Mösspåtagning!

Ja imorgon har Sofia mösspåtagning:D Helt jävla sjukt! Fyfan! Att tiden går så jävla fort!
Känns som om det var igår jag satte mig i deras klassrum och såg henne! Haha det var vänskap vid första ögonkastet ju! Sen dess har vi varit oskiljaktiga! Bokstavligt talat!

Haha kommer ihåg när vi hörde att någon blev mobbad haha och vi åkte med hennes gröna och rosa skateboard! Hah Vi trodde vi va hjäktar! Vi åkte runt i kumla och ville stoppa bråk! Vi hade tillochmed ett eget märke som vi ritade med kritor! Så jävla kul! Jag kommer inte ihåg vad vi kallade oss för men det var någonting med kumla! Hahaha fan va kul vi har haft genom alla dessa år och det man har sett fram emot så länge kommer inom så kort tid! Studenten! Det känns helt overkligt!

Fan kanske ska ta och leta upp dem där skateboardsen och köra runt lite igen för gamla minnens skull eller vad säger du fia? Haha

Grattis

Just ja:D hehe glömde skriva det, hade fullt upp med att klia Pici på halsen hahahah Grattis Dodda klarade körkortet idag med 59 jävla p. på teorin idag!!

Får se hur länge det håller så galen som han är;) hahaha Hoppas bara att han inte blir som Robban i trafiken! För jag har lovat mig själv att aldrig sätta mig i en bil som Robert kör !! ( Inte Sofias Robert)

Aja han är iaf värt ett körkort Grattis igen Johan!

fredag?

Hela den här dagen har jag trott att det varit fredag!!!

Jobbat hela jävla vecka så har inte fått träffat sofia någonting:( blir fan ledsen när jag inte träffat ´henne på ett tag:(

Imorgon är det mediafestival, mässpåtagning för sala och elba för västeråsarna och jag ska jobba:( Fan orkar inte länge!!!

Pici ligger och knuffar på mig hela tiden så måste klappa henne med vänster handen så det tar ett jävla tag att skriva med en hand så jag orkar inte skriva nå mer, god natt!!

Elvis





Min present till sofia :D

Hittade Elvis grav, grävde upp han, satte på han lite hår och ögon, Piffade till han med lite fär (Han såg ju rätt likblek ut) Sen så gick jag över och sa Grattis:D

AJJJ

Dagen började väl som vanligt, gick upp kände mig seg, ville egentligen inte till skolan! Var allt för trött! Men pallrade mig upp ur sängen käkade frulle. Ronnie var så snäll och skjutsade mig till station. Väl på tåget med all min jävla packning som jag var tvungen att ta med mig just idag, så får jag reda på att det är frilufsdag. Fan vilken tur att jag älskar att ha mjukisar tänkte jag då. För det var just det jag hade på mig.

Väl framme i västerås kom jag på att Elina skulle sjukanmäla sig idag och Amanda och Amanda oxå skulle göra det. Happ tänkte jag får väl försöka hitta till min station! Så jag går där med mina tunga väskor, ser Anders, Roberts lillebror. Hoppas på att han ska va på samma sak som jag men nej han skulle spela innebandy turnering. Happ jag kände mig så ensam ingen jag kände skulle vara på samma station som jag.

Tog fram datorn ur väskan och kollade upp vart jag skulle vara, på rocklunda. Så jag hoppade av bussen där, gick och gick men hittade inte. Sen såg jag några jag kände igen från skolan och följde efter det hehe. Jag hittade till min station as lycklig var jag. Sen helt plötsligt ringde min mobil.

"Hej Big du...Vill du vara målvakt åt oss på turneringen Anton är sjul." Det var Sofie. Jag sa ja! Eve var redan på väg för att hämta mig så jag sprang efter hennes gula bil med min packning! Fyfan va jobbigt det var!

Spelade väldigt många matcher, första förlorade vi dock men sen gick det bra. Vi kom 2a:D

Vissa jävlar kunde ju inte lämna tillbaka skydden så jag ser ut såhär nu :(


Det ser kanske inte ut att göra så ont, men dem är så svullna så att jag inte kan stå rakt med dem :(
Sen var jag ju tvungen att gå för tyckte synd om Eve om hon skulle behöva skjutsa mig till station. Så jag gick till jobbet från högskolan! Det var inte det lättaste när man för det första har världens jävla packning + 2 tröjor och en jacka att bära på, ionte nog med det så kunde jag knappt gå hahahha Men det var de värt för, Fan va kul jag hade:D

Kommer ha sån jävla träningsvärk imorgon haha får se om jag kommer upp ur sängen :D

God natt

Igår

Ni får ursäkta mina stavfel inatt! Hehe


Som sagt så var jag med sofia under dagen, hon satt även och höll mig sällskap när jag skulle fixa mig. Jag lockade beatas hår så som hon ville sen så var det min tur. Jag tog på mig min klänning som jag skulle ha men som vanligt fick inte mina tuttar plats. Så Sofia och jag tog och tejpade dem mot min kropp. Precis då kommer mamma ner i mitt rum och säger att jag absolut inte fick ha så för det såg ut som jag hade sillisar! Happ det satt skönt iaf . Kände mig som en Gladiator haha med en röd latex dräkt!

I kyrkan så höll jag på att somna! Det var inte alls kul när prästen pratade. Sen skrattade man ju när uppvisningen var och lite sånt. Min farfar tyckte det var så tråkigt så han somnade till två ggr. Haha

Senare bar det av till lilla lokalen, där bjöds det på fika mat och efterrätt haha.

Mina sysslingar var här eller ah två av dem iallafall, Jag var så jävla glad , fast det tråkiga däremot är att dem inte kan komma sen till studenten. Men vi firade mig igår med lite jägershots:D hahah

Idag är det min älskling sofias födelse dag:D Hon blir 18! Så är det bara! Hon har sagt det till mig så då är det så hahaha

KONF

Idag så ställde jag klockan för att kunna vakna för att sofia ville att jag skulle följa med henne och köpa hennes bal klänning Så klart så åkte vi vilse så jävla typsikt oss"! Sen så skulle jag hem ovh börja fixa min lillasyrras hår, hon trodde ju det skulle ta hundra åt me n det gjprde det inte. Så vi vart klara i tid!

Mina Bästa släktingar kom hit! Jag vart så jävla gllad , jag böjade ju grina när dem skulle hem !!! Ville verkligen inte det:( DEM HAR LOVAR ATT KOMMA UPP I JULI så får hoppas på det:D Dem har även facebook så får se om jag hittar dem där:D

Nu sitter jag här efter partyty som egetnligen aldig blev a  v men bara mina kusiner som är så nälla o alltid stannar kvar till sitst och fest ma med mig:D Dem är så snälla:D Så när sara fyller 20 så ska jag och hon´parta som satan :D:D

Ne nu ska jag öfrsöka sovaD hod natt:D

förtidsgelg

Ja , idag har vi förberätt inför helgen. Sofia var så snäll och kom över och hjälpte till! Väldigt snällt av henne. Det tog ett tag för oss att förstå hur vi skulle lägga alla bord för att alla skulle få plats, men det löste sig till slut. Sen så satt sofia och jag och snackade skit ett tag... Fast inte bara skit ifs. Berättade för henne att jag pratade med Agneta idag. Agneta är våran gamla lärare. Nu ska jag berätta vad jag berättade!

När jag var in på Bdb igår tittade jag in på en tjejs sida. Denna tjej är bara tio år gammal alltså 10! Hon går i 4an på min lillesyrras skola! Hon sitter och har självmordstankar! Hon skär sig i armarna och skriver att hon mår skit! Den här tjejen har varit hos oss för inte alls så länge sen och då var det frid och fröjd. Men helt plötsligt så har hon börjat umgås med äldre människor inne i stan och börjat röka....10 år och röker!"!!!! Hennes mamma anser att honbara gör det för uppmärksamhetens skull! Ja men vafan om uppmärksamhet är det enda hon behöver för att må bra så ge henne det då¨! När vi var i den ¨ålder så lekte vi fortfarande med dockor, vi hade inte tid att tänka på att ta livet av oss och vi hade absolut inga tankar på att börja röka! Vart håller världen på att ta vägen? Denna tjej påstår att hon är ett EMO? Ja men om nu alla EMOs säger att EMO inte innebär att man skär sig varflr förknippar då alla människor att det är så? Den här tjejen började skära sig för att hon förmodligen trodde att det tillhörde till att vara emo.. Hon heter tillochmed så på Bdb...
Jag ringde iallafall Agneta för att berätta! För denna tjej måste få hjälp!


Ah jag blir bara så ledsen när jag ser att små tjejer redan i den åldern känner att dem inte duger till.

Jag har ´haft lite funderingar kring en sak som jag har lagt märke till... Att oftast dem som har dåligt självförtroende börjar klä sig på ett sådant sätt som dagens EMO gör. Förr var det hårdrockare nu kallas dem EMO. Det måste göra dem riktiga hårdrockarna förbannade att dem förknippas med dem.

Ronnie är på birdie:( Jag saknar han, sitter där bland en massa svettiga lanare.

Ne nu ska jag sluta skriva det blir för mycket att läsa =) God natt!

Skolan

Idag gjorde jag klart det som fanns kvar att göra i fotografisk bild:) nu är det bara virri miljöer kvar .. Så jävla skönt!
Fast mitt betyg i historia är jag inte nöjd med för nu har jag fan kämpat:(

Idag ska jag sova hos min älskling för hans ska åka bort:( Fast då får jag lite tid över att leka med Sofia =)
Kommer sakna lilla Rontan:(

Ne nu ska jag gå och äta lite mat köttfärsås o spagetti mumma:D

Kvällen

Jag förstår mig inte på vissa lärare som ska ge sånna omöjliga uppgifter. Tycker synd om dem eleverna som måste ha en sån lärare. Själv har jag bara lärare jag tycker om....Ah ok mer eller mindre iallafall.
Johan är iallafall den bästa, och Erik ofc.Dem två är dem man lyssnar på vare sig man vill eller inte.

Hjälpte Sofia med historian nyss, de va jätte trevligt. Hon skulle skriva om förintelsen under andra världskriget. Det är någonting som vi inte får glömma bort. Det Hitler gjorde var ett brott mot mänskligheten och det får inte hända igen!
Det var en gubbe under denna tid som sa "fota och dokumentera så mycket som ni kan , får någongång i framtiden kommer det komma en idiot och säga att detta aldrig hänt!". Det är förmodligen därför det finns så många bilder från andra världskriget.

Men det är ju sant. Vad händer när dem personerna som överlevde denna hämska händelse dör? Vem ska berätta det v idare? Dem är dem enda länkarna som vi har som bevis på att det har hänt. Om vi ska berätta detta för våra barn sen hur ska vi kunna bevisa någonting? För det finns idioter som går och säger att det inte har ägt rum! Jag vet inte om det stämmer men min lärare sa det att muslimer inte tror att det har ät rum. Och att i england har man tillochmed tagit bort det från undervisningen för att inte kränka muslimernas tro! Vilka idioter som redan nu börjar göra så att nästa generation blir omedveten om detta!

Jag ska iallafall fortsätta berätta.. För jag tycker att vi alla är skyldiga till att göra det och förhindra att en sådan brutal händelse mot mänskligheten inte händer igen!

Ok jag vet att det dog väldigt många människor under första världskriget med, men inte på samma brutala vis. Deras rättigheter blev inte tagna från dem steg för steg!

Ah tack för mig! Man har ju så mycket att säga men så lite tid.





Imorgon är det Foto som gäller! Ska nog passa på att göra klart så många bilder som möjligt!

Tack

Äntligen har jag fått förklarat för mig vad Britneys låt handlar om! Jag har hört hur många som helst som säger att hon sjunger "If you fuck me" men jag lyssnade hur många ggr som helst men hörde det aldrig. Men nu vet jag iallafall att hon sjunger det fast med andra ord!!

Tack nu är en börda borta från mitt liv! Fast låten är ju bra iallafall GO BRITTAN:D

Tisdag igen

Idag efter skolan hade ju jag tänkt att åka hem . Men det vart inte så. Sofia ringde mig och ville att jag skulle följa med henne och testa en klänning. Oh hon var såå vacker fick nästan tårar i ögonen! Min lilla fia har blivit så stor;) haha

Sen så åkte vi hem till hennes mormor! Jag har aldrig varit där och vi har känt varandra i 12 år! Haha där bjöds det på bullar och saft samt kaffe! Jätte trevligt!

Efter det så försökte jag raca ikapp henne på tärnarakan hem men då skulle jag köra olagligt så jag sket ide :) vist är jag duktig!

Kom nyss hem från stan. Har handlat lite inför helgen! Det blir ju party som sagt!

Snart ska jag över och hjälpa Sofia med historian!

Tisdag/Måndag kväll

Igår åkte jag inte hem direkt.. Orkade inte byta buss heh så Jag åkte in och träffade mamma.. Vi åkte till affären och köpte ingredienser till mammas Kina mat.. Älskar det!

Sen kom jimmy över och vi pratade och drack lite kaffe, Sen ringer sofia mig och vill ha sällskap in till stan. Så vi åkte och köpte slask.

Efter stan så hjälpte jag min älskade Sofia att plugga på heeelt onödiga ord. Och sekter. Vi pratade efteråt! Alltid lika trevligt.

När jag kom hem så satt jag vid datorn så dum som jag är! gick inte o la mig föränn 12. Cp trött jag jag var i morse!

Vaknade med världens halsont:( Jag lät som kalleanka när syrran kom ner för att väcka mig. Jag hade glömt att sätta på ljudet på min klocka hehe Så jag försov mig!

Nu sitter jag i skolan och förbereder inför våran redovisning av kampanjen!

Efter skolan ska jag hem och leka med sofiaa<3

Måndag

Idag har jag varit riktigt duktig i skolan!

Jag har jobbat på som ett as! Skrivit klart min Etik uppgift och även min samanfattning i historian, nu är det bara

*egen historia
* Virituella miljöerprojekt
* Fotografisk bild


Kvar

Nu kan jag börja andas igen! Fast ok det är det jobbigast kvar men vafan det klarar du biggan:D Eller ska jag kanske säga Nikotin Big!? hahah


Fan igår så var jag med Ronnie och han visade mig en sån jävla hämsk sak så att jag på riktigt från hela mitt jävla hjärta kan säga att jag HATAR katter! Fan! Det var en liten valp som gick och naffsade på kattens öra. Skit gulligt förmodligen därför som personen filmade detta. Vovven var pytteliten mindre än kattfan! vet ni vad katten gör när vovven nafsar på hans öra? Den tar runt tassen runt valpens hals och biter i strupen tills det knakar på vovsingen! Lilla valpen sitter där och skriker försöker dra sig därifrån! Så jävla äckligt störd kattfan är!
Eve berättade även att en hon känner köpte en liten chiaua (beatas kompis kände även hon denna kvinna). Och ni vet ju hur små sånna hundar är när dem är valpar. Dem lämnade valpen hemma i ca 1 timme för att lära den vara ensam. Tror ni inte kattfan äter upp den? När ägarna kommer hem så är det bara svansen kvar! Så jävla störda katter! Ska fan lära Pici att hata dem nu !


Ska nog hem sen och försöka göra klart lite bilder och mitt virri projekt! Men först blir det ett Toa besök =)

Helgen

Ja som sagt så var det studentskiva i fredags. Sen skulle jag upp o jobba i lörsdags. Fyfan va ju lite snurrig i bollen fortfarande. Så mamma fick skjutsade mig till Ransta för att jag skulle ta tåget. Men mitt kort funkade inte så fick åka med mälardalens frukt. Hehe en främling...Det var läskigt men jag lever som tur är. Och som tur är så är inte alla som Englas mördare!"

Igår så kom timi över det var riktigt trevligt att få träffa henne.. Ska hem till dem på party på fredag och på lördag är det party hos oss :)

På söndag fyller min bästaste år<333



Studentskiva

















Jag hade en riktigt rolig kväll! Kommer sakna denna klass sjukt mycket =(

Studentskiva

Igår så åkte jag hem till Nattis en sväng, hon fixade mitt hår medans jag sminkade mig. Alltid lika trevligt att träffa henne.

Sen så bar det av till Ludvig, Snälla jocke skjutsade mig =) Väl framme så hade ju alla börjat dricka redan så jag låg efter kände jag. Så blanda en drink sen var det bara att hänga på resten av gänget. Skit trevligt.

Efter det så bar det av till Pluto med bussen. Fan va vi härja, lovar att om det hade varit en tjurigare busschuför så hade han slängd av hela bunten. Vi gick in på pluto och satte oss ner vid vårat bord. Skit trevligt även där! Matien kommer jag inte ihåg så mycket av. Åt iallafall inte ens upp den men jag tyckte den var god. Men den hade varit mycket godare om jag inte varit lite snurrig i bollen.

När vi ätit klart så började vi härja igen. As nice. Fan jag har träningsverk av allt dansande :) Tack klassen för en riktigt rolig kväll!!! Och desutom så fångade jag kvällen på min kamera =) Hojta till om du vill ha dem.

Nu har jag

Fixat med lite bilder:)




TISDAG

Idag så var vi ju runt på skolan som jag skrev tidigare. Det var riktigt roligt men svettigt!

Senare runt 1 tror jag så kom nattis till stan. Hon ringde mig óch sa att hon inte hittade så jag sprang ut utan skor för att hämta henne. Sen började det mysiga med att ta bilderna! Riktigt fina bilder blev det. Jag är nöjd jag tror att det blev över 400 bilder som jag nu kan leka med. ¨

Sen kom sofia. Och inte heller hon hittade till min skola så jag spreng ut till fönstrerna för att guida henne! Stackarn gick där nere och frös.

Sen så gick vi och käkade på Vilvaldi. Jag tog de vanliga sen vid kassan hände någonting som jag inte var van vid.....96 kr istället för 79. Vart fanns står det att salladen kostar så mycket??? När vi började äta så kom en tant in samtidigt som nattis satt och pratade i telefon. Hon pratade med marita och berättade just att vi satt och åt, då sa jag "Ja man måste betala en förmögen för en jävla sallad..Fan kostar skjortan" Då börjar sofia as garva, får inte fram nått ord och jag fattar inte vad hon snackar om..Hon trodde att jag sa "Hoppas tanten är förmögen för det kostar skjortan" Haha Hur fan kan du få det till dedär?
Så jävla störd haha

Vi hade det riktigt trevligt idag tycker jag:)

På torsdag kommer Emilia och cattis och även dem ska bli fotade tillsammans med lilla tuva och nattis :)


Ne nu ska jag sätta mig och fippla med dessa:D

KAMPANJ

Våran kampanj som vi håller på med handlar om att busspriserna inom stadstrafiken är för dyr . att det är 11 kronor istället för 10 och en massa annat trams. Så genom denna kampanj hoppas vi på att VL ska få en tankeställare och sänka priserna. Inte bara för plånboken utan även för miljön. För är priserna lägre åker fler buss..


Bussen åkte runt på våran skola idag. Här är ett smakprov på vad ni har missat.



Fick rätt många namn :D


Tillsammans mot en bättre miljö!


Idag

Ska jag fota lilla tuva och Nattis:D Sen ska vi gå ut och käka med sofia:D på torsdag ska jag fota lilla emilia och tuva:D ska bli så jäkla roligt:D

Idag ska vi ha våran buss kampanj i skolan,, lycka till .

Prova alt + ctrl

Jag har fortfarande lite dåligt samvete för lilla Dodda men vafan, du har snacka med kändisar som tillochmed förmodigen pratar om dig! Du borde tacka mig.

Aja ville egentligen bara säga att det finns en direkt länk till den nu.

http://www.youtube.com/watch?v=cKeC57Z5dqQ

Över 400 har tittat på den nu. Haha Det ör ju faktiskt rätt roligt. Trodde aldrig jag skulle hamna på youtube men nu finns jag där tillsammans med sofia. Hoppas att du får dig ett riktigt gott skratt och att jag förlängt ditt liv med några minuter!

Sov gott

Söndag

Idag så vaknade jag upp hos min älskling.
Klockan var inte så mycket...vad kan den ha varit 12? haha hatar att vakna så sent!

Jag hade prata med en kvinna som heter Irma som skulle kunna tänska sig att sy in min klänning. Så run hal 2 så åkte vi hem tlll henne. Och som jag väntat så kunde hon inte sy in den, men hon skulle fixa ett resår band som jag själv kunde årdna efer min sorlek! Bättre än ingenting tycker jag!

Sedan åkte jag hem men ronnie och dodda till mig, vi tittade nästan färdigt på "Made in YUgoslavia" . Rätt rolig film, fast ganska seg. Sen käkade vi äppelpaj och ronnie och dodda åkte hem efter det.

Gick hem till sofia efter de. Vi satt och pratade skit ett tag sen fixade vi lite historia. Åkte köpte skräpma som vi sedan åt av.

Här om dagen skrev jag klart min egen religion som jag döpte till "skumanismen" haha hoppas att det vart bra fan 6 sidor tror jag så it better be good enough!

På tisdag ska jag käka med sofia och Nattis och lilla tuva!

På fredag är det studentskiva! Längtar som fan:D

Som om det var igår.

Ja , Sitter hemma och tittar på lite bilder som jag och sofia tog här om dagen.... Lite student bilder. Haha vi har tagit ett kort varje gång vi slutat. Ett fint kort i 6an ett i 9an och nu. Fan blir tårögd när jag tänker på det. Så länge som vi har varit "bästisar". Hon är verkligen min andra hälft! Vet inte vad jag skulle göra utan henne!!!!

Älskar dig sofia <3
 

Tisdag

Idag så var jag i skolan och vi började med våran buss på marknadsföringen. Färgen gick inte att måla med så jag sket i att jag blev kladdig och började måla med händerna. Bussen blev nästan klar.


Sen runt kvart i ett så träffade jag nattis och lilla sötisen tuva. Vi satte oss och åt inne på Vivaldi. Mums. Lilla tuva låg och sov medans vi satt och pratade strunt. När vi var mätta och belåtna så åkte vi till hälla...Jag var akut kissnödig så jag sprang in på donken för att kissa...Kan inte förstå att man tyckte att det luktade gott där inne förut, de luktade verkligen inte gott.

Sen gick vi runt inne på Hälla tittade kläder åt oss och kläder åt lilla tuva. Vi gick runt i några butiker innan vi kände att vi var nöjda. Jag köpte inget men Nattis hittade ett jätte fint sportlinne och lite små kläder till bebisen.


Sen efter det åkte vi ut till Erikslund och gick in på nå Maxifactory eller någonting. Trodde det fanns lite saker som man kanske kunde handla billigt. Men både jag och nattis tror att kläderna dem har där är gamla modeller som dem inte fått såldt på. Fast ok det fanns lite roliga saker, hittade en sak som sofia skulle bli glad för.


Nu sitter jag här och pratade nyss med sofia. Trodde nästan vi hade vårat första tjaffs på år.. Men det var det inte för ingen av oss var sur puh skönt.. Det var bara jag som var lat hehe

Ronnie kanske ska komma och sleepa hos mig inatt I hope :) skulle vara mysigt.
 
Då kanske jag kan vakna imorgon oxå.


Fan

Vet inte om detta inlägg kom upp... Isf förlåt men för mig syns det iallafall inte.... aja här får ni det igen utifall att :)


Oh vad jag känner mig dum! Men jag fick mig ett riktigt gott skratt. Var in på bilddagboken och såg dehär comviq lånekompis fattade inte riktigt vad det var så jag klickade på de.

Sen la jag märke till att man kunde be några ringa till en kompis precis som dem sa på reklamen. Och så busig som jag är så tänkte jag på tre personer på en gång det stod mellan Ronnie,Dodda och sofia.. Hmm vem skulle det bli. Jag tänkte att jag skulle driva med sofia men sen kände jag näää så jag skrev till henne och berättade om min ondskefulla plan. Hon sa också Dodda eller ronnie,. så jag ringde ronnie och berättade så stackars Dodda blev dem utvalde.

Jag fick en ond plan efter en lång tanke stund... IPRED hahaha så jag väntade på att sofia skulle komma över och ronnie hade åkt till dodda för att förbereda sig på våran atack hahah

Kl 8 försökte vi oss på att klicka oss in men våran kamera funkade inte riktigt som den skulle. Men tillslut så fick vi till det och hamnade på 15 plats!! Haha

Efter en liten stund så skickade jag till ronnie att snart så ringer dem...

Och fyfan va vi fick oss ett gott skratt..

Gå in på http://www.live.comviq.se/ och titta .. Vi finns med där och stackars dodda med..... Fast vi är inte först.. vi kommer efter en stund.. Riktigt kul så titta:D



Tack COMVIQ för att ni har förlängt mitt liv några timmar genom att ha lånekompisar ikväll haha jag har inte skrattat så mycket på ett bra tag =)


JAG VAR ELAK IDAG

Oh vad jag känner mig dum! Men jag fick mig ett riktigt gott skratt. Var in på bilddagboken och såg dehär comviq lånekompis fattade inte riktigt vad det var så jag klickade på de.

Sen la jag märke till att man kunde be några ringa till en kompis precis som dem sa på reklamen. Och så busig som jag är så tänkte jag på tre personer på en gång det stod mellan Ronnie,Dodda och sofia.. Hmm vem skulle det bli. Jag tänkte att jag skulle driva med sofia men sen kände jag näää så jag skrev till henne och berättade om min ondskefulla plan. Hon sa också Dodda eller ronnie,. så jag ringde ronnie och berättade så stackars Dodda blev dem utvalde.

Jag fick en ond plan efter en lång tanke stund... IPRED hahaha så jag väntade på att sofia skulle komma över och ronnie hade åkt till dodda för att förbereda sig på våran atack hahah

Kl 8 försökte vi oss på att klicka oss in men våran kamera funkade inte riktigt som den skulle. Men tillslut så fick vi till det och hamnade på 15 plats!! Haha

Efter en liten stund så skickade jag till ronnie att snart så ringer dem...

Och fyfan va vi fick oss ett gott skratt..

Gå in på http://www.live.comviq.se/ och titta .. Vi finns med där och stackars dodda med..... Fast vi är inte först.. vi kommer efter en stund.. Riktigt kul så titta:D

Härlig helg

Ja då var den efterlängtade valborg och dagen efter valborg över då.

Vi var några stycken och grillade hemma hos ronnie, spelade kubb och lite ölspel. Men där var ju vissa lite fegare än andra. Drog ner till Norrmanska rynt halv 11 fast vi gick inte in förns runt 12.

Det var en trevlig kväll för min del. Dagen efter kändes bra fram till kl 4 då det small i huvudet. Nej jag var inte så full men vet inte varför jag fick ont i huvudet.

Igår så var jag barnvakt åt lilla emilia. As söt liten tjej på snart 2 år. Hon kan säga big :D det gör mig jätte glad även fast hon missar g-et men man hör att det är mig hon menar :D

Idag lekte jag med sofia en stund. Var även ut på en promenix med linas mamma Anna.

Idag är det även LINAS födelse dag <3 Hon fyller hela 17 år :D fyfan vad tiden går fort... känns som om det var igår man satt hemma hos henne och smygtittade på porr.. hahahah Roliga tider! Saknar henne som fan . Jag hoppas att hon har det bra där nere i Malmö . Grattis till dig nu är det bara ynka ett år kvar tills du fyller 18 . Jag älskar dig gumman hoppas att du vet det<333
BÄSTASTE
Bilden är från min födelsedag . I miss you honey<3

RSS 2.0