppas att det går bra för dig gumman<33

Och ronnie åt en pizza idag:( Jag vill oxå ha!<33


(onödig info men hade inge annat att skriva om hahaha)

LOVE AWARD

Jag fick en Love award av Lina<3 Så jag gör samma sak får se hur det lyckas:) Älskar er mest<33

Älskar sofia och Lina mest!!! Mina Bästa<333


lina


Sofia

Sen finns det ju Några till som jag inte kan länkarna till. Men ni är bäst ni med <333

Jaha

I onsdags så var jag på rättegång.. gick väl lite sisådär! Fan jag var as nervös!!!! Men jag var inte ensam om det iallafall. Nu vet jag också hur en sådan går till...... Tydligen så blev jag ju kallad av båda sidorna, och dem frågade även om jag hade några kostnader.. fan önskar att jag hade sagt att buss och tåg kostade för mig så hade jag haft en extra slant på mitt konto nu:) hahah


Igår så var jag i skolan och gjorde en as grym rymd grej:P


Idag så var jag dum som inte gick in på skolmailen innan jag åkte till skolan, för tydligen så hade jag ingen lektion idag:( så är i skolan helt i onödan:(

Lina har kommit hem till kumla!!! Ska bli så kul att få träffa henne igen , har saknat henne:(


Vart med
ronnie typ hela veckan, lekt lite med sofia oxåå<3333333333333

Fyfan:(

nu sitter jag här på fotolektion och väntar på att få gå!! jag är as nervös även fast jag vet att jag inte borde vara det. men det känns som att dem kommer vara elaka mot mig:(

Sitta i mitten av ett rum och folk frågar ut mig tycker jag låter som en mardröm:( typiskt!! aja får se hur det går:)

FUCK

Idag var jag i skolan som vanligt!!! Gjorde klart en uppgift för en gångskull !

Vid kl 1 så hade jag möte med en kvinna från BOJ! Jätte trevlig , jag fick gå in i en sal där man sitter när det är rättegång, fast det fanns ingen där. Jag skulle få se hur det såg ut eftersom jag ska in och vittna imorrn. :/ Inte så roligt!!! Som tur är så kommer sofia vara med mig som stöd. puuuh! Vet inte vad jag skulle göra  utan den kvinnan!? Du är bäst Sååfi!!! I löv you!!! <333


Gjorde klart fotohistoria nyss! och jag är helt slut i huvudet så nu ska jag sovaaaaaaaaZZZzzz!!!

JA:S

Jag undrar om jag kan ha tråkigare:P

mmm påmiiinnn mig om att aldrig få anorexia:S


haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!


Det är hämskt att ha så tråkigt som jag har!

HAHA

jag hade nog skapligt tråkigt idag :P
Vi kanske ska sluta med donken:P


Haha

hahaha Ja va kan man säga, ingen av oss är nog snygg i den här formen:P
Snyggt!! HAHA


Barnvakt

Jag jobbade i lördags, ganska jobbigt:/ men det är kanske därför det kallas för jobb:P
Kände ett ovanligt jävla sug efter langos när jag satt där , så av min lön jag fick så åkte jag till ICA ettan i västerås och köpte lite grejer + godsaker till kvällen.


När jag kom hem så började jag tillaga det goda, efter en stund så kom ronnie med sin följeslagare dodda, hahha dem är typ som jag o sofia!! Langosen vart grymm! MUMS :D Sen vid halv nio så skulle vi hem till Cattis, Tobbbe och Emilia. Jag skulle nämlligen vara barnvakt åt den lilla sötnöten!

Det gick hur bra som helst...Trodde hon skulle gråta och bråka med mig men absolut inge problem som helst! Hon ville bara titta på en massa olika filmer, så jag fick byta från Emil till Pippi till Lotta till  puh och så vidare! sen så var det ju bedtime men de tyckte inte hon lät som en bra ide även fast hon var grymt trött! Så jag tänkte att jag kanske borde byta blöja eftersom Cattis hade sagt åt mig att göra det. Men när jag erbjöd blöjan la hon sig ner ocvh gömde huvudet i täcket! Bra ide va, så varje gång hon lyfte på huvudet visade jag blöjan då gömde hon sig bara. tillslut så somnade hon! 
Jag tror att jag var förföljd hemma hos dem . Att det spökar är tydligen inge ovanligt där. Jag satt på sängen och helt plötsligt växte min egen skugga brevid mig! fyfan va jag vart rädd! Sen när jag skulle läsa för emilia så var det ett ljust sken som speglade sig bakom mig genom fönstret! och sist men inte mins när hon hade somnat och jag skulle gå ner så kändes det verkligen som om någon gick bakom mig!!!! Fyfan:( Jag lovar att dem höll koll på mig så att jag itne skulle göra någonting dumt:P MEN jag lever:D

Åkte och hämtade Cattis och Tobbe runt halv tre igår natt! Trodde jag såg Sofias R med någon som hon hatar! Men som tur var hade jag fel!

Idag gick jag in på Viktoria och pratade med chefen där! Skapligt hopplös människa! Jag sa att det var dålig stil att skylla på mig, då började han svamla om en massa annat! Sen sa jag att jag vill ha det nerskrivet att jag jobbar där, då sa han att han inte vet exakt vilka tider jag ska jobba så han kan inte skriva ner det! Happ kände jag så jag ville bara ha mina pengar! Då sa han ah du får lika mycket som du fick på ditt andra jobb! Så jag ba Yiippiii! fast kent sa ju 105, men det ville han inte gå med på för att en som är utbildad där får bara 97. Hah men han hade sagt att jag skulle få lika mycket som jag fick på mitt förra så det blev 100 kr i timmen! Bättre än ingenting iaf:) - skatt förståss:)

Har lekt med ronnie hela dagen idag!! Varit på dryg humör, blivit dragen runt runt på hans golv så nu behöver nog inte marita dammsuga på ett tag!!!

Skulle ha lekt med sofia när jag kom hem idag men det blev så sent:( Saknar dig Sååfi:( <33

God natt! Eller ah sov så gott:)

Frida Fixar

Igår var jag på rekryteringsmässa....Men fick inge napp! Sen åkte jag hem till Ronnie och kollade på film i väntan på att få åka hem till frida;)


Vid halv 7 så skjutsade Ronnie mig till Frida G! Hon hade fixat och donat med lite mat och efterrätt! Till förätt så var det nå Wrap med kyckling ! Riktigt gott! Sen så bjöd hon på min favorit ÄPPELPAAAAJJJJ!!!MUMS vi tittade även på "patrik 1.5 " en helt ok film:) vi fick oss några skratt iaf:) Tack så jätte mycket för en trevlig kväll!!! Nu är det våran tur att bjussa dig:)



Skola igen!

Idag hade vi en framtidsdag i skolan , då en massa människor kom hit och berättade om derassyrken... och jag funderar starkt på att bli lärare faktiskt:) religionslärare på högstadiet...men det är mins fem års utbildning för att bli de:/ hehehe

Nu sitter jag här på fotografiskbild lektion.. och ska egentligen skriva om dem första bilderna som togs!

Igår var jag och sofia hos veterinären som sagt! Det gick bra att hitta till Enköping, men sen att hitta till veterinären var däremot lite svårare! Först frågade vi en stackars kille som förmodligen trodde att vi skulle våldta honom, sen frågade vi en gubbe som jag nästan backade på senare hahahah! Jag ska nog kanske inte ha körkort ändå:/  

Åkte hem till ronnie igår kväll och han ville skrämma skiten ur mig med en jävla film som verkade as äcklig!!! Jag vågade inte!

Imorrn kanske jag o sofia ska hem till Frida G och mysa o titta på film! Får se hur det blir!

Veterinär

Igår så åkte jag hem till ronnie ett tag, lärde honom små grejer i PS . Trodde inte jag var så duktig! På vägen hem till mig så plockade vi upp min lillesyrra. Halvägs på tärnarakan kom vi på att vi glömt filmerna som vi ville titta på. Då var det bara att vända om. Ronnie sov hos mig! Så när vi skulle sova så kollade vi på filmen sen somnade jag ganska fort, Ronnie kunde inte sova stackarn!

Idag slutar jag kl kvart i 12. Då är det att skynda sig äta sen åka hem, plocka upp sofia och Pici , åka till mamma hämta pengar för att tanka sen bär det av till Enköping! Hoppas att vi hittar! Men två smartskallar som jag och sofia borde ju kunna följa en simpel förklaring....hahah även fast vi sög på orientering i nian, vi hittade inte ens första stoppet så vi plickade blommor och fjäskade för Damir hahaha ah men det funkade iaf! Men nu är vi äldre och mognare så vi kommer förmodligen att hitta, annars är vi ju kvinnor och vi vågar fråga efter vägen!


"Some thing is telling me we have to swim throu" Doris


SKOLA

Första dagen på 13 veckor!
Vi fick käka frukost i skolan idag, mums. Det börjar en ny kurs på efter middan Religion.... Hoppas att det blir roligt! Har iaf en av mina favorit lärare! Skönt! och jag är helt klar med Arbetsmiljö och säkerhet puuh skönt!

Biljetterna var slut för 100 dagars festen:( ingen i klassen har haft chansen att köpa eftersom vi var på praktik! Festen är på torsdag vilket innebär att det bara är 100 dagar kvar nu:)


Det börjar närma sig! Fyfan va sköööönt!!!

Utgång

I fredags så åkte jag och min bästa till västerås och shoppade lite. Vi åkte först ner på stan och tittade, skönt säger jag att åka på morgonen då det inte är så mycket folk + att det var löningshelg också! Vi kikade i nästan alla affärer tror jag efter någonting snyggt. Vi tröttnade rätt fort på att inte hitta någonting så vi gick och köpte skor istället. Efter det så gick nog letandet lite bättre. Jag hittade en as snygg tunika och tights till, Sofia hittade också en och hon köpte lika tights! Vi gick och åt på vivaldi....Sofia ville käka donken.. men inte jag hahah mirakel! Efter det gick vi in på Twilfit och jag köpte nå bröstvårts gömmare ! funkar perfa ska jag säga! men det ser ut som om man har mutant tuttat! Just jävlar jag köpte en ny skinjacka! fan vilket kap jag gjorde! Har letat efter en svart hur länge som helst och nu hitade jag en på rea! Shit va jag är nöjd!

Sen efter stan åkte vi ner på Erikslund, Tati där Sofia hittade en as fin klänning! Efter det vart det Mediamarkt. Sofia köpte skivan som hon är så kåt på! Absolut dance tror jag den heter!
Efter en solig skön shoppingtur så åkte vi hem glada och nöjda över våra köp! Som sagt köpte jag två par skor,Tunika,Tights, Skinjacka och bröstvårtskydds grej (som man använder om man inte vill att bröstvårtan ska synas igenom tröjor! Allt detta och jag gjorde bara av med 1200! fan va jag är glad!


Kl 5 så skulle jag jobba på mitt nya jobb! KAOOOOOS säger jag bara! Fyfan dem grabbarna vet fan inte vad dem håller på med. Jag jobbade på en resturang/bar. Dem tar emot beställningarna vid borden som på finare resturanger! PFF haha........ aja det gick bra för mig iaf eftersom jag har jobbat med det där förut, men dem...Det finns inte ord för hur mycket fel dem gör. Dem har sammanlagt 11 st bord med från 2 platser upp till 8. Alla var fullsatta förutom ett på 8. och då var dem panikslagna, viste inte vad dem höll på med och tyckte det var stressigt:S  Jag tog det lugnt eftersom jag hade varit med om värre! Sen vid 7 kom det ett sällskap på 9 personer och satte sig vid ett stort bord. Jag gick ut och tog emot deras beställning. 2 dagens tips och en hamburgare som skulle gå till köket! sen 2 kebab menyer och 4 pizzor som skulle gå till pizzeria delen. Jag gav bestälnningen till kockarna och dem började. När maten hade gott ut och typ kanske 10 minuter efter det så var fortfarande inte pizzorna klara.. jag började bli föbannad! så jag gick och frågade vad dem höll på med! då hade dem glömt att ens börja med pizzorna och kebaben! Jag säger det jag.. Det sällskapen kommer vi aldrig mer attt se! Pratade med han som hjälper dem att komma igång och han sa att jag är mer erfaren än vad dem är!!! haha fyfan och jag jobbar för dem???

I lördags  så var jag först med ronnie, vi åkte snöskoter...eller ah han och hans pappa gjorde, jag låg och sov i bilen!
Jag var ju helt död, somnade inte föränn kl 4! och Ronnies pappa väckte oss kl 8..

Senare på eftermiddagen runt kl 6 gick jag hem till sofia. Vi började fixa oss för party!!! Tror nog att vi båda kände oss lite snygga! Åkte hem till Frida G runt typ 7 och började prata lite skit! As trevligt! Sen när hennes kille åkte därifrån började vi köra Sanning eller konsikvens ett trevligt spel som är till för typ ah party! från 3 personer och uppåt. Frida vart trött så hon somnade.. Sofia och jag vi gick ner på hotellet och började röja lite för oss själva. Fyfan va roligt jag hade med henne där ute. Sen var de ju så jävla synd att jag hade 10 cm klack på mina skor! Så mina fötter började värka som fan! Men jag gav inte upp jag dansade iaf! Martina och gabbe kom ut senare dem också!

Jag hade en as trevlig kväll igår *(om man bortser från några tråkiga detaljer) Tack Frida, Sofia, Gabbe och Martina! Skit kul!!!!!!!!

Idag så var jag med ronnie, sen kom jag hem, kikade på herren på täppan ! Askul! fyfan .. aja sen gick jag hem till sofia en timme och ungiks!


imorgon börjar skolan ! Skoj

RSS 2.0