God kväll

Erika och jag var iväg och tränade en sväng. Helt underbart, jag klarade mer på Crosstrainern än va jag trodde om mig själv. Jag kanske inte har så dålig kondis som jag trodde :P Sen gör de ju mycket när man har musik i öronen. Dock har jag upptäckt att baksidan av mina lår är mycket starkare än framsidan :S Aja bara några gånger kvar på detta schemat sen kommer de ett nytt med nya delar av krroppen :P

Jag bad ju Erika köpa med salt och peppar kar till mig, samma som jag gav fia =)



Hur gulliga är dem inte då :D


Sen för ett tag sen om ni kommer ihåg prövade jag lip plummer..Ah resultatet:
Före

Efter

Vet inte jag ser ingen skillnad :/
Ni får ursäkta hur snygg jag ser ut på bilderna :P


Nu ska vi fortsätta titta på Efterlyst. För imorgon är de en stor dag :D

onsdag eftermiddag

Älskling kom hem tidigare än räknat, han hade med sig subway! Fan va länge sen de var! o fan va gott de var! Mumma med rostbiff och bacon gaah och deras goda currydressing!

När vi ätit upp så åkte vi med Erika och storhandlade. Även fast de vart två stora kassar kändes de fortfarande inte som att vi storhandlat :/ Känder som att vi missat en massa. Men vi fick med alltid på listan så jag vet inte varför jag är så kinkig :/

När vi kom hem så gick Chrille nästan på en gång och jag la mig för att läsa klart boken. Fyfan va jag blir tokig på den! Vet inte vad jag ska säga. Måste låna de restrerande två! Även fast jag typ vet vad som händer så är de inte samma sak som att läsa dem själv! När jag läst klart ringde jag min kära Lina! Vi pratade bra länge om allt och ingenting! De var så länge sen så kändes skönt att få prata lite =) Älskling ringde även och berättade någonting helt underbart så nu håller vi alla tummar och tår för honom. Vill inte ta ut nått i förtid men kan samtidigt inte låta bli att vara överlycklig :D

Snart ska jag och erika iväg och gymma. Får se om älsklingen kommer hem och lagar lite fiskpinnar tills jag kommer hem =) Hoppas hoppas :D skulle göra mig såååå glad:P

Nu sitter jag och muttrar för mig själv och tittar på mitt finger och funderar på om jag fått blodförgiftning haha får vi ju se!

Ne nu ska jag gå =) Ha de bra!


De har nu öppnat igen! Kan man bli lyckligare ;)

Onsdag

God morgon.

Igår när vi kom hem var vi tvugna att åka och handla lite små saker så vi hade lite frukost till idag. Aldrig kul! Tog oss även natt mackor haha. Inte bra!

La mig och läste igår också. Läser boken gömda! O fyfan vilka utbrott jag får! Både på personen som utför de och hon som var så dum! Ok förstår att första gången kanske man tror att de var en olyckshändelse, men fyhelvete hur boken fortsätter! My god! Sitter och läser högt flera gånger för jag blir så chockad! Och boken slutar inte chocka mig, sen att de är en sann berättelse! Ne nu blir jag bara förbannad igen!

Idag ska vi åka och storhandla!

'har fruktansvärt dåligt samvete, för när vi var in till sala hade jag tänkt att hälsa på två av mina fina, men sen ringer min lillasyster och tjatar om skjuts hem. Så vi åkte aldrig dit. Nu sitter jag och svär över det. Jag hoppas inte hon är allt för sur! Nästa gång så! Förlåt igen om du läser de är här =(

Ne nu ska jag läsa lite till innan min kära kommer hem!


Läs den!

Kumla

Då var man ute i kumla igen då=)
I morse kunde jag inte vakna. Tror att de var för tyst eller nått. Låg och sov när baby kom hem, plus att jag sov ännu längre! Tror jag vaknade vid ett! Fan vilket dåligt samvete jag hade över Pici då! Men hon låg och sov, så de var nog ingen fara, va ju ut med henne sent igår.
Sen åkte vi till ÖoB för att köpa mina efterlängtade salt och peppar kar. Så söta. Åkte till kumla efter att vi tankat bilen, la in en maskin tvätt sen åkte vi till kära Fia. Hon hade fått de så fint i hennes lägenhet! Och lilla Zimba var ju så söt! Vi satt och pratade en stund, jag visade mina spöken som jag köpt och hon ville också ha sånna, så hon fick dem av mig. Dock kändes de lite knas med tanke på att jag sa priset haha men de är tanken som räknas. Så jag bad Erika köpa nya åt mig med tanke på att jag ville ha sånna jag med. Dock kommer jag att få miffosar men de är lunt jag är ju inte perfekt jag heller :D
Åkte hem efter en stund av skitsnack. Plockade upp Ida från biblan.
Vi satt och tittade på lite resor, oh va de skulle vara skönt att få åka bort till värmen ett tag!  Men men de är ju önsketänkande just nu, men nån gång så =)
Nu ska jag gå ner och fixa tvätten om den är klar! Ha en fortsatt bra dag!

Kväller

Tjenixen. Jag har upptäckt att jag är riiiktigt glömsk! Fan de gamla vanorna börjar komma tillbaka! Skit också..
Typ att jag bjuder in folk fast jag har planerat annat.  Eller att jag får mobilen i handen för att inte glömma den, lägger den på hatthyllan när jag klär på mig och går ifrån mobilen! Gah a är de för fel på mig!

Aja var över till Erika som bjöd på goda pankakor :D Tack för dem :D

Älsklingen och jag tog ääääntligen tag i den där jävla städningen! Fyfan! Jag skämtade inte om att de blir dammigt på en dag! Så därför stod jag nu och damsög eeextra länge!
Tog även tag i att ringa en massa viktiga samtal och betalade även räkningar. Pappa kommer inte bli glad för de var en av dem som inte var särskilt rättvis, men jag känner att vafan, bäst att betala än att få problem.

Imorgon ska vi till kumla, ska även försöka åka till min kära fia en sväng. Har bara varit hemma hos henne en gång och de var när jag hjälpte henne bära in lite saker. Dock har jag inte umgåts med henne själv sen jag flyttade ifrån sala =/


Med de tror jag att ja säger god natt. Ska borsta håret och lägga mig för att läsa lite innan John Blund knackar på =)

Måndag igen

Ja efter en ganska lugn helg börjar en riktigt solig måndag! Helt underbart väder de har varit idag. Jag har suttit i soffan med öppen dörr och solat. Älskar att vi har solsidan =) Dock tycker jag inte om vårt spyräcke! Vill ha en balkong.

Idag skulle jag ha städat, har dock inte haft lust. Känns inte som att de bara är jag som ska göra de, så får ta tag i de nu! Ska bara väcka min karl som har somnat på soffan, som även har lovat att diska =/ Unge!

Har satt upp lite tavlor i köket nu =) Blev lite ojämnt men de vart gulligt. Syns att de är hemmameck haha

Har precis kommit hem ifrån såkallade Zumban. Kvinnan som brukar hålla i de har brytit armen så de var en vikare..De gillade vi inte ska jag säga. Var inte zumba i typ någon av rörelserna. Var mer hip hop! Me no like! Haha första gången man ser en karl gå på nå sånt. De var faktiskt två stycken där idag. Kul :P Synd bara att de testade på de första gången när de inte var nå bra :/ Aja träning kan inte alltid vara kul..

Snart ska vi över till Erika som bjuder på pankakor. Vi har haft vårat äventyr idag. Åkte till Erikslund tidigare och skulle kolla efter skor. Hittade faktiskt inga tur var väl de =) Sen när vi skulle tanka min kära bil uppräckte jag att Chrille hade mitt kort och mina hundringar var slut i plånkan. Skit! Han får tanka imorgon!

Ne nu ska jag väcka honom!! Ha en bra kväll!!
Får man äta sånt efter träning? Oh va de skulle vara gott >_<

Söndag kväll

Idag har jag pysslat lite med heminredningen. Dock blev de tyvärr ingen storstädning. Får göra de när Chrille är på kurs istället. Disken är däremot diskad :D Skönt!

Mina fina klistersaker blev hur fint som helst =) Glad att jag köpte dem. Dock satte jag dem fel ett par ggr så klistret pajade, men som man brukar säga de som går att laga med silvertejp är inte trasigt. :D Sant som de var sagt lite silver tejp gjorde susen haha! Om en liten stund ska jag sätta mig och klippa ut kanterna som blev kvar och pyssla lite med de=) Sen imorgon ska tavlorna upp också. Börjar ta sig de här :P Mitt största projekt är nog att få min karl att godkänna ommöbleringen av skiljeväggen och sängen :/ Kanske ska göra de när han inte är hemma :D?

Erika ringde mig idag, så jag tvingade hit henne på mat ;) Nerå de mesta var nog frivilligt haha Jag gjorde korvstroganoff. Mumma! Sen satte vi oss och tittade på skor! Har hittat min nya favvo hemsida >_< Tråkigt nog så tillåter varken plånboken eller min karl att jag köper nå fler haha

Har klippt min bebis idag! Hon luktade så jävla illa. Spelade ingen roll hur mycket jag duschade och fönade lukten försvann inte. Så tog till saxen. Men faaaan va söt hon blev :D

Va nyss iväg och handlade efterlängtad obooo´y Gaaaaah


Imorgon blire ZUMBAAA :D

Ska jag eller ska jag inte?

Ja de är frågan haha! Fan va lat jag är! Sitter bara och klickar runt på den här jävla burken istället för att kanske ställa mig och fixa disken? De är inte mycket att diska men de gäller att ta tag i de :/ Sen är jag hungrig också! Fan ska man laga för mat idag? Pust!

Sitter och tittar på kniven mot strupen, jag erbjöd mig att jobba i köket på jobbet, men får se hur de går :/ Jag tycker de är kul att laga mat och jag har jobbat inom kök förut, men har ingen kock utbildning? Men vafan de på kniven mot strupen är utbildade kockar och inte fan kan de laga mat? :/ hmm Aja får se vart livet tar mig! Bara att fortsätta kämpa :P

Klockan?

Usch de var inte skönt att vakna i morse! Råkade vakna av mig själv vid 10 i 9. Och då var klockan egentligen 10 i 8! Fyfan! Fast jag var ovanligt pigg.

Blev upplockad av Chrilles mormor , morfar och mamma. JAg skulle följa med på loppis och kolla om jag kunde hitta någonting. Hör och häpna de gjorde jag faktiskt :D Vi har ju två lasse åberg tavlor i vardagsrummet så köpte tre till till köket :P Diskställ, underlägg, den där saken som jag ville köpa på ikea som man klistrar på väggen, hela taco sätt en bok och en everest jacka. Allt de för 295:- Hittade fler tavlor men kände att nä så stora tavlor vill jag att Chrille ska vara med och välja ut. De var också lasse åbergs skit fina. Men men man måste ju ha nått att önska sig också =) försökte kolla efter en micro men kom på att jag inte vågar ha en begagnad igen efter vad som hände igår >_<

Idag blire heldagsprojekt med att städa lägenheten tror jag! De börjar bli rörigt. Jag förstår inte hur fan man alltid lyckas att stöka till så förjävligt!! Dessutom så blire värdlens jävla dammtussar överallt! På en dag ligger de där igen! Fan lär ju nästan ha damsugaren igång dygnet runt :/

Tänk på hur stor en mugg är innan du säger någonting!!
Bara vi inte får sånna här jävlar!! uhuhu jag ryser fortfarande när jag ser bilden! Känner nästan kvällningar! Den är enoooorm!!! BLÄÄÄÄ!!!

God natt

D¨har man haft en ensam kväll hemma. Pratade en stund med Chrilles mamma. De var trevligt.

Sen spelade jag de berömda spelet the sims! haha Skapat gubbar som ska föreställa mig och Chrille haha, vi har just skaffat oss en katt. Som pissar inne hela tiden. Tror jag ska köra med fusket move objekts haha då kan man ta bort kisset mohaha..

Ska väl ta och sova med tanke på att man får sova en timme mindre imorgon och jag ska tydligen upp en timme tidigare än va jag räknat med tack vare omställningen av tiden >_< Blä! Hatar att gå upp tidigt! Men ibland måste man!

Nu ska jag ta mig en natt macka så jag inte får magkatarr sen ska jag ta och sova! Ha en bra kväll!

hej igen

Som Erika sa så kommer alla dåliga saker i tre! Undrar om hon *Jinxade mig då =(

Var iväg till Farfar ensväng idag, när jag kom dit var han hur pigg som helst, sen sa han några ord ord som jag inte kunde urskilja. Sen somnade han. Han hade ju frågat efter mig igår tydligen, så jag vet inte om jag gjorde honom lugnt och han somnade :/ De viktigaste var iaf att han kände sig bättre!

När vi kom hem pratade jag lite med mina kära päron.De är nere på bal i halmsta. De var trevligt. Känns som att sen jag flyttade så har jag fått mycket bättre kontatmed dem än va jag hade när jag bdde hemma. De är nog till och med så.

Under eftermiddagen ringer Chrilles kusin mig och frågar om receptet på maten som jag bjöd honom på. haha ganska kul:P  Så jag gav honom de sen skämtade jag om att de skulle bjuda på mat. Så de gjorde dem också haha. Så vi åkte iväg dit och blev bjuana på käk.Sen bastade Jag, Chrille, Mange och Tommy. De var riktigt trevligt men riktigt jävla vaaaarmt. Jag tycker egentligen inte om att basta menmen va gör man inte för kärleken.

Vi stannade kvar en stund och tittade på tv innan vi åkte hem.
Chrille gick dock iväg till enkompis och jag gick hem. När jag väl kom in kände jag mig fruktansvärt sugen på popcorn så jag gjorde lite. Skulle jag dock inte ha gjort >_< Hela micron lät som om den skulle sprängas förfan! Ah skrek jag själv här hemma och stängde av, drog ur alla sladdar och ringer chrille.
Fan man har ju blivit så beroende av micro jäveln. Hur gjorde de förr i tiden när de skulle värma på maten? Bu nu blire ut på jakt efter en jävla micro igen >_< Hate it!

BÄSTASTE
Kändes som att den här bilden passade perfa!

Lördag

Igår umgicks jag med karln och erika, i stort sett hela dagen stod vi och agade mat eller försökte fixa så att datorer fungerade!

Jag känner mig som världens sämsta människa just nu! Jag vet inte varför jag gjorde som jag gjorde. De är mitt psyke som är fuckeed upp tror jag! Men fortfarande så borde jag ha bortsett ifrån de! Ibland förstår jag mig inte på mig själv! Jag hoppas bara på att jag kan bli förlåten! Hatar den där obehagliga kännslan i magen =(

Ha en bra dag!

Fredag hela veckan

Mjo, vissa jobbar vardagar och är överlyckliga när helgen kommer. Just nu så är de fredag för mig varje dag. Förut var en fredag måndag för mig. Besviken? Ja! jag vill ju jobba! Trött på att gå hemma!

Igår var en trevlig dag till att börja med, sen ringde pappa och frågade om jag ville följa med till Farfar för han ligger på sjukhuset! Infektionskliniken :/ När vi kom  dit var de mycket allvarligare än va vi kunde tro. Han har blodförgiftning och ligger bara och skriker. Han har legat där sen i måndags och vi har inte vetat någonting. Det kändes sjukt jobbigt att se honom. Dock var det värre att gå därifrån. För när vi kom ut så började min papi att gråta, då kände jag att jag var tvungen att vara stark för honom. Det är så jobbigt att se min pappa ledsen :/ Dessutom är de bara framför mig som han öppnar sig så. Det är inte jobbigt på ett dåligt sett..Ja ni fattar vad jag menar, vilken förälder vill se sina föräldrar ledsna?

jag hörde av mig till min kusin igår, för viste inte hur mycket info han hade fått, så jag erbjöd mig att köra dit honom. Men nu ska hela familjen dit så jag kanske tar skjuts av dem. vill ju träffa min Farfar så mycket som möjligt nu...man vet ju aldrig...Man hoppas ju på de bästa iaf. jag vet att jag inte haft så bra kontakt med honom de senaste åren, men de är för att han inte alltid varit sitt bästa med mig. Men de gör inte att han inte fortfarande är min farfar.

Ska åka iväg och träna med Erika om ett tag, funderar på att köra kondition idag. Måste få upp flåset :P
Ska ju bli biff :P

Come on?

Kan livet vara lite mer rättvist någon gång? De här har varit en jobbig vecka!

Torsdag

Hello, nu har vi äntligen fått internet igen. Hade ju som sagt strul med vårat förra bolag som vi använde så vi bytte helt enkelt. Glad är jag för det! För de förra lovade oss 24 och vi fick 8. Detta lovade oss 25 och vi har ca 30. Underbart! Tele nr har vi bytt för tillfället tills vi får vårt gamla överskickat. Så att ni vet ;)

Lindah var hos mig i tisdags. Vi satt och spelade Harry potter! Fyfan va vi garvade. Jag vred och vände på mig! har inte skrattat så mycket sen Turkiet med Sofia! Jag hade seriöst kramp i magen! Att harry potter kan vara så jävla roligt de trodde jag aldrig.

Igår så gjorde vi inte så jätte mycket. Åkte iväg och tränade mot kvälls slaget. Då¨skriver mamma att hon kommer över på en kopp kaffe! JAg trodde jag skulle dö! De var så j ävla stökigt här hemma så jag skämdes öronen av mig. Chrille satt hemma ovetandes han med. haha han skämdes nog han med. För mamma började ju städa ganska omgående! >_< Aja tack iaf. Pappa kom och hämtade oss. Sen kom även han över. Bjöd oss på mat. Mumma de blev en kebabpizza. :P

Igår kväll så ringde jag Chrilles mamma för Lindah hade berättat att de var loppis på ABB arena på söndag, så tänkte kolla om hon ville gå. Vi pratade i över en timma. De var riktigt trevligt. Chrille tyckte mindre om det. Men han sitter och pratar minst lika mycket med mina föräldrar så de så.

Idag kom Timi och Milos över på lite fika. Kim var också här. Vi satt och pratade lite jobb och annat skit. De var riktigt trevligt. Ska planera in lite mys pys med dem till nästa vecka.

Nu ska jag ställa mig och laga mat för de kommer en hel armé och äter här. Puh

Tisdag

Idag har jag lite saker att göra! Känner att jag borde städa också! Men de är just den där kanten man måste kliva över och börja! usch lägenheten är en jävla sandlåda efter vovven. Me no like!

Sitter och tittar på dr90210. Ser en kvinna som fixat sina boobs. Jag vill också. inte göra dem större eller mindra bara bättre och snyggare. Tror de gör mycket för självförtroendet. Men ska dock försöka träna till dem först. fungerar inte de så får vi se va som händer hehe...

Lindah ska komma hit idag. Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen.

Nu ska jag sätta mig och göra ingenting. Är inte van att vakna vid den här tiden så är inte riktigt vaken än haha

..

En av dem jobbigaste sakerna är faktiskt att få höra att ens vänner inte mår nå bra! Man gör sitt bästa för att förhindra de, men de händer ändå! Så nu får man finnas till ännu mer! nu hoppas jag bara att jag finns till, tillräckligt mycke! Hoppas att du mår bättre snart! <3

När vi skulle åka iväg på lite ärenden idag så backar min kära ut bilen. Kör två meter, stannar, kliver ur, sätter sig i bilen igen och backar tillbaka! Ja om inte förra veckan slutade tillräckligt dåligt så har den här inte börjat bättre! hela däcket åkte av fäljen! Vi har fått punka! Jävla skit! Har ingen domkraft, inget reservdäck och man får inte sätta på sommardäcken ännu! Nu känner man sig fast. Vi kan inte åka någonstans och bilen måste vara borta till i helgen! Great!
Som tur var fick vi låna kims bil, så vi kunde åka och göra dem sakerna vi skulle.

Vi handlade lite på vägen hem också och Chrilles kusin var förbi här en sväng med oss. De blir thaimat idag känner jag! Dock inte ett dugg sugen på att ställa mig och börja med den.


Lilla pärlan varför ska du krångla!

Måndag

Ingen aning om vad fan de är för fel på min telefon jävel :S Gick varken att ringa hem eller till min mobil. Fattar ingenting.

Igår sa jag upp Bredbandsbolaget. För de kunde inte leverera de dem lovade. Så kände att jag inte orkar hålla på. 

Pici har även dragit in ett ton med sand! jag skämtar inte! Vår soffa var ljusbrun utav att hon hade legat där! Inatt hade hon även hoppat upp i vår säng och även där är de en sandlåda nu!

Jag kan ju även säga att jag slocknade igår. Mitt huvud känns fortfarande som en jävla ballong, men de är bättre!

Idag ska jag försöka få till någonting att äta. Inte direkt taggad för de men ett måste! Inga idéer på vad jag ska göra. Just nu känner jag inte för någonting! Däremot finns de en massa jag måste göra! Så tudilu
Kiss me quick
Oh va jag vill tillbaka!!!

God natt

Just nu sitter man bara och stirrar i tomma intet! Att man tar vissa saker förgivet, som att man alltid har sin familj, släkt och vänner. Sitter och tänker tillbaka på en massa minnen försöker att inte gråta. Har redan så jävla ont i huvudet och ögonen känns som kanonkulor! Vet att de låter dramatiskt men just nu mår jag såhär!

Pratade med Erika i två timmar! Vilket jag kan säga räddade mig! Hatar att gråta! Man har alltid så jävla svårt att somna efteråt! Just nu vill jag bara sätta mig på första bästa plan och flyga ner för att hinna säga hej då innan han hamnar nere i marken tillsammans med sin fru!

Jag ska väl försöka skriva någonting positivt med dagen! Var på en extremt lång promenad. Min kära vovve blev helt slut. Hon orkade inte gå knappt. Vi gick till Hälla där jag fick gratis hundfoder för att jag är nyinflyttad, sen stannade vi till på Max för kim mutade Chrille med det för att han skulle gå med på att gå så långt. Sen gick vi till Chrilles moster. Där fick pici leka, eller ah hon la sig under bordet ganska omgående. Stackarn var riktigt trött. Vi var ute och gick från klockan 3 till 20 i 6.
Ah de har varit min dag. Samt att Tina och jag kikade lite på jobb.

Nu ska jag försöka få lite sömn.


Jag ägnar mina tankar åt dig! Hoppas att du har de bra!!

!!

Får inte livet innehålla för många bra dagar eller?

Fick nyss reda på att min gammelmorfar har somnat in! 87 år gammal! De gör riktigt ont! De jobbigaste är att jag inte hann träffa honom en sista gång.

Jag önskar alla en fortsatt trevlig kväll. Nu ska jag ägna lite tid åt att tänka på min kära gammelmorfar! För idag är de hans födelsedag! I en annan värld!!


Detär sånt här som verkligen uppskattar tiden med dem man älskar! För tid är någonting man aldrig får för mycket av!

Dator fri helg

Nästan iaf.

i fredags var de ju partey hos kära Jessica som fyllde 25. Det var inte många men desto roligare. Vi satt och pratade strunt och drack i takt med de. Min kärlek gick hem tidigt :/ Han var väldigt trött så jag fick vara kvar ensam med gänget. Erika och Kim var också kvar. Runt 12 tiden drog vi ut till BMB. För första gången så tappade vi inte bort varandra. Erika var så snäll och bjöd mig. Uppskattar det verkligen. Dock hände de lite insidender som inte alls var roliga :/ Men i de hela så var kvällen riktigt lyckad. Mina öron pep som satan, alla skrek i dem! hahaha Ont gjorde de också ska jag säga!

i lördags fick vi besök av Chrilles Mamma, bror, moster och kusin. De bjöds på fika och trevligt prat. När de åkt hem så såg man att de hade lekts här hemma haha.
Runt 7 tiden på kvällen åkte vi hem till Kumla för att fira kära mamma ennu en gång. Där bjöds de på Tacos. mumma!

När vi åkte hem tod vi med oss kära Pici hit så jag har en orsak att gå lite. Skönt!

Idag var jag uppe med tuppen och var på en lång promenad med vovvsan. Någonting hon förmodligen inte har fått på ett tag. Snart ska vi gå till hälla för att köpa fettismat till Pici. Den enda maten hon äter ordentligt.


Streeeess!!

Hatar att stressa! Råkade slockna vid tvn, så de blev inge duktigt städande medans älsklingen sov utan de blev kompany med honom! Jävla skit, vaknar väl till runt tre. Vi halv fyra ställer vi oss och ska diska! Vi hjälptes åt och ändå tog de en halvtimme! Puh fan lyckas vi?

De var då stressen tog över, skyndade mig för att logga in på internetbanken och lägga över pengar, men loggade in på fel konto 3 gånger! Fattar inte va jag höll på med?

Fia ringde och sa att hon inte kunde komma. Förstår henne med tanke på hur de ser ut utanför! Skulle inte heller vilja köra med en bakhjulsdriven i detta väder! Tråkigt bara! hade sett fram emot de :/

Åkte iväg och hämtade Erika på jobbet, glömde handla de jag egentligen åkte dit för! men sprang in i butiken igen! haha Erika berättade sen att kassörskan hade sagt att de låter som att vi är familj hahah vet inte om de är bra eller dåligt hahaha? Efter de bar de av till Hälla för att shoppa lite sprattelvatten till ikväll :P

Snart ska jag väl börja med maten så att man kan dricka utan att bli full av en klunk! .P

Fredags mys :d

Vaknade av att Bredbandsbolaget ringde mig. Eller ah dem gjorde så att jag satte mig upp, men Chrille och Erika var snälla nog att skicka sms till mig först haha. Bredbandsbolaget hade inte goda nyheter. Väcka mig med sådanna nyheter är inte bra blir tydligen otrevlig. Skrek åt stackars, det är ju inte hans fel för han är bar teknikern som hittade felet. Men är förbannad för att ingenting funkar som de ska! Har haft problem sen dag 1! Morr!!

Pappsen ringde när Chrille kom hem om att han behövde lite råd om vilken dator han skulle ge mamma i födelsdags present. Han hade redan valt ut ett par men han viste inte vilken. Så efter att vi hade varit på banken och sedan släppt av Erika på Jobbet följde vi med pappsen till MediaMarkt. Där hittade vi en jätte fin Rosa dator till mammsen. Pappa som är så duktig att kolla upp priser sa att han hade hittat exakt samma dator på NetonNet för mindre. Dem kollade upp det och mycket riktigt så var den billigare där. Så vi fick datorn för de priset som var på netonNet haha kära pappsen. Men man ska ju alltid kolla upp sådant annars kan man ju bli lurad .P

På vägen hem bjöd han på en kebabrulle till frukost. Dock såg den godare ut än vad den var :/ Inte gott med kebab när man inte ätit någonting :/ Efter några tuggor blev de typ fullt i magen. usch! Men tack iaf pappsen. Tanken som räknas.

Ska iväg och träna med Erika idag, om jag hinner. Lägenheten ser ut som bajs och vi ska festa ikväll samt få besök imorgon! Så känner att jag vill få de klart idag så slipper jag skämmas imorgon. Även idag då, för Fialotta kommer hit. Ska låta maten lägga sig till ro i magen sen ska vi väl börja. Ska låta kärleken få slumra en stund men sen så. Så får tänka på saken med träningen. För känner att de kommer bli svinstressigt sen när vi kommer hem om jag ska hinna städa, duscha och fixa mig. Dock har jag ju två timmar på mig men hatar när de är så tight med tid :/

Ne nu blire toabesök! Kebabben ropar hahahahha


Grattis till Jessica som fyller 25 idag :D

Irriterad

Nu måste jag bara skriva av mig lite. Tittar på Tv och ser försvarsmaktens reklam. Jag vet inte om de stämmer men har för mig att de inte har så mycket pengar, men dem har råd att göra en massa reklam både på tv, bussar och lite annat. Spara pengarna. Folk vet att ni finns!! Sen dessutom har jag för mig att det är skattebetalarnas pengar som försvarsmakten lever på. Känns ju inte så bra att dem slänger dessa pengar på att göra reklam för förmodligen miljonbelopp.

Jag vet att jag tänker för mycket men jag tycker inte riktigt att det är ok :/

Vill skryta lite innan jag går och lägger mig. Jag har på mig världens coolaste naglack :D

Torsdag

I morse vaknade jag av att Kärleken väckte mig, mysigt. Men kan tänka mig att jag inte låter allt för trevlig på morgonen. Jag tänkte att jag skulle somna om när han gått, men då ringer hans mormor och pratar en liten stund så då blev jag pigg. Dock klev jag inte ur sängen för de. Haha jag låg kvar och tittade på dem urusla dockusåporna som går vid den tiden på dygnet.

När han kom hem så tog vi oss i kragen och åkte till kumla för att fira min kära mamma som fyller år idag. De bjöds på riktigt god mat och äppelpaj till efterrätt. Mumma. Dock var de ingen vaniljsås till men gott var de.
Vi satt väl och pratade fram till runt sex tiden sen åkte vi hem till hans moster. Vi satt och pratade lite strunt så fick jag en lip plummer eller vad de nu heter, dock tror jag inte den funkar på mig :/ får väl ta en före och en efter bild för att se skillnad. Tror man blir blind när man tittar på sig själv och ska se skillnad. Fan de skulle vara farligt för mig att plastikoperera mig. Jag skulle bli en sån som blir beroende.


Aja ska göra en före och en efter imorgon för att se om den funkar på mig. Annars är de väl nå fel på mina läppar =(

Vi var över till kära Erika en sväng också. Hon mår bättre sen sitt besök hos doktorn igpr. Usch skulle inte vilja göra de hon gjorde. Men då kanske man ska sköta magen lite bättre :S

Nu sitter vi här som små fåntrattar vid varsin dator haha ska väl ta nått att äta är gö hungrig som götebörg skulle säga :P

Imorgon blire partey partey :D Då kommer även min kära Fia hiiiit :D

God kväll

har nyss följt kära jessica till dörren, Chrille fick följa henne till bilen för jag tycker inte om att gå ensam i mörkret :/

jag och Jessica satt och pratade en massa strunt i köket medans grabbarna satt och pratade/sov i vardagsrummet.

Pratade även med mina kära föräldrar på skype, så mycket trevligare än att sitta med en lur. Får man iaf se dem.

Jag har verklilgen varit helt jäkla lost idag. Glömmer saker efter bara några minuter :/ Blää vet inte varför!

Gjort ganska mycket idag samtidigt som jag inte har gjort ett piss :/ Imorgon blire dock en tripp till Kumla för att gratulera min kära mor!! <3

Ne nu ska jag ta och titta på bad boys 2 :D

Tjenixen

hade besök av saranda en stund idag. Det var riktigt trevlig, dock kände jag mig lite osocial eftersom jag skulle laga mat. Men jag pratade samtidigt, de gick väl mindre bra, höll på att glömma en massa och jag glömde även lite ingredienser. Men de smakade bra iaf :P Hon tog med sig kakor till oss :D Riktigt goda med bitar av vit choklad och tranbär tror jag de var:P Mumma!

Pappsen skulle ha kommit förbi idag, så jag satt och väntade på honom men inget samtal. Lite sur blev jag, så ja ringde honom och då hade han redan kommit hem! Suck! Han vet inte vad en telefon är! Men jag förlåter honom för han är min kära far :P

Hahahahaha vet inte om jag skrev de tidigare, men när jag var ner till tvättstugan för att hämta upp de sista av tvätten så upptäckte jag att min tvättid inte var föränn vid 15. Jag hade råkat tagit en stackares tid! Oh va jag skämdes så jag skyndade mig att plocka ur allting även fast de fortfarande var blött och sprang upp till lägenheten igen puh, var livrädd och få en utskällning >_< Tur är väl de att vi har ett torkställ i skåpet så vi kan torka kläderna i lägenheten. Aja förlåt kära granne de var i vilket fall inte med meningen.

Sen om de inte var nog med tvättiden så råkade jag sända ett sms till fel person! Tror inte att jag har haft huvudet riktigt där jag ska idag!
Tur att jag inte skrev nå pinsamt hehe..

Snart får jag besök av Jessica. Vi ska väl prata lite strunt och dricka coffie. Synd att man inte har "Gaah doooonuuts hemma!"

Imorgon är de min kära Mammas födelsedag <3Älskar dig MAMMA!!!!
Älskar dig mamma!!

Ge mig

Ska tjata på min käresta att jag ska få en sån här :P om inte annat får jag tjata till mig en till min födelsedag :P Mohahha


Oh den ser så himla mysig ut! Är så avundsjuk på Martina som har en sån =( Ge mig

Onsdag

Fan va svårt de var att somna igår. Känns som att man faller tillbaka på gamla rutiner :/ Så jävla mycket att tänka på nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. piss jobbigt! Fick även hem elräkningen idag haha japps, inte så kul men den kommer inte vara så hög framöver för de var startavgiften som kostade. Dem jävlarna vet väl att man inte använder så mycket i början så då skickar dem på en, en fet startavgift istället!

Just nu känner jag mig lite halft utnyttjad, vet inte varför..Eller jo de gör jag men vafan.

Just nu håller jag på med tvätten och låg och solade på min soffa :D Öppnade balkongsdörren och la mig. Fan va skönt de var :P Ah dock fick jag ingen färg men skönt var de :P

Älskling är i skolan idag :P Eller kurs och jag ska väl snart börja med maten.

Ne nu ska jag ner och ta ur handtvätten. Äntligen kan jag tvätta mina bhar, har kört en dags användning på dem för att de inte ska bli skitiga hahaha aja hoppas bara jag gjorde rätt=)


Längtar, längtar, längtar!!

natti

Att man alltid blir hungrig på kvällen är ju förjävligt!

Jag försöker äta iaf mins 3 gånger om dagen och idag lyckades jag hålla det! Käkade knäcke mackor till frulle, denna gång utan oboy! Så duktigt av mig, dock kändes det som fängelsemat eftersom jag drack vatten haha!

Sen gjorde jag tonfisk, hackad rödlök och ägg! Blandat i en röra! Självklart gjorde jag kaffe med mjölk :D Så jävla gott. Vilket påminner mig om när jag var yngre, kanske gick i typ tvåan eller nått när Sofia och jag gjorde kaffe med mjök och lekte Eva och Adam. Hon var alltid Eva och jag var annika haha Annika drack alltid kaffe med mjölk och en massa socker och de gjorde jag med. Sen den gången när vi lekte den leken och började as garva och sofia spillde ut sitt på golvet! Den lila fläcken tror jag fortfarande är ingrodd på vårat golv i köket haha och minnet i hjärnan föralltid haha
Sen nu till kvällen käkade vi upp de jag lagade igår. Men jag känner att tränar man så kanske de är bra att äta samma tider varje dag. Och jag äter faktiskt bara när jag är hungrig så =) Inget småätande..Eller jo popcorn men de räknas inte ;)

Baby och jag spelade lite kläpoker idag hahaha gick ju inte att låta bli att skratta! Visst jag har sett honom naken förut men nu vart de bara kul på nå vis hahaha dock klädde vi aldrig av oss helt! Men lite kul måste man få ha när man har tråkigt haha

Imorgon ska älsklingen iväg på utbildning och jag ska tvätta själv =( Har jag inte gjort sen vi flyttade hit! Blä va tråkigt!! Sen måste man ju hitta på någonting att laga till middag! Lina hade tur idag hon, hennes karl hade fixat maten och städat tills hon kom hem. Lite avis är man ju =)


Haha mupparna! Vi gick väl i sjuan här eller nått haha <3

Skype

Har precis skypat med min kära släkting. Alltid lika kul. Tycker att det är riktigt häftigt att jag kan se dem fast dem sitter 300 mil härifrån. Känns som man sitter i samma rum. Vi satt och pratade en massa strunt och lite skit. Gud va jag saknar dem :/

Nu sitter jag och lyssnar på spotify. Massa gamla godingar som james blunt och annat smått och gott. Blir lite ledsen att jag bara har begränsat med tid varje månad =( Men men får väl vara glad att jag ens har de :P

Sitter även och sjunger med haha ibland är jag rädd att någon sitter och skrattar åt mig på andra sidan väggen. När Chrille inte är hemma passar jag ju på att sjunga ur mig lite :P De tycker han tydligen inte om. Men fan de är pinsamt att sjunga när folk hör :P haha ni ska höra mig haha nerå men ibland blir de fjoll sjung och ibland ett försök till seriöst. Tycker lite synd om grannarna hahaha! De finns dusch sångare, jag är en ensam hemma sjungare hahaha Längtar tills Lindah hör av sig så att man får sjunga ur riktigt ordentligt =)

Haha tittade på 101 sätt att åka ur en gameshow för ett tag sen, jag höll på att garva ihjäl mig. Haha Jockeboy från kungarna av tylesand? Var med och sket på sig hahaha Chrille garvade så han grät.
Ta en titt vettja!
Btw är de bara jag som tycker programledaren är lik ola på rix fm?


Hah in your face! när jag letade efter dessa bilder så jag att jag inte alls var ensam om detta! Dem på Rixfm hade lookalike dag. Folk brukar säga att "ne dem är inte alls lika". Men nu är jag inte ensam :D
Ser ni vem som är vem? hahahha
Nu ska jag sätta mig och sjunga lite till :P

Tisdag

Efter Zumban igår vurpade jag på vägen hem. Jag skulle ju absolut ta den vägen Chrille brukar ta, SNOTHALT var det iaf så jag föll pladask på min höft. Känns som att jag har världens lårkaka. Aj säger jag bara. Jävla genvägar!

Chrille väckte mig nu på morgonen för jag skulle köra ner honom till stan. Inte alls pigg för sånt! Men jag körde ner honom. På vägen hem stannade jag för att köpa mjölk och frukostmaterial! De går åt som smör här! Det är dock inte så bra. Nu börjar de bli riktigt tight med de man kallar levnadsmaterial?

Mamma skickade ett sms till mig om att jag borde höra av mig oftare, just nu är de ganska svårt med tanke på att jag inte har nå pengar  på min kära mobiltelefon!

Ne nu vill jag inte sitta här nå mer =) Hörs!

Zumbaa

Fyfan! Vi åkte iväg till gymet till halv 6. Fyfan har inte svettats så mycket sen spinningen. Jag höll på att dö. Fattade först ingenting har absolut ingen kordination i kroppen för fem öre. Sen skulle armar och ben kopplas ihop i olika rorelser blaaaa jag skulle inte vilja se mig själv dansa. Jag kom fram till att den dansen ska utföras på fyllan när man inte fattar hur dålig man egentligen är. Men det var riktigt jäklarns kul måste jag få säga! Blir absolut fler gånger.
Grymt jävla skönt var det att duscha måste jag få tillägga! Blir gym på fredag innan vi ska kalasa med Jessica :D




Sen vill jag konstatera att de blir en baby bom i sverige i år. Nej jag är inte gravid men jag hör någon ny varje dag som är det. Grattis till er =) Eller så känns de bara som det just för att man kommit upp i den åldern där alla skaffar barn :/?


SNUS!!

Oh herre gud jag tror jag blir tooookig! Igår fick jag för mig att försöka sluta snusa! lägg märke till FÖRSÖKA!
Och redan håller jag på att go nuts! Det är tur att man inte har en massa godis hemma nu för tiden ska jag säga! Annars hade jag varit som en hamster i skafferierna! Oh va de rinner i munnen >_< Just nu säger min hjärna "Vad håller du på med!? Du kan sluta någon annan dag" Typ. Men jag känner att nu när jag tränar regelbundet känns de dumt att förstöra kroppen med skit saker >_< Dock vill inte min hjärna samma sak! Buhu för mig =/

Pöjken min har åkt till sitt möte, och jag fick årdna med samtalen idag. Tror de gick bra annars vet jag inte hur vi ska klara dehär nu när jobbet inte är lika lovande :/ Jag hoppas att vi får en channs att förklara oss :/

Ska jag eller ska jag inte ta en snus!! Lite sur är jag att jag lät Chrille lämna några hemma! hehe fasen! Fast hade jag inte haft så hade jag förmodligen gått iväg och köpt...Kanske kan kolla på avskräckande bilder för att inte ta nån :D Ja vilken bra idé!!

Hmm kul att man inte hittar nå hemska bilder :S Jag sökte på "Snus sår" på Google, men de kom upp bilder på bebisar och katter m.m. Aja Får se hur länge jag klarar av att hålla mig >_< Önska mig lycka till!!

Okey jag skämtade bara hittade precis en bild ! Oh gud jag dör!!!



Jag blir seriöst avskräckt nu! Oh fy!!

God morgon

Äntligen vaknar jag i hyffsad tid. Ringde ett av samtalen som jag skulle göra och behövde inte ens sitta  ikö :D underbart, hade förväntat mig att få sitta allt mellan himmel och jord, eller nej men minst en halv timme. Dock skulle jag ha gått upp tidigare för att ringa ett annat samtal. Men de har jag channsen att ringa även på eftermiddan. Jag kände också att de är måndag morgon alla ringer väl förmodligen samtidigt. Man måste vara lite smart :P

(samt lat :/)

Vaknade flera gånger av att jag hade mardrömmar, kommer inte ens ihåg om jag sa nått när jag väl vaknat. Allt är så suddigt, men jag vet typ att det var nå trollkonster involverade och spökliknande saker. För när jag vaknade och trodde Chrille sov så kunde jag inte somna om för var rädd att nått skulle komma och ta mig. Sen hör jag hur tv:n slås på, då är han tydligen fortfarande vaken. Tycker synd om honom som inte kan sova om nätterna =/ Önskar att de fanns någonting jag kunde göra!
Hatar mardrömmar :/De bojkottar vi!

Just ja, igår beställde jag en Fotobok från Photobox. Eftersom min blev nästan två månader försenad så fick jag beställa en ny helt gratis. Alltså jag skämtar inte. jag skrev till dem och bad dem skicka efter tre gånger!! Jag beställde långt innan jul för att dem skulle hinna fram. Beställningen hade skickas från dem den 3:e december förra året och kom inte fram till mig örns i slutet på januari :/ jag fick dock hem två stycken. Tror den sista kom fram i tid, sen hamnade nr 1 eller 2 på vivt ner till tyskland sen hittade dem hem till kim. hade nästan hoppats på att en till skulle hitta fram så vi kunde fått en varsin men ack :/ Haha aja jag hoppas på att denne kommer fram i tid =) För dem blir riktigt fina =9


Som tur är sparas allt på kontot så om jag vill kan jag skicka efter en till. Denna gång gjorde jag en ny. bilden är på den gamla =)

Vid ett ska jag köra ner min fina till stan, för han ska på nå möte som bara ploppade upp, får se vad de handlade om, sen senare ikväll ska jag och Erika pröva på lite zumba :D Låter riktigt sköj :D

Pretty Woman

Jahapp då var den oskulden tagen då..Filmen var väl bra, dock började jag bli uttråkad mot lite senare än mitten av den. För lång helt enkelt. Jag är nog en barnfilms människa, dem filmerna är perfekta i längden för mig, jag hinner inte tröttna. Antar att kult älskare skulle hata mig nu men iaf. Den vart för utdragen. De var någon film för ett tag sen som jag har för mig att Erika ville att jag skulle titta på och efter ett tag så kom jag på mig själv att jag satt och suckade haha fan kommer inte ihåg vilken det var :/

Pricken på it är väl att min skift knapp har pajat! Så jag måste trycka in den as hårt för att få stora bokstäver :/ Eller få till en smily, min tangent bord är ju helt underbart, inget T har jag de är ett hål som jag måste stoppa fingret i för att få fram och min nr 4 är också borta haha där är de en lite blå flärp som sticker ut haha men så länge de går att få fram dem så är de lugnt =)

Nu ska jag lyssna på Veronica Maggios - Jag kommer. Har varit nyfiken på den ett tag nu.

Tja då

Aj

Efter jobbet igår så hade jag as ont i mina tår. Var så dum att jag inte bytte skor när jag kom ner utan jobbade i mina stövlar :/ När jag kom hem var jag ju tvungen att pilla..Så gissa vad >_< Jag tappade halva tånageln. De gör så fruktansvärt ont just nu. Igår var de lugn men nu gör de ont =( Kan inte ens ha strumpor på mig, får se hur de går, ska ju över till Erika om en stund och kika på Pretty Woman.

Hon och typ alla andra tycker att jag är helt knäpp för att jag aldrig sett den och dussin andra filmer. Så idag ska jag ta min oskuld på denna kära film. Dock vet jag ju typ vad den handlar om och hur den slutar för har hört så mycket om den :P Men för att göra dem nöjda så ska jag titta på den. Men alla vet väl hur de är att titta på en film med mig som jag är ensam om att inte ha sett hahaha Sen är jag ju inte särskilt rolig att titta på film med även om jag har sett den och ingen annan har de för då sitter jag istället för att fråga om filmen, berätta typ vad som händer hela tiden typ. "Oh snart kommer en as rolig scen eller oh snart kommer de nå läskigt" Ja ni fattar. Även fast ingen har sett filmen sitter jag och frågar. Gah jag är inte rolig att titta på film med :/ Jag skulle inte vilja titta på film med mig själv heller för den delen så jag förstår alla andra haha..



Pappsen var över en stund idag. Är alltid lika kul att ha honom på besök. Jag blir så glad. Dock var han inte här särskilt länge :/ Han hade ju med sig mmmh donuts :D Oh va de var gott. Fick några extra så vi skulle ha till senare :D Min kära far <3

Städning

Jag vet faktiskt inte vad som har flygit i mig på sistonne. Hemma i kumla städade jag aldrig, jag hatade att städa. Eller ah mitt rum iaf. Men här då får jag fnatt så fort de ligger saker framme. Jag blir tokig. Jag undrar om de är just för att vi är två som bor här, o lämnar jag saker framme så är de inte bara mig folk tittar på utan honom med :/ Aja mamma vart iaf förvånad ävn mormor när jag berättade att mamma hade blivit det! Haha Synd att man inte tog ett kort på hur de såg ut hemma i kumla för att visa skillnade nu :7

Snart kommer min kära Pappa över hit =) Blir alltid lika glad när dem vill komma på besök :D
Han ska köpa med sig ooooh dooonatshhhh :D



Oh de är ju sååå gott :D Spec dem med choklad på :D ah nu kör jag med homers replik igen haha tur att ni inte hör mig haha

The Elephant man

Det är sådant som verkligen får en att uppskatta allt i livet. Hur man ser ut, uppväxt ja allt. Jag tittade på dokumentären nyss. Den här mannen kan nästan inte prata utan att hålla i tumören. Jag måste erkänna att jag satt och gapade under hela tiden.
Han tar varje dag som om det vore den sista. Det gör ju att man uppskattar varje dag som man har fått. Han har levt med tumören i över 30 år.
Det är hemskt! Man undrar om de har någonting att göra med atombomberna från andra världskriget. Jag vet att de inte var över Kina men vinden? A jag vet inte, man vill bara hitta en förklaring till folks lidande :/


Ni kan ju läsa mer här.

hmm?

Konstigt att man inte upptäckte det igår....

Såg de på fbook först, var ju tvungen att kolla om de är sant. OCH JO!!! Fan man tycker ju alltid att man känner igen låtar på melodifestivalen nu för tiden, men detta var fan skrämmande likt!!

Eric Saades låt
Samt
Lili och susie

Inte så konstigt att han vann då med andra ord ;)

Godmorgon

Jo god morgon gott folk!

Igår gick jag hem till Erika, kom lite tidigt och hjälpte henne lite granna med maten. De blev spett med pommes och sallad! Riktigt gott. Carro kom över även hon. Vi satt och skvallrade lite sen var de schlager. Jag kan ju säga att andra länder satte ju ribban? Jag trodde lixom att denna omröstning handlade om vad sverige ville. Ok om man satte p. så att man ungefär viste vad de länderna tyckte, men inte att dem skulle räknas med på vad svenska folket ville? Ne jag var skitsur! Dem förstörde festivalen. Snart kommer folk inte vilja se dedär nå mer. Dåliga programledare och utdraget. Ne nu är jag sur..Btw de var Erik Saade som vann...Isf hade jag nästan sett honom vunnit förra året med man boy..


'Var glad så länge de varar ;)

Efter Girls night in, så bar de av till jobb. Jag hann inte se resultatet innan jag skulle åka.
När jag kom till jobbet minglade det av singel tjejer och killar med små hjärtan . De var så roligt att se. Vi hade nämligen en tävling.( Det var några tjejer som arrangerade detta). Det gick ut på att man skulle hitta samma nr på de motsatta könet som man själv hade på sitt hjärta. Så kunde man vinna priser. De fanns även en raggningsrepliks tävling. Den lådan hade jag velat öppnat och läst! Kan tänka mig att de var riktigt roliga.
Jobbet över lag var skit kul! Den nya bartendern och jag kommer jätte bra överens! Skit kul!

Skjutsade en kollega till milles för han var hungrig, sen åkte jag hem. Var akut..Mer säger jag inte haha! Väl hemma kikade jag lite på tv för att varva ner. Sen la jag mig på älsklingens bröst och somnade ganska omgående! Stackarn, lär ju inte ha haft någon känsel kvar.

Nu sitter jag och gör ingenting. Är fortfarande lite seg, gick ju och la mig halv fem trots allt :P


Lördag

Dagen har gått extremt fort. Inte fått miljoner saker gjorda men är nöjd ändå!

Snart ska jag gå till Erika, sen ska jag jobba. Vet inte men känner mig inte 100% taggad. Men de finns ju lite orsaker till det.

Ne nu ska jag gosa med min älskling innan jag drar =) Ha de bra!

Pizza :P

Nu fick man lite att göra :P Bestämde oss för att göra hembakad pizza:P Fan va gott de blev :D


Bacon, kassler, annanas och ost mumma :D


Resultatet :D De blev två stycken. Dock orkade vi inte äta upp båda så de blev en pizza till imorgon :D

Snart ska jag börja fixa mig, sen över till Erika på Schlager och god mat =) Låter som om jag är världens jockis men vi ska inte äta föränn senare ikväll =)

Ha en bra kväll!

Lördag..Eftermiddag

Jag har upptäckt att ju tidigare jag går och lägger mig desto ländre sover jag! Vaknade strax innan två!! Dock behövs det med tanke på att jag ska jobba ikväll men iaf..Det är inte ok känner jag!!

Jag hade planerat att göra lite mat idag, men äter jag såkallad frukost nu så kommer jag inte bli hungrig föränn senare ikväll iaf så :/ Då kommer min kära inte få någon mat eftersom jag är bjuden till Erika! Vi ska kika på schlager och äta gott innan jag börjar jobbet =)



Har inte följt festivalen i år, men jag kan lotsas att jag har en favorit! Då kan de bli riktigt spännande, om jag hinner se så länge. Har för mig att sista finalen inte slutar föränn vid 22? DÅ har jag börjat jobba..

Aja jag ska väl ta och klä på mig och dra upp rullgardiner för ser att solen lyser helt underbart utanfön..Kanske kan få med mig min älskling på en liten promenad?

Nix

Btw jag har nixat hemtelefonen! In your face mohaha va så kul i morse! Telefonen ringde och jag hade glömt bort att jag nixat den, jag brukar ju köra med att inte säga nått när jag lyfter på luren ibland för att se om de är försäljare eller ej, tills någon säger hallå, o är de en telefon försäljare lägger jag på haha men men iaf, så ringde det och jag klev upp, lyfte på luren helt tyst satt jag och väntade, en bra stund också! Sen till slut hör jag hur en kvinna säger hallå, trött som jag var sa jag hallå tillbaka. Då var de min skola från i somras hahaha jag höll på att garva ihjäl mig av den pinsamma tystnaden, jag lovar de var nästan tyst i en minut hihi busigt av mig.



Bilden har jag snott hihi




Aja de hände ingenting ikväll. Min kusin hade tydligen ätit för mycket så han viste inte om han orkade umgås :/ Så de blev en hemmakväll med film.

Oh snälla skjut mig!

Fyfan nu börjar jag blil riktigt tjatig med mina inlägg. Men vafan kul att skriva! hehe

Dessutom tänkte jag passa på att skryta om mina underbara skor som jag köpte på bianco för ett tag sen! Dem som jag är så jävla förälskad i! Som jag dessutom tvingade lillsyrran att köpa de andra paret! personalen tyckte inte att jag skulle köpa båda färgerna haha! Sen i kassan lurade dem på mig en massa annat i vilket fall..Aja men här är dem iaf :D Me loove long time :D Nu längtar man bara tills de fina vädret så att man kan ha dem på sig :P


Blev dessutom ganska så glad när jag såg att typ ingen annan har sådanna i denna färg hihi

Sen vill jag även skryta om min snygga klänning som jag köpte till skorna (A) Har jag inte heller haft channsen att visa upp, för vart inga bilder från bröloppet på mig :/

Dock blir man besviken, för nu är den på ännu mer rea >_<
Hoppas jag får nått att göra snart så slipper ni mig en stund haha

mitt bidrag

En riktigt värdelös Fredag kväll..

Med finare ord!!

Jag är så van att jobba Fredagar så jag glömmer att planera någonting! Jag blir tokig av att sitta här! Kanske ni märker för dehär är de fjärde inlägget idag!! Allt som går på Tv känns de som att man har sett en gång tidigare, dock är de ganska skönt att få lite alone time ibland men fan nu vill jag göra nått. Göra mig fin och gå ut och ha kul :P Får ta de om de blir nå pengar över :D

Medans jag skrev dehär kom min älskling och pussade på mig=) Blir så glad!! <3

Älskar dig baby!!

Pratade med en fotograf idag :D Ska iväg och fotas nån dag när de är lite finare väder. Så kan man ha lite kort att sätta upp på väggen på oss två <3

Dessutom kankse de blir kryssning för oss två inom en snar framtid. Så mysigt, bara vi två :D

lyxfällan?

Satt och tittade på Tv3play nyss. Man blir helt chockan över hur långt folk låter det gå. Vist jag kan känna ibland att fan, ta ett lån och leva livet, just för att man måste hålla så hårt i pengarna för att de ska gå ihop. Men jag vet också att de skulle jag aldrig göra! Leva ett liv där ingenting man köper är ens eget? Inte ens maten du stoppar i dig, ne fyfan. Om jag någonsin får för mig att göra sånna dumheter så ska jag fan klippa av mig mina fingrar!! Ok om man tar lån för att köpa ett hus eller bil fine de går jag med på, men att ta ett lån för att man inte kan betala räkningar och ta ut extra pengar för att kunna bjuda kompisarna på fika eller vad som helst är inte ok i min bok!

Tur säger jag att jag har sådanna förldrar som jag har! Dem har lärt mig bra!

Min kära kusin ringde mig för en liten stund sen :D Jag vart helt chockad. Kanske ska över dit ikväll, de skulle vara trevligt att träffa honom, det var ju som sagt ett tag sen =)


Mitt bidrag
Om du redan har röstat  te.x. igår, så gör de faktiskt ingenting för du kan rösta hur många gånger du vill på samma bidrag fast inte samma dag dock ;)


Fredag

Var ner på stan med Erika för lite ärenden! Sedan åkte vi iväg för att träna. Jag vet inte vad det var med mig idag. Men jag körde stenhårt på uppvärmningen så jag nästan blev svimfärdig på resten av redskapen. Jag var tvungen att sluta för att jag mådde så illa. :/ Hmm

Var över till Erika en sväng innan jag gick hem. Vi satt och tittade på sakerna hon hade köpt i england och pratade lite strunt. När jag kom hem åt jag av matresterna från igår. Mumma!

Medans jag åt läste jag aftonbladet! Fyfan va de händer en massa naturkatastrofer nu :/ är som tydligen på 70 talet. Det är hemskt! Får gåshud när jag läste och tittade på filmen :/ Jag missade nyheterna så jag kikade på derasrapportet.



Man hoppas på att de inte hittar fler döda nu :/

Förbannad

Jag bir så jävla äckligt förbannad på mig själv!! Jag vaknade kvart i 8 i morse och var hur pigg som helst. Kände att nu jävlar kommer jag kommer upp. Istället ser jag hur Chrille har kommit ur duschen för att han inte kunnat sova och ska gå och lägga sig. JAg ber honom att ringa ett av samtalen eftersom han pratar mycket bättre än mig! Men icke han la sig ner och somnade. De jag är förbannad på de är att av trots så la jag mig och sov igen! Jag är seriöst inte glad på mig själv någonstans.

Istället vaknar jag för ca 20 min sen. Eller jag har vaknat ett par gånger av att hemtelefonen har ringt, först var de min skola från i somras, sen var de erika, sen erika, sen erika och nu pappa. Men för varje gång jag pratat klart har jag gått och lagt mig igen! Pappa hade världens prat med mig och nu känner jag mig gråtfärdig! Skönt att jag ska åka och träna strax! Orkar inte sitta här nå mer!

Som sagt de blir träning snart sen så blire väl att ha skit tråkigt!!! Vill inte jag vill inte :/

Mjo önskar de vore så faktiskt!!!

Jag förstår inte..

Ibland finns det vissa saker som man absolut inte kan förstå sig på.
Som te.x hur fan all disk kan bli ett jävla berg på några sekunder! JAg har försökt att diska bort allt varje gång jag har lagat mat. Ok i två dagar i rad har jag gjort det. Idag diskade jag tillochmed innan jag började med maten just för att slippa berget. Men nej, när vi ätit klart så ser det ut som ett jävla berg iaf. Blir så trött! De blir nog snart min underbara diskmaskin som jag vill ha!!
Min dröm just nu!!
Dessutom så är den faktiskt miljövänlig, eller energisnål, passar mig utmärkt. Har försökt tjata på pappa men han har sagt att det är onödigt, men fan är så jävla trött på diskbergen! Får väl börja spara :/

De andra som jag inte kan förstå mig på är hur fan jag alltid lyckas spilla på mina rena kläder! Erika och jag var iväg för att sola idag, så när vi kom hem så kände man sig inte särsilt fräsch. En dusch och rena kläder. Pff rena i typ en halvtimme. När jag smakar på maten lyckas jag alltid och då menar jag ALLTID spilla på mina jävla tröjor!  Dock upptäckte jag de inte föränn senare. "Oj jag har spillt igen" Sen säger Erika "Jo jag såg de när vi satt och åt, du har en till på andra sidan också". Jävla skit, säg mig hur lyckas jag??

Idag har de inte hänt så mycket förutom de jag skrev. Eller jo jag lyckades komma ihåg att ringa mitt viktiga samtal :D Känner mig duktig :D Nu är de bara tre viktiga samtal kvar. Imorgon bitti klockan 8-9 är två av dem >_< Får se om jag kan pallra mig upp ur sängen. Ganska tveksamt med tanke på att jag inte är ett dugg jävla tött >_<

Nu blire scrubs och ett försök till att sova. Imorgon blire äntligen träning igen! Längtat!!


Glöm inte rösta :D

Torsdag

Ojoj vad tiden kan gå fort det är redan den 10 mars. 8 månader sen jag och älskling blev ett =) Helt underbart. Att de fortfarande pirrar i magen när jag tittar på honom är ännu mer underbart! Me so happy :D

Vaknade inte av klockan! Faaaan! Måste ta lite mer ansvar över viktiga telefon samtal! Har ett att ringa lite senare idag också! Fan hatar att ha tappat rutinerna igen :/ Aja

Vi åt lite glass till mellanmål idag! Fan va gott det är! mmmmh vill ha mer :D

Vet inte va jag ska laga för mat idag >_< Så jävla svårt!! usch!! Får väl bli  min goda kyckling :P







Glöm inte att rösta ;)
Mitt bidrag

Chips

Man får väl pröva sin lycka? Eller.. Försöker samla lite röster bara :P Så rösta :P Hahaha

http://mysmatchen.se/galleri/topp?q=frachos

Ps. Man kan rösta på samma hur många gånger man vill, dock inte samma dygn. :P

Onsdag hela veckan..

Vi var i kumla igår till idag, umgicks lite med kära familjen! Mamma bjöd på riktigt god mat, jag undrar vart jag fått mina goda kock kunskaper ;) haha
Vi satt och pratade kikade lite på tv, sen tvättade jag och klippte lillan. Inte så kort som sist utan bara så att pälsen inte når ner i backen. Så söt hon blev :D

Vi somnade även på soffan. Vilket jag ångrar stort. Har svin ont i nacken :/ Får väl skylla mig själv antar jag...

Idag har vi storstädat lägenheten. all disk är borta även den som vi ställt till med idag, damsugit och plcokat undan. Vi var så duktiga =)

Erika kom över en sväng och åt köttbullar, kokt potatis och ett försök till gräddsås. De var gott, dock vet jag inte hur man gör riktig men de var tillräckligt nära i smaken iaf.
Lilla vovven Bobbo kom över och vi var hundvakt åt honom. Han är så jävla söt den jäkeln. Skulle inte ha nått emot att ha honom här oftare.

Vi gick över till kim en sväng, eller vi gjorde ett stopp hos Erika:) Jag fick lite godis som hon köpt i england. Samt en heeeel påse med popcorn haha fast den gav hon mig redan hemma. Aja väl hos kim kikade vi på bilderna från i helgen då Kim och Erika hade varit i england. Efter det kikade vi på dumma mig! Så jävla söt!

*Its so fluffy I could die!!*

Tisdag

Igår som sagt hade vi besök i lyan. Riktigt trevligt.

Innan de så satt jag och skypade med en släkting till mig i två timmar! Haha mycket att prata om. Efter det ringde jag till Sofia och vi satt och tjötade en liten stund tills de plingade på dörren =)

Idag skulle jag ha åkt ner på stan, men de var inte nödvändigt så då sket jag it. Snart ska vi ut till Kumla och hälsa på mina kära päron och systrar. Tror en av dem är ganska sur på mig nu :/ För att jag inte hämtar henne i skolan hehe..

Idag är de som sagt internationella kvinno dagen. Fick ett snällt SMS av pappsen =) Är glad att man uppskattas :P
Tror dock inte att min kära kommer ihåg även fast jag sa de till han igår som en liten peek. Aja :P

Hjälp

Fram tills nu har jag faktiskt kännt att ja men barn är väl nått man vill ha i framtiden. Men just nu vet jag fan inte! Tror jag ska låta bli att titta på sådanna program!

Jag missade när de gick på tv för hade besök av dennis kombo, vet inte hur hennes namn stavas så jag skriver inte det så är de ingen ska skedd =)
Dennis kom även över och vi titta på en riktigt bra men helknäpp film.

När dem gick så valde jag att titta på en unge i minuten men jag ångrar fan att jag tittade på det. All den smärta som de kvinnorna har känner jag att de vill jag inte genomlida. Jag förstår mycket väl att de går över när barnet kommer ut, men man kan aldrig veta hur länge? En timme, två ,tolv? Ligga och ha ont så länge och samtidigt inte veta hur allt kommer att gå. Som med hon som verkligen inte ville göra kejsarsnitt men fick de iaf. Jag började nästan gråta av förtvivlan.
Ne detta var nog bara ett tecken på att jag verkligen inte är redo för någonting liknande. Om man någonsin är de, tror inte nån är de riktigt...O sen att man går igenom det igen vid ett till barn..Ne nu ska jag sluta innan jag sårar någon.

Jag känner bara att jag önskar min kära vän all lycka i världen och att allt ska gå bra!
<3

Usch

Fan va svårt det är att komma upp på morgonen när man inte är van. Dock var det inte ens tidigt och vi kom typ inte upp.. Satte klockan på 10 men kom inte upp föränn vis kvart i 11 iaf! Så jävla lata vi är. Vi måste få in en rutin som vanliga människor har!

Nu sitter vi och väntar på tvätten. Två timmar får vi tvätta, vilket man absolut egentligen inte hinner med. Vår andra omgång kommer precis bli klar tills dem andra ska ha rummet. Vi lär gå ner lite tidigare utifall att de är en sån granne som kastar ut sakerna om de ligger i :/

Haha

Goa skratt har man fått. Sitter här och har det riktigt tråkigt, orkar inte sätta på tv:n, så bestämde mig för att kolla runt på alla kändisbloggarna som finns. Hamnade till slut in på Bella & Tyra show! Fann mig ett klipp där Kära kissie var med. Oh gud va jag skrattade och nästan skämdes med henne! Hahaha har ni vägarna förbi snälla kolla in det!

Aja nu ska jag väl sträcka mig efter kontrollen och försöka sova, för imorgon har vi tvätt tid och den vill jag verkligen inte missa för en tredje gång för tvättkorgen är riktigt full nu kan jag säga!!

Söndag som sagt

Jo Lindah kom över hit idag!

Vi gick iväg och inhandlade lite ingredienser till maträtten sen när vi kom hem påbörjade jag maten. Som sagt blev de biffstroganoff! Riktigt mumma!

När vi hade ätit upp kom vi överäns om att vi skulle åka ner till Hemmakväll och hyra en film. Väl nere på stan står vi i affären i en halvtimme och letar efter en film som ingen av oss hade sett tidigare. Jag kan ju säga att de gör jag inte om! Varenda film var de någon av oss som redan hade sett. Den som hade sett flest var ju självklart Chrille. Han var även den som hade svårt att välja. Tillslut tog vi en skräckfilm. Vilket vi senare ångrade hehe. Älskling ville ju så klart ha Ben & Jerrys. Det var 2 för 79 så vi köpte med oss Half baked och nå nut någonting. Nöt glassen var riktigt god :P Självklart för den valde ju jag ;)

FIlmen som vi hyrde var en riktig rysare. Jag låg och höll i mitt täcke under nästan hela filmen! Vågade inte ens äta popcorn för va rädd att dra ner den i halsen haha.
Chrille somnade vilket jag inte blir förvånad över...

En riktigt trevlig kväll med lovley Lindah :P Lite skitsnack och myspys :p Lär göras om :D

Weei

Äntligen kommer kära Lindah på besök i lyan =D Kände att jag behövde hennes energi idag så jag ringde för att prata lite :P Bjöd över henne :D Ska bli trevligt att få chöta lite.

Ska även bjuda på lite biffstroganoff hade jag tänkt, bara min kära karl vill gå ifrån sin burk och följa med och handla :P

Nu ska jag ge mig på ett gott försök :P Önska mig lycka till!

Söndag och återigen söndag

Ja då var de söndag igen. Igår fick jag inte jobba, av vissa anledningar som gör mig lite besviken! Lite?

Så de vart en hemma dag och kväll, min kära far kom förbi med lite mat! De uppskattades!
Jag hade även storstädning, kände att jag inte orkade med småsaker som låg huller om buller. Så jag städade köket, hallen toan och vardagsrummet! Så fint de blev, men de varade typ tills nu.. Aja fast nu är det iaf inte lika mycket som igår.

Chrille gick iväg till Dennis, men jag kände för en ensam kväll framför schlagern, som tydligen vart en skandal. Heh ingenting som en person som inte röstar lägger märke till. Hade tydligen blivit nå fiffens med telenr eller nått.
Jag satt och käkade popcorn och hade det trevligt för mig själv. Skönt ibland.
Sen tittade jag även på Alot like love! Jag låg här helt själv och as garvade! Låter inte riktigt normalt i mina öron men aja.

Chrille kom väl hem vid tolv. Vi satt och pratade och skämtade och skrattade. Kändes som en liten tjejkväll om jag får säga det så. Vi gick inte och la oss föränn klockan blev ljusa timmen! Vågade inte titta vad den riktiga tiden var!

Just ja, satt även med min kära mor i telefon bra lääänge igår. Trevligt att man kan göra sånt också! Lär åka och hälsa på nån dag!

Godag gott folk

Igår var det jobb som gällde, Dennis var så snäll och körde ner mig. Dock nästan två timmar innan jag började. Men de gjorde ingenting för jag kunde prata med mina chefer en stund då. Berättade att jag inte alls ville jobba extra som de förmodligen vill att jag ska. Utan jag vill ha mina timmar som jag har haft innan! Men men får se hur de blir med den saken.

Kindah var förbi med kompany. Det var riktigt trevligt att se henne, träffas inte alls ofta! Tråkigt nog :/ Fick göra en drink till henne som hennes favvo bartender har kommit upp med. Och som jag förstod det så blev jag godkänd ;)

Ne nu blire lite mat i kistan!

Fredag

Fick hoppas in och jobba igår, jag hade så fruktansvärt roligt! Det var inte mycket folk men desto mysigare var det. Alla satt runt baren och hade det trevligt med oss bakom baren. Vi kastade plast flaskor och trixade med is och jag vet inte vad, men fan va kul de var!

Vi stängde runt halv 1, fick skjuts hem av vår kära kollega, det var riktigt snällt med tanke på att jag gick ner på stan och hade inte lust att gå hem så sent :/

När jag väl kom hem var jag helt slut, jag var så jävla trött att jag inte ens orkade röra mig från soffan till sängen och då är de inte ens 2 meter! Tog mig en natt macka för var as hungrig sen la vi oss i sängen, efter att ha tittat på en ganska bra film =) Somnade på stört nästan. Älskling dock somnade inte föränn vid 7 i morse! INTE BRA!! Han väcker mig på morgonen för att säga att han inte kan somna >_< Sen när vi väl somnar runt den tiden så vaknar vi inte föränn vid 2 på eftermiddan! Hmm mindre bra! Usch och klockan är redan halv fem! Jag får panik har inte hunnit med någonting idag och ska snart iväg och jobba >_< GAH

Träningsvärk

Vi tog de lugnt sista tiden igår. Åt upp resterna av maten, gick iväg inhandlade lite fika ;) Fick ju lite klagomål av mina två kära igår när de var på besök att vi inte hade nå fika bröd. Tog åt mig lite så nu har vi köpt hem kakor och bullar. Tyvärr är jag inte lika duktig som Frida och bakar eget, men de kanske kommer de med.
Vi kikade även på lite film i sängen som vi även somnade till.

Nu när jag vaknade hade jag ont i varenda kroppsdel! Fyfan! Skojar inte, har även ont i käken, dock inte lika ont som igår..Eller tur är väl de, min kära knäade mig så att käken slogs ihop inte det skönaste :/
Träningsvärk i högsta grad kan jag lugnt säga, undrar hur alla andra mår idag? hehe

Onsdag

Idag vaknade vi av att vi fick fyrfalldigt besök av mina systrar och deras vänner. Vi hade planerat in en dag på Arosfortet!
Jag,  Ida och Sara gick iväg och köpte korvbröd samt dricka. Medans Beata var kvar och lagade korven. Vi gjorde 20 korvar.  Under tiden kom även Chrilles Kusin och hans kompis över. Runt tolv tiden efter att vi käkat gick vi iväg till Arosfortet. Där delade vi in oss i två lag, Jag, Chrille, Ida och Sara samt Beata, Johanna, Mange och IV. Lagnamn: Sir stewe och pensionärs jävlar.

Fyfan va länge sen man var där. Vissa kom man ju ihåg och dem gjorde man först. Sen blev de ju svårare eftersom det även fanns nya rum som man kunde gå in i. Vi kröp, kravlade, klättrade och tänkte. Jag vart så svettig så jag inte viste vart jag skulle ta vägen. Efter 2 och en halv timme orkade jag inte mer! Fyfan! Jag är fortfarande helt mör i kroppen. Fan värre än ett pass på gymet! Jag kan ju även berätta att Pesionärs jävlarna vann!!

När vi kom hem så hade Chrille 6 missade samtal och jag 12. Hahaha Fia och Frida hade försökt att få tag på oss. Dem ville komma över och kika lite hur vår lya ser ut. Hade jag vetat de skulle jag ha städat innan och kanske köpt med nå gott. Men dem kom över och umgicks lite här hemma! Det var länge sen. Dock var ju Chrille med så de var inte riktigt som gamla tider men nästan. Måste åka och hälsa på nån dag! Dock måste vi tanka bilen först >_< Fan hatar bensin och bilen! Önskar fan att jag kunde teleportera mig!

Imorgon får vi besök av Chrilles mormor och moster. De ska bli trevligt. Nu har vi även hunnit städat! Diskberget är borta och dammråttorna haha. Dam samlas så jävla fort! Usch!

Ne nu ska vi gå och handla!

Fettmätning

Snart ska jag och erika gå till k-borg och mäta hur mycket fett vi egentligen har på kroppen. Känns mindre bra haha!

Okey jag ska channsa och säga nu så får vi se om de stämmer! jag har nog max 70% och minst 45%

Sedan kommer min kära pappsen hit och ska hjälpa oss med vår förjävliga spegel!!!!!!! Underbart!


Godmorgon

Inte för alla kanske.

Fan mådde så jävla piss igår, somnade på soffan. Vaknade dock i sängen mitt i natten att tv stod och skrek! Fan tror min karl är döv  eller nått! Så jag stängde av den. Han hade också somnat på soffan, men jag i nattluvan tänkte inte på att väcka honom. Stackarn kommer ha ont i ryggen =(

Fyfan jag vaknade av världens mest hemska dröm! Vaknade av att jag grät i verkligheten! Usch usch!! Måste ringa och kolla så att allt är ok :/

Just nu sitter jag och stör mig på mina F*ing grannar!! Spelar Rix fm så högt så att jag skulle kunna tro att det är jag! Just nu är det pink på radio! Jag hör vartenda jävla ord hon säger, varje trumslag gutarr ja ALLT!!! Igår hämnades vi, men inte fan blev de bättre. Tror fan att jag ska spela as hög musik när dem har slutat spela! För tror fan att människan är döv på andra sidan väggen!
Saknar att bo i hus =(


RSS 2.0