Måndag återigen

Var iväg till rättvik med karln och hans familj. Det var riktigt trevligt. Fick se mycket fint!

Jag är ju som sagt ingen van "Kampare". Vi sov på en luftmadrass i förtältet. Det gick faktiskt bra. Hyffsat varmt när vi la oss, dö varmt när vi vaknade dock. Var även på Drive in bio :D Det var as coolt! Aldrig sett nå liknade! Dock fick vi sitta i närmare 3 timmar och vänta på att det skulle bli mörkt för att de skulle starta filmen! Såg Bröderna karlsson.

Suttit på dalahästar, varit utklädd till 60tals brud, blivit jagad av getingar, ätit burkmat. Men kul har jag haft =)

Snart ska jag in till Sala. Inte varit där på ett tag.

Sitter och letar lägenheter, inte de lättaste när man hittar de man vill ha och inte kan anmäla sig för man är utan jobb =(

Dagar,veckor,månad..

Jag minns inte när jag var in här sist. Jag har inte kännt behovet av att sitta och skriva.

Hittade min dagbok. kanske ska börja skriva i den istället. Eller ta och skriva ut alla hundratals sidor härifrån? Så att man har någonting att titta tillbaka på när man blir gammal och gaggig.

Nu går jag i skolan, som jag hoppas kommer leda till någonting.

Under sommaren har jag lärt känna nya helt underbara människor. Människor vars beteende är precis som mitt. Sjukt kul har jag haft med dessa! Saknar dock mina bästa här i sala. Går ju i västerås så blir inte sala så ofta längre. Eller inte alls om jag ska vara ärlig.

Har gjort en massa saker som jag i vanliga fall inte brukar göra. Så livet leker för mig just nu. Inte den allvarligare delen med jobb då, men allt annat.

Har dalat i vikt den senaste tiden. Just nu ser jag frisk ut igen hahaha!

Om några timmar bär det av till Rättvik för kamping! Ska bli roligt! Nu ska jag ta mig i kragen och packa!!

RSS 2.0