15

usch ja,


 15 timmar kvar:( och nu sitter jag här som ett fån igen! allting...eller jag tror åtmistånne att allting är packat och klart men de visar väl sig imorgon att det inte är så och jag kommer som vanligt få stressa!

sofia,jimmy,dodda och ronnie var här hahah känns som om jag ska bort ett år vafan, aja dem va här för att säga hej då och för att önska mig lycka till.

om allting går som planerat så ska vi väl nästan vara framme vid den här tiden imorgon... gud va skönt det ska bli att få komma bort från det trista kalla vädret! Fast ok det är bara 15 grader men det är bättre än ingenting:) bättre än minus grader och frost på bilrutorna.

kommer sakna att gå o jobba varje dag kl 2 och förstöra hela min dag!

Just ja:) blev erbjuden ett nytt jobb idag på en ny resturang i sala..fyfan va skönt! har ett jobb nu som suger balle as dåligt betalt och jag måste åka 30 km dit o lika mycket tillbaka o för de får jag 50 kr extra! men här blev jag lovad mycket bättre så de känns skönt att få komma tillbaka till resturang branchen igen har saknat det:)


Det var väl allt för idag antar jag:)


ByeBye ass holes;)

SHIT

Detta är flygbolaget. har hört att det är skit! Gjorde ju inte saken mycket bättre:(
Flyga imorgon!!!


Jag är livrädd!!!!! Har inte flygit sen jag var typ fem år gammal och nu ska man upp i luften ca 3000m upp... Det är väl typ 3 km ! Inte nog med det så ska man sitta i ett plan som rymmer typ kanske 200 personer och man kan inte komma någon vart! ohmpf! Jag kommer få panik!

kommer kyssa marken när vi kommer ner! heh sen är det bara resan hem en vecka senare som gäller...

jahapp antar att detta får bli mitt första inlägg:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0