Valborg

Ikväll ska det grillas!

Fia och jag var iväg och inhandlade dagen mat! Vi la märke till att vi bara plockade på oss! Vi tittar aldrig på priserna! Inte ekonomiskt må jag säga! Men fan bara valborg en gång om året:)

Förra året var roligt men det ska slås i år!!! :P

Grilla sen ska det badas tunna! Eller tvärt om =) Ikväll blir Mojito kväll!!!

Ha det så roligt nu för det ska banne mig jag ha!!!

kväll

Fialotta var i kumla ikväll. Vi tog en promenix. Kändes som gamla goda tiden. Det var riktigt skönt!







Det känns konstigt!

Torsdag

Mjo idag var Mammsen och jag in till västerås på informationsmöte. Det var väl kanske inte det roligaste men tror jag ska anmäla mig till utbildningen iallafall. Det verkar intressant. Tycker jag inte om det kan jag ju alltid sluta.

Efter det tog vi en korv på stan och mamma beställde klipptid!

Sanrt kanske man blir en industrikvinna :D ahhaha

Torsdag

Varför mår jag såhär? Fan jag vill bli frisk!!!! Jävla fitt huvud, mage, hals ja i stortsett hela jävla äckel kroppen!
De här är inte jag!!!!!!

Vaknade 3 inatt! Usch!

Snart ska mamma och jag på möte i västerås! Ska bli spännande! Hoppas att det går fort bara!!

Imorgon är det valborg! Då ska det grillas :D

...

Här är klänningen som jag köpte =)



Så ser de ut Saara =) Kanske inte de bästa bilderna men man ser iallafall =D

BH

Va in till stan och fixade mig själv en BH till på fredag. Stod inne på lindex typ en halvtimme. Att det ska vara sä jävla svårt för mig att hitta en perfect. Dock va ju inte denna heller det men bättre än de andra jag testade.

Lotta var med mig och Mamma. Snällt.

Imorgon ska vi på infomöte i västerås. Hoppas att det är bra!

Onsdag

Fyfan vilken jävla mardröm jag hade inatt...Kunde inte vakna ur den föränn runt 12 idag >_<

Idag måste jag in till stan och köpa en ny BH. Ska kolla med Fialotta om hon vill följa med som tipsare. Alltid skönt att ha med någon som är ärlig när det gäller sådant!

Nu ska jag hänga lite tvätt!

Jo jag bakade paj igår! De vart sviiiin gott må jag säga!!!! Jummy!!!

Tisdag

Syrran väckte mig runt halv 9. Trodde jag skulle skjuta henne! Jag hade ställt klockan på 9....Grr!

AF Ringde ang. Ett möte i västerås som kan leda till fast anställning! Snacka om att jag blev glad :D Bästa nyheten på länge!

Efter det åkte vi in till västerås och köpte klänning och skor. Riktigt nöjd måste jag få tala om. Ska ha de på valborg!

Morsan ringde när vi var halvägs in till västerås:
"Har du körkortet med dig?"
"Ja det har jag vaddårå?"
"Är du heeeelt hundra på det?"
"Jag har alltid körkortet i plånboken."
Jag stannade för att kolla och som mamma trodde så låg det inte i min plånbok.
Nej jag hade tydligen tappat det på coop igår när Fia och jag var in och pantade....Smart ass!
Men så snälla som de var hade de ringt till mamma och talat om att det ligger där. Annars hade jag väl inte upptäckt att det var borta förns nästa gång jag skulle köpa snus.. Eller om snuten hade stoppat mig. Inte så kul, men nu har jag hämtat det =)

När det slutar regna ska jag fortsätta fixa med mina lilla pärla. Mjölkmushen är borta nu iallafall bara andra sidan kvar.

Måndag

Dagen började ju som sagt inte så jätte bra... Men man får ta sig i kragen och ta dagen som den kommer =)

Åkte till fia runt 1. Vi började göra rent deras nya sovrum från spikar. Det fanns några hundra synd att vi inte räknade dem. Skorna mår nog inte så jätte bra av det.

Efter det bjöd micke oss på mat för att vi varit så duktiga och hjälpt till med renoveringen ;) Händiga kvinnor vi kan vara ibland.

Älskar min babe <3 Och tack micke för maten den satt bra!


hmm

Jag känner mig så jävla lurad!!!!

Typiskt

Så har man dragit på sig en förkylning! >_<

Satt nyss och tänke på vilka jävla underbara vänner jag har egentligen! Förstår inte vissa människor som klarar sig utan sådanna vänner som jag har...

Helgen hade ju minst sagt varit förjävlig om jag inte hade haft er! Älskar er med allt jag har! Jag kommer alltid att finnas här för er precis som ni finns för mig!!!!! Älskar er!

Sofia har varit min ängel stort sett heeeelaaa helgen! Det är så konstigt när det gäller vänskap. Att detta har hållt över 13 år och vi inte har tröttnat på varandra!!! Där är den stora skillnaden på ett förhållande och vänskap! Därför ska man inte heller ta ett förhållande före de vänner som man håller som mest kär! Det är jag glad för att jag aldrig gjort. Visst man kanske inte alltid har kunnat ställt upp eller vara med varandra men man har ändå alltid funnits för varandra på något sätt. Du är bäst <3

Fia och jag satt och pratade om hur våra liv hade sett ut om vi aldrig hade träffats. Ingen av oss trodde att vi skulle vara de personer vi är i dag. Vi har påverkat varandra i nästan alla beslut på ett eller annats sätt.

Nog tjatat om hur underbara ni är =) Jag älskar er!

Lördag

Igår så vart det lite krongel hit och dit ett tag. Men till slut så vart jag barnvakt iallafall. Även hundvakt. En jätte söt lite vovve. Och tjejerna låg och sov så det var inge jobbigt alls på kvällemn. Åkte ju hem ett tag emellan.

Åkte hem runt 10 över två. Var skapligt trött.

Fia kom till mig ett tag också. Vi satt och pratade skit. Skulle ha åkt till henne inatt men hon somnade nog för fick inge svar hehe.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får se va dagen bjuder på!

Fredag

Kvällen började lite segt. Men sen började vi shotta! Ingenting kändes föränn vi var ner till norrmanska. Vi satte oss där och snackade lite skit. Vickan kom ner en stund. Sen gick vi hem till Fialotta och kikade på en rolig video på youtube! Haha

Vaknade ganska seg i morse. Vi åkte ner och köpte frukost! Köttbullsbaguett mumma! Vi låg i sängen nästan hela morgonen! Så jävla skönt!

Åkte till Cattis runt 3. Skulle vara barnvakt men det blev inte riktigt så. Hon bjöd på chips och godis! Mums!

Nu sitter jag och väntar på min bästa! Känner mig rätt dum dock! Men hoppas hon inte är allt för sur! Vi kanske ska ut ikväll med då ;) Kanske hon förlåter mig!


Fredag

Dagen började som sagt mindre bra. Men Fialotta kom hit och var med mig.

Vi åkte in till stan och skulle käka thai men det var inte öppet, så vi gick till Liljas och beställde mat istället. Därefter gick vi och köpte en blomma till Micke. Han tyckte om den tror jag =)

Fialotta färjade mitt hår idag. Inte för att det syns någon större skillnad men skönt var det iallafall.

Snart ska jag tillbaka och sen blire till Norrmanska ikväll. Hoppas det blir sköjj!

...

Igår fick jag provjobba! Själv tycker jag att det gick riktigt bra faktiskt! Fick göra allt, och de verkade lita på att jag kunde det mesta! Det kändes riktigt bra!

Dagen började väl lite sisådär! fick ett mindre roligt samtal. Även fast det var väntat. Kände på mig det redan igår men man vill ju aldrig vänta sig det värsta! 4 år är endå 4 år. Så det blir inte lätt nu ett tag framöver. Ska dock inte låta det dra ner mig! Har haft det bra men nu är det dags att börja om!

Snart ska jag och Fialotta in till stan och käka sen ska vi väl försöka åka in till västerås och partaya lite eftersom jag ska vara barnvakt imorgon!

Hej så läge!

.

Det är de små sakerna som gör den stora skillnaden!

Tittade på filmen Horton nyss och jag kunde inte låta bli att gråta! Alltid samma visa!

puh

Fy vad man kan ha tråkigt när man är hemma. Nu var det fan ett tag sen jag var såhär uttråkad! Slut på fantasi antar jag. Dock hade jag ju förväntningar för idag men det vart inte som jag tänkt mig, men det kommer fler dagar.

Det kanske är vädret som gör så att man har såhär tråkigt? Annars hade man satt sig i solen och druckit någonting riktigt kallt! mmmmh

Känns väldigt pirrigt inför imorgon! Hoppas verkligen att det kommer att gå bra! Så att man kanske kan få nå extraknäck på helgerna!

Kanske ska ta och laga lite mat för en gångs skull! Skulle säkert göra mamsen glad!

Onsdag

Idag blir en riktigt tråkig hemma dag skulle jag tro. Vill åka någonstans men ingen aning om vart. Orkar inte sitta hemma! Ska bli så skönt imorgon att få pröva på någonting nyss :D Sen i helgen så ska jag kanske vara barnvakt. Får se hur det blir.

Skulle vara så skönt att få flytta någon gång! Att bara få känna dedär med att ha någonting eget! Ha en egen inkomst OSV!!! Blääää!

När får man reda på om högskolan nu igen?

Tisdag igen..

Var iväg och kikade på jobbet. Det var litet och mysigt. De som jobbade där var jätte trvliga! Dock hade jag fått en annan bild av hur det såg ut, men så är det ju alltid. Att man tror att det ska se ut på ett sett men sen ser de helt annorlunda ut.

Det gick bra så på torsdag ska jag dit och pröva på. Får se hur det går :D Ska bli riktigt roligt =)

Ska väl snart åka och hälsa på min käre farfar. Det var ett tag sen må jag säga.


Tisdag

Pirr pirr pirr!!! Det har inte pirrat såhär mycket i min mage på länge. Ska åka till tärnjö ang. jobb! Då kan man ju säga att man får vara nervös.

Igår lärde jag mig att knacka på pungter! Det fungerar fantastiskt bra faktiskt! Man kan i stortsett knacka bort allting.
Så igår hade jag ont i magen och det lyckades jag nästan knacka bort innan jag somnade.

Önska mig lycka till idag nu då :D

Måndag

Idag var jag duktig  :D När klockan hade slagit så ringde jag efter jobb! Lät riktigt roligt så ska dit imorgon och kolla!

Efter det drog jag till Fialotta! Vi satte oss och solade! Sen fick vi för oss att vi ville ha lite godis och dricka, så åkte och köpte det. Sen fick vi även för oss att vi ville ha rostbiffsbaguett från åkrahallen! Åkte dit. Dock hade de inte en sån så vi tog med köttbullar istället. Men det var gott för det. Detta förtärde vi på balkongen! Mumma :D

Runt 3 så gick vi ut och städa ur våra bilar. Vi damsög och jag tvättade även utvändigt! Med fönstertvätt! Det tyckte inte Fia lät så bra, men den blev blank och fin iallafall :D

Viktor kom dit efter ett tag. Vi hade väntat honom runt 12 men han kom inte förrän vi 4 skulle jag tro.

Jag åkte hem runt fem, kände att jag fått nog av Fia då;)

Nu sitter jag här och ska ta min kexchoklad :D För sånna köpte vi också! 4 för endast 20 kronor :D

Snart ska jag över till Rosis på knackning =)

Söndag

Usch va söndagar inte är roliga. Antingen sitter man fast någonstans för att man är bakis, eller så är man hemma och inte gör ett skit. Just denna söndag sitter jag hemma!

Igår tittade jag på mighty heart.. Vet inte hur det stavas men den filmen var riktigt bra!

Tittade nyss på en ungersk film! Riktigt rolig! Snart ska jag titta på första delen av den filmen. Har inte vetat att denna del som jag tittat på har varit andra delen.

Idag ska väl Fialotta komma till mig tror jag. Nu ska jag kika film =)

Lördag igen

Åkte till Fialotta en stund. Satt och pratade lite strunt! Vi åkte och solade nere på stan en sväng. Gick åt skogen för mig. Dessutom var solariumet sprucket. Undrar om de ska fixas snart eller?

Åkte hem till älskling en sväng. Det var mysigt. Han orkade inte vänta tills maten var klar så jag fick bjussa på mat. Sen drog han till Dodda på kalas.

Jag åkte hem ja, sitter och tittar på körslaget. Bu för det. Helt värdelöst må jag säga.

Imorgon ska jag leka med Fialotta!

Lördag

Det är så underbart att äntligen kunna sova bra! Jag är överlycklig att jag gjorde rejki!

Vaknar i god tid och lägger mig i god tid! Bättre kan det inte bli.

Sitter och tittar på skit tv. Jag vill göra någonting.!!!!! Jag blir rastlös. Även fast klockan bara är 11. Ska nog ta och ringa Fialotta!

doh

Undrar hur många misslyckade "Sluta snusa" försök jag har gjort! Ganska jobbigt!

Kom hem för ett tag sen , har haft det riktigt roligt i västerås.  Känns så skönt att man kommer så bra överräns! Det är så lätt att prata om allt dessutom! Riktigt kul!

Dock har man väl ätit chips så att det räcker och blir över! puh..

Idag fyller Dodda år! Kanske borde ha kört en repris på förra årets "kompis" Lureri. Det finns fortfarande kvar på youtube! Grattis på dig!

Nu ska jag ringa till grannen och kolla om de vill leka med mig =)

Fredag.

Igår så va jag hemma en stund. Helt ensam med vovven. Runt klockan 12 så åkte jag till min kusin och hans tjej och lilla Moa.

Vi satt och pratade en massa strunt och åt en massa gott! Riktigt trevligt var det. Jag lyckas ju som sagt alltid bli kvar så sent när jag är hos dem så jag sov kvar. Var alldeles för trött för att köra hem.

Vaknade runt 20 i 10 i morse, sista gången. Har sovit som en stock. Riktigt skönt. Vi satt inne och pratade en stund den tog vi kragen och gick en sväng till apoteket. Bra träning för mig där ;) Dessutom gick det ju bra.
Vi tog oss en varsin glass och en dricka, satte och i solen och förtärde :D

Nu sitter vi i köket och pratar Saara ska just börja med maten. Zsolt ska snart på träning. Och jag ska väl snart ta och åka hem, känns lite som att man är i vägen ibland hehe..

Tjingeling

God morgon

Igår tittade jag på van helsing. När jag var yngre så var den filmen as grym! Nu är den väl bra men man ser alla data effekter jätte bra! Men de är teknikens gång!

Jag somnade som en stock igår. Skulle ha åkt till Ronnie, satt och väntade, men min kropp ville sova. Och nu när jag äntligen kan sova igen så tackar jag inte nej till lite sömn.

Tittade på mig själv i spegeln i morse efter gårdagens heldags solande, så har jag faktiskt fått lite färg. Men hade det varit sommar så hade man nog fått skapligt mycket mer. Men jag klagar inte på dehär lilla!

Tittar på efter tio. Tycker att det är riktigt intressant!

Snart ska jag väl byta om och åka till västerås! =)


Onsdag

Idag åkte jag in till stan, fick hjälp att gå till banken. Trevligt.

Efter det åkte jag hem till Fialotta, lite halvimpuls. Hon kom ner i ett täcke. Haha snacka om överraskad. Frågade henne om hon ville åkte till V-ås med mig. Vi tog oss i kragen och åkte. Kikade runt. Hittade två par riktigt snygga skor som jag vill ha! Kanske ska åka in och köpa dem tomorrow :D Efter det satte vi oss i solen med en glass! Riktigt trevligt!

Åkte hem runt två, satte oss på deras altan på övervåningen. Gud va varmt och skönt det var.

Åkte och hämtade Sandra. Vi gick en liten runda på stan, hälsade på mami. Efter de åkte vi upp till Månsan och satte oss på bryggan och solade. Ringde efter pizza och kebab som vi förtärde på bryggan. Det var riktigt trevligt! Var där i några timmar. När det blev för kallt att sitta där så gick vi till bilen och satt där en stund.

Har haft en riktigt trevlig dag idag! Imorgon ska jag hem till min kusin och hans tjej och dotter. Förhoppningsvis så får jag köpa mina fina skor.

Just ja köpte as grymma solglajs idag! :D

Nu ska jag titta påhalv 8 hos mig =)

puh

Att man kan känna sig så seg av absolut ingenting. Känner att jag skulle kunna gå och lägga mig här på plats. Kanske rejkin som fortfarande håller i sig.

Var över till grannen en stund. Där satt jag och solade lite till. Dock var det inte lika varmt längre. Sen gick vi in och tittade på förkväll! Förstår egentligen inte ens varför man tittar på det. Tycker att det är värdelöst men endå sitter jag kvar. Betyder väl att det inte går nå bättre på tv vid den tiden. Fast idag gjorde kocken någonting som såg ut att vara riktigt gott.

Imorgon ska jag in till stan. Måste lära mig att hantera mig själv. Känner inte igen mig själv. Blä säger jag till detta!


Tisdag

Igår fick jag någonting som heter "rejki". Sjuk läskigt. Det är en form av kropslig energi. Om jag ska vara ärlig trodde jag inte på det först, men sen kommer rose-marie ner och säger att hennes arm är bra. Sen var det min tur. Helt sjukt va coolt det var. Det brändes i heeelaa kroppen. Då nuddade hon inte ens mig. Detta borde fan alla testa.

Idag vaknade jag tidigt. Skulle med lillan till veterinären på ögon koll. Inte så roligt resultat må jag säga. Hade nå grått i båda ögonen som han inte kunde sätta fingret på. Och då fick vi den bästa ögonveterinären i landet.

Så de bidde inge valpisar förns när vi har kollat ögonen igen om ett år, för att se att det verkligen inte är nå ärftligt fel som hon har.

Har setat ute i solen en stund idag. Helt underbart! Hoppas att det fina vädret håller i sig bara. Fortsätter det såhär kanske jag slår förra årets färg ;) Haha Hoppas hoppas...

Måndag

Idag vaknade jag som vilken dag som helst. Åkte till "Jobbet" men var inte där länge. Kände att jag fick nå sorts panik! Klarade bokstavligt talat inte av att vara kvar. Försökte men misslyckades. Ringde till min handläggare för att boka in ett möte. Fick dessvärre inte tag i henne. Eller hon sa att hon skulle ringa mig efters sitt möte.

Efter det ringde jag min hjälp. På onsdag ska jag dit! Hoppas att jag blir bättre då. Vet att det hjälpte förra gången iallafall.

Mamma är inte så glad på mig, det förstår jag. Även fast jag kämpar emot så kommer det tillbaka. Jag vill inte må såhär!

Får se om jag kan få ett telefon möte med min handläggare iallafall!

Ne nu ska jag sätta mig och söka jobb, så att detta inte räknas som skolk! >_<

Lördag

Igår vaknade jag och vart inte på så bra humör...


Runt halv 7 åkte jag in till stan. Familjen Ek skulle ha familje middag.  De hade dock ätit klart innan jag han komma dit. Haha som jag märkt är min älskling en liten skvallerbytta ;) haha Men vi var lika dumma båda två..

Senare på kvällen åkte vi hem till Martii på party. Älskling skjutsade dit oss. Det vart tyvärr en kort fest för oss.. Var inte riktigt taggade antar jag. Vi gick hem till Micke och Fia. Jag fick sova på soffan. Det var skönt tills solen gick upp.

Idag har vi suttit ute och solat, tittat på tv och pratat strunt.

Nu sitter jag hemma och undrar hur det gick för älskling!

Tjingeling

Lördag

Igår så var Fialotta över, vi satt och snackade lite smörja. Alltid lika kul att ha henne här. Dock är inte alltid sakerna vi pratar om lika roliga.

Senare på kvällen åkte jag hem till älskling. Satt med föräldrarna och pratade. Det var trevligt.

Idag vaknade jag nog på rätt sida men slutade upp på fel. Är på sååå fruktansvärt dåligt humör så det går inte att beskriva.

Hoppas att kvällen bjuder på nå trevligt så att man blir på bättre humör. För här hemma är det fan kaos vilket gör det värre!!!!!

Fredag

Torsdag-Ärtsoppa-Lördag-Fest-Fredag-Bäst!

Ibland kan en riktigt bra granne vara bättre än ens egen släkt.

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Kanske hem till älskling. Har ju inte träffat honom på hela veckan =(

"Jobbet" Gick bra. Har även rigt till resurs enheten och kollat lite. Hoppas hoppas :D

Nu skulle jag faktiskt kunna ta vad som helst. Dock inte donken =/ och tydligen inte IKEA heller. Gjorde deras test och jag passade inte in hahah :D

Gosh

Jag vill också få tillbaka på skatten! =(

Nu är jag fan trött på dehär!  Måste fan söka hjälp! Kan inte sova bara för att jag tror att jag ska spy hela jävla tiden. Inte nog med att det bara är så när jag ska sova, jag kan inte ens åka bak i en bil, åka buss, sitta i ett rum, åka och handla. Jag måste ha en påse i handen. Idag på vägen hem satt jag med en jävla hundbajspåse!

Nu ska jag sova på soffan inatt! Inte för att jag klagar, soffan är skön det är mitt huvud jag blir så jävla trött på!!!

Är lyckligt lottad

Satt och tänkte nyss. Fan vilka underbara vänner jag har! Som jag kan säga allt till! Inte vara rädd för att säga vad jag tycker till, och att de inte är rädda för att säga vad dem tycker till mig. Att de alltid är ärliga no matter what! Finns inget bättre än dem!! Ska hålla hårt i er!

Dessutom sitter jag och tänker på vilken jävla värdelös situation jag ligger i. Jag vill verkligen ha ett jobb. En egen lägenhet som jag kan bjuda hem folk till när jag vill. Kunna säga att dehär är mitt! Snälla kan någon hjälpa mig!!! Jag vill härifrån!

"Jobbet" gick bra! Fritids är riktigt roligt. En helt annat stämning på barnen där än på skolan! Även om det är kul så längtar jag efter ett normalt jobb. Så att jag kan börja ta hand om mig själv och starta mitt eget liv.

>_<

Har jag någonsin sagt att jag vill ha ett jobb? Inte? ok men då säger jag det nu

JAG VILL HA ETT JOOOOBBBBBB!!!!!

Känns deprimerande att bara kunna säga "Är på arbetsutbildning". Men vafan ska man jobba med då? Kan någon hjääälpa mig!

Onsdag

Dagen har varit rolig. Twister,yatzy m.m. Sen fick jag skjuts hem istället för att gå. Men det kommer fler dagar...

Tittate runt på kryssningar bara för att Ronnie pratade om att han skulle åka med dodda. Hittade dedär 100% Partybåt. Låter riktigt roligt fast det hade nog varit bra för mig efter ett dygn. Haha så tråkig är jag.

Ne nu ska jag kila, måste sätta på riset till thai maten :D

Morning

Känns konstigt att gå upp en timme senare än vanligt. Men jag bestämde mig för att cykla idag. Dock hittade jag ingen pump till däcken, så får ta mammas bil, komma hem runt ett bli skjutsad tillbaka och gå hem sen. Fast vet inte vilka  skor jag vågar ta på mig >_< Fick ju blåsor igår.

Satt och tänkte på Svenska Holywoodfruar....Snälla skjut mig om jag någonsin blir så fjollig. Vet inte ens hur man sätter på en dammsugare... Nääee fy.


Tisdag

Fyfan va jag sov dåligt igår!!!! Ska aldrig mer äta ägg innan jag ska sova! Va upp till mamma en liten stund, sen gick jag ner och somnade i världens konstigaste position. Vaknade även i samma.

Imorse gick jag till jobbet! Det var skönt men riktigt tråkigt! Ska banne mig ta och fixa en cykel! Då behöver jag inte tänka på att jag måste gå hem igen. Idag har jag bara tur. En av barnen på Fritids bor i kumla så fick åka hem med dem.

Nu ska jag titta på ghost wisperer, sen ska jag ta och laga lite mat =)


Måndag

Helgen har varit riktigt rolig. Har desvärre varit ensam hemma. Mindre roligt. Under dagarna har det inte varit nå problem, det är kvällarna som jag har problem med.

Igår kunde jag verkligen inte somna, gick över till Rosis, hon ringde och frågade om jag ville låna en film. Så jag gick över och hämtade den. Kom hem satte igång filmen. Tittade klart på filmen. Fortfarande klarvaken. Somnade närmare halv fyra inatt skulle jag tro. Vaknade av att telefonen ringde. Det var hemmet där farfar bor. Tror Sofia tänker på samma sak som jag just nu! Creapy.. (Vet inte hur man stavar till det)

Snart ska väl mina kära päron vara hemma! Har tittat på how I met your mother hela morgonen. Fastnat på ett avsnitt!!! Blir toookig!

Hoppas att de har med sig någonting gott för jag är utsvulten haha


118800

Fan va jag är förbannad på dem! Fick världens BITCHIGASTE svar! Dessutom fick jag inte ens svar på min fråga! Jag viste väl att jag skulle ha skickat till eniro istället! Skickade ett bitchigt svar till dem med! "Sämsta svar någonsin" och det fick jag minsann inget svar på! Ok det kanske inte var så bitchigt men iallafall...


HAr varit hemma hos fialotta heeeela dagen! Har varit så himla skönt. Vi satt ute i solen käkade chips, drack påskmust och pratade skit. De var så snälla och bjöd på mat också. Efteråt satt vi i soffan och degade. Nu är jag hemma och förbannad på 118800.

Trodde min kära mamma skulle reagera på ett annat sätt än vad hon gjorde. Skönt! :D

Nu ska jag titta på How I met your mother :D

Påsklördag

Idag vaknade jag av att det var stekhett här hemma. Jag somnade ju nämligen på soffan. Mer eller mindre med flit.

Jag storstädade hela bottenvåningen, så nu är det fint här hemma:D

Jag åkte hem till Ronnie runt halv två. Han låg och sov så jag vart utelåst. Satt och väntade i bilen tills Marita och Lasse kom hem. Sen hjälpte jag de så gott jag kunde och fick!

Runt halv fyra kom Cattis Fam och Nattis Fam, vi satte oss ner och käkade. Haha Familen Ek har blivit så stor nu så alla får inte plats vid matbordet. Runt 4 kom Micke och Sofia. Maten var utsökt, synd bara att jag har ont i magen och inte kunde äta så mycket som jag hade velat.

Runt klockan sex kom Ronnies kompis Jimmy. De två gick iväg. Jag gick ut med Millan och lekte med Pici. Det var roligt att se hur lilltjejen försökte få Pici att lyssna på henne "Sitt sa jag". Haha hon är bra söt hon.

Klockan 7 åkte jag och plockade upp Sandra på stan, vi åkte hem till mig. Fixade fram Wii och lite godis. Grabbarna och M och fit lite senare. Det var skit roligt. Riktigt trevligt kväll.

Sofia och Frida ville att jag skulle komma dit. Jag ville men hade inte råd. Känns så jävla värdelöst att vara pank, och sen när jag har pengar så är det ingen annan som får lön. Värdelöst säger jag bara!

Vi åkte in och köpte hömburgare, jag kunde inte ens äta upp min mat för jag började må illa! Hoppas verkligen inte att Cattis och Sofia har rätt! Det skulle inte vara roligt!!!

Så nu ligger jag här, Ronnie var så snäll och skjutsade hem mig. Ska titta på How I met your mother!

Älskar mina babes! Ni är bäst!!!!!!!!

Lååååång fredag

Igår så hade jag absolut ingenting att göra. Åt tre dagar gammal mat, tittade på as tråkiga program som tex. Harry Potter och de vise sten. Inte kul..Inte kul.

Pratade med lina en stund. Det var trevligt att höra från henne igen. Sen tittade jag på How I met your mother och gav mig på ett försök till guaqemole? Vet inte hur de stavas. I alla fall! Det vart skit vidrigt! Vet inte vad jag gjorde för fel men det var oätligt!

Runt 9 kom Sofia hit. Vi satt och snackade skit. Hon såg iinte så pigg ut stackarn. Hon åkte hem runt 11 tror jag.

Pratade med Ronnie, försökte få honom att komma ut hit och hålla mig sällskap när Sofia åkt men han ville inte. När vi lagt på ringe Sofia mig och frågar om jag ville följa med henne och Micke till Donken! Weei tänkte jag. När vi lagt på ringer Ronnie upp mig och säger att han kommer iallafall. Så det vart ingen donken. Anledningen spelar ingen större roll..

Ronnie och jag tittade på Doom på 6an. Jag somnade, sen åkte han hem =( Så jag fick sova heeeeelt ensam.. Eller Pici var ju med. Vi sov på soffan inatt.

Nu ska jag stor städa huset medans jag är på G. Sen ska jag hem till älskling en stund. Får se vad jag gör ikväll.

Torsdag

Var det igår det var den dagen som alla kallar för EMO dagen ?

Jag har börjat tappa fattningen om högtiderna tror jag. Jag vet att det är påskhelg, men ingen aning om vilken dag det är som vi kallar för påsk :S

Igår var jag hemma ett tag. Skulle ha lekt med fia men hon fick nå knas när det gällde bilen. Tråkigt för det var ett tag sen vi lekte.

Runt 8 frågade Sofia och jimmy mig om jag ville komma över och dricka vin och ta det lugnt. Så jag gick över dit. Det var riktigt trevligt. Ibland är det skönt att bara göra det och inget annat.

Gårdagen var lite chockande också. Att det finns sådanna människor överhuvudtagen trodde jag fan inte. Att man livnär sig på andras olycka och sin egen egoism. Usch!

Ska kolla med baby om han kanske vill komma till mig ikväll =)

Jag målade ägg idag! Det var ett bra tag sedan...Ok ett år men det känns längre. Sen fick jag påskägg också :D Överlycklig hahahah

Nu ska jag kila och få någonting gjort!

Påskkärring

Dagen började roligt, jag gömde ägg i skogen. Sen vart de sammanlagt tre rundor ut i skogen och kolla på när barnen letade. Jag var även utklädd till påskkärring! Riktigt gulligt! Var länge sen!

Idag gick jag hem igen. Ganska kallt men skönt var det iallafall!

När jag väl kom hem så började jag och pappsen bråka om en sak. Och min kära pappa började gråta! Jag känner mig som världens sämsta människa! USCH!!!!!!!!

Snart ska jag och Fia leka.
Hahahaha

RSS 2.0