Onsdag

Dagen började riktigt bra. Klarade av att åka på bussen. Dock hade jag en påse i handen hela tiden. Fast huvudsaken är ju att jag kom dit utan nå problem.

Missade min skjuts till badhuset så jag fick vara kvar på skolan. Men de gjorde mig ingenting.

Ida och jag skulle gå hem. När vi kommer till korsningen mot kumla kommer Anna och plockar upp oss. Det var väl tur de för jag hade tydligen feber... I skolan mätte jag 39.1! Kunde inte tro det! När jag kom hem kollade jag igen och då hade jag bara ynka feber.

Imorgon ska jag klä ut mig till påskkärring! Ska gömma påskägg och skrämma barnen. Ne jag ska vara en snäll kärring. Det var ju ett tag sen man klädde ut sig. Så nu får jag känna mig som barn igen!

*(Igår åkte jag ju hem och la mig. Känns som att jag skulle behöva lägga mig nu med.)

Tjingeling

Mitt i veckan

igår var vi på biblioteket och jag lämnade in papprerna från polisen. Sen var det allmänna toaletter som gällde för mig. Mådde skit igår! Åkte hem med bilen klockan 12 för jag kände att jag inte klarade av att vara kvar. När jag kom hem somnade jag på soffan på tre röda. Jag vaknade klockan 3. Har väl säkert någon medicinsk klocka för det var då jag skulle ta tabletten. Låg och degade heeeela dagen. klockan 7 gick jag över till grannen en halvtimme och kikade på när han meckade med Sofias bil.

Jag ville cykla idag men pappa har såldt mammas cykel så jag har ingen. Försökte vara duktig och fixa en igår men jag kom inte så långt. Lyckades bara sätta fast däcket.

Somnade på stört när jag gick och la mig även fast jag sovit under dagen.

Idag ska jag gå hem! Fan så skönt!

yes

Gårdagen vart en timme kortare för mig, denna dag började en timme tidigare!

Gick bra på "Jobbet" Men kände att jag inte ville ta bussen hem så jag bestämde mig för att gå hem.
Så klockan kvart över två började vi. Ida och Fille ville gå med mig. Gick bra ett tag men sen började lillsyrran att klaga. Det roliga var då att hon inte kunde vända tillbaka eftersom bussen redan hade åkt.
Alltså gick jag 6.5 km idag! Känns riktigt bra. Tränade även igår kväll. Får se hur länge det håller. Men ska iaf försöka att gå hem så ofta jag kan. Får se om det går imorgon eftersom jag bytte skor med ida och jag har världens blåsor under fötterna nu.

När jag kom hem så ropade Jimmy på mig. Vi fixade min bil. Det var bara att byta framdäcken med bakdäcken så slutade ratten att skaka! Fast nu skakar det bak istället men det är inte lika läskigt att köra den.

Fia skulle ha kommit till mig idag men det blev inte så. Ska åka till henne imorgon och kika på hennes nya kläder.

Nu ska jag titta på avatar för det är jag värd! Jah har träningsvärk i magen,axlarna,brösten,ryggen och låren hahahah Får se om jag tar mig till "jobbet" hahah


Helgen

I Lördags förmiddag åkte Jag, Fia och Marita ut till Nattis och Jocke. Vi skulle hjälpa till och baka tårta m.m. Det gick väldigt fort. När vi var klara åkte jag hem. De andra åkte väl hem de med, men de åkte tillbaka senare på kalas.

När jag kom hem storstädade jag hela huset, sen vart det panik med attt göra sig ordning. Jag hann inte klart som vanligt, så fick stress platta mitt hår sen bar det av till västerås. Pappa var så snäll och skjutsade mig. Han bjöd även på Max för att jag inte skulle bli för hungrig senare. När jag kom dit så fixade jag det sista på mig själv. Tur var väl det att jag hann packa ner sminkväskan.

När alla hade kommit så bjöds det på välkomsdrink. Sedan började vi spela Lips. Det var roligt, för jag vann hahah:D Alltid kul att vinna. Senare blev det Tequila rose shots. AS GOTT!!! Jag kunde ha klunkat i mig hela flaskan om det vore så.

Runt 6 bar det av till Strike. Det började lite rassligt men senare fick jag 3 strike i rad. Känner mig gaaanska så nice! Dessvärre gick det nerför efter det. Men jag vann även där :D Bra kväll! Kanske skulle ha köpt en triss=/.

Efter Strike bar det av till Harrys. Där satte vi oss, beställde mat och drinkar. Jag tycker inte att de lever upp till sitt namn riktigt. Maten är svindyr och personalen kunde inte göra sitt jobb!

Efter maten blev det mycket dans och flumm! Kvällen var riktigt rikigt rolig! Tack!!!


Kvällen bjöd på lite spilda drinkar, misstagsgratisdrinkar och en svensexa!

Älskling kom och hämtade mig senare! Tack baby!!! Va skulle jag göra utan dig! <3Idag var jag över till Susanne och Thomas, det var ett bra tag sen. Glömt bort hur sjukt roliga de är!
Micke hjälpte mig med bilen idag! Tack!

Klippte även min kära mor idag! Tror hon vart nöjd !

God natt!

mja

Jag har suttit och tänkt idag. Är jag en sån människa som folk tycker är roligt att driva med? Eller kanske snarare om. Jag vet att jag alltid har varit lite för snäll när det gäller vissa saker, men betyder det att jag säger att det är ok driv med mig? Det har inte slagit mig förän nu.

"Jobbet" Gick bra. Fick vara med och sortera sopor. Från och med nu är det jag som sköter det. Eller jag slänger det inte utan ser till att barnen ska slänga rätt. Alltså är min dröm uppfylld:D Jag är miljöinspektör =)

Senare idag ska jag, om jag får tag i en bil hem till Fia en sväng sen ska jag hem till Älskling!

Nu ringde dodda på skype.

torsdag

Igår så kändes det faktiskt som fredag. Dagarna swishar förbi och jag glömmer bort dem.

Efter praktiken åkte jag hem till Nattis med min livsfarliga bil. Den blir bara värre och värre..Stackars lilla Fille =(
Jag köpte en liten baddräkt åt Tuva. Får hoppas att den passar i sommar då den ska användas.
Hon Nattis bjöds det på bullar och lite för svagt kaffe. Men de gick ner i vilket fall.

Jag ringde även till Micke för att fråga om han ville rädda min stackars lilla bil. För annars kommer jag inte kunna köra den.

Åkte hem runt 3 för mina systrar kan aldrig komma överäns. Mamma bad mig åka hem så att huset skulle stå kvar när hon kom hem.

Jag började med maten dirrekt när jag  kom hem. DET VART SÅ JÄÄÄVLA GOTT!! Potatisgratän, fläskkarré kokad i grädde och b-sås!

Idag ska jag hem till älskling! Han ska fota och jag ska hjälpa till =)

Får hoppas att jag får träffa lilla Fia snart. Inte träffats i veckan =(

Nu är det dags för veckans sista praktik dag =)

Jasså?

Undrar vart man har fått det ifrån om det inte stämmer? Är det bara en myt? Eller är det för att folk som varit riktigt sjuka druckit alkohol och sedan skyllt på att det slagit fel pga penisilin?


Är det farligt att dricka alkohol i samband med penicillinbehandling?

Fråga

Är det farligt att dricka alkohol vid penicillinbehandling av streptokocker? Jag är frisk i övrigt.

Svar

Du är inte ensam om att ha fått uppfattningen att just kombinationen av alkohol och penicillin skulle vara skadlig. Man vet inte riktigt var denna uppfattning kommer ifrån, men jag har aldrig sett något vetenskapligt underlag för att det skulle vara så. Det är nog kombinationen sjukdom och alkohol man har avsett och inte penicillin och alkohol. Jag har inte hört att det skulle vara speciellt farligt att dricka alkohol under tiden man har en streptokockinfektion.

Vi vet ju alla att alkohol är skadligt på många sätt och ett av våra största samhällsproblem. Är man sjuk i största allmänhet så finns det anledning att vara lite försiktigare med alkohol. Det är olämpligt att dricka sig berusad så att man tappar omdömet och hittar på något som kanske förvärrar den aktuella infektionen eller sjukdomen.

Om man är frisk och tar en vanlig penicillinkur, samtidigt som man dricker alkohol på ett sätt som man brukar, finns ingen anledning att tro att man skulle reagera på ett annorlunda sätt än om man druckit alkohol utan att ha penicillin i kroppen.

Detta ska inte ses som någon uppmaning att dricka sprit när man är sjuk och äter penicillin, men just penicillinet spelar med all sannolikhet ingen roll i detta sammanhang. Men det finns andra sorters antibiotika än penicillin som man inte bör kombinera med alkohol.

Anders Hernborg
Läkare, specialist i allmänmedicin

Läs mer i 1177.se


Onsdag

Idag läste jag igenom en bok viste ni att i måndags så var det världsvatten dagen och igår var det världsdagen för böcker och copyright. Skulle vara kul om de gjordes reklam för alla dessa dagar! Fanns huuur mycket som helst! Fan va mycket pengar man skulle göra av med. Men den roligaste dagen var då allt 31 maj :Internationella dagen mot tobak. Haha

Praktiken gick super bra. schemat ändras lite då och då, men det gör mig faktiskt ingenting för det är skönt med lite omväxling. Fick däremot ta bilen idag. Vågar inte åka buss när jag är snurrig. Kanske inte borde köra bil heller ioförsig.

Men det blir bilen så länge jag mår såhär.

Super

Jävla mediciner!

Tisdag

"Jobbet" Gick bra. Nu ska jag bara skicka in papper så att jag får pengar.

Följde med Pappa till hans gamla jobb. Råkade somna i bilen, trodde jag sov i ca 5 min, men när Fia ringde hade jag sovit i en halvtimme haha. Ganska slut av pensilinet skulle jag tro.

Ska ta och tjecka med min kära och mina brudar + respektive om de vill åka på kryssning med mig =)

Fick skjuts idag :D Skit snällt! Jimmy och Sofia hade varit i stan och övningskört, på vägen hem tänkte de på mig! Så de kom och plockade upp mig från skolan =) TACK!

Nu ska jag kila.

Måndag

Fia han inte följa med mig till stan, så jag kidnappade Jimmy och tvingade honom att följa med mig =)
AF tog as lång tid även fast det inte ens var någon kö. Papprerna var fel ifyllda så är tvungen att åka tillbaka imorgon igen.
Vi gick även till apoteket och hämtade ut min pensilin.

Åkte och handlade. En påse mat 421 kr :/ Fick dåligt samvete för att jag bara plockade istället för att kolla priser hehe Mamma blev inte så glad på mig =(

Åkte även till älskling en stund.

Nu sitter jag här och tittar på Homer =)

Inte på ett bra tag!!!

Imorse fick jag nog. På vägen till "jobbet" Så började jag känna mig dosig igen. Så när vi kom fram så ringde jag sjukhuset och berättade mina symtom. De skickade mig vidare till tandläkarmottagningen. Där fick jag en akut tid. Mamma fick komma och hämta mig från skolan och jag åkte till Tandläkaren. Fick inte gå rakt fram som vanliga människor utan åt höger till "sjuktandvården" eller nått.

De försökte röntka men det gick inte, grejen fick inte plats i min mun. Tur var väl de.... Undersökningen gick fort.
Kvinnan som tittade på mina tänder frågade "Är det fu som har sökt till Idol?" hehe "Ja det är jag..vaddårå?" Visade sig att hon kände min mamma.."Ge mig rabatt då " Tänkte jag säga. När jag skulle gå så frågade hon om det var första gången jag skulle betala för ett tandläkar besök. Jag suckade. 710 jävla kronor för en snabb undersökning. Hade förstått priset om de hade lyckats rönka mina tänder men vafan!! Så ett tandläkarbesök blir det inte än på ett tag kan jag säga! Ska gå på pensilin i 10 dagar tre ggr om dagen! Kommer att bli lös i magen sa hon, så får se hur det blir med jobbet...Eftersom jag har svårt att gå på allmänna toaletter...

Snart ska jag in till Sofia, vi ska till Af försäkringskassan, apoteket och kommun. Sen ska jag hem till Ronnie, Lasse fyller ju år idag med så han ska få en liten present av mig =)

Nu ska jag dona lite här hemma innan jag ska dra.

snö snö och åter snö

Igår trodde man ju att det skulle bli vår inom kort. Nu ligger det 1 dm snö på backen igen. Går knappt att köra eftersom de inte har plogats.

Va hem till Frida och grattade hennes syster fia. Det bjöds på riktigt god tårta! Tack sötnos <3

Snart ska jag hämta Mamma och Pappa. Får se hur de går, de ligger ju gaaaanska så mycket snö på backen, och jag ska köra minibilen som inte har så bra väghållning.

Tjingeling

Lördag

Gårdagen var trevlig, Va hem till fia först. Sen åkte jag hem och kikade på film med ida. Efter ett tag kom Fia och höll oss sällskap. Vi skulle titta på New Moon. Jag klarade inte av att titta på hela filmen. Den är så fruktansvärt irriterande! Jag blir tokig!

När Fia åkt hem så låg jag i soffan och klagade över min tand. Eller jag gjorde det förmodligen hela kvällen! Fan att jag måste betala för att gå till tandläkaren.

Snart ska jag hem till Frida. Hennes lillasyster fyller år och det bjuds på tårta =) Hoppas bara på att man kan få igång bilen. Vädret är ju som sagt inte det vackraste.

Hoppas att båten inte gungar för mycket för Mamma och Pappa bara !

Lördag

Idag vaknade jag av världens tandvärk!!!

Det verkar som att det inte vara var jag som var dålig i magen de senaste dagarna. Men nu är det bättre för mig iallafall! Hoppas att det är över för alla andra med.
Dessvärre har jag fruktansvärd tandont! Lust att ta en kniv eller tång och dra ut skiten. Tror de är visdomstanden som vill fram! =(

Skjutsade Mamma och Pappa till Heby idag, de skulle på kryssning. Pappas 40 års present till Mamma. Jag hoppas verkligen att de får det riktigt roligt!

Efter det så åkte jag hem till Fia, vi bytte lite bilder. Hon hade några jag inte hade och tvärtom.

Snart ska hon komma hit och hålla mig sällskap! ÄR ju ensam hemma med Idag.

Nyss tittat på Hannah Montanah och nu tittar vi på Ant Bully, senare blir det new moon!

Tjingeling!

friendfiesta

Mmm vaknade av att huvudet var stort som en jävla melon! Springa på toaletten är inte heller det roligaste...

Jag påbörjade en tävling igår. Att skaffa många vänner på facebook inom loppet av två veckor. Igår såg det faktiskt ut att gå riktigt bra men idag när jag gick in så såg det mindra bra ut. Den som leder har fan över 900 nya vänner. på en dag??? hallååå. Jag lyckade skaffa mig runt 100 tror jag, sen gav jag upp. Så nu har jag en maaassaaaa vänner på facebook som jag inte ens vet vilka det är. Och för vad? Jo en Iphone jag aldrig kommer att vinna hehe..

Det känns tråkigt att vara sjuk, men alla här hemma är så snälla mot en när man är det så någonting positivt fick jag ur det.

Ikväll ska jag bara vara hemma. Kanske titta på lite avsnitt. Hoppas på att få lite roligt besök av min kära granne som nu mera bor i stan! You know who you are;)

Imorgon ska jag vara barnvakt!

Nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv!

bacilusker

Va på kursen idag, inte lika roligt som vanligt, satt mest och hängde..På vägen hem fick mamma tvärnita för jag trodde att jag skulle spy.. Resten av vägen satt jag och försökte tänka på annat. Det absolut värsta jag vet, efter att flyga då är fan att SPY. Jag hatar det! Obehagligaste i världen.. Men jag har inte gjort det ennu så jag kanske bara är allmänt kraslig i magen, ska avvakta tills imorgon. Mår jag bättre så ska jag till"Jobbet" Annars blir det en helg i sängen!

Trevlig fortsatt torsdagkväll för nu ska jag och min lilla hink gå och sova!

Torsdag

I morse försov jag mig som sagt, även fast det bara var en kvart så var det en evighet när det gällde att bli klar i tid! Väl på skolan så mådde jag skit! Tror till och med att jag hade feber. Höll på att frysa häcken av mig, var jätte hängig! Men jag tog mig igenom det ! Och roligt är det!

Bussresan hem höll jag på att somna! Åkte nästan i en hel timme! även fast varmsätra bara liggen 13 km härifrån! Usch. Väl hemma träffade jag på Sofia! Frida och hon ska till västerås! Jag saknar dem tok mycket! Nu hittar man en nackdel med att jobba. Det är att man inte har lika mycket tid att träffa sina vänner. =(

Ikväll ska vi åka på kurs. Mamma har gjort smörgåstårta till brudarna där så de vill man inte missa :D Mumma!

I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra:S Känns som att någonting är planerat men det kanske inte är det...

Hoppas att jag kan få träffa mina brudar snart!!! <33

Mamma hela 40

I Tisdags så åke jag och pappa in till västerås för att hämta mammas tårtor. Swartzwald heter de eller någonting i den stilen. Efter det åkte vi hem till Livi och de för att fixa i årdning käk. Jag fick garnera! De var var roligt.

När vi kom hem med maten och tårtan blev mamma helt chockad. Hon trodde att hon skulle få fixa mat och tårta hel ensam. Så hon blev väldigt glad med andra ord.

Igår vaknade vi smög upp och hfixade pankakstårta. Inte jag utan småsyskonen. Sen gick vi in med 40 blommor till mamma och sjöng. För att vara morgon så lät det faktiskt rätt fint! hehe

Sedan bar det av till Praktiken. Jag fick vara lärare igår och bli kallad fröken :D Jag hade idrottslektion med ettorna. Riktigt roligt var det! Och bra gick det!

När jag kom hem bar det av till tärnafolkhögskola för att hämta mammas present. Som skulle ha varit klar redan för en vecka sedan men blev inte klar föränn igår. På väg tillbaka så följde Anna och Jesper med in för att gratulera mamma. Jag sprang och gjorde årdning min present.

Sedan kom det en massa folk, vi käkade och pratade. Min present vart väl klar runt ja kanske 5 en tjock tant fylld med mammas favvo GODIS! Den vart faktiskt riktigt cool!

När jag gick och la mig däckade jag på en sec, jag var heeelt slut!
Nu ska jag väl snart ta och ge mig av till praktiken för jag försov mig lite, vaknade en kvart försent! hehe

Älskar dig MAMMA!!!!
<333

Mamma big

Haha Ja som sagt så var jag på praktiken idag. Gick väl bra antar jag.

Följde med 3orna på slöjden. Såg en olycka på vägen, de kom 2 ambulanser 2 polis bilar, brankårschefen och en brandbil. Hemskt!

Väl på slöjden så kände läraren igen mig. Det var riktigt roligt. Han visade mig gamla bilder på vad vi gjorde när vi var 10 år gamla haha. Sen senare på lektionen kommer assistenten fram till mig och säger..

"Det är så trevligt när föräldrar kikar förbi ibland."
"Va? Förälder?"
"Ja det är trevligt!"
"Ehm.. Men jag är ingen förälder....."
"Oj.. hehe jag tänkte väl. Du ser så ung ut"
"Hehe ja, om jag hade haft ett barn på 10 år så skulle jag varit tio år när jag fick de."

Ja, trevligt...

Hej

Ja som sagt så hade jag det riktigt roligt i lördags! Va först hem tll Familjen doder! Där kom vi överäns om att jag skulle köra! Men när vi åkte till västerås så sa pappa att jag inte får köra hans bil. Då fick man drink efter drink efter drink, shot efter shot efter shot! Fyfan de tog inte lång tid nnan man var så rolig som jag!

Mådde väl hyffsat bra igår iallafall! Pappa fick skjutsa mig till Sofia. V skulle boxas men fia påminde mig om att promenera så då gick vi en långis! Fan va de var skönt!

Idag har jag varit på "arbetsutbildningen" Gick faktskt riktigt bra. Jag börjar få haj på dedär med barn! Och de verkar ju gilla mig med!

Har inte pratat med Fialotta idag! Det känns skit konstigt när vi inte har pratat! Känns nästan som om man skulle vara sura på varandra eller något!

Satt nyss och tittade på nyheterna. Haha att v tog hjälp av FBI för att ta reda på vem som skrev hoten mot KTH känns ju as ballt....


hehe

Sorry för inatt! Vet inte varför jag fick för mig att skriva!

Som sagt så var vi på 18 årskalas sen 15 års kalas! Hehe drinkarna fylldes på hela tiden så det gick ganska fort. Så när man ställde sig upp så small det till i huvudet. Somnade gaaaanska så fort efter det!

Ronnie tycker att jag ska ta bort och sluta skriva, men va ska jag då ha för mig när jag få tråkigt och inte har någonting att göra? Sen kan man alltid skriva ut detta och göra en dagbok av det:D

Tjingeling!

!!

Hoppas jag kommer upp för att trösna ärimoegon! annaers känner jag mig som en svikare!!

Fredag Lördag

Igår så var jag hemma en stund. sen åkte jag hem till älskling. Han började ia på en film men jag somnade nog rät for skulrto.le jag tro.

Idag vaknade jag rät tidigr men jag låg kvar oh mös men älskling., set var riktig mysig" sern gick vbi ypp och käkade frukost. efter det så åke jag hem till nattis och h jälpte hnne gtejer från hennes gardeerpvat pacja uåpp  saren åkte jag på 18 års kalas.fer det s å ake jag på 15 års kalas. Dd mig men de gick inge s åbra. ör lurade de i miug ide fäcvr.

jg föröke få älskling och komma hit oach sova me

E

Äntligen fredag :D

Som man brukar säga!

Igår satt jag i skype med Ronnie och hans vänner. Det var inte så mycket jag hade att säga till om. Sen var det någon av de som skrev att de fortfarande hörde mig även fast Ronnie hade lagt på luren :O Creepy.

Runt halv 6 åkte jag till målarkursen. Lika trevligt som vanligt. Fast med ovanligt gor fika! Kanelbullar mums!

När vi kom hem deckade jag typ på en gång! Jag var såååå trött!

Nu ska jag väl ta och fara så att man inte kommer sent. Jag märker verkligen när jag ska gå upp occkså! Att när m an skulle till skolan brydde man sig inte så mycket, men nu när man ska gå upp tar man inga snozisar längre. Eller ok jag råkade göra det idag men det var inte med flit!

Nu ska jag fara på riktigt =) Tjingeling

Torsdag

Nu är man hemma då ! Skönt! Korta dagar än så länge iallafall! Får se hur det blir sen. Jag kommer ihåg när man var liten och tyckte dagarna var såååå långa när man var tvungen att gå till klockan 2! haha

Nu ska jag titta på mina kära avsnitt! Jag somnade gaaanska snabbt igår! Klockan han inte ens bli 9 hahah Men skönt var det må jag säga!

haha

Nu kommer man ihåg varför man skolkade i skolan!
Det är bara andra dagen på praktiken och jag kom inte upp i morse! Eller jag gick upp i tid men det var mycket svårare än igår! När jag hörde klockan ville jag bara slänga den i väggen!

Vet inte om jag berättade det igår men pappa och jag var och tittade på bilar igår och jag hittade en super tuff som jag vill ha! Eller två! En som kostade 85000 och en sprillans ny som kostade 121000. Perfa nu är det bara att skaffa ett jobb så man kan köpa dem då :D

Ne nu ska jag åka på praktiken =) Tjingeling

APU

Första dagen på praktiken gick super :D

Vaknade i tid gjorde jag också. Tillochmed så i tid att jag låg kvar i lugn och ro och bara slappade. Dessvärre så är jag svintrött nu!

Åkte till Varmsätra skola halv 8. Var med på morgon mötet och fick mitt schema. Jag ska vara i de flesta klasserna och hjälpa till. Riktigt roligt faktiskt.

Har no skaffat mig några nya smeknamn . Men så blir det alltid! De kan inte uttala mitt namn så då hittar de på eget.

Åkte till västerås på rekryteringsmässan! Tycker det vvar skit i år om jag ska vara ärlig. Lämnade inte in mitt CV någonstans!

Väl hemma lagade pappa ungsstekta hamburgare med spec bröd! Fan va gott det var!

Nu ligger jag här mätt och belåten och heeeelt slut! Imorgon börjar en ny dag med nya äventyr :D Måste nog ta C vitaminer i mängder för att inte bli smittad av alla snoriga små barn =)

Nu ska jag titta på ett avsnitt av How I met your mother... Eller jag ska inte ljuga, jag kommer inte kunna stanna vid ett avsnitt!

Tjingeling

Tisdag

Japps. Idag var jag på möte med min jobbcoach! Det gick faktiskt bra.

Fast först var jag och höll min kära mor sällskap när hon åt. Bakad potatis med Rostbiff! Såg gott ut =)

Åkte hem till min kära bästa vän. Ville inte att hon skulle vara ensam nu! Vi pratade lite skit och slängde sopor postade brev på gamla vanliga sättet.

Åkte hem runt 5, för då kände jag att nu är det ok att lämna henne ensam ;) Skönt att allting gick bra!

Missade ett annat möte! Har ganska dåligt samvete.

Imorgon börjar min praktik! Ganska nervös :S Men vafan det kommer att gå bra!

Just nu sitter jag och hoppas på att morfor och morfar kan komma! Det skulle rädda mitt år!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag titta på How I met your mother :)

Tjingeling

*How

Restrerande söndagen och typ hela måndagen satt jag och tittade på How I met your mother avsnitt! Klar med season 1,2 och är nu inne på 3. Så sjukt roligt att man inte kan slita sig ifrån det.

Igår så kom Pappa hem med chokladaskar till mig och syrrorna och mammsen fick en bukett med blommor! Så sör pappsen är =)

Ronnie kom hit lite senare. Han tog med sig käk. Inte för att det var kvinnodagen antar jag ;)
Vi kikade på transformers 2 igen. Sen somnade jag. Klockan 3 väcker han mig och ber mig först om vatten. Andra gången vill han åka hem... Hade ont i magen stackarn! Hoppas att det är bättre idag!

Snart ska jag in till stan och träffa mamma, hon ska äta lunch! Sen ska jag träffa min efterlängtade jobbcoach...Jippi...

Nu lär jag skriva ut mitt CV och personligt brev.

Partay

Igår så åkte jag in till stan runt 10 över 6. Kom fram till fialotta halv 7! Hoppade i ett varmt bad! Fan va skönt det var. Efter ett tag klev m i sen kom hans vänner och de skulle också bada. Frida och jag fick ett litet ryck och svor åt varandra! Men vänskap handlar väl om att tjaffsa ibland!

Jag och Frida satt inte i lika länge som de andra, för vi hade blivit helt blöta i ansiktet och var tvungna att gå upp och fixa oss igen. Jag satte igång min underbara musik som ingen annan tyckte om tydligen. Inte så kul :/

Vi drygade och härjade lite. Alltid lika roligt. Sen gick vi ner till norrmanska. Där satt vi och pratade och blev lite väl roliga. Jag ringde till baby och han kom och hämtade mig och Frida. Vi beställde mat och åkte hem.

Somnade som en stock! Jag vaknade innan solen hade gått upp av att jag drömde om att jag drack vatten. Efter 20 glad var jag fortfarande törstig! Hatar den kännslan för man tror ju att man har druckit.

Ronnie och jag låg och drygade i sängen en stund sen gick vi upp och han skjutsade mig för att hämta min bil.
<33

Nu sitter jag här och ska titta på ett avsnitt av Solsidan som jag missat!

Tjingeling

Jajaje coco jambo

Oh va det är skönt med 90 tals musik!!!!

Satt och tittade genom gamla låtar och lite annat! Hittade en massa bra låtar ;D Som Coco jambo, Mr vain, dub I dub och en massa andra godingar:D

Haha kom även att tänka på modern talking som Sofia och jag dansade till mitt rum! Brother leui eller nått och sexy sexy lady. Jag skulle kunna hålla på hela dan!

Sitter just nu och lyssnar på dessa låtar :D

Snart ska jag börja göra mig årdning, ska som sagt bada tunna med mina älskade girls! Funderar på att lägga över låtarna på USB och ta med dem så vi kan få minnen tillsammans till dessa underbara 90´tals låtar :)

Pappa håller på att göra hemmagjord kebab med bröd! Hoppas att det blir gott =)

Sen kommer det en gubbe hit som snacka om ett jobb om jag var intresserad. Får se hur seriöst detta är då!

Tjingeling

VinterBad

imorgon blir det tunna med brudarna =)

Idag så var jag och pappa i stan för att tvätta bilen och handla mat =)

Dessvärre så repade maskinen pappas bil. Inte lite heller :/ Pappa vart helt förkrossad när han såg det!

Snart ska jag åka till Ronnie o hoppas på att vi kan bubbla lite (A)

Imorgon som sagt ska vi bada tunna =D

Nu tittar jag på någon vampyr serie haha Är typ kopia av twilight!

Ne ska nog dra nu tjingeling

OnlinePizza

Jag var så glad att min dag blivit räddad så jag överraskade Sofia med att  beställa Pizza.

Akte hem till henne ..
"Big ta bort spindeln"
Hon hade en liten spindel i ett glas i skåpet haha. Inte så fräscht så jag tog ner glaset och hon mosa ner papper i det. Detta skulle hindra spindeln från att kunna klättra ut ur glaset när vi till slut skulle dränka den. Adjö lille spider. Sofia skulle diska alla glas spindeln hade varit nära.
Dessutom har Micke och Fia fått gratis innebor i huset hahaha. Små skatungar! Inte roliga när våren närmar sig och de börjar bli hungriga.

Vi satt i köke och pratade när Pizza bilen bara körde förbi.
"Hallå bilen det är hit du ska" Sa jag och sprang hysteriskt ut i Fias skor för att vinka på den. Hann inte så fick springa efter bilen och ropa. När han fick syn på mig hade han redan knackat dörr hos två personer. Jag undrar varför man tackar nej till gratis pizza?
Han körde efter mig
"Hoppa in jag kör dig " hahahhaha Jag kan då säga att det luktade Pizza i bilen om det var någon som inte visste det!
Sofia as garvade när jag kom in. Det gjorde jag med kan jag säga. En riktig upplevelse! Sen upptäckte jag att vi fick en familjepizza!  Inte så jävla konstigt att det vart så dyrt ;/ Dessutom fick vi cola light men de slank ner!

Visade Fia ett test på internet som telenor har. Skit roligt!

Ne nu ska jag kila. Skulle ha åkt på kurs men mamma mår inge bra så de blev inget =(

SUPERDAG:D

Idag väcktes jag av ett telefonsamtal som gjorde mg överlycklig :D

Det var rektorn på varmsätraskola som sa att jag skulle börja på onsdag! Snacka om att jag blev glad. Hon sa att jag skulle ringa henne när jag hade sovit klart och vaknat haha. Jag lät nog inte så pigg. Inte så bra första intryck men vafasen det är lov? Eller ?

Sen ringde jag till min handledare på Af och hon berättade att de på kommun var jätte glada att jag tagit eget initiativ och ringt för att fixa min plats på varmsätra. Just för att de inte hade någon där :D

Oh va jag mår bra nu =)

Gick ut på en halvlång promenad med Sofia, snart ska jag till Fialotta. Måste bara ringa Rektorn först..

Hihi guuuud va den här dagen kommer bli bra :D:D

Nu ska jag kila tjingeling

nattinattii

Satt och kikade på tv. Sen skriver Sofia till mig att komma över till Jimmy för de sitter i källaren och dricker alcohol. Snacka om att jag blev glad weeei äntligen ungdomar i kumla. Så gick över till fam Karlsson och sjöng för lasse som fyller 56 årar idag. Fick inte den vanliga sången men jag tror att han uppskattade det iallafall :)

Gick ner till källaren och där satt vi och pratade skit och drack vin. Riktigt trevligt faktiskt! Skrattade åt många sjuka filmer på youtube. Att de finns så knasiga människor egentligen.

Ja typ nu så skickade de hem mig för de skall sovas så jag gick hem.

Imorgon ska Sofia och jag ut med vovvarna på promenix ska bli riktigt skönt!

Efter det ska jag träffa den andra sofia =) Min Sofia för den innan va Jimmys.. Fast nu lät det fel men jag tror att ni fattar vinken.

Nu ska jag försöka få tag i min kära pojkvän!

Sen spela teetris :D Tjingeling

Onsdag i fagersta

Fy vilken liten stad säger jag bara. Sala är litet men fan det är värre!

Gick upp riktigt tidigt imorse, för att vara jag =D Åkte till bibland och gick på möte med en som jobbar på kummun. Han sa att jag förhoppningsvis får börja jobba redan på tisdag :D:D Är överlycklig!

Sedan kom mamma och hämtade mig. Jag skulle följa med och vara moralskt stöd idag. Det var tur att jag följde med och lyssnade på instruktionerna på hur allting funkar för mamam vart så stressad att hon glömde det mesta. haha

Det kom rätt mycket folk för att vara en sådan liten stad faktiskt, så tråkigt hade vi inte. Eller jo skapligt tråkigt eftersom jag inte fick betalt haha

Det är en jävla bit att åka må jag säga så höll på att somna på vägen hem. Väl hemma va jag dö hungrig! Fick kött inlindat i bacon och ungsstekt potatis med rövinsås och beasås! Guuuh va gott :D

Nu tittar jag på Drömmen om italien. Ganska roligt faktiskt! Nu ska jag fortsätta att titta för reklamen är shlutt :D

Trevlig resa

Ja varje gång jag och Fialotta är ute och åker så händer det någonting. Haha. Det var riktigt skitväder igår men jag skulle bannemej till v-ås! Skjutsade Ida till sura, sen skulle fia lämna grejer till Micke. Där var vägen minsann inte plogat så det kändes som om man åkte ute på en teräng. Stackars lilla bilen. Haha jag skulle titta ut genom rutan när jag backade, glömde att rutan inte var nerdragen så slog i huvudet iglaset....hmm kul haha

Stannade på drivethru på Max där körde jag på en snödriva så det small under bilen. Satt fast... Så började gasa på som tusan, svor gjorde jag också! Men jag kom loss i alla fall! Vi fick oss ett riktigt gott skratt..Tur att jag inte var ensam om att köra på drivan haha

På vägen hem så är det en volvo som kör över på min sida " Jävla fitta lär dig köra bil" Skriker jag efter den. Två sec senare får jag sladd och hamnar på fel sida av vägen "Jävla fitta lär dig köra bil" Skriker jag efter mig själv haha

Efter att vi tankat i ransta så får sofia ett garvanfall..

"Va skrattar du åt?"
"Jag satt och tänkte på att du inte ska få sladd och köra in i bilen, precis då får du sladd haha"

Ja det var en riktigt trevlg resa minsann! hehe

Tisdag

Idag skulle jag käka med mamma och Fia. Fias bil startade inte, så skulle hämta henne.. Tro de eller ej men när jag försöker starta bilfan startar inte min heller.Dohh
Ringer desperat till fia och skrattar...hon går ut och ska pröve igen. Ringer mamma och ber om hjälp." Pumpa på gasen några gånger så ska det gå". Jo duktiga mamma bilen startade på första försöket. Det gjorde Sofias bil med =)
Käkade på liljas mumma. Vi skulle gå och sola men det fanns ingen plats för en av oss så vi sket it. Trodde fan att jag skulle få böter, ställde klockan fel. Jag kom till stan kl halv 1 men ställde den på halv 2. Men idag hade jag tur!!!!!!

PAPPA KLARADE UPPKÖRNINGEN IDAG :D

Fialotta kom över till mig idag, satt och tittade på när jag skulle göra ett försök till paj. Gick inte så bra. Men den var ätbar.

Nu drar jag tjingeling! ;D

duktigt

Idag har jag vart duktig. Jag klev upp. Tog mig en frukost macka sen började jag stor städa =) Känner mig riktigt duktig faktiskt. Dock hade det varit bättre om jag städat igår så hade jag sluppit att vara stressad och dessutom hade jag kunnat sovit hos babe. Men så smart är jag inte.

Snart ska jag och fia åka till västerås och köra ida till sin vän. Sen ska jag hämta lite saker till ikväll. Ska även lämna lite saker till Me. Får bara hoppas att jag kommer hem i tid.

Just nu tittar jag på repris av OS haha men det är ju bara vart 4.e år så varför inte utnyttja tv.n till det =)

Tjingeling!

RSS 2.0