Duktigt =)

Jag har just blivit klar med min livs första ost och skink sås! Känner mig riktigt duktig!

 

Var in till stan för ett ärende åt pappsen. Träffade Frida =) Riktigt kul att se henne!  Gick in till willys och inhandlade ingredienser. Sen åkte jag hem i världens regnskur!

Har fortfarande inte packat klart! Känner mig så jääävla lat! Får ta det senare. För förr eller senare måste ju känslan komma. Att jag verkligen känner mig peppad på att packa.

 

Pratade med Ronnie en snabbis nyss. Blir så glad att han tänker på mig <3


Onsdag morgon!

Sitter i min säng just nu, sofia väckte mig med att hon inte kunde komma upp ur sängen. Mjo jag hade samma problem!

Ronnie ringde mig inatt kl2 hos oss och klockan 3 hos dem. Kommer inte ihåg hälften av vad han sa, men vissa detaljer har jag svårare att glömma än andra!!!

Håller på att packa det sista, sakta men säkert! Kommer förmodligen inte ha packat klart föränn imorgon när jag kommer vara stressad som en tok. Vet att vi måste vara där i god tid för vi måste göra en massa saker innan vi kan checka in!

Nu ska jag ut och gå.

Tisdag = två dagar kvar!

Idag så vaknade jag tidigt. Ville sova längre men fick inte för Sofia. Jag kunde inte sova inatt så tiden som jag gick upp passade inte riktigt in på mitt behov på sömn riktigt. Jag hade satt klockan på 9 men gick inte upp föränn tjugo i 10. Men jag han klart till tio. Gick över till Sofia. Hon hade varit hurtig och fixat sig, tvärtemot mig vill säga. Tvingade i kvinnan frukost! Annars skulle jag bara få höra

"Jag vill haaa dooonken".

Vi åkte in till Stan, gick in på Ticket. Frågade om våra biljetter. Som tydligen inte var våra biljetter utan bara kvitton. Hon ringde Detur som sa att dem hade skickat ut biljetterna redan den 16/7. Happ dem hade vi ju självklart inte fått. Så dem ligger nu och väntar på oss på Arlanda.

Åkte därefter in till Västerås för att växla pengar. Shoppade lite onödiga/nödvändiga saker. Käkade på Gränden. Mums. Sen gick vi till Forex. Även här fick vi motgångar. Det fanns inte tillräckligt med turkisk lire för att uppnå våran mängd pengar ;) Är man rik eller? Nä..

Efter det tog vi en liten tripp runt västerås och tittade in sumaliernas lägenheter. Haha mjo vilken disskussion vi hade!

Köpte fan en massa saker som jag egentligen aldrig brukar köpa själv, typ tandkräm,  shampoo, balsam. Men det är skönt att ha det gjort. Sen köpte jag ett par underbara skor! Löv dem!

Nu har jag en toa bara en våning upp! Jippiiii! Det börjar få form! Pappa är så duktig! <3

Om man räknar tiden från och med nu, så åker vi imorgon =O

God natt!

I miss you Ronnie<33

Baaraaapaaaabaaapaaaa

Haha jag förstår inte varför Sofia och jag alltid ska vara så sjuka! Det är nog bara hon och jag som förstår oss på varandra! Kanske därför vi passar så bra ihop också!

Nu är det tre dagar kvar. Det pirrar i magen! Ska bli så jävla kul! Äntligen få bli bruuun igen!I Inte varit det på några år! Har ju jobbat dem senaste 2! Hade ju en skaplig färg i början av sommarn, men kunde inte hålla den i trim riktigt så nu ligger jag efter! Ronnie kommer komma hem och vara svin brun så jag kommer ju få steka på som fan där borta så att jag för en gångskull får mer färg än honom!

Var in till stan idag. Kände mig som en missbrukare, var in på apoteket och köpte en massa medicin. Var tvungen att säga att jag skulle åka utomlands annars skulle dem väl ringt sos eller nått!

Var med sofia den mesta delen av dagen. Snackade skit, lyssnade på musik och ja, CPa oss helt enkelt!

Ronnie ringde idag! Blir alltid så glad! Saknar dig jätte mycket baby!!! Hoppas du har det skönt! <3

I morgon ska vi åka in och växla våra pengar! uff. In handla det viktigaste....och kanske någonting annat som man förmodligen bara köper för att man tror att man behöver det.

imorgon blir det poppa i bilen som vanligt, det har vi ju blivit så jävla bra på. Plus att din bil måste ju bli lika poppis som min ju;) Hahahahahahahhaha

God natt


Så typiskt

Det enda flygbolag som strejkar är vårt! Så jävla typsikt! kommer förmodligen inte ens att komma iväg!

helgen

I fredags åkte Ronnie till Bulgarien =( Roligt för honom men inte så kul för mig =(

Det var sista dagen på jobbet, så vi gick ut för att fira. Jag kom hem till Frida lite sent som vanligt., men fick en liten sommarbonus iallafall, så det var ett plus.

Sofia, jag och Frida gick ut till Norrmanska, det var varmt som fan, men det var trevligt. Träffade "släktingar" Haha mjo.

Igår så åkte jag och Sofia till surahammar, Ninna skulle ha grillfest. Vart inte så mycket dricka där. Men det var trevligt. Kul att träffa gammalt folk och lite klasskompisar! Senare drog vi in till sala och gjorde någonting som, bara jag och Sofia skulle kunna göra. Haha Vi r så jävla störda, men ah det var kul.. Vist Felicia ;) haha Efter det drog vi ut på Norrmanska igen. Riktigt roligt och denna gång hade vi tur med vädret. Där inne träffade vi gamla kompisar, vi satt och pratade och hade riktigt trevligt. Blev homies med dem som jobbar där. Sofia fick nog i sig lite för mycket. Så jävla odräglig. Haha fick ta hand om henne,bädda ner henne och även låsa dörren. Men fan va kul jag hade.

Idag mår hon nog inte så bra. Hon ska bjussa på fyllekäk eftersom jag fick paya för skjutsen hem. För att hon sabbade den vi skulle få skjuts av. Ja ett litet smakprov på hur odräglig hon var! Haha men jag älskar henne iallafall.


Jag saknar dig Ronnie =( Hoppas att du har det kul och varmt! Älskar dig <3

mja

I helgen var det supesuper kul. Fan länge sen det var så roligt. Var hos lollo på 30 årskalas. Sen var det ut på hottan, där en jävla gbbjävel förföljde oss. Men fan va kul jag hade.

Igår  var jag över till Rosis hon har kommit hem från sjukan! Skönt att veta att hon är på bättringsväg! Efter det lekte jag med Sofia! Saknar henne så ! Hatar att jobba! Så jävla skönt att det är över snart!!


Om 3 veckor drar vi till turikiet! Så jäävla nice!

Beställde nyss min bok! Sophie Kinsella - Mitt nya jag! Började läsa den på jobbet, problemet  var bara att den kom en gång i veckan och jag orkade inte vänta! Hah

Nu ska jag ner och läsa"

Ingenting

Egentligen så har jag ingenting att säga.  Jag stter mest bara och tänker på varför jag egentligen ens lägger ner tid på at skriva ? 

 

Idag så kom det in en kille och skulle köpa cigg. Han har öppna ett internet café precis brevi så han brukar komma in. Jag behövde inte ens fråga om leg..Jag tittade bara på honom fundersamt då började han med att det inte var till honom utan till sin pappa. Jag ba ja men hämta din pappa då? Han ba ok. Två minuter senare kommer en kopia av honom in fast i ett äldre format. Han ba ah två paket level. Då kunde jag inte hålla mig för skratt! "Är det du som ska spela hans pappa?" "Eh nää jag är hans bror" Svarade han då. Jag ba "Du kan ju inte köpa ut åt honom nu när jag vet att det är till honom" "Nä men alltså seriöst det är till min pappa, förresten får han inte röka för dig eller?" Fyfan va jag skrattade. Det var så jäkla sjlvklart vad dem två höll på mig "Vet du inte vad utlänningar gör när deras barn röker eller?, dem skjuter  dem" Hahah fyfan dagens skämt.

 

Jag har sjunkit så lågt att jag tittar på Sommar med ernst...

 

Jag mår så dåligt att jag inte ens ville att min pojkvän skulle sova med mig inatt =( Har så jävla dåligt samvete över det. Hoppas att han inte lyssnar på mig och kommer hit för att sova med mig iallafall!

 

Imorgon är det fredaaaaag så jävla skönt för då är det bara en vecka och en dag kvar att jobba sen är jag friiiii..


mjöö

Skype är en bra uppfinning

Ville bara säga de

Ingen större nyhet

Idag är eller var det grillnatta i sala. Tydligen. Jag som tjatat om att jag inte hinner gå på stan. Idag hade jag hunnit! Skit oxå.

Det har försvunnit 500 från mitt gömställe fan va arg jag är!

Idag har det inte hänt så mycket. Jobbet gick fort hade någonting att göra hela tiden, det var skönt. Funderar på att kanske ringa Ninna igen och kolla vilken dag hon kan komma =)

Nä nu ska jag lägga över pengar till sofia, kanske bra och ringa henne först....

Tjingeling

En fylle lördag utan bokstavlig fylla

Jag skulle ju vara fyllechaffis åt Ronnie inatt. Så jag satt och väntade, väntade och väntade. Läste lite sen kändej ag att sömnen började bli lite för stark så jag gick upp till Pappa och tittade på Tv. Runt typ kvart över 12 skriver jag till Ronnie att jag börjar bli trött, får svar halv ett.

"ett litet tag till"

Jo jag satt kvar, sen knackade det på dörren. Tre fyllekarlar klev in genom dörren och sjöng för pappa. Alla i huset låg och sov tills dess. Dem kom in och härjade satan i vardagsrummet, dryga som fan. Ringde hem till sina fruar och tvingade pappa att prata med dem. Pappa skämdes ju så han ursäktade sig sen sa han att deras män ville bli kastrerade och det var därför dem ringde hahahah

"Ett litet tag senare" Typ kvart över två ringer Ronnie och vill åka hem, så jag tar bilen och åker för att hämta honom. Utanför hotellet träffar jag Martina, hon var väldigt "rolig". Så söt hon är. Haha var jätte kul att träffa henne. Jag tror inte att jag sömnade innan 5 inatt. Tidigast dåra.

Idag vaknade jag runt kvart över 11 av att Ronnies mobil ringde. Jag hade planerat att åka till västerås för att köpa en film och ett spel till wii. plus att mamma bett mig köpa en skrivare till pappa i födelsedagspresent. När vi kommer till Media Markt så är den skrivaren jag vill köpa slut, bara visningsexemplaret kvar, utan låda och drivrutiner sa han efter att ha kollat ute i lagret.

"Vilka slarvmajor ni är" sa jag. Fan irriterad! Ok jag var inte sur, men alltid när jag ska köpa någonting så är nånting bortslarvat. Blev en annan skrivare istället. Sen kollade jag om spelet fanns, men nej, och inte heller filmen jag ville köpa. Vilken tur att det fanns skrivare annars hade min resa till västerås varit helt i onödan!

På väg hem så satt jag och Ronnie och hade en discussion i bilen, när jag ser någonting i ögonvrån och Ronnie skriker "AKTA" haha en hjort springer över vägen! Fan jag började as garva. Att jag inte reagerar som vanliga människor genom att bromsa! Fan hade inte Ronnie sagt akta hade jag bara låtit hjorten springa in i mig! Jag är knäpp.

Som sagt så är det pappsens födelsedag han fick en skrivare,skanner och kopiator av mig än så länge, fast det är från oss alla, men jag har betalat för den;P men mamma ska ge mig sin hälft. Sen fick han en jätte fin varg av oss..

Nu sitter jag här med gäster på övervåningen och tråkar. Ska nog ta och läsa lite så jag gör någonting värt.   Svea kommer över snart! Tjingeling

så jääävla trött....

Det finns vissa människor som är så jävla negativa att man bara vill spotta på dem. Som hon som bor här...Vilka chanser hon har fått men inte tagit dem. Att hon tog just det skitigaste ska jag inte förneka men, hon tog det. Nu sitter hon och klagar som fan! Även fast hon bor helt jääävla gratis! Blir så jävla förbannad! Längtar till den 10 augusti då hon börjar skolan! orkar inte med hennes negativa attityd! Jag blir ju förfan på dåligt humör när hon håller på som hon gör. Och när jag sitter på jobbet kommer hon och berättar varenda jävla rörelse typ. Nu går jag och gör det, sen ska jag göra det, efter det tänkte jag göra det. Jag fattar vinken! Men jag är inte din jävla boss eller ägare. Du kan gå på toa utan att berätta det för mig! SHIT

Aja..Idag gick tiden fort på jobbet, kändes as skönt. Fick sluta tidigare idag med. Sen åkte vi till beckby för att köpa nån blomma till Timi för hon hade kommit hem, plus att hon har fyllt år. Hamnade i lite fel affär så det blev ingen blomma hehe.

Sitter ju som vanligt och läser tidningen på jobbet, denna gång läste jag om "Fattigdom i Sverige". Välfärd och hela faderuttan. Det står att vissa familjer inte har råd att lämna stan för att pengarna inte räcker till och att nu under ekonomikrisen så kommer detta att förvärras. Man måste hamna hon socialen istället för a.kassan och lite sånt. Socialen är ju kommunerna tydligen. Därifrån får man en viss summa som dem vill att man ska klara sig på. Dem bestämmer hur ditt liv ska se ut från och med den dagen du ber om hjälp. Du måste först göra dig av med allt värdefullt som du äger, sen får du hjälp.. Hur bra låter inte det, Ja? A iallafall..Jag läste om en kvinna som bodde ensam med sin dotter, dem hade fått bidrag av majblomman, så att dem kunde åka till sthlm i två dagar. Fick äta lyxmat "Pizza". Ungen tyckte det var jätte gott men orkade inte äta upp allt "då bet sig mamman i läppen och frågade sedan sevitrisen, efter att denna plockat av borden, om hon kunde få en doggybag och a med sig maten hem." Hon skämdes för att be om att få ta med sig reserna som redan hade betalat för? Jag tar alltid med mig hem om det är värt. Fan har man betalat för maten klart man ska ta med sig resten hem. plus att ibland så beställer man hem pizza, ska man skämmas då med för att man vill ha maten hem? Nä, töntigt tycker jag. Fan dottern som älskade pizzan lär ju bli hur glad som helst när hon kan få pizza även dagen efter.

Jag säger inte att jag inte tycker synd om människor som knappt får pengarna att räcka månaden ut. Men att socialen håller så hårt i sina pengar och är strikta med reglerna är ju för att en massa människor har fuskat för, eftersom dem inte var hårda nog redan från början. Så vem ska man egentligen skylla på? Människor som har dragit nytta av deras svagheter, eller socialen som inte höll strikta regler från början? Detta har ju lätt till att ärliga människor som har jobbat riktigt hårt inte får ut så mycket av sina skattepengar.

Ne nu ska jag sluta yttra mig så mycket en stund. Sov gott.

Myskväll

igår jobade jag till typ sju, även fast chefen sa att jag skulle få gå 6..Eller han sa att jag inte skulle få gå för att det var freda, men jag tjatade till mig några tidigare minuter iallafall.

Körde rally hem,, körde tillochmed olagligt! Fyfan jag vart rädd för mig själv. Även fast jag vet att jag inte tjänar många minuter. När jag kom hem så hade vi tydligen skaffat akvarium heh med två fiskar, varav en dog på färden hem! Skyndade mig att göra mig iårdning. STRESS som vanligt fan va jag hatar att jobba dem tiderna jag jobbar! Blä.

Åkte in till stan, då ringer Ronnie och ber mig köpa yoggi. Så turbar mig in på OKQ8 sen ner på stan. Jag, Frida och sofia gick till akropolis och käkade Filé oskar. Fyfan va gottt det var. Samtalsämnena låg lite under de normala vid ett middagsbord, men fyfan va kul der var. Synd bara att alla tre skulle upp idag och jobba annars hade det varit perfekt med en drink eller ett glas vin till maten. Riktigt roligt hade jag med brudarna.

Åkte hem till Ronnie efter det.Han ska till rättvik idag sen ska han ut. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska hem till timea för hon kom hem idag från USA trippen. Fyfan va jag kommer vara avis, måste få se bilderna...:D

 

Ne nu måste jag åka och jobba! Tjenixen


RSS 2.0