torsdag

Idag har jag jobbat......som vanligt. Sen var jag med min älskling sofia! Riktigt trevligt, känns som om det var hundra år sedan.... Imorgon ska vi ut och käka med Frida. Det ska bli as kul =)

Igår träffade jag lina och daniel! Rikitgt roligt! Saknar dem redan!

Ronnie skulle ha sovit här, men jag glömde bort tiden!

Fan vill sovaaaaaaaaaaa......

Lördag igen

Igår så var man på jobbet till fem. Stressa in till sala med tanken på gult, skynda upp till Martiii, hämta smink, fixa dricka. Skynda tanka, rally hem. Klockan är kvart över 6. Trycka i sig mat, in i duschen.2 min.. ut ur duschen välja kläder, klä  på sig, sminka sig skynda att föna håret. Över till grannen och där var man klar. Skulle vara hemma hos frida 7. Jag hann göra allt dedär och hinna bli klar till 7 var ett mirakel. Jag kom lite sent men jag vart klar till 7 iallafall.

Hos Frida fixade jag hennes hår och började dricka lite. Fulade oss en stund, fixade om fridas hår.Sen gick vi ner till natti. Där hände en sak jag skäms över! Knäppa ni är! Sen bar det av vidare hem till erik. Där satt till våran förvåning Fridas mamma och hennes vänninor. Frida var inte så glad över det. Hos erik spelades det lite buzz och en massa singstar. Fan va kul det var. Hade en riktigt trevlig kväll där.

Senare drog jag Sofia och Frida till Norrmanska i spöregn. Det var mindre trevligt. Där satt vi kanske max 10 minuter sen drog dem vidare till hotellet. Jag ville inte följa med. Så Ronnie kom och hämtade mig. Vi drog hem och sov. Sen skulle Ronnie vara fylle taxi igen, sen ännu senare skulle han vara det igen. stackarn kom inte i säng förns vid 4 inatt.

Idag vaknade jag lite snurrig. Gick upp för att äta frukost. Sen gick jag och la mig igen. Nr Ronnie vaknade så bestllde vi en pizza som vi delade på. Ingen av oss orkade äta upp. Hah Vaknade utan snus. Fyfan vilket sug man hade. Ronnie hade inte heller nått. Jag tror att jag glömde dosan hos Erik. Så helt i onödan fick jag köpa en till även fast jag köpte igår. Fan va förbannad jag blir. Blir fan förvånad att mobilen och kameran låg i väskan. Jag som är så jävla gömsk.

Var över hos Lina en stund. Kul att träffa dem igen. Nu sitter jag och väntar på att mina syrror ska komma hem. Dem har varit hos mormor och morfar i tre veckor.

Tjingeling

God morgon.

Sitter här och väntar på att min samåkningskompis ska bli klar. ok jag är inte heller helt klar, men jag ska bara ta på mig min BH så. Somnade rätt fort igår. Drömde dem sjukaste drömmarna Sofia du ska bara veta! Haha jag vet inte varför jag skrattar för dem var inte roliga.

Idag är det fest. Och jag som vanligt har ju ingenting att ha på mig. Fick en idé igår men får se vad det blir av den. Har ingen dricka heller så vettifan hur jag gör denna lördag kväll....skriv till mig när du vaknar Svea ok?


Idag ska jag bara jobba till fem...weeehooo sen är det bara hela fyra veckor kvar!

Lina kommer idag =) hoppas att jag kan träffa henne fan jag jobbar ju så mycket, men man får väl ta vara på den lilla tiden man har. Sen kommer ju mina syrror hem imorgon...Utan svininfluensan förhoppningsvis ;)

Ne ska man kanske ta och klä på sig nu.

En klart snabb fredag!

Fyffan idag har tiden gått fort. Riktigt skönt!

ust nu sitter jag hr vråååål hungrig! magen låter som ett jävla oskväder! Fyfan! Har ingenting att göra ikväll, as tråkigt, Sofia jobbar och Ronnie är och kampar =( Lina kommer inte förns imorgon! Längtar som fan till att få träffa henne igen! I mis you!

Mitt knä är bra nu,eller bättre iaf, fan har inte kunnat gå i trappor=( Skit jobbigt! Jag skulle fan kunaa skriva en bok om alla gången jag har haft ont, och en ennu längre bok om när sofia säger "Du har alltid ont någonstans". Men va ska jag göra va? Hahahah

Fan kom hem från jobbet snorunge , saknar dig!

Ne kanske ta och rota lite i skafferiet som man altid gör, även fast man hittar samma skit varje gång så går man dit igen, utifall at lixom! Hejsvejs Magen kallar!

.

Jag var faktiskt inte så rädd för denna pademie i början. Eftersom alla sa att den inte var farlig om man fick rätt vård.
Men nu har det börjat gå för långt även här i Sverige och man börjar känna sig mer och mer orolig. Jag jobbar på ett ställe där man är rätt utsatt. Jag tvättar däremot händerna med sprit så ofta jag kan för att minska risken. Men vad hjälper det egentligen? Om jag utsätts för direkt kontakt med någon som inte är sjuk ännu?

Nu har vi även tänkt på att avboka våran underbara resa pågrund av denna sjuka händelse! Att världen har blivit drabbad så hårt är obegripligt. Man har sett på filmer om hur olika virus sprids fort och en massa dör, men man har aldrig trott att det verkligen kan hände. Att det är ett virus som aldrig någonsin funnits tidigare innebär även att ingen är imun så vem går säker? Vi känner att det är nödigt att utsätta sig för denna risk. Om jag nu blir sjuk så vill jag inte sitta fast i ett okänt land i karantän, väntan på att bli frisk och få åka hem. Om jag blir sjuk vill jag vara hemma här. Veta att jag kan språket, känna mig säker med att jag kan systemet.

Mina syrror kommer hem på söndag. En av dem vanligaste platserna att få influensan på är just på flygplan.
Och dem är smittsamma i 7 dagar efter att dem själva blivit utsatta, sen tar det ytterligare 7 dagar innan nästa person känner av att den är sjuk. Under den tiden är man omedveten om att man är sjuk. Under den tiden så har man säkert hunnit med att träffa alla sina vänner och allt vad det innebär!
Fan va irriterad man blir av att tänka på det! USCH

Idag har varit en lång dag. Dryg och tråkig. Ett plus i kanten är ju att martii fyller år! Grattis till henne! Hoppas att du haft en riktigt bra dag!

ennu en dag har gått

Denna dagen började väl lite siså¨där, med att en massa kunder skällde ut mig om saker jag inte ens kan rå för. Jag förstå mig inte på människor som plockar på sig en massa jädrans saker som är lite dåligare än de andra och hoppas på att vi ska ge dem för de priset dem själva vill. Säger vi halva priset vill dem ha det för 5 kr. VAFAN vill ni inte ha dålig frukt så ta dem normala så slipper ni klaga. Shit!

Det är lite mer än en månad kvar och jag börjar få panik! Någonting som jag har tyckt ska bli så himla roligt har börjat bli en mardöm för mig! Jag försöker kontrollera det men det går inte!

Jag vill kunna sova!

another helg has past

Mjo, helgen går fort när man inte är ledig! Så tråkigt att fredakvällar går åt att behöva lägga sig tidigt!

plus att man börjar flagna bort den lilla färg man har fått...

I lördags vart jag bjuden på party, gabbe hade 20 års kalas. Grattis! Hon fick en trevlig present av oss.

Ne , ska man kanske ta och sova, så att man kommer upp imorgon!

Svin?

Igår läste jag tidningen på jobbet ! " Ont i kroppen, feber eller hosta? kan vara tecken på svininfluensan. 5miljoner svenskar kan drabbas."
Smittskyddarna har spekulerat och kommit fram till att om det går så långt med denna såkallade pedme så kommer 5 miljoner svenskar att drabbas redan i höst. 40 000 personer räknas dö i sverige. Men det roliga med det hela är att man inte kan vaccinera sig förns i oktober, och då kommer bara första lasset av vaccinet komma till sverige, så dem som inte hinner eller inte är prioriterade får vänta på nästa lass. Vaccinet ska vara färdigt i september redan då ska man kunna vaccinera sig. Men dem räknar med att influensan ska komma redan i augusti. Så vad tänker dem med?

Det är inget måste att vaccinera sig säger dem. Eftersom i dem flesta fallen så är det lindrigt. Känner man av symptom så ska man inte heller uppsöka läkare, utan det är bara om man känner sig väldigt dålig. Även då ska man ringa inte uppsöka eftersom man ska undvika att sitta i väntrum? Jag tycker inget av det här låter vettigt!

Barn har större risk att bli smittade, men vaccinet är inte testat och ska helst inte tas på barn under 5 år? Även där är det konstigt.

Smittskyddsinstitutet tror att bussarna kommer gå tomma, arbetsplatserna kommer att vara öde för att folk är hemma och är sjuka eller tar hand om någon sjukling.

Det enda dem råder oss till att göra är att vara hygieniska och tvätta händerna ofta! Undvika ställer där det finns smittade! Och ägg alergiker försök att inte bli smittade för ni får inte vaccineras!


Låt det aldrig hända igen!

Idag kom en person in i butiken som jag längtat efter att få träffa! Han hade lovat mig hans bok sen förra veckan. Men han hade den inte med sig. Han sa att han inte hade glömt att ta med sig den, men hans vän ville in och handla så han var oförberädd på att komma in. Jag sa att det absolut inte gjorde någonting. Han lovade däremot att komma in med den imorgon. Han stod kvar och pratade med mig en stund, som han oftast gör! En av dem trevligaste personerna jag träffat.

Senare under dagen ser jag honom utanför mitt fönster och jag blir aldeles varm inom mig. - Jag förstår inte varför jag blir så glad när jag ser honom. Kanske är det för att jag vet om hans förflutna och att han har överlevt och fortfarande är vid liv. - Han hade iallafall kommit tillbaka för att ge mig boken. Det var väldigt snällt av honom, men jag får dåligt samvete eftersom han är gammal och jag hade faktiskt kunnat vänta tills imorgon!
Han skrev även en hälsning till mig i boken : Till min vän Brigita (dock stavade han fel men jag brydde mig inte om det för fem öre, denna gång)..Tack för uppskattningen, och hoppas på eftertanke kram.

Boken heter : Jag överlevde. Av Mietek Groch
er
Den handlar om hur han överlevde förintelsen under andra världskriget.

Jag har en bok av en annan som överlevde. Ferenc Göndör. Men jag har ingen aning om vart jag har gjort av den. Jag är förbannad på mig själv. Eftersom även han har skrivit en hälsning till mig personligen på ungerska. Därför betyder den boken mycket för mig, för det är mitt bevis på att jag har träffat dessa människor! Om jag köper boken i affären så blir det inte alls samma sak eftersom vem som helst kan köpa en bok. Men har man den underskriven av personen så vet man själv att det är sant! Jag måste hitta den!
Mietek Grocher
Boken

------------------------
Ferenc Göndör

Boken

Att dessa människor har överllevt sådanna brutala händelser! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på dem. Och Mietek som kommer och handlar hos mig kommer jag sörja med hela mitt hjärta! Även fast jag inte känner honom så personligt, men jag har fortfarande lärt känna en människa lite djupare än dem flesta och det kommer kännas tungt att veta att en av vittnerna till historiens kanske värsta händelse är död!

-Någon har sagt, att den som inte minns historien är dömd att uppleva den igen, Jag hoppas innerligt att min historia kommer att väcka många mänskliga hjärtan till insikt, Att detta aldrig får upprepas! Citat ut boken Jag överlevde

lättar lite på tyngden....

Nu sitter man här och klagar för sig själv igen. Att man snart kommer att jobba ihjäl sig vad ska man göra efter sommarn, hur bire med skolan, jobbet, ska man flytta hemifrån isf vart, när?

Allt snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag kan inte få nånting på plats. Jag blir iriterad på mig själv att jag ens oroar mig för sådanna saker just nu. jag har precis gått ut skolan, någonting man sett fram emot sen man var liten. Nu när jag väl sitter här så känner jag mig som ett litet barn igen. Känner mig förvirrad. Varför har man gått och sett fram emot en tid i sitt liv då man inte har en aning om vad som kommer att hända.

Har alltid trott att det kommer att lösa sig för mig, att jag kommer klara livet galant, har oftast tagit mig förbi mina hinder. Men nu känns det som att jag inte kommer att göra det. Jag vet inte vad det är som får mig att känna mig så jävla förvirrad.

Sofia jag behöver dig<33 Har absolut ingen aning om vad jag skulle vara i livet utan dig. Du är min klippa! Du är min absolut bästa vän! Ingen kan ta det ifrån oss! Det är inte många som har en sådan vän som jag har! Vet inte vad jag gjort för att just jag ska få en sådan vän. Men jag är jävligt lycklig att jag flyttade ut till den här skithålan är jävligt glad att jag just bor 12 meter ifrån dig, att det var du som kom till min dörr när vi var små. Men jag känner på mig att även om jag inte hade flyttat hit så hade vi hittat varandra på ett annat sätt...För du och jag hör ihop och det finns ingenting som kan ändra på det! Jag älskar dig!!
<3


MDH

igår fick jag reda på att jag kommit in på högskolan, iaf på det första, sen får vi se om jag kommer in på riktigt.
'
Igår var jag med Marita, Ronnies mamma, det var trevligt, synd bara att jag var tvungen att gå upp tidigt idag.

Ronnie var på firma kalas. Han vart så jädrans full... Haha stackarn, men han hade iallafall haft det riktigt roligt. O han som inte ens ville gå från början.

Imorgon är en ledig dag, fyfan va skönt.

Jobb, jobb, jobb och ja, mera jobb!

Min hela vecka har gått ut på att jag har jobbat! Förjävligt ska jag säga! Igår började jag bråka med en Alban! Så typiskt mig att inte kunna sitta och hålla käften! Men det är ingen jävla marknad jag jobbar på, där man kan pruta ner varorna. Jävla pucko, gå och lek med aladdin istället!

Var på Bio igår. Transformers 2. Så jävla bra! Älskar bumbelbee! Var där med Ronnie och Dodda. Fan Dodda var så exhalterad att man nästan kunde tro att Ronnie och Jag var där med jobbet och att Dodda var en unge vi jobbade med....Haha

Imorgon blir det samma visa igen! Jobba komma hem vara helt slut.. På lördag kommer det vara skönt, för då vet man att veckan är över! Fast däremot så blir det mycket jobbigare från och med nästa vecka... 10 h om dagen! Blääääää

Sofia var över en sväng idag! Saknar henne! Jag hatar när jag jobbar, har aldrig tid att träffas!

Good night

Om det är tanken som räknas, varför ska man då behöva prata?
Är det inte tanken som räknas så har man ingenting att skylla på ;P

How I

met your mother....

Tittade på det för ett tag sen med, med Ronnie skitroligt. Man tänkte inte så mycket på det, Sen började han följa serien men inte jag.. Men ikväll lyckades jag se några stycken. Man känner sig ganska dum när man sitter nere på rummet och skrattar för sig själv men FAN va kul det är.

Jobbade idag, kändes helt ok faktiskt förutom tanken på att jag måste tillbaka imorgon >_<

helgen p.meet

Man kan säga att helgen har varit trevlig, kort och gott sagt.

I torsdags så åkte vi in till power meet, jag, Ronnie och Sofia med Ronnies pappa och hans kära bil.
Vi åkte ut till Irsta och plockade upp Ronnie och hans pappas arbetskompis. En riktigt pratglad typ kan man nog lugnt säga.
Sofia var inte riktigt på topp då.

I fredags åkte vi in igen fast denna gång på morgonen. In till marknaden. Fan 150 kr för att gå in på marknaden och slösa pengar. Det var trevligt iallafall fast jävligt varmt. Brände mig på bröste, fick små vattenfyllda blåsor som var riktigt underhållande. Jag satt och sprängde dem med naglarna, det lät så roligt när jag lyckades. Underhållning på högsta grad när man har riktigt tråkigt. Vi var på marknaden i nästan 5 timmar, sen åkte vi hem, duschade, käkade och väntade. Sen runt 7 plockade vi upp sofia och åkte.

Jag var förare, ongrade mig ganska snabbt när dem andra började bli roliga. Jag körde Doddas bil, ganska jobbig lite kärra att köra, men det gick bra. Kvällen var rikgtigt trevlig även fast jag körde. Vi åkte iväg för att käka, under den korta tiden så blev det världens oväder. Fyfan och jag som är livrädd för blixten. Vi åkte hem nr det började, bilarna från Hälla försvann på bara några minuter. Jag körde 70 nästan hela vägen till kumla fyfan va det regnade och blixtrade, blixten bländade mig flera gånger. Det var ganska jobbigt må jag säga. Plus att jag blev väldigt trött. Jag måste ha varit en fara för trafiken för jag kommer inte ihåg sista biten av resan så trött var jag.

Igår så åkte vi hem till mig och lekte med Sofia en stund, skulle ha åkt till v-ås igen men Ronnie orkade inte, den jävel ;).
Men vi hade trevligt iallafall tittade på film med mina päron.

Idag så åke Ronnie hem tidigt så nu sitter jag ensam här, ska förlja med min kära mor på bingo sen... Undrar vad Sofia har för sig...

Var nyss ute med vovsingen, träffade på brudarna gran så jävla dryga, dem har alltid någonting att komma med så fort man ser dem. blä

------
Testade en ny pizzeria...Ingen höjdare direkt, beställde en vesuvio...De såg ut som tonfisk och smakade tonfisk.. Den får inga tosters som Evelina brukar säga.

Ha de gött

AIDS på Mcdonald´s

Idag så  var jag i västerås igen för att lära henne det sista innan hon börjar på måndag. på väg hem så började vi bli rätt hungriga. Hon köpte vykort sen gick vi till p-huset. Fan 38 kr för mindre än tre timmar =( sjukt dyrt! Aja betalade sen åkte vi.

Vi stannade på Mcdonalds stenby för att äta.
-om dem nu är så troende, varför äter dem då här? och om dem äter här så kan dem ju ta av sig sjalarna eftersom det förmodligen bryter mot deras tro iaf. Veronka kan vara rätt rolig hon.  När hon gick för att hämta dricka så såg jag någonting som fick mig att skratta till.


Mcdonalds hade skrivit det fast hullerombuller på väggen så att det stod typ aids i mitten. Dem hade skrivit en massa mokstäver. Hm tänkte jag, är det någonting som dem döljer och visar det lite diskret för dem som är uppmärksamma, eller är det bara ett sammanträffande, vem vet =O det stod typ : Molaidscd.

Snart ska jag till Ronnie, vi ska kolla vad som går på bio ikväll. Hoppas att det blir nått, skulle vara mysigt.

Imorgon är det POWER BIG MEET i västerås!

RSS 2.0