Söndag kväll

Usch o fy o blä va jag är seg. hoppas inte de är nå annat som är fel. Vill inte bli sjuk!

Dock tror jag mer att jag är överdrivet mätt och utmattad. Har varit på benen hela dagen. Jagat runt hundarna och hela tiden behövt vara på vakt. Usch nu när man äntligen slappnar av så gör man de rejält. Fan alltså.

Just nu är jag ensam hemma. Har kikat på BB. Så grymmt roligt de är. synd bara att man inte kan se hela tiden för då skulle jag minsann inte ha tråkigt när jag är ensam.

Sen sitter jag även och funderar på om man kanske kan kolla med sitt bolag om man kan få nå bra priser för mobila samtal. Så jag kan ringa till mina kära vänner som inte har comviq. De kunde jag med förra bolaget, dock var de det enda positiva så vi bytte ju. Ah värt ett samtal.

Nått annat som är värt ett samtal är även den där jädrans råttan som springer ute vid soporna! Jag lovar att han lägger en massa ungar där! Usch va vidrigt! Tänkte ta kort på den igår men den han springa iväg. Den klättrade på väggen och höll på! Ne fan om den kommer in i källaren eller nått! Ne på tisdag blire ett samtal till HSB!


Tänkte jag lägger upp en bild på mitt fina mobil smycke :D Lovin it! Får ju inte införskaffa en nano gris eller mini för den delen så dehär är väl de närmsta jag kommer husdjur! :/
Dock har den blivit smutsig nu =( Men den gör mig glad :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0