Jackson va har du gjort!

Fan satt och tänkte på den döde mikael jackson igen. Gick in på willys idag och skulle shoppa lite mat. går förbi tidningarna..ok hade sett dem tidigare idag men reagerade inte förns då. 12 människor har tagit livet av sig på grunad av honom jag säger bara come on? hallå vad hjälper det honom att ni tar livet av er?  Ok dem läser förmodligen inte detta men vafan. Förstår mig inte på att dem gör det? Hans närmsta sörjer och ni lägger ännu mer skuld på dem genom att ta livet av er. äh vafan han skulle nog inte vara så glad på er om han visste vad som försegick säger jag bara.

=)

Kärra mannen!

Idag så hjälpte jag hon som bor hos oss att komma in i arbetslivet ute på sahands delikatesser. Fyfan inte haft tråkigare på länge. Så är man sjuk på köpet. Ganska jobbigt i denna värme.

När vi kom hem så ville Pappa Laszlo till stan så vi åkte in. Han hade ju fått nån brilijant idé som han skulle försöka genomföra. Lycka till Pappsen =) Efteråt bjöd han på kulglass. As gott fast orkade inte äta upp... Tur att man har en pappa till soptunna ibland. Träffade på Elina på stan. Blev jätte glad att få se någon från klassen igen. Känns så fruktansvärt tråkigt att man ska tappa kontakten. Vill verkligen inte det...Ta en fika någon dag? =D
Hälsade även på Mamsen på jobbet idag, Jag testade en bikini...igen....missnöjd som vanligt! Att det ska vara så J*vla svårt för mig att hitta någon! Pattjävlar ge mig en osthyvel nån! Aja...

Vi åkte hem och Pappa provkörde lillsyrrans moppe idag igen. Hon blev ju sugen hon med på att få pröva. Så jag gick och hämtade två hjälmar och satte mig bakom henne som guide. Hon körde iväg försiktigt. vågade inte gasa på eftersom det var första gången. Vi körde in på cykelbanan för att inte vara ivägen för någon trafik och för att hon skulle känna sig tryggare. Längre fram på cykel/gångbanan kommer en gubbe (En av våra "bykompisar" ute i kumla). Han har en skottkärra med sig som han haft sopor på förmodligen. Idioten vinglar fram på vägen framför oss och mot oss. Trodde han försökte skrämmas lite så jag tänkte inte så mycket på det. men när Syrran försökte svänga åt motsatt håll så följde han efter. När vi var Ca en meter från honom tryckte han fram kärran så att syrran var tvungen att tvärnita. Vi fattade noll..."Kliv av moppen"..va? "Kliv av moppen sa jag". "Ni får inte köra moppe på den här vägen, ser ni inte skyltarna - sväng och kör tillbaka och ta och titta på skyltarna." Gubbjävel tänkte jag, men han kanske har rätt tänkte jag, så jag klev av moppen. Syrran vart ju skraj stackarn så hon klev av hon med och sa "Men om jag puttar moppen får jag vara här då?" Det svarade han inte på utan fortsatte åt det håll han skulle åt. Vi gick åt motsatt riktning. När vi kom till slutet av cykelbanan så såg jag skylten, då gick det upp för mig!!!!
-Fan du kör ju en 30 moppe och den får inte användas någon annanstans än på cykelbana. Fan gubbjävel,
Jag höjde rösten ihopp om att han skulle höra mig. Vi tog en annan väg hem och jag kokade av ilska! När vi kom hem såg jag att gubben stod kvar nere vid cykelbanan och väntade på att vi skulle vara dumma nog och åka tillbaka samma väg. Fan jag berättade för pappa om händelsen, han blev ursinnig, satte sig på moppen och åkte efter gubben.

När han kom hem var han fortfarande arg. Han hade sagt åt gubben att hålla sig borta från oss annars skulle det bli problem. Eftersom vi inte gjort nå fel! Moppen vi körde på var en 30 moppe. gubben hade protesterat med att man visst inte fick åka moppe där vi hade åkt. Då sa pappa åt honom att gå in på VV och läsa lagen om klass 2 mopeder.

En timme senare ringde gubben. Han hade fan ringt och kollat upp det. Jag lovar att han ringde bara för att han trodde att han hade haft rätt. Förmodligen skulle han ju ha kommit och knackat på och försökt vara en duktig kvarterspolis. Men nej, polisen han hade pratat med på telefon sa samma sak som Pappa hade sagt. Så han ringde och bad om ursäkt. Fan va jag var sur.
---------------
Vart med Sofika en stund idag det var trevligt! Ilöv her =)

Imorgon blir det ennu en dag på jobbet, utan att jag ska jobba.....Fan hatar att vara där i onödan, det räcker fan att jag måste jobba där.. Aja hejsvejs

Jackson

Just ja, jag satt och tänkte lite idag på den stackars Mickael Jackson som alla förmodligen vet dog i veckan.

Hans skivförsäljning dubblades tydligen av att han dog. Då undrar jag om det är folk som inte viste vem han var som köpte dem, eller om det var folk som tyckte synd om honom eller om det var någon som kom på sig själv och ba oj jag kanske ska köpa skivan nu när han är död och inte tjänar nå pengar på det? Jag fattar inte.,,,

Satt även och tittade på bilderna som fanns i tidngen på honom. Från det att han var liten fram till idag. Stackarn, han kan inte veta hur ful han blev. Vad gick runt i hans huvud när han oppererade sig? Det började ju bra, ett tag såg det faktiskt helt ok ut men sen gick det för lång. Tillochmed så lång att han hade skydd för ansiktet? Då måste han ha insett vilket misslyckande. Från att vara en mörkhyad söt liten pojke till en fullvuxen vit kvinna! Det var synd om honom.

Ett tag sen?

Ja i helgen har man haft det roligt.

I lördags var jag bjuden att komma hem till frida och parta med några av hennes kompisar. Först var jag ju tvungen att åka och jobba. Jag var så sjukt trött men det gick ann iallafall. Fick sluta tidigare som jag hade hoppats på. Fick panik skynda mig till lilla Tuvas dop. Det var så gulligt att se henne där framme, sovandes. Hon var så jädrans söt. När vi skulle åka och fika så åkte jag vilse såklart. Med tanken på minimum dessutom. Men vi kom fram iallafall. Jag hade ingen att prata med så jag bad Nattis att vända Tuvas vagn åt mitt håll så jag kunde få prata med henne iallafall. Det var trevligt, jag fick lite respons ibland. 

Efter det fick jag skynda mig hem för att fixa mig. Jag orkade inte göra så mycket så jag åkte som jag såg ut. Eller jag fixaded mig ytterst lite. Kom fram till frida runt halv 8. Vi spelade Buzz och singstar pratade och drygade oss. Jag hade det riktigt trevligt. Lite väl trevligt kanske för jag blev ju kanske lite för rolig. Jag tappade tillochmed bort min tampong! Hur fan lyckas jag? Jag drog runt 11 kanske eller klockan var en minut i. Frågade Ronnie om han var hungrig och det var han så vi åkte till Liljas och köpte kebab. Där stod ett fyllo och blängde. När jag pussade Ronnie så sa han :
Kan inte jag med få en sån där? Hah aldrig i livet svarade jag. 
När jag beställde så sa jag "Jag vill ha en hel kebabrulle!" Dem fattade inte vad jag sa så jag gjorde mig själv lite tydligare "Jag vill ha en hel kebabrulle, för förra gången jag beställde så fick jag bara en halv". Fan va Ronnie måste ha skämts för mig! Men fan beställer man en kebabrulle så vill man ju inte få den avkapad? OCh betala samma pris som på dagen! Fan va sur jag var! Jag fick dessutom bara en halv denna gången med. 
När vi fått beställningen så sa dedär äcklet som stod och blängde:
- Fan va stora tuttar du har!
Då fick jag nog jävla äckelgubbe. Jag vart as förbannad och skulle försöka visa det men jag fick bara fram "Fuck you" och Ronnie berättade att det såg ut som att jag sprang därifrån! Hah fan vi fick oss ett gott skratt åt dedär.

Idag vaknade jag av att jag hade drömt om att jag försökt dricka vatten. Jag drack och drack. Drack allt som gick att dricka. Så när jag vaknade så sprang jag och fyllde 3 vattenflaskor med vatten.
Sedan har jag och Ronnie degat ute i solen i flera timmar. Vadat har vi också gjort.

Ne imorgon blir en jobbig dag så god natt 


Stekt

Idag har jag faktiskt legat ute i solen utan att någon behövt tvinga mig.

Igår var jag med sofia, och vi låg och solade, Jimmy kom över en stund och solade med oss. sedan tog jag det första doppet för i år.

Idag har jag legat hemma som sagt, badat lite och nu lagar jag mat. MUMS

Imorgon ska vi till v-ås och kolla lite. Det ska bli trevligt.


Jag kunde inte sova inatt. Jävla flygplan att dem ska vara så skrämmande. Plus att Ronnie väckte mig av att det lät som att han skulle spy =( stackarn.

Hej då for now


En riktigt skön tisdag

Idag försov jag mig! Så typiskt också. Lovade att jag skulle ringa sofia och väcka henne. Men hon skulle inte med.
Åkte in till stan helt ensam. Riktigt tråkigt ska jag säga. Träffade däremot på min kära mor, så ungiks lite med henne och veronka. Gick runt på stan och svettades som grisar.

Efter stan så gick jag över till sofia för att steka ennu en solig dag. As skönt var det idag faktiskt. Klarade av att ligga i solan från typ kl 2 till nu. Det måste nog vara ett rekord för mig. Men för typ en minut sen kände jag att nä nu får det vara nog. Lite färg har jag fått så nu ser jag inte så blek ut....Eller jämntemot Sofia så är jag alltid blek. Den jävla tävligs solaren förfan. Hon ser ut som en mulatt nu! avis? JA!

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, Sofia ska ju jobba, Ronnie jobbar och jag har semester. Kanske ska ta och bada lite i polen och samla på sig lite solstrålar medans det fina vädret är kvar!

Idag ska jag åka hem till Ronnie, fast det blir nog lite senare. Ska bli kul och se hans bondbränna.

Usch så fort jag hör ordet bonde så kommer jag och tänka på bonden vi fick låna flaket av på min student vilket leder till att jag börjar tänka på pressänningen som jag lånade av lasse. Måste köpa nytt åt han eftersom jag inte kan få tag i bonden! Fan att jag inte kom ihåg att ta med den hem! Kul!

Ne nu ska jag gå tudiluuuu

SOLSOLSOL

Idag har jag inte haft tråkigt en endaste sekund!

---
Vaknade av att Ronnie ringde mig från jobbet, det var hans första dag idag på NCC. Det hade gått jätte bra för honom. Kändes skönt att höra! Sen klev jag upp och gjorde mig iårdning.  Åkte in till stan med Sofia för att betala våran TURKIET resa! Fyfan nu börjar det kännas mer verkligt än någonsin!
Efter det tog vi en baguette på johanssons. Den satt fint som frulle.
Sedan åkte vi hem och stekte en stund i solen. Jag som är en solälskare satt kunde inte sitta länge i solen. Får panik av att bara ligga där. Samma sak är det när jag bastar. Jag klarar inte av att sitta allt för länge.
Sen fick vi fnatt och städade våra bilar. Så fina dem blev :D eller ah min är väl aldrig fin men endå, värt ett försök minsann.
klockan var väl runt sju när vi var klara med det, så då åkte vi in till stan och köpte thai mat och det förtärde vi hemma hos Robert. Sen ringde pappa mig och sa att han bjuder på donken..puh fyfan, åkte till västerå för att plocka up beata, hon ville ju såklart ha donken den jäveln. Sofia och jag kände oss elaka mot pappa om vi inte skulle köpa nått så vi köpte någonting "lätt" Haha om det finns någnting på Donken som är "lätt" Aja men ingen av oss var riktigt taggade på att äta.

Sen åkte vi hem med dåligt samvete så vi tog fram rullorna och gled en sväng "svängde en sväng" som Papa brukar säga. Fyfan va skönt det var! Nu är man trött och belåten!

Pratade nyss med några släktingar på skype. Skit kul! Dem ska komma upp på besök i Juli förhoppningsvis! Ska bli så kul att dem äntligen kommer upp till oss!

Ne nu ska jag sova för imorgon väntar en tidig morgon och en lång och SOLIG dag förhppningsvis!

God natt

Midsommardagen

igår som sagt var vi ju ut till emilia och firade henne. Sen så var jag ju ensam hemma...skit tråkigt. Skrev till Lina att jag saknade henne och att jag ville att hon skulle komma hem. Då skriver hon att Danne och Hon vill komma hem! så jag inväntar mina föräldrar och åker och hämtar dem. Var över hos dem ett tag. Fan va fint de hade gjort i huset! kände knappt igen mig.
Sedan gick vi över till mig. Ronnie kom han med och han hade saknat mammas kina mat, så de fick han att äta.
Efter det satt vi och umgicks en stund.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra får se sen.

Imorgon ska vi betala turkiet:D


Midsommar

Det blev ingen midsommar med Sofia =(
---
Jag vaknade hos ronnie igår, åkte hem senare under dagen för att göra mig iårdning till kvällen. Åkte tillbaka med typ inge soppa i bilen. Har inga pengar att tanka för heller. Hittade två 20or i plånkan. Ganska pinsamt att tanka med. Heh
Aja vi skulle iaf käka hos ronnie. Sofia skriver att hon ska lägga sig och vila, och att hon skulle höra av sig runt 8. Så jag tog det lite lungt till att börja med. Käkade och drack lite smått. Tiden gick men inge pling på telefonen. Började känna mig rätt ledsen. Sen halv tio så skrev hon att hon var ut till tobbe o frida. Så då blev jag ju lite ledsen , men men . Hon kom iaf och sa hej.

Midsommar blev inte riktigt som jag tänkt mig men det var trevligt iallafall.
-------
Idag vaknade jag as trött runt 1. Senare så åkte vi hem till lilla Emilia som fyller 2. Där bjöds det på tårta, tro det eller ej men jag åt. Dem som känner mig vet att jag aldrig äter tårta. Jag vet inte varför men det har aldrig blivit så.
----
Idag hoppas jag på att få leka lite med sofia för jag är ensam hemma och ingen Pici är hemma heller, känner mig väldigt ensam!

Hej så länge.

Donken

Ja hela veckan i stortsett har jag lekt med sofia:D Vi har suttit o snackat skit och hittat på en massa skit också.
----------------
Igår skjutsade jag Lina och Daniel till Ängsö mitt ute i ingenstans. Var ett tag sen jag träffade Lina så den lilla stunden tog man vara på. Vi satt i bilen och drygade, och jag sket nästan på mig för polisen körde bakom mig. Lina täckte hela bakrutan så när det kom en bil så trodde jag att det var polisen igen! Fan är jag egentligen rädd för? Jag är alltid laglig när jag kör! Kanske lite för laglig, det är väl det dem skulle kunna stoppa mig för haha. Tror väl att jag har nå illegala invandrare i bilen och därför kör jag lagligt, just för att dem inte ska stoppa mig. Äh jag har väl en sån jädrans otur att dem kommer göra det snart bara för att jag säger det haha Vi stannade vid donken på vägen hem! Tog en plusmeny för att få glasen, Fan fattar inte att dem i USA tar "supersize?" Det är dubbelt av allt! Fyfan att dem orkar, här orkar man knappt en vanlig meny hahahha
-----------------
Idag är det midsommar, och från och med imorgon så kommer det bli mörkare igen? Fan va tiden har gått fort. När man var lite tyckte man att midsommar kom sent in på sommaren :/ hmm Ah ikväll har vi inga riktiga planer, Sofia och Jag ska väl hitta på någonting men vad vet vi inte.

Vi kanske syns?

Igår/idag

Igår var jag med Sofia i stort sett hela dagen, på sjukhus och lite annat. Vi skulle ju till Donken , men det blev inte så. Vi båda kände oss lite hängiga och låg framför tvn. Sen så började Sofia må dåligt då tvingade jag henne att käka macka även fast hon inte var hungrig, Och jo så sant:) några tuggor senare mådde hon redan bättre. Tänk vad en liten köttbullsmacka kan göra =)
Senare när hennes föräldrar kommit hem så åkte vi in till stan och köpte thai. Haha dem senaste dagarna har vi bara käka köp mat hahah men det är det värt. Ah förutom idag då , men vi har planer på att äta ute senare när hon kommer hem från jobbet.

När vi ätit hemma hos Robert och även PLOCKAT UNDAN EFTER OSS! så åkte jag och Ronnie till Nattis, Jocke och lilla tuva. Ronnie skulle få ett stativ av honom. Där spelade vi buzz. Ronnie vann 2 ggr . Ren tur säger jag för han låg sist till sista spelet! Men han påstår att han är smartare än mig. Men det tål att tänkas på.
Vi åkte hem sen och fotade lite. Fick ääääntligen till hans jävla HDR bilder hahahah
----
Idag var vi med dodda ett tag. Sen så hade vi lite tråkigt, sen nu har jag kommit hem och sa på bingo. Sen ska jag träffa Sofia när hon kommer hem. Hoppas att jag vinner en slant :D

Pusspuss

TURKIET OM CA 2 MÅNADER det är helt jävla sjuuuuukt:D

Resultatet av några dagars sommarlov

I söndags så var jag med sofia , senare på kvällen kom ronnie hit. Vi satt och pratade så länge att sofia bestämde sig för att sova hos mig. Det var trevligt. Hon var på riktigt sjukt humör. Hoppade på mig och ronnie bara fr att jag tjallade om vad hennes mamma heter. Haha riktigt trevlig tjej.

-------------------
I måndags så åkte sofia och jag in till stan. Vi var in på apoteket. Haha stammisar där. Så mycket mediciner som vi båda käkar hahah Sen gick vi in på Ticknet.. En liten impuls sak bara, även fast vi har planerat det länge. Där inne så beställde vi en resa till TURKIET! Vi ska vara där en vecka, ara hon och jag. Det stället har ett stilla stående nattliv hahaha men vackra stränder. Det ska bli så himla roligt vi har sett fram emot det så länge och nu ska det bli av. Icmeler ska vi åka till =) Sen gick vi in i gallerian och käkade sallad. MUMS haha sen strosa vi runt och sen åkte vi hem. Efter det så tog vi en jäätte lång pomenad. Det var så jävla skönt!
--------------------
Idag så vaknade jag lite senare än vad jag borde. Jag skule ha gått upp vid klockan halv 9. Men vi kom i tid iallafall. Där fick vi vänta as länge på sofias provresulta. Snart ska vi åka till västerås och käka för vi vill ha fina glas =)

Studenten

I Tisdags så var vi ju ut på den sista festen innan studentet. Alla följde inte med så det var lite tråkigt. Men vi som var ut hade iallafall roligt!
--------------------------------------
I torsdags så fixade vi vårat flak. Det var roligt att se hur mycket vi kunde sammarbeta igentligen. När man tittade på flaket så pirrade det i magen. Man viste lixom att när vi skulle stå på den så var det över. Alla dessa år tillsammans och på en dag så är det över. Det är helt sjukt att det har gått så himla fort. Jag vill inte ens tänka på det.
----------------------------------------
I Fredags vaknade jag runt kvart i sex på morgonen. Jag fixade mig lite och tog på mig kläderna jag skulle ha. Det sista jag tog på mig var min mössa. När jag stod framför spegeln och tittade på mig själv så viste jag att idag skulle bli en av dem bästa men även en av dem värsta dagarna i mitt liv. Jag åkte till västerås runt kl 7. Vi skulle träffas hemma hos Ludvig allihopa. Vi fick en riktigt god frukost. fömodligen en frukost ingen av oss kommer att glömma.

Till frukosten så drack vi skumpa (vet inte hur det riktiga stavas därför jag skriver så)


Efter det så gick vi ner för att skriva i våra mössor.
Det gick rätt stressigt till men vi hann nästan klart iallafall.
När vi kände att nä nu måste vi åka så ställde vi upp oss för att ta en klassbild tillsammans allihopa.
Denna morgon med klassen kommer att vara oförglömlig!

Vi åkte till skolan. Där väntade frukost igen haha men det var inte så många som åt. I skolan så träffade vi mentorerna en sista gång. Rektorn pratade lite och vi grät! Alla lärare stälde sig och sjöng för oss. Sen delades betygen ut!

Efter det så tog vi en snabb kisspaus och gick sedan till koserthuset för lite "mingel".

Där dansade vi och letade efter våra föräldrar genom fönstret. Det var verkligen väldigt mycket folk så det var svårt att se!
Runt halv 12 så sprang den första klassen ut. Våran skola sprang som trea och även våran klass sprang som trea.
Vi sprang ut till låten "Det är över nu" En hämsk kännsla. Sen skulle alla skolor sjunga student sången, vilket inte kanske lät så bra. Efter det klipptes bandet och vi var "fria". Ush va hämskt. Jag gick till mina föräldrar, dem hade en överraskning åt mig. Dennis en person som jag inte träffat på år och dar hade kommit upp! Och jag började störtgrina på en gång.
Sofia,Ronnie och Dodda var också där! Vilket gjorde mig jätte glad. Anna och jeppe med! sen alla vänner oh jag var så lycklig men fortfarande olycklig över att behöva lämna min klass.
(Min pappa grät! Jag har aldrig i hela mitt liv sett honom gråta, han hade inte ens gråtit på sin mammas begravning)

Efter det lilla roliga med släkt och vänner så åkte vi flak. Härjade satan. Jag härjade rösten ur mig. Är fortfarande hes haha. MEN DET VAR DET FANEMEJ VÄÄÄÄRT!!!!


Hemma så bjöds det på fika. Och jag fick presenter.Tack så jätte mycket allihopa för dem.

Runt 8 så åkte jag tillbaka till västerås för den absolut sista festen.


En av världens helt klart bästa klass! Jag kommer sakna er otroligt mycket. Ni har varit en del av mitt liv i 3 år och jag kommer aldrig att glömma er. Vi har skrattat, bråkat och gråtit tillsammans. Jag hoppas verkligen att vi ska fortsätta att ses i framtiden! För den här tiden med er har varit helt fantastisk!

vagnen

Idag klädde vi vagnen , den blev jäääätteee fin. Lätt den finaste som kommer åka imorgon!

Fan snart är det bara 12 timar kvar >_<

Tisdag - Onsdag

Igår så hade vi ju ingen skola. Det var ju skönt till viss del men man blev så jävla seg..Hur fan ska det gå sen när man aldrig behöver gå i skolan då? =(  Aja vi skulle iallafall på maskerad grejen på Pluto som vi sett fram emot så mycket! Men ingen var riktigt taggat för att gå ut. Så man blev ju inställt på att det inte skulle bli av, sen rutn 8 frågar jag en sista gång och då skule det helt plötsligt bli av. Så skynda på med dräkten fixa håret och dra till station.

Väl framme i västerås så satt vi och spelade lite fylle spel hos Malin. Snällt av henne att ta hem oss dit !
Sen gick vi ner på stan för att gå in på Pluto.Kön var väääääääldigt lång och alla stod och härjade massa student sånger. Jag blev mos för att alla bakifrån tryckte på och dem där framme tryckte tillbaka och jag stod självklart i mitten av allt dedär!
Väl inne dansade och härjade vi. As roligt hade jag! Sen köpte jag världens dyraste hamburgare hahah eller jag tyckte det igår iallafall.
Ronnie var så snäll och kom för att hämta mig runt halv 2. Var skapligt trött när vi kom hem sen!

---------------------------

I morse försov jag mig så jag fick inte veta mina betyg! Typiskt! Kom till skolan när alla hade dragit hem! Det var mindre roligt! Men vafan hela vägen hem igår trodde jag ju att det var freda så min hjärna var förmodligen inställd på att jag inte skulle gå till skolan idag!

Åkte och hämtade banderollen med Elina , snällt av henne att följa med mig!

Sen när jag kom hem så var det bara att vända och åka tillbaka till västerås för syrran skulle shoppa! Hon lovade mig att bjuda på mat eftersom jag var så jävla HUNGRIG trodde faktiskt helt alvarlige att jag skulle spy! Men nej jag fick betala för min mat själv jag!

Nu är jag helt jävla slut, skulle kunna somna på fläcken!

herrå

mösspåtagning och Fittåg!

Idag så började morgonen riktigt bra faktiskt! Jag vaknade klarvaken när jag skulle. Kändes jätte skönt att äntligen få ta det riktigt lugnt inför skolan.
Igår hade jag ju bakat äppelpaj till knytis som vi skulle ha idag! Nästan alla som kom hade någonting med sig! Det var roligt, dock så blev inte ens hälften uppätet! Så jag gav min äppelpaj till Matt!

Efter det så åkte jag och några tjejer från klassen ner till Bäckby för att kolla till våran banderoll! Den var ju inte det vackraste men vi kände att den duger! Så den får se ut som den gör helt enkelt! Efter det så kom Ronnie och Nattis och plockde upp mig! Vi åkte ner på stan för att äta och kika runt. När vi tog ut barnvagnen ur bilen så var den ju inte riktigt som den skulle.
Så det blev inge stan uta en timmes bökande nästan uppe i parkeringshuset, undrar vad dem som tittar på filmen från kameran sen kommer säga hahah
Åkte ner till Bäckby / Erikslund för att fixa däcket! Efter det blev det hälla och donken  blää för donken, kändes faktiskt inte bra att äta det ska jag säga! ush Aja Sen så gick ci iväg och kikade på lite studentpresenter åt mig =) Jag gjorde ett litet önskemål (A) även fast jag skäms! Hatar att säga vad jag önskar mig =(

Runt halv fem så skjutsade Nattis ner mig på stan igen! Så snällt av henne att göra det! Tack så mycket =) Sen satt jag utanfr skolan i ca en och en halv timme haha kommer förmodligen få urinvärksinfektion Hah

Klassen samlade där runt kvart i sex, sen gick vi tillsammans till palazet eller hur dem nu stavar sitt namn.
Där bjöds det på lite mingel, och efter det vart det middag!

Lärarna skojade samt rektorn som vanligt! Jag älskar mina lärare! Och rektorn på skolan! Alla är helt fantastiskt underbara! Det är nog väldigt få skolor som har det så bra som vi har eller hade =( ush det känns så hämskt att tänka på att jag måste lämna allt dedär! Fyfan!!

Vi hade tävling om vilken klass som kunde mest om lärarna, det var olika saker som lärarna hade gjort i sina liv som vi skulle matcha ihop med deras namn och våran klass vann överlägset hahaha

Runt 8 så gick vi till station efter att ha fått tagit på oss mössorna! Vi skyndade oss eftersom vi trodde vi skulle missa tåget " Ja men hejsan haha tåget skulle gå 2027 men vi åkte inte föränn 2230! Jävla SJ med deras signal fel! Fyfan att dem inte kan sköta dedär! Det ska inte behöva vara så att man måste vänta i flera timmar på att få åka hem när man räknar med att få göra det en viss tid! Om dem nu vet att tågen kommer bli väldigt försenade så kan dem väl iaf sätta in ersättningsbussar! Fyfan vad vi var förbannade!

Men en sak är vi iaf glada över haha som var en possetiv sak med att vi fick sitta där, och det var att vi hittade först fem hundra kr på bänken, sen hittade vi 200 under bänken. 500 tog elina, ville inte dela med sig den jäveln ;) Men ingen vågade plocka upp hundringarna eftersom dem låg på golvet och det inte var lika diskret. Så vi sket i det! Vi ångrade oss ganska så hårt. Sen när vi satt på tåget så kom en kille fram och gav mig pengarna "Jag såg att det var du som hittade dem så , det är du som ska ha dem" Haha så jävla NICE 700 kr!

Ne nu ska jag sova godinatti



Rektorn är så jävla härlig! Dansade runt som en transa!

WOHOO




YEES Idag är det mösspåtagning!!! Woooooooohooo

veckan

I tisdags så gjorde vi klart våra dräckter inför onsdagen:D Våran lilla syjunta var riktigt rolig:D

I onsdags så örjade morgonen med stress för att få med sig allting till skolan! Väskan var inte så skön att bära runt på kan jag ju säga! ¨

Vi hade någon på besök i skolan så vi  kunde ju inte börja parta på en gång. Sen när den var klar runt kanske 10 på morgonen så körde vi igång. Vi bytte om och började härja! Fyfan va kul jag hade jag var verkligen på G den dagen! Träffade på några gamla klasskompisar och några gamla kompisar som inte gick i klassen. Vi sprang runt på stan , i galleriorna och utanför. Sen gick vi till VLT huset i hopp om att vi skulle få fastna på kort, men då fick vi reda på att dem var nere på stan.
I Vasa parken så sprang jag runt och tog en massa jävla kort. 346 stycken faktiskt! Jag lyckades fastna på bild med folk jag inte ens kände,,, heheh det var lite kul att titta på bilderna efteråt.

Runt 4 så gick några från klassen och käkade pizza! Då var jag ganska hungrig kan jag då säga. Hade bara käkat knäckemackor till frulle och gett bort min lunch till eve hahah så jag var utsvulten och kissnödig! Jag hade lätt atit upp hela pizzan om jag inte hade haft ronnie i baktanken! Jag är ju så snäll och delar med mig =)

Sedan åkte jag hem till ronnie och kollade klart på mina sista heroes avsnitt...som jag nu inte kommer ihåg vad dem handlar om hehe... Jag har aldrig börjat dricka kl 10 på morgonen och blivit bakis samma dag! Det måste vara ett personligt rekord hahah
-------------------------------------------------

I torsdags så ville jag egentligen inte åka till skolan men jag var så illa tvungen för att få min närvaro! Villl ju få så mycket pengar som möjligt av mitt livs sista studiebidrag:( känns hämskt att tänka på det!
Vi var iallafall 4 personer i klassen hehe inte så trevligt!
------------------------------------------------------

I fredags så åkte jag till skolan heeeeelt i onödan! Vi hade ju ingen riktigt lektion! Så jag tog min dator och lämnade in den på hostning för att sedan få behålla den föralltid! Så nu är den min och jag får göra vad jag vill med den!

Jag åkte hem med halv tre tåget för att hinna göra mig lite iårdning inför sofias student! Så jävla tur dem hade. Studenten i sala brukar alltid äga rum på en torsdag! Men i år var det på en fredag! Det spöregnade i tosrdags och det var fint väder igår och det spöregnar idag! Det är som att vädret planerat allt i förväg. när jag väl var klar tog jaag ida och pici och skyndade m ig in ill stan för att inte missa någoning. Där nere på stan stod jag med sofias väner och bekanta med familj och väntade in studenttåget. Ronnie och dodda var oxå där. Runt halv sex så kom dem glada studenterna! Med dunder och brak...hahah sofia srang typ förbi oss första varvet, under andra varvet så fick jag tag i henne, martina och vickan för att få hänga saker runt halsen på dem.

Efter att vi tittat på dem så åkte vi hem och fikade hemma hos sofia, det var gott!!! Efter fikat så gick vi över till Rose-marie för hon fyllde år i fredags. Där bjöds det på fika och mat igen! Fast dr orkade jag ju inte äta nå mer hahah Hade ju illochmed ätit Pizza tidigare! Runt typ halv nio så gick jag hem och fixade mig för sen skulle det bli party. När jag kom över till sofia bjöd hon mig på likör. Mums sen bar det av till Robert på oförberädd förfest. Vi drack och spelade nå spel som vi inte förstod ett skit av. Så vi gjorde våra egna regler. Spelet handlade om det Svenska språket. Haha vi var ju ine så duktiga om man tar ett ex på en av frågorna "penga brygga" Eller ah den va ju inte med riktigt men liknande saker. Detta betyder iallafall "örebro"

Sen gick vi till hotellet och dansade! Riktigt kul var det!

----------------------------------

Igår var jag hos barbi i västerås för att hon fixat examen! Grattis till henne!!!

Nu ska jag baka för imorgon är det knytis! Och mösspåtagning i skolan! Skoj!!!


En helt vanlig måndag?

Mja kände mig fruktansvärt hängig i morse, ville inte eller orkade rättare sagt inte gå till skolan! Men var tvungen eftersom jag hade ansvar över banderollen =) kul att dem flesta tyckte att den var fin!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I Fredags jobbade jag, så jävla tråkigt! Fan kände mig hängig redan då, men pengarna behövs!

I Lördags var jag inte alls motiverad att jobba! Åkte iallafall! Fyfan va det var tråkigt! Inge folk typ , fanns ingenting att göra så jag drog en liten lögn och fick sluta tidigare, eller det var egentligen ingen lögn för det var sant, jag skulle hem till ronnie och äta men inte själv med ronnie så jag ljög inte! Det var min arbetskollega som gjorde det åt mig, hon sa att han och jag skullle ut på en romantisk middag tillsammans =)
Aja jag kom hem till ett fullt hus hos ronnie, jag hade stressat som ett as för att komma i tid! och jag kom 10 min tidigare än vad jag sa att jag skulle så det kändes bra! Alla var där men han hade inte öppnat presenterna ännu så jag smög in min och doddas där!
Han fick en slant för att bättra på sin tatuering =) Så fick han en halv digital och halv systemkamera. Ah inte av oss utan familjen!

Sen vart det utgång. Jag hade sjukt kul med Sofia, Ronnie tappade jag bort innan vi ens hunnit komma in! Inte så kul!
Sofia och jag var så taggade inför studenten så det blev as kul! Fan va vi dansade och härjade. Runt 1 så skedde en mindre rolig grej =/ Så som sagt jag sov hos snälla Robert med Sofia. Han var så snäll och lånade ut soffan åt mig! Jag fick tilloch med en biljett.

I söndags vaknade jag sjukt tidigt av att jag höll på att koka över. Robert soffa är av skinn (tror jag) och jag låg på den med solen skinandes in. Även fast persiennerna var nere så trodde jag att jag fastnat i soffan! Jag var bokstavligen fastklibbad! Senare började Sofia vakna till liv, hon skulle ner på stan och fixa håret! MEdans hon gjorde det satt jag och Robert och tittade på en dokumentär och fomel1. Sen när Sofia kom tillbaka käkade vi en snabb frukost, fixade Sofia sen bar det av till Jan Storm! En fotograf i sala. Sofia sa att bilderna blev jätte fina och det har jag inte någon tvivel på! Hon var så vacker <3 Efter det bar det av till Ronnie.
Ronnie och jag satt ute och solade,  sen käkade vi. Runt fem så åkte vi ner på stan för att se studenterna gå på röda mattan! Det var riktigt trevligt att se, gjorde nästan så att jag fick lite ångest över att jag inte går i sala! Haha Martina och Sofia var sååå fina!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja tillbaka till idag. Jag åkte ju till skolan! Där så visade jag exemplaret till banderollen! Sedan skickade jag iväg den! Så nu kommer fakturan att skickas till mig:S förhoppningsvis....Kanske kommer få ett mail där det står att jag glömt fylla i uppgifter haha. Aja Men det ska nog gå bra! Sedan så gick hälften av klassen och köpte vivaldi och satte sig ute i parken och åt! Det var riktigt trevligt! Fan va skönt det var med lite sol! Bra att ladda batterierna inför vintertiderna sen!

När jag kom hem från skolan satte jag mig ute en stund med Pici. Det var så skönt! Sofia hörde av sig efter att hon och Martina hade varit i västerås! Så vi tog på oss inlines och åkte ett varv. Mamma blev inte så glad på mig. Hehe Eftersom att jag är sjuk! Hon ba ; Vill du ligga på sjukhus på din studentdag?". Nej det vill jag inte men har sett fram emot att bara få ta på mig dem och åka! Och jag ansträngde mig inte ens utan lät vinden föra mig hahahahha ne riktigt så var det inte =)

Nu sitter jag här utråkad och utan nå heroes avsnitt att titta på :( Typiskt!

Ska väl gå och lägga mig för att orka upp imorn! Har ju syjunta med klassen då! Kul kul:D Cyckelrace för sala imorgon! Typiskt att man missar den!

Hej  '


20 år!

Idag fyller min älskling 20 år. Grattis


I lördags så var jag och sofia hos ronnie på förfest, sen vart det utgång. Fan va vi dansade. Det slutade dessvärre inte så trevligt´,, Sov hos Robert och Sofia !

I söndags så var jag och kollade på när Sofia gick på röda mattan med Martina! Dem var så vackra :,)



RSS 2.0