Frustration på högsta GRAD!!

Mamma var över idag, vi käkade riktigt god mat. Sen var mamsen så snäll och diskade :P Vilket lyx jag har när hon är här =) Ida följde också med!

Sen åkte vi till IKEA och handlade, Mamsen köpte en spegel åt oss och en skohylla, tackade och bockade. Riktigt snällt.

När vi kom hem tog jag och Erika en långpromenix, för kändes lite stressat att gå och gymma, så de får vi ta på onsdag istället.Vi rörde på fläsket iaf.

När vi gått klart så skulle vi försöka sätta upp den där jävla spegeln. OK jag erkänner Erika och jag satte den åt fel håll, men sen när Chrille och jag skulle försöka få upp den där jävla spegeln igen med nya hål och allt så passade den inte iallafall! Jävla skit saker från IKEA!  Vi mätte rätt och var milimeter nogranna för att de skulle bli bra men NEJ!!!! Jävla Kuksugar IKEA!!!! Fan va förbannad jag blir!!!! Lust att ringa till dem och be dem sätta upp den! GAAH!!
Usch så arg jag är! Tur att man köpte med sig godis hem idag ;)

Ne nu ska jag ta och lugna ner mig en stund. Tja!

Söndag

Var iväg till Erika igår och hade schlager kväll med nyttigheter som morötter, gurka och popcorn! Fan va gott de var! Men fan att svenska folket inte vet hur man röstar!

När jag kom hem såg jag att jag fått ett sms från jobbet, men då hade jag redan bjudit över halva västerås till oss, så jag fick beslutsångest! Ångrar fortfarande att jag inte gick ner, men kände även det att klockan 21 är lite sent att ringa in mig :/ Fan hoppas inte de blir nå problem!

Här hemma satt vi och hyrde hem en film och tittade på. Den var grymt jävla rolig! Fan skönt att ta de lugnt eftersom jag fortfarande kände mig bakis när jag skulle gå och sova! Fyfan, ska inte blanda så där nå mer känner jag! Usch bara tanken på det att vända sig i magen på mig >_<

Imorse väcktes jag av ett sms från Frida! Eller ja de var inte i morse men iaf de kändes som det. Honb skulle på Bingo, viste inte riktigt om jag skulle dit, men sen kom jag på vafan om hon ändå är i västerås så kan jag väl fan ta mitt feta arsel och träffa henne. Så jag klädde på mig och gick till finnslätten! Det var riktigt skönt! En liten bit att gå, känner mig riktigt duktig som inte tog bilen!
Frida var redan där när jag kom dit, hon, hennes syster och mamma. Vi satt en liten stund och pratade. Gav även hennes försenade julklapp. Haha några månader sen men men bättre sent än aldrig. Hon har ju blivit så fin, fick känna lite på lilla magen :D Lyckorus för hennes skull.

Träffade även en gammal klasskompis mamma där, min kära klassskompis väntar sitt tredje barn. Grattis inte ens 21 år och tre barns mamma.

Kära mamma skjutsade hem mig, inte lika duktig men ska ändå iväg och träna imorgon! Nu sitter jag och är bitter över att jag missade skid VM idag som jag ville titta på :(

Ha en bra dag! Tjineling

Lördag

Igår var jag och Erika iväg och tränade! Så duktigt av oss :D Känner att vi är riktigt hurtiga! På måndag blire zumba :P

När vi kom hem blev de dock pizza, kände att jag inte orkade laga mat med tanke på att jag skulle åka och jobba nån timme senare. Niklas och Jim kom förbi för att se hur vår lilla lya ser ut.

Älskling skjutsade ner mig på stan vid halv fem, började jobba klockan fem. Det var jätte fint allting, vi hade plockbuffé framme, stora tända ljus, riktigt mysigt var det! Jobbade fram till klockan 20, sen tyckte chefen att vi kunde gå hem för de inte var så m ycket folk, Jessica och jag tyckte det var konstigt efterstom folk inte brukar komma föränn vid 22 annars. Men vi tackade och bugade. Åkte hem till henne och drack haha, ganska dumt egentligen med tanke på att när man inte planerar att dricka så blir man alltid för full. Vi shottade b-lis och drack vodka, sen på bussen drack vi skumpa. Under två timmat han jag bli jätte full. När vi kom ner på stan kände inte vakterna igen oss när vi skulle gå in "Legitimation tack" Vi båda samtidigt "Skämtar du med oss?" Hahaha "Vi jobbar här". Han kände ingen Jessica men inte mig =/ Va ledsen jag blev då haha.
Vi dansade och hade skit trevligt. Fullare blev jag för de bjöds på drinkar. Usch! Mår illa när jag tänker tillbaka.

Ringde älsklingen runt 20 i 2. Hade fixat och triksat med två stycken för att de skulle få ihop de. O banne mig de funkade hahaha! Kom hem runt 2 skulle jag tro. Däckade på soffan. Dock vaknade jag i sängen med kläderna som ett spår på golvet hahaha....

Idag mådde jag osm jag förtjänat, fyfan vaknade av att min mobil ringde. Naken springer jag och svarar hahah "Hej jag står utanför kan du öppna" Haha de var syrran som skulle komma förbi. Hon var mindre glad att jag var bakfull. Men fan klockan var innan 10 när hon kom så, dessutom var de faktiskt inte planerat. Jag råkade dock somna om nån timme till. De behövde jag!

Vi skulle baka pirog, när vi väl stod och lagade maten kände jag mig så jävla illamående så jag inte ens kunde smaka av maten, levde på knäckebröd utan smör hela morgonen tills de blev bättre.

Om jag inte ska jobba ikväll blire nog en schlager kväll med Erika, Fia skulle ha kommit men eftersom de var osäkert med jobbet så kändes det dumt.

Ne nu ska jag ta nått att äta för nu börjar jag må illa igen. Fortfarande bakis och klockan är fem! USCH!!

Torsdag

Mjo igår åkte vi till kumla och hade det trevligt med familjen. De bjöds på hemmagjorda hamburgare! 250g hahaha men fan va gott det var!! MUMS! Sen satt vi och umgicks med familjen en stund, efter det gick vi över till Familjen Johansson och drack lite kaffe och hade det trevligt!
Vi somnade sedan på soffan hemma hos mamma och pappa.

Idag packade jag ihop lite påsar som skulle med hem till Västerås. Att vi alltid lyckas få med oss någonting hem, helt fantastiskt!
Vi åkte till sura på ett besök hos Chrilles Morfom och Morfar. Där satt vi och tittade på VM i skidåkning! Jag blir alltid helt till mig av det! Fattar inte varför haha men nu har jag iaf hitta nå gemensamt med Chrilles Morfar haha! De bjöds på mat och fika där. Chrille och hans Morfar pumpade våra däck, det behövdes kan jag säga dem var riktigt ojämna!

När vi åkte hem till Västerås stannade vi till hos familjen Dahlström, jag var sugen på att låna lite böcker, så dem var snälla och plockade fram en massa böcker som jag fick välja bland. Då menar jag verkligen en massa! Jag fick nog med mig en 7 stycken hem!

Nu är vi äntligen hemma! Så skönt.

Imorgon ska jag jobba från klockan 17.00! Vart helt chockad! Hoppas att det kommer gå bra med tanke på att konseptet är utbytt! Jag håller tummarna för mig själv :D

Ne nu ska jag välja ut en bok som jag ska läsa, känns som att jag fått med mig ett mini bibliotek hem :D
Ha en bra kväll!

Onsdag

Idag fick man vakna självmant iaf. Annars brukar posten dimpa ner och väcka en!

Beata skulle ha kommit hit och bakat med mig, men icke :/ Tråkigt men förstår henne med eftersom hon måste plugga!

Igår var ju mamma och pappa över, de käkade mat och semlor här igår =) Mamma var så snäll och diskade efter oss. Dock hade hon inte behövt men jag känner henne haha.
Erika var här också och umgicks! Hon fick också en semla :P

När de hade åkt hem så satt vi och tittade på Big Brother och sthlms natt. Ganska kul, men töntigt, Big Brother då!

Snart ska jag och Erika iväg och träna, har bokat en personlig träning idag, får se hur de går =) Sen får vi se vad vi hittar på.

Senare ska vi iaf till Kumla en sväng.

Nu ska jag packa för att åka och träna =) Tjing

Tisdag 22/2

Tyckte datumet såg lite kul ut, så var tvungen att skriva med det!

Igår hände det inte så mycket. Städade lite och umgicks med min käresta! Började läsa en bok som jag även läste ut hehe! Den var väl lite sisådär, tycker den boken var ganska onödig i serien. Men men ett anant sätt att tjäna pengar på antar jag. Funderar på att gå ner till biblan och fixa ett nytt kort. Men vet dock inte om jag vågar haha är skylldig dem pengar sen några år tillbaka haha! Inte fått någon påminnelse men tror inte de har tagit bort de ur registret heller..

Idag gick jag ner på stan, var as skönt med tanke på att de inte var ett dugg kallt ute! Tog mig ca en kvart. Gick ner och gjorde lite ärenden sen tog jag bussen hem. Jävla stövlar och ge skavsår :(

Idag ska mamma och pappa komma på besök, för första gången tillsammans, de ska bli trevligt!

Kim var även över en sväng, jag köpte med mig tre semlor på vägen hem, men tydligen äter han inte dem med mandelmassa i! Så typiskt jag som sprang tillbaka till affären för att köpa en till honom också. Jag kan säga att jag inte heller tycker om dem med mandelmassa i när de är gjorda på vanligt sett, men dem på ICA här blandar grädden med massan så att de blir gott =9

Har precis lagat mat i hopp om att mamma och pappa skulle hinna hit innan maten vart klar men nej icke sa nicke så nu kommer maten att kallna innan de hinner hit :/

Vi fick även en hemtelefon idag :D Kul kul. Nu kan vi ringa våra viktiga samtal om vi vill utan att behöva låna andra människors telefoner haha!

Ne nu ska jag kila hare bra! Tjingeling

Trevligt

Fick lite fnatt idag och ville umgås =) Så jag åkte iväg till Lindah en sväng. Elaine pappsen är på besök i västerås och hon var sugen på lite choklet! Så köpte med mig lite, tur att jag köpte två sorter för hon var tydligen alergisk mot nötter hehe
Vi satt och pratade en massa skit och smörja om allt möjligt, riktigt trevligt! Dock blev jag ledsen när jag skulle hem! Hör ni de brudar jag blev ledsen :P Jag har faktiskt också kännslor! haha
Ne får se om brudarna får komma över på besök eller inte ;) Så elaka som de har varit ;)
Faktiskt så var de riktigt trevligt!

Var ner till jobbet också innan, fick höra lite trevliga saker! Blev faktiskt glad :D

När jag kom hem hade min kära gott hemifrån så jag satte mig för att kika på Vamper diary! Litet marathon! Trevlig stund för mig själv är inte heller alltid fel. Känns dock väldigt tomt :/ Ne nu ska jag fortsätta att kika :P Hare gött

Trevligt

Fick lite fnatt idag och ville umgås =) Så jag åkte iväg till Lindah en sväng. Elaine pappsen är på besök i västerås och hon var sugen på lite choklet! Så köpte med mig lite, tur att jag köpte två sorter för hon var tydligen alergisk mot nötter hehe
Vi satt och pratade en massa skit och smörja om allt möjligt, riktigt trevligt! Dock blev jag ledsen när jag skulle hem! Hör ni de brudar jag blev ledsen :P Jag har faktiskt också kännslor! haha
Ne får se om brudarna får komma över på besök eller inte ;) Så elaka som de har varit ;)
Faktiskt så var de riktigt trevligt!

Var ner till jobbet också innan, fick höra lite trevliga saker! Blev faktiskt glad :D

När jag kom hem hade min kära gott hemifrån så jag satte mig för att kika på Vamper diary! Litet marathon! Trevlig stund för mig själv är inte heller alltid fel. Känns dock väldigt tomt :/ Ne nu ska jag fortsätta att kika :P Hare gött

Söndag

Vaknade för inte alls för länge sedan.

Igår var det arbete som gällde, de var riktigt roligt att jobba igår. Fick mycket beröm av folk som kom dit, alltid kul att folk tycker att man är trevlig och att de gillar en. Dock får vi ju se hur framtiden ser ut för mig, med tanke på förändringarna. Men men, försöker ju visa fram fötterna så..Nu är det bara att hålla tummarna om inte annat.

Älskling kom och hämtade mig från jobbet runt halv tre, han plockade även upp kim som hade vart ut, han var på hos mig, så man såg väl lite saker som man inte alltid vill se ens vänner göra haha.. Ganska full haha. Erika var med i bilen hon med. Kim hade sagt att han skulle bjuda på mat, så vi åkte till Milles, sen till statoil för att köpa grogg virke. Sen bar de av hem till oss för lite ja.. After work för mig och fest för dem haha  eller vi satt och drack och spelade kort. Fick oss några riktigt goda skratt! Dock ska man inte börja dricka så sent med tanke på att de slår till ganska snabbt då har jag märkt. Mådde ju piss när man skulle sova sen. Usch! Vi gick väl och la oss vid halv sex i morse. Inte kul. De förklarar varför jag vaknade när jag gjorde!

Idag fyller min kära mormor år. Grattis till henne. Hela 59 år gammal! Känns lite tråkigt att inte kunna gratta henne!

Btw!!! Mina grannars ungar gör mig så jävla förbannad på mornarna! Springer runt och skriker och stampar i golvet!! Vet inte om de kommer uppifrån, sidan mitt i mellan eller vart fan de nu kommer ifrån. De låter som att dem springer på väggarna! GAAAH blir tokig! Ingen respekt för folk som faktiskt jobbar natt =( Funderar på att köra dunka dunka på vardagarna bara för att jag vet att barnen måste sova hahaha! Elak!!

Snart blire fruuukooost mums! Kanske bör städa idag också, känns lite skitigt :p

Oh just ja Fia ringde mig igår! Vart så glad! Saknar henne verkligen! Känns så jobbigt, vi bor inte långt ifrån varandra men träffas aldrig =(

Fredag

Fick reda på att jag är ledig idag, känns konstigt men men..

Har haft städning idag, jävla diskberg. Älskling fick ta toan hehe.. Vardagsrummet har vi inte städat än, har inte packat upp allt hehe..

Vi fick ett oväntat besök idag haha..De ringde på dörren och ett elbolag stod utanför haha ingen av oss kände igen personen.. Men men de är väl nått man får vänja sig vid.

Idag ska vi ha fredags mys. Vi köpte med lite gott från Willys igår. Har inte kunnat ha mysfredagar eftersom jag jobbat varje fredag. Eller förutom förra veckan då jag var sjuk, men då deckade jag också hehe. Får se va vi hittar på. Kanske hyr en film :D

Tittar just nu på Big bang theory eller hur de nu stavas. En kille skulle flytta in med sin tjej, och säger åt henne att göra en massa saker som hans mamma brukar. Fan va irriterad man blev, du måste göra de och du måste gåra de.. Glad att vi hjälps åt här hemma =)

Nu ska jag fortsätta kika! Tjingeling

Torsdag

Äntligen har man ett fungerande internet! Det har knasat sig i flera dagar! Har inte kunnat gjort någonting!!

I lördags var vi på ett riktigt vackert bröllop! Grät flera gånger! Inne i kyrkan var det hur fint som helst! Bruden var helt underbar! OCh mannens löften som han läste upp var..ja jag vet inte typ de alla vill höra haha ne men på riktigt de är inte ofta man hör en kille säga sånna saker! Riktigt fint!
Festen efteråt var riktigt trevligt plockmaten och själva maten var ju gudomlig haha! Åt hur mycket som helst av plock sakerna, hade ju bara ätit frukost vid tio, sen kom vi till harska palatset till typ halv 6 tror jag.. Jag var utsvultet! Plus att de bjöd på champange vilket blir farligt om man inte har ätit haha..
Blev dock sjukare av att dricka alkohol. Så hade ganska hög feber ett tag under kvällen, men sen gick de faktiskt över, och sen dess har jag blivit bättre. Tror att jag behövde det!

I söndags hade vi film och matkväll med Erika! Lagade aaaas god mat! Skrev upp reseptet eftersom det var eget kok som vi höll på med i köket! Man vill ju inte glömma det haha! Tittade på två as bra filmer! Funderar på att lägga mig och titta igen :P Helt underbart med disney filmer :P

I veckan har vi hållt på och fått ordning på lägenheten, har haft hit någon som fixat alla fel som vi anmälde och äntligen har vi fått en hatt hylla! Överlycklig nu slipper vi ha alla grejer hängandes runt om i lägenheten!
Vi skulle även ha fått internet i tisdags men icke...Aja nu funkar det iaf!

Igår var vi i kumla och hälsade på. Pappsen var hit en stund innan sen väntade vi in beata och åkte hem. Pappsen och jag åkte in till sala och köpte skräp mat! Men gott var det. Har dock dåligt samvete för vi skulle ha åkt och köpt annan mat...Lång historia men de slutade med pizza från verona iaf =) <3

Idag var jag in och sökte lite jobb eftersom jag bara jobbar helger så behöver jag någonting att göra under vardagarna! Sen åkte vi och handlade. Lagade pasta gratäng idag, som tyvärr inte föll mig i smaken.. Bara för det så blev det riktigt mycket mat över :/
Runt 18 åkte jag och hämtade Erika, vi åkte och gymmade. Så skönt att komma igång igen. Dock är jag inte fullt frisk men fan sitter och betalar för gymkortet och har inte gymmat på flera veckor p.g.a flytten och sjukdomar! blä!
Efter det fick hon en av våra matlådor haha sen satt vi och pratade lite skit :P

Nu ska jag kika lite på tv sen sova, har inte sovit ut på flera dagar!

Lördag

Åkte till jobbet igår, men fick åka hem igen! Andningen är inte där den ska vara längre =( När jag kom hem pratade jag med underbara Lina ett bra tag! Älskar dig gumman!! Tänker på dig!!

Sen kom Chrille hem efter 23. Jag somnade på stört nästan! Fan va jag var slut i kroppen! Kan nog säga att de var tur att jag inte jobbade. Behövde en ordentlig sömn!

I morse vaknade vi till en riktigt stökig lägenhet :/ Usch! Imorgon kommer vi ju inte orka att städa den >_< Blä! Tycker inte om när det ser ut sådär!!

Nu sitter vi hemma hos Laila, har fixat mig inför ett stort bröllop idag! Ganska spännande! Dem har säkert lyckats göra det riktigt vackert! Grattis till dem och alla lyckönskningar!!

Fredag

Hade planer på att åka till Sala i veckan! Men de blev inte så! Har varit sjuk hela veckan! Fortfarande låter jag som om jag rökt i 45 år!

Igår var vi iväg och hämtade lite gardiner! Känns ju lite tomt utan lite små pynt! HSB var över och gjorde en ny besiktning på vår begäran! Skönt!

Beata sov hos oss i onsdags, dock fick hon bara sova på en madrass men hoppas att hon sov gott hehe..
Var ju hos frissan i onsdags också och klippte av de nödvändiga! Känns ganska kort! hehe är ju van att håret fastnar överallt för att de är så långt. Men nu är de friskt iaf!

Igår fick Erika och Kim komma över på lite tacos. Erika kände sig sällskapssjuk eftersom hon med är sjuk och ligger hemma! Vi tittade på lite film och hade det trevligt.

Ikväll ska jag jobba, även fast jag kanske inte borde, men pengarna behövs!!

Onsdag

Har inte kunnat skrivit eftersom vi inte har fått indraget internet ännu. Men förhoppningsvis så får vi det idag!
Har hänt lte sen sist!

Igår var jag in på akuten i västerås! Fick svårt att andas! Ringde och fick en remiss för att få inhalera när jag åkte ner. När jag väl kom ner dit så fick jag sitta i 4 timmar innan jag ens fick träffa en jävla läkare för att den skulle lyssna på mina lungor! Fan va sura vi var! Åkte ner till typ halv fyra, klockan halv 8 fick jag komma in och prata med en läkare. Hon konstaterade att det var min astma som spökade!  Kul.... Fick inhalera och fick även de utskrivet! Så nu får jag förvänta mig att jag kommer få svårt att andas varje gång jag är förkyld! Blä!

Idag ska jag till frisören! Ah haha känns lite nervöst! Har inte varit där sen 2009 hehe.. Hoppas de blir bra! HAr även fixa min klänning till brölloppet! Eller inte jag utan Laila var så snäll och sydde på ett resår :D Den är så fin (A) Nu får man bara hoppas på at tjag hinner bli frisk till på lördag! Eller Fredag så att jag kan jobba utan att behöva kipa efter andan :/

Just nu är vi i kumla och ska kka lite mat :P kommer förmodligen inte hinna med nå mer än de innan vi ska tillbaka :/

Min bil har ju börjat krånga =( Klickar i bakhjulet! Tror inte att de är nå bra hehe Tommy hörde att de var nå fel så fort han satte sig i bilen.. Tur att att han arbetskada haha!


Söndag

I fredags åkte vi till kumla och hämtade det sista! Även TV:n. Så nu kan vi äntligen titta på kanalerna!  På kvällen vart de arbete, Latino kväll! Musiken var väl inte de bästa men jag fick lära mig att göra riktiga Mojitos! Fyfan va äckliga dem är! Mina egna är mycket godare, fick även göra dem och de var mer omtyckt än orginalet!

I lördags hade älskling och jag storstädning i lägenheten! Så nu är det rent och fint! Skönt! Tog även oskulden på vpr spis! Fungerar hur bra som helst! Blev korvstroganoff med ris!
Sen vart de jobb igen, denna gång schlager kväll. Lite bättre musik än kvällen innan! Min kära kollega Jessica fick gå av tidigare så hon stannade kvar och hade en riktig lörda kväll! Fick mig några riktigt bra skratt åt henne haha! Så söt! Vi tre kom jag hem, då vart de en promenix med älskling! Som även han hade druckit han med!
Sov riktigt gott kan jag säga!
Dock är jag förkyld idag! Har så jävla ont i halsen!!

Älskling är bakis idag så vi delade på en pizza som absolut inte satt nå bra! Blä!! Ingen pizza på ett bra tag nu! Kim körde hem det, tog även med sig några x-box spel :D Tack Kim.
Vi gick ner och hyrde "I rymden finns inga kännslor!" Den ska vi titta på ikväll när min syssling ´kommer från gisslaved! Riktigt rolig överraskning :D

Man känner sig handikappad när man inte har nå internet hemma! Så nu sitter vi hos fam Dahlström och snyltar lite på dem :D


Jag hatar redan mina grannar!

Jävla skit! I den förra lägenheten hördes ingenting..Eller jo när grannarna knullade 3 på natten men inte annars! Nu hör man fan när ungen ovanför stampar i backen när den totsar sin mamma! Man hör när den skriker på sin mamma! Grannes musik hör man! Rix fm!! Och vartenda ord! Fan blir tokig!!! Nu jävlar blir de hämnd!!

Är i kumla just och ska hämta TV. Pappa köpte en ny idag så vi ska få den som står i vardagsrummet! Äntligen =)

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe =) vuxen p. till mig :D

Första natten

Igår vart de inte mycket mer gjort än att vi hämtade saker och la in dem i lägenheten!

Sen skulle vi ju sova i lägenheten för första gången..Kändes ju som att sova i en lagerlokal!

Imorse vaknade jag av att grannen lyssnade på onödigt hög musik! Klockan 10 höjde han musiken så att de blev ännu högre! Jag höll på att bli tokig! Men vi ska ge igen! För förra som bodde i våran lägenhet sov ju om dagarna så tror inte grannen vet hur de är att bli störd om dagarna! GAH!!

När vi hade ätit frukost så åkte vi iväg och handlade med Laila!
Sen åkte vi till IKEA och utnyttjade det sista på presentkortet. Sen bar de hemmåt plocka ihop saker och iväg till Chrilles andra moster och låna diskmaskinen! Hehe riktigt snällt av dem att låna ut den för det var ett riktigt berg med disk haha..

När vi kommer hem bllir det att plocka upp ur alla lådor och bygga upp lite saker så att de ser ut smo ett hem någon gång.

Snart är maskinen klar och vi ska åka hem till vårt hem :D

Imorgon blir de kumla och plocka upp de sista som ligger kvar där =)

Så snart kanske de blir en inflyttningsfest ;) Eller jag vet inte :P

Onsdag

Idag var vi iväg till kumla och packade ner mina saker som fanns där. Erika var snäll och följde med dit.
Vi hade dock telefon samtal att ringa innan och lite ärenden nere på stan innan, så vi kom till Kumla lite senare än va de var tänkt.

Vi fick låna en lite större bil än min lilla gröna pärla. Mamma och Chrille åkte in till stan medans Erika och jag stannade hemma och packade ner mina saker i restrerande kartonger. Kan ju säga att de blev två kartonger med skor haha trodde nästan att jag hade fler par liggandes där hemma. Sammanlagt blev det 9 kartonger plus två skåp. Fan va vi kämpade för att få in de i bilen! Vi vägrade åka två gånger. Så fick spela tetris in real life! Sen när Mamma och Chrille kommer hem säger dem att de har köpt 5 påsar med mat också! Fifan! Bilen var smockad på vägen hem kan jag säga! Fick ha tvn i knät haha!
Mammsen bjöd även på köttfärsås och spagetti innan vi far hemmåt!

När vi kom tillbaka till V-ås så kom även kära pappa över på en kopp kaffe. Han hittade fler fel än va vi hade gjort så vi ska anteckna det och skicka ner de till HSB så vi inte blir skylldiga någonting sen när vi flyttar.

Imorgon väntar en lååång dag. Allt ska upp ur kartongerna haha

Sen är jag lite orolig för vi inte ställt in kylskåpet och frysen rätt för de vägrar bli kallt! Men men hoppas de blir bra annars blir maten som mammsen har köpt dålig =(


Tack för hjälpen idag Irre! Lite kul kan man ju ha när man packar ibland måste jag få säga haha!

God morgon gott folk

Igår satte vi oss och ringde runt en massa viktiga samtal! Ringde och gjorde skadeanmälan och lite annat skit. Ringde ang, Tv, Bredbans och tele så de får vi väl se hur de går. Sen ringde jag banken ang de pengar som hade kommit in haha de va syrrans CSN fasen haha dem pengarna hade suttit fint =) Idag ska jag ansöka om efakturor och lite annat skit om jag får upp karln från sängen haha eller soffan! För vi lånade Kims soffor idag!

Igår bökade vi med att bygga uhop avskiljaren! Fick plocka isär och bygga ihop fyra ggr eftersom vi inte hade någon instruktion! Haha tur att Mange Dahlström är så händig haha

Idag blire kumla för att hämta restrerande sen är de bara möblering och inhandling av maten kvar.

Ne nu ska jag försöka få upp honom så vi får nå gjort ! Ha de bra!

Måndag

Igår började vi med flytten. Älskling och jag hämtade nycklarna på förmiddan. Satt och väntade på HSB i drygt 20 minuter på att två andra skulle babla klart! Kan ju säga att dem inte kunde svenska! De kunde inte ens tillräcklig med svenska för att föra en normal konversation men bannemig att dem skulle ha en lägenhet! Hatar sånt!

När vi väl var klara och hade skrivit på så åkte vi och plockade upp kära Erika! Sen åkte vi hem, gav henne lite mat i magen sen bar vi ner saker till min lilla bil. De fick inte plats så jätte mycket men 4 IKEA flyttkartongen tog den iaf på första lasset! Sen när vi kommer fram så tänkte vi att vi skulle hitta vårat förråd. De p HSB hade sagt att vi skulle ha samma nr på förrådet som på lägenheter så vi letade och letade men vi hittade bara upp till 36! Vi höll på att bli tokiga! Så vi gick och frågade grannen vart han hade sin eftersom  han hade nr 40 på sin dörr! Så vi testade nyckeln i alla förråd som stod tomma för han sa att han inte hade samma nr. Till slut hitta vi den och då kunde vi börja flytta in. Inte in i förrådet då men i lägenheten. De blev tre eller fyra vändor med bilen sen packade vi upp allt!

Medans vi packade upp hittade vi en massa fel! Så jag ringer HSB men får inget svar! Vid halv 5 ringer dem och då berättar jag vilka fel vi har hittat och att vi har skrivit ner allting på en lista! Vet ni vad de säger! " Det är ingenting vi åtgärdar" Fan!! De ska dem göra! Tele jacket var helt utslitet ur jacket te.x! Aja vi har några samtal att ringa runt till idag!

Mamma och Beata var även över igår och hjälpte till! Mamma diskade medans Beata och jag packade upp i min garderob. hihi! Kim var snäll och lånade ut sin bil till och hjälpte till att hämta sofforna och väggen! Dennis kom över på en kopp kaffe senare! Tack för hjälpen :D Uppskattar det!

Nu ska vi snart över och ringa runt! Tja!

RSS 2.0