Flytt

Nu har jag valt att flytta min blogg! Ni är mer än välkomna om ni vill fortsätta läsa, att följa mig där!


Klicka här

Dub I Dub

Oh va underbart de är med musik som piggar upp en! Nu har jag diskat och dde ser väl lite fräschare ut här hemma!
Va även och hämtade ut mitt paket från stadium med mina nya gå skor samt en stegräknare, prövade skorna fan va sköna dem var. Stegräknaren har jag inte kikat på ännu men den fungerar säkert om man sätter i batterier i den heheh tänkte jag ju inte på att köpa hahaha


Dagen på jobbet har bara flygit förbi, minns knappt att jag varit där kan jag säga. Var ut på middagen som vi hade vunnit då, rostbiff med potatisgratäng och rövisås blev det. Åt dock inte upp allt för man hade moffat i sig så mycket sallad innan maten. Men gott var de! Tack Strike!

Imorrn är de afterwork, kanske man ska piffa till sig lite då om man orkar. Hoppas på att de är fint väder så man kan gå ner, nu när jag fått hem skorna och allt :D Skulle vara lovley!

Nothing can stop me now :D Nu inväntas bara mina andra fina paket! :D


Undrar om jag kommer få ett sådant meddelande igen hahaha

punkt och slut!

Yes nu går vi vidare! De finns människor till allt, men nu ligger de inte i mina händer! Vet inte om oskyldiga människor kommer drabbas men ska jag vara ärlig så länge de inte är mina nära och kära så bryr jag mig inte! Jag har nu gjort de jag ska och känner att jag behövt göra! För sånna människor behöver inte jag ha i mitt liv! Låter dem leva sitt om de låter mig leva mitt! Nu är jag lugn! Älskar er andra! o ni vet vilka ni är!

Så över till nå lite bättre, jobbet går galant! Fått jätte bra respons! Är så nöjd med mig själv! Dock blev de lite halv segt mot kvällen men de gör inget!

Imorgon så blir de vanliga pass och middag på jobbet!

Nu ska jag stoppa i mig lite mat för de har jag förtjänat =)

...

En människa som säger att man inte ska lägga sig ska fan inte göra de själv! Jag fattar inte varför jag hamnar i mitten av allt de här! Har kollat ip adress har fått fram en stackars person som kommer hamna mitt i allt detta! Ni som vill veta så har jag nu pratat med polisen och kollat vad de är vi ska göra med detta för nu har de fan gått för långt! ÄR de så att de är någonting som är fel så får fan dessa människor ta de i rätten!!


Ber om ursäkt till er som inte är skyldiga i detta men kände att nu får forumet på min blogg ta slut!

Söndag

Dagen har tillbringats på jobbet! Gick dit och även hem =) Har inte stoppat i mig en droppe cola! Dock tog jag två jävla koppar kaffe på jobbet! Men man kan inte göra allt på samma gång!
Dock har jag fått skavis på hälen..
Angie pangie och jag hade det trevligt på jobbet, gick riktigt bra! Fan önskar att jag alltid hade ett litet bås runt mig så att de alltid var tyst på jobbet...

Jag är så fruktansvärt besviken! Så sviken och så jävla förbannad! Att de finns sådanna människor! Att dem inte kan låta en vara ifred! Att man alltid ska bli så sjukt arg när man hör ditt namn nu för tiden! Jag är så fruktansvärt trött på de här så jag knappt finner några ord för vilken människa du är! Om du ens längre kan anses som de! Usch! KAn någon hjälpa mig bli av med denna kännsla! Den personen skulle jag hylla resten av mitt liv!!

Ne nu ska jag sova! Dillisen gnäller i sängen hahah
Imorgon är de spring pass. Får se om man hinner med nått...


Tur att jag lever med en underbar människa som min fina älskling!

God kväll

Dagen har tillbringats på inte mindre än Tuna park. Skulle ha blivit Eskilstuna zoo, men vi bestämde oss för att inte göra det.

Så i butik efter butik gick vi. Mycket trevligt. Jag, Chrille, Erika och Backman fulade oss i butikerna och åt god mat. Chrille kom hem med nya skor samt ett spel, jag med nya skor, smycken, borstar (välbehövligt) samt lite alergimedicin hahaha
Kikade även på en mobil. Här jag sitter nu kan jag säga att jag är ganska glad att jag inte köpte den på plats! Hittade den för 1300 kr billigare. hmmm Tur var väl att deras "kreditupplysnings central" hade stängt!

Väl hemma, tog vi de lugnt, kikade halvt på film och snackade skit. Mindre roliga saker kom upp som samtalsämne m en va ska man göra när världen inte är rättvis?

Imorgon ska jag upp och ta några extra timmar övertid. Skönt!

Nu ska jag burra ner mig i sängen och hoppas på att få somna =)

God natt!


Me a happy girl...

Stadium

Sådär nu har jag beställt skor samt stegräknare! GO GO GO!!! Nu jävlar!

sallad och hård kontroll

Nu jävlarns ska jag fan skärpa mig igen! Fan va jag har blivit onyttig! Skit!!! Va ju grymt duktig där ett tag. Men nu ska de bli andra bullar! Ska inhandla nya skor, ska börja gå till jobbet istället för cykeln hade jag tänkt, sen blir de väl små saker som får tillkomma lite då och då. Vågar inte sätta för höga krav på mig själv! Dock nått jag absolut måste sluta med är
- Cola eller annan dricka hemma
- Kaffe på jobbet
De får va en början, för sen har jag inga större lass som jag har dagligen! Ska fan skita i att Dillis köper hem dricka. Ska vara stark.

Vi pratade om de på jobbet idag, att Telia kilon är lätta att lägga på. Men fan inte lätta att få bort. Samt att nästan alla som börjat har minst lagt på sig 10 kilo under sin tid. Gah jag vill inte se mig själv 10 kilo tyngre än idag. Kanske lättare >_<

New lifestile från och med imorgon, ingen jävla "jag börjar på måndag" Utan imorgon! De enda som krävs är motivation och nu banne mig känner jag att de finns!!! Go biggan!!

Idag var vi över till Chrilles moster och träffade bebisen. Dock hade dem tre katter så jag mådde väl sisådär. Nös och kliade i ögonen, men de gick över när jag fick komma ut.

Senare på kvällen köpte jag en kebabsallad, samt cola, chips och ostbågar!!!!!! Gah fan de är gift!! Snälla Tikka kom och hämtade oss vid mio, åkte hem till honom och Angie och lilleman! Riktigt roligt! Vi spelade Wii och snackade strunt. Samt käkade skit också ska jag säga. Vågar inte ens skriva ut hur mycket cola de gick åt denna kväll. Men men!!! Ska inte haka upp mig på de som varit utan blicka framåt!

Angie har beställt sin one piece, natta har fått hem de! Dillisen sitter i sin VART FAN ÄR MIN??  Jag som beställde min så tidigt =(


Vill aldrig mer se ut sådär!!!


Kanske mer sådär? :/ Då skulle jag va happy!

Boston legal?

As grym Serie! Fan va jag har lätt för att fastna för serier!! Jävla Chrille!

Usch idag har jag mått piss på jobbet. Blev väckt ett flertal gånger inatt. Har tydligen pratat i sömnen också! Kul.. "härligt" Säger jag och snurrar på fingret. Sen när Chrille pussar mig, drar jag snabbt handen på munnen som att torka av nått. "drömde om att du hade choklad på läpparna och kladdade ner mig" hahaha fast just de kommer jag faktiskt ihåg. Men åter till dåligt på jobbet, tror jag behöver byta glasögon! Börjar få ont i huvudet, inte kul. Nacken är spänd också. Inte bra inte bra!

Nu får vi fin besök :D Så vi hörs! Tjingeling!

RSS 2.0