Onsdag

hmm ja en helt vanlig onsdag. Jobbet har gått bra, dock mycket svåra ärenden! När man får in sånt blir man ju knäpp i bollen. Känns ju som att man inte är kompetent nog. Man är ju förmodligen inte det heller, men vad annars är linan till för ;P


Idag fick vi världens roligaste besked :D Överlycklig, samtidigt som jag just nu känner behovet av att skaffa mig min nakenkatt! hehehe förklarar en annan gång. Fan !!

Tittar på True talant! Fan alltså vad folket inte vet vad som är bra, snubben som sjöng, fan han var ju grym och bara en vänder sig om! Sen var de en tjej som var helt jävla fantastisk! Och för henne vänder sig inte gamlingarna! Men fan LYSSNA PÅ RÖSTEN! Det är de programmet går ut på!!!  Inte vilken jävla låt man sjunger! Blev riktigt förbannad!!!

Aja ska fortsätta titta sen ska vi gå och handla =) På lördag blire utflykt :D MYS!!!


40 old virgin

Prima skinka, tycker ni de låter mycket, kan säga att Englands äldsta oskuld är 105år gammal. Hon säger även att det är för att hon aldrig haft sex som hon är så gammal... Kroppen kanske väntar tills hon får nått innan den ger upp? hmm längtan?

Erika var över idag. Trevligt sällskap.. Skönt att få träffa henne igen! Erika och bigitime! Long time no seeee hahaha Ne men fan kvinna se till att bli frisk nu! Spec om vi någonsin ska börja träna igen! hahaha

Lagade mat idag för en gångs skull. Alltså inte bacon och pasta som vi alltid lyckas få till när jag är lat! De blev kyckling, ris och curry, mumsfillibabba!

Nu ska jag gå och lägga mig, tror närmligen att jag börjar tidigt! Jag som är allt annat än morgon människa! hahah Men de går bra :D

God natt!

Fotografering

Mjo, seriöst skulle de vara, men blev mindre och mindre seriöst! ALLTID Lika kul att leka med min fina Lina! Så sjuka vi kan vara ibland. Färgade håret igår också. Blev väl ganska bra, dock upptäckte jag att jag hade glömt min borste hos Mamma och Pappa!! Så idag får man gå med ruffsigt hår till jobbet!

Vaknade av att de plingade på dörren! Gissa vad det var. Jo Chrilles One piece! Snacka om att jag blev tjurig =( Han beställde min innan sin egen och hans kom före! Bläää! Har nästan lust att gråta ska jag säga!!! Prövade hans i morse och fan va skön den var! Han ba "Kanske kan gå på intervjun i den här?" hahahah Knäpp han är! Lovar att han inte kommer ta av sig den idag förutom när han ska på toa!!!

Ne nu ska han köra mig till jobbet! Vi hörs!


Mjo

Som de säger är de bara fantasin som sätter stopp!!

Detta kom jag fram till idag..





Ah ...

bubbly

Sitter och tar de lugnt nu, allt hos Mami och Papi är i sin ordning för tjejkvällen ikväll.. Hoppas bara att Lina kommer så jag inte känner mig allt för ensam kväll =(


Usch! Är de ingen som har nå tips på hur FAN MAN FIXAR KORT HÅR!!!!!! Den här längden tar kål på mig!!!!

Blä

Vet inte riktigt vad jag ska säga =( Min One piece blir försenad, är helt förstörd =( Känns nästan som att jag kunde ha beställt den från Norge iaf! Blä säger jag! Viss kommer säkert bli lika glad när jag får hem den även fast den är försenad! Men de är aldrig kul när man förväntar sig att någonting ska komma så gör det inte de!!

"Vi ber så hemskt mycket om ursäkt" Mjo! Tack för medlidandet de ger mig inge kläder nu? hmm

Jobbet gick väl bra antar jag, hyffsat iaf, idag avslutades tävling nr två. Funderar på att vara lite snäll och ge min plats till någon som inte har fått nå pris alls! Med tanke på att det är samma pris man vinner. Men får se hur jag gör, om jag orkar lägga ner nå tid på att vara snäll ;)

Kvällen kommer förmodligen att tillbringas ensam, älsklingen är inte hemma. Får se om jag orkar ut ur lägenheten nått. Tycker inte om att gå själv, ok om jag hade haft en hund, då hade de inte varit nå problem.

Idag syndade vi lite, beställde min gamla special pizza, kan säga att jag orkade en fjärde del av den! Puh fattar inte hur jag nästan kunde trycka i mig en hel sån förut! Gosh! Aja kanske är ett gott tecken på att magsäcken kanske itne är så uttämjd som jag tror att den är!

Jag måste dock bli bättre på att laga mat hemma igen! Har blivit så jävla lat sen jag började jobba! Jag har ju svält mig själv en gång så när jag har gått hungrig för länge så känner jag inte av de alls, och då kan jag henner inte äta! Men men...Ska skärpa mig annars får jag väl skäll av mamma :/ <3 dig mamsen :D


Saknar även min fina pappa som inte är hemma =( Han är nere och begraver min kära bortgångna Farfar!

wihoo

Trevlig överraskning på kontot =) Eller jag viste ju exakt hur mycket jag skulle få eftersom jag har en sån bra bank :D
La över till de gemensamma, sen även till sparkontot! Och är fortfarande nöjd med de jag har kvar :D Bra där :D

Idag ska jag till jobbet, mår bättre än både igår och i förrigår! Nu skag jag försöka hålla mig frisk!! Inte bra att vara sjuk! Varken för mig eller för teamet :/

Skrev klart tipspromenaden igår! Kan säga att hitta på frågor som har nått med sex att göra och inte allt för flummigt är jädrans svårt! Men lyckades till slut iaf!

Weei idag kanske min efterlängtade one piece kommer :D Kan ju bara hoppas :P Fick ju inget mail så vi kan spåra det :/ Får se om jag är glad big när jag kommer hem idag eller om jag är en ledsen big!


Tänk om..

JA tänk om en vanlig promenad kunde bota allt. Var så rastlös idag!!! Efter en lite halv lång/kort promenad mådde jag prima! Undrar om de var frisk luft som behövdes..Dock har jag ju fortfarande ont men mår bättre!

Imorgon blir jobb! Prima japp, japp, japp! Sen i helgen ska jag hem till Mami, oj nu kom jag på att jag skulle skriva frågor till tipspromenaden också!! FUCK!!


Ha de bra mina kära vänner och ovänner! Vi hörs!

ONE F*ING PIECE OF NORWAY

Oh va jag blev glad, har suttit o tittat på flera stycken och hittade två jag ville ha! Den första beställde min fina älskling åt mig :D Så den kommer via UPS imorgon om jag har tuuur
:D
Nu är man klar för mysllördagen nästa vecka :P One piece tema ;)
One Piece Monaco Regatta

Den andra ska jag köpa vid nästa lön hade jag tänkt =) Den är så jävlaaa snygg :D Dock måste den beställas från norge :P

 

Beställd från pieceofnorway


dåligt samvete

Usch, jag stannade hemma idag med! Inte bara för min egen skulle men för andras med! Men däremot har jag as dåligt samvete för att jag inte hjälper mitt team när jag är hemma! Men försöker också tänka att de har gått sjukt bra för mig och att jag kanske inte måste ha det!

Har legat i sängen och vilat fram tills nu, min kropp skrek efter det. Har inte mått bra alls. Nu har ryggen med börjat bli värre! Vad fan är de som händer med mig? Aja!! IMORRN då SKA jag gå till jobbet. Är de så att jag mår piss då med, ah då får väl jag stå ut!

Nu ska jag ta hand om mig lite så jag mår bättre, ska nog även beställa min one piece idag. Dock inte den jag verkligen verkligen vill ha för den får vänta lite..Min lilla inport =( Utan den andra som finns i sverige får de bli denna gång! Chrille dill vill också ha en så =) Men hans som han vill ha finns ju i Svergie!!! Fan va sur jag blir!


??

Undar om man var fullare än va man trodde? Fan min fot värker satan alltså! Värre blir de också! undrar om jag kanske bör åka upp och röntga? hmm...

Mår väl lite bättre nu, hoppas att alvedonen hjälper inatt och jag vaknar pigg och färdig för jobbet!! Klarar inte av mentalt att vara hemma längre!!

Största delen av dagen har tillbringats i sängen, har knappt orkat mig upp därifrån. Chrille åkte iväg med sina morföräldrar , sen kom de hit. Var svårt att vara social, satt mest och halvsov.

Sen kom underbara Lina över med "Krya på dig" saker, hon hade med sig tidning, halstabletter ben & Jerrys och bullar! Hon är för underbar min fina vän! Vad skulle jag göra utan dig!! ??

Min fina älskling drog ut en tand idag samt fick dem nerfilade. Så fint de blev =) Dock sitter han med tussar i munnen och blöder, min fina <3

Ska väl ta och lägga mig i sängen och sova så jag är pigg och glad...

(Fick en glad överraskning idag :D )



Nu banne mig ska de ´bli en onepiece :D

Jävla skit

Vaknade i morse av att jag hade så ont i kroppen att jag inte kom upp ur sängen! När jag satte mmig upp snurrade allting, kunde inte fästa blicken! Kallsvettades och typ skakade ! Så jag kände att lägga sig i sängen var bästa idén för stunden!

Just nu ligger jag fortfarande i sängen, kan inte äta heller :/ Har inga krafter till att gå upp. Känner också att de kanske är lika bra så jag kan gå till jobbet imorgon! Får sån fruktansvärd ångest när jag inte går till jobbet..ok de har hänt en gång men iaf! Har ångest nu! Sen har jag ju varit ledig och tillochmed då hade man ångest! Märks att man trivs på jobbet!

Helgen var riktigt rolig! Ingen party helg som sagt, umgåtts med helt underbara människor! Lina är ju i Västerås så har passat på att umgås med henne halva helgen =) Love<3

Min fina älskling måste få lite creds också! Han är ju för fantastisk!!! Finns ingen människa som jag hellre skulle dela mitt liv med! Älskar dig mitt <3



Ne nu ska jag fortsätta tycka lite synd om mig själv och lyssna på grannens jävla dunkadunka! Hade totalt glömt bort det eftersom man jobbar vi den här tiden annars! Tycker bara de är konstigt att de inte spelar såhär högt på helgerna???

Söndag

Igår gick jobbet bra, första gången man jobbar en hel lördag. Förra gången jobbade jag halvdag! De var kul :D

Efter jobbet åkte vi hem till Lina som bor hos madde och staffan för tillfället, där käkade vi tacos och snacks! Spelade spel och snackade skit. Hur skönt osm helst med en vit helg! Man mår ju så jävla bra dagen efter hahahhaha!

Nu ska vi bege oss mot 25 års kalas! Micke och Helena håller de tillsammans så 50 års kalas kan man väl säga :D

Tror chrille har svårare att välja kläder än mig" Undrar vem siom är mest kvinnlig här! Jag har varit klar ett tag, nu väntar jag på honom ;) hihihihihi


Vart är vårt fredagsmys?

De vart ingen ikväll! Vår hederliga tradition blev bruten idag =(

Istället fick jag mig en kalldusch av moder natur för jag var klantig nog och tog med mig bilnyckeln till jobbet! Så fick ta mig hem med min CP cykel! Som fastnat i den tyngsta växeln IGEN!!! Fan blir tooookiig! Jag är så jävla nära på att kasta den i diket! Hade inte pappa lagt ner så mycket tid på den hade någon varit as lycklig för en cykel som de hittat någonstans!!! Dock tills de satt sig och börjat trampa..

Vi åkte till Surahammar idag för att hälsa på Chrilles Mormor och Morfar, han hade nyligen opererats, samt att vi inte hade träffat dem på ett tag. Vi pratade lite och de bjöds på kaffe. Jag var helt död! Inte pga jobbet utan för att jag suttit uppe så länge kvällen innan och gått upp tidigt! Min muskel i högra ögat svek mig! Såg svullen ut :/

När vi kom tillbaka till Västerås hälsade vi på Lina! Som är hundvakt åt Madde och Staffan! Vi var dock inte där så länge eftersom jag inte vill göra om samma visa igen och vara ap trött imorrn med!

Ska bli skönt med en vit helg för en gångs skull! Fan varenda jävla helg! Nu får de vara nog! För sen i höst väntar fler svarta >_< usch de låter så hemskt! Men så är de!!!


Ni som inte sett mig i min frisyr ännu... Dock är de ännu kortare nu för min inkompitenta jävla frisör kuk jävel pajjade hela jävla kuk håret! JA jag är förbannad >_< mitt HÅÅÅÅÅR!!!

Söndag?

Ne de är torsdag, just ja... Känns som att man skolkar från jobbet.. Usch som Evelina sa, man har nog inte jobbat tillräckligt mycket för att uppskatta en ledig dag på en vardag. Eller så tycker man helt enkelt om jobbet så mycket :D

Igår så var Erika över en sväng, var ett tag sedan jag träffade henne.

Fick reda på att Chrilles morfar precis har opererats :/ Så ska dit på fredag och hälsa på..

Just nu sitter vi i kumla på besök, mysigt har fått köpa vinterdäck av pappsen så man har nya till  vinter, samt bokat besiktningstid. Kul..

När vi kommer tillbaka till v-ås ska jag hälsa på Lina en sväng. Var ett tag sen man träffade henne så ska bli kul att få prata lte skit och mysa som the old days :D




HAHAHAHAHA så jävla kul! hahahah

Mirakel

Mirakel :D Tänker på er!!

Lindah sov hos mig inatt, vi kikade på gamla hederliga Twille filmen. En skön film att kunna somna till. Jag vaknade till och från inatt, var mindre roligt! Så sov väääldigt länge idag! Vi kom precis i tid till jobbet i morse!

Jag lagade även pizza igår, efterlängtat, Lindah fick lägga in sin touch på en av dem. Gjorde tre stycken så nu finns de mat här hemma kan jag säga! Är dock lite orolig för rötmånaden...

Jobbet gick väl hyffsat, måste nog rycka upp mig tror jag om jag ska komma upp i samma tempo som jag låg på innan. Vet inte om jag skrivit de tidigare men skrev på kontrakt för förlängning..jo de gjorde jag kom jag på, men tål att skrivas igen :D

JAG HAR SÅN FRUKTANSVÄRD nageltrång >_< o de är inte ens nageltrång! Vet inte va de är men de gööör oooont!!!! Nu när magen börjar bli bättre så går de ner i tån? Huh va är de här!!??

Ne nu ska jag vara lite sällskaplig med min fina älskling som har gjort de så fint här hemma, för vi skulle få besök! (Dennis, hans mamma och kim var nämligen över på fika , mysigt :D )


Oh va jag saknar mit hår =( Och min Pici =(

punkt punkt punkt

Finner helt seriöst inga ord! Man lägger ner sin själ.............aja jag orkar inte!!!

'

Aja, jobbet började bra men slutade dåligt!

Va iväg till frisören för att fixa mitt hår! ÄNTLIGEN ser de hyffsat ut. Hon lyckades rädda lite av de samtidigt som en del av de försvann igen!



Kan säga att just nu skulle jag gott behöva en boxningskudde! För idag är jag inte rolig!

'
What are words if you really don´t mean them when you say them?



Får se hur de går nu när man är på sånt här humör! Får hoppas på att de släpper tills imorgon!

Något att fira?

Veckan har varit upp och ner, nervös hit nervös dit! Men fan va bra de är nu! Vi alla fick vara kvar! Känns helt jävl fantastiskt! Finns inga andra ord än det!!

Helgen har varit sjukt rolig! I fredags var vi över till sandra på lite "after work" Samt ett halft hej då. Vi hade riktigt trevligt, dock var de lite tråkigt att vi samtidigt som vi firade vår förlängning, inte skulle se Sandra lika ofta :/

Igår kom Helena och hennes kille Thomas över och åt med oss, vi spelade spel, drack vin och hade det riktigt trevligt, sen bar de hem till Kim och därifrån ut på krogen. Där dansa vi loss! Skönt att inte vara så packad och kunna dansa hahaha

Idag har vi bara varit hemma, i vår nystädade fina lägenhet! Hur skönt som helst! Bara myst och pratat!

Dock har jag gjort inpuls shopping >_< men vafan fick tillbaka på skatten så tycker jag är värd lite saker hehe

Vi var även och åkte gocart tror jag de stavas i lördags! Jag kom sist av alla! Fan min gas fungerade inte så kom knappt iväg i starten! Sen var de bara att ligga sist och bli omkörd =( Aja revanch nån gång!


Ha de gött!!



Torsdag

Snart är de helg, får se om jag jobbar lördag eller om jag får bli utan :/

Magen är väl bättra till och från. Jobbiga är att försöka inte bli stressad... haha De är jag ganska duktig på! Man kan nästan fråga vem som helst så får man samma svar!

Idag ska jag försöka åka in lite tidigare, har lite saker jag måste göra klart!

Skönt att ha fått lite sovmorgon =) Eller ifs så har hela veckan varit så men de har inte kännts som de =)

Ha en bra dag! Vi hörs senare!

BTW dedär jävla tele nr vägrar lämna oss ifred! Kunde jag så skulle jag koppla på stötar på deras kroppar varje gång de ringde på vår telefon!!! GAH!! Att man aldrig få sova ut ! Äckliga människor!!

SKIT bokstavligt talat!!

Fan fan fan fan fan miljoner gånger om!

Magen är inte som den ska!!!!! 

O jag gick hem från jobbet pga den jävla skiten! Men de säger att man ska lyssna på sin mage!!! Och kan säga att jag aldrig haft så ont! Kunde inte sitta, inte stå knappt ligga!!! Men fick ta alvedon för fröken doktor så nu är de upp i sadeln igen!

Fan om de inte ger sig! Tänker inte låta dehär förstöra min channs på jobbet!!! ALDRIG!!!! =(

Nu ska jag deppa!!

O.O

Jag finner inga ord!!! På riktigt!!! Blev så extremt glad att jag grät!! Tack min fina vän!!

Lindah<3

Två födelsedagar och en klump i magen!

Fredagen var riktigt mysig, Lindah och Erika var över och vi satt och snackade skit halva natten. Drack vin och skrattade tills vi låg och krampade i soffan! Om barbarpappa,babar, och en massa andra gubbar, band och kändisar som jag inte hade en aning om vilka de var. Jag vart ganska ratad ett par gånger!!

Till nått som var mindre roligt!!! I fredags hade jag panik ville verkligen klippa mig, hade en frisör som jag ville gå till men hon hade inte tid. Så vi ringde runt till en massa eftersom jag var så starkt bestämd på att jag skulle klippa mig! Hittade en frisör som kunde komma ner till salonge även fast han hade stängt. Väl i stolen, visar jag max hur kort han får klippa mig sen sa jag, "du får göra vad du vill efter de"...Mjo tjena! Han blötte inte ens mitt hår för att se hur de egentligen är för mitt hår när jag sover med de blött blire ett skatbo...Aja alla frisörer arbetar olika! De slutade upp med att de ser slarvigt klippt ut och as kort! "Du kommer tacka mig senare" Mjo jag väntar fortfarande på den kännslan ska jag säga...Visst mitt hår ser väl friskare ut men de kanske är för att jag knappt har nå hår kvar!

I lördags, mådde jag faktiskt bra för att ha druckit! Vi åkte till kumla för att gratta min kära far igen, Zsolt min fina kusin hade klarat körkortet igen, så när jag och Chrille var på ica köpte vi ett kinder ägg i ett symboliskt syfte, men vi hade roligare åt de än när vi försökte återberätta det till honom :P Men tusen gånger grattis :D Hos mina föräldrar bjöds de på mat, lite vin och prat. Så trevligt att Saara och Zsolt med sin fina Moa var där! Alltid lika kul att träffa dem!

Efter besöket hos mina föräldrar bar de av till ramnäs, vi åkte lite vilse men hittade till slut. Där bjöds de på kallskuret och lite mer vin. De var roligt där. Självklart skulle de ju vara tävlingar! 6kamp! Mitt lag kom två i varje gren förutom säckhoppning..Gissa vem som vann den? Jo mitt lag! ahha Chrille hade tillochmed sagt de till sina lagkamrater att när de kommer till den grenen hoppas jag för livet haahahahahah

När vi kom hem därifrån kom Erika över och vi tittade på en jätte gammal film som jag har försökt att få tag i sen ja..flera år! Och i fredags frågade jag dem om de viste vilken de var

Erika- "Är de Tom Cruse som spelar"?
Jag- Ah om jag minns rätt..
Erika- har den hemma, as dålig..

Haha men den var precis som jag mindes den. En sagofilm :D Helt underbart med lite barn minnen!

---

Usch imorgon kommer domen! Jag är så nervös! Har en stor jävla klump i magen ska jag säga! Kommer inte blo chockad om jag råkar spy av nervositet imorrn!!


Typ så är mmitt hår nu! Kan dock säga att jag klippte mig själv på denna bilden och de var fan 100ggr bättre än hur de är klippt nu =( Grät i frisör stolen men han fortsatte ändå! =(

kläder och milkshake

Igår fick jag skjuts av Andreas hem från jobbet. Vi bökade in min cykel i hans bild, tog väl i princip lika lång tid som att jag skulle cykla hem hahah.

Väl hemma så satt Pappa och  Chrille och väntade på mig, de var sugna på milkshake så vi åkte iväg till Max. Jag tog ingen för kan inte svälja sånt!

Jag fick tillbak amin mobil! weeei vart helt överlycklig, kan dock säga att jag glömde den på pizzerian när vi skulle köpa sallad!!! Pappa ba ring syrran jag ba ok.....ehm....min mobil är borta....igen!! Jag måste fan skaffa mig senil snören på dem som Erika säger!!

Var även och hämtade ut mina kläder....Fick mig ett riktigt trevligt meddelande som fick hela bilen att asgarva! Kan ju säga att jag har en huvudmisstänkt ;)





HAHAHAHA aja, kläderna satt väl ok =) Ha de bra!

Lillördagsmys?

Dagen på jobbet har väl gått lite sisådär! Den började ju absolut inte på topp! Gaaahlet! Fan va jag var förbannad på mig själv! Men sen slutade den väl som den skulle antar jag. Inte på topp men helt ok. Inte missnöjd iaf!
Känner att jag har en enorm press på mig själv! Så fort de inte går som jag vill så blir jag tokig!!
Men men de är väl för att man vet vad de är som står på spel antar jag!

Efter jobbet följde min fina Lindah med mig hem, vi träffade även på Erika när vi skulle in och köpa sallad! Ingen har ju kunnat fått tag i mig eftersom min mobil har legat i kumla så hon åkte runt och letade efter mig...Var de så de var innan mobilen uppfanns, eller komuniserade man bättre på den tiden? Ah i vilket fall så köpte vi sallad och gick hem till mig och mös alla tre! Sen kom Chrilledill den jäveln hem solbränd! Fan va arg jag blir! Som jag sa tidigare önskar jag att man blev solbrun av att sitta inne!!!!!!!!!!!!
Avundsjuk? Nej bara lite...Eller?

Nu har vi suttit och parat lite och umgåts, stackars Lindah får stå ut med mitt och Dillisens knäppheter här hemma! Tur att hon känner oss båda!

Imorrn blire väl nya tag antar jag! Ska fan inte låta pressen trycka ner mig mer! Men vill inte heller isolera mig på jobbet!

Nu ska vi sova godnatt kära vänner!


buhu

Varför ska de vara såhär fint väder när jag ska jobba kväll =( Ne nu ska jag åka så jag kan få ta del av den en liten stund iaf!

Ha de bra!!

what are the ods?

Helt jävla sjuk dag på jobbet idag! Riktigt kul har det varit att jobba!!!  Helt fantastiskt om jag får utrycka mig så!
Hade en kund som ringde in, från en stad i sverige. En stad jag sa att jag hade släktingar i! Kunde frågade vad dessa personer hette och jag svarade.

Han :"Skämtar du?"
Jag: Nej, de är sant
Han : Fan han ligger här bredvid mig och sover...
Jag fick till och med prata med honom hahaha fan va de räddade min dag! De var verkligen ren tur! Min släkting sa till och med att han skulle köpa en trisslott eftersom att de kom fram till just mig av alla som sitter på kontoren! Hahaha jag skrattade av ren lycka i flera timmar efteråt!! Vad är odsen liksom??

Resten av dagen var hur kul som helst! Ingenting kunde förstöra min dag på jobbet! Chefen sa en sak som fick  min dag att börja riktigt bra, sen samtalet på detta! Jag tror nog att kunderna hörde hur lycklig jag var idag!

---

Var iväg till Mamma och Pappa idag för min fina pappa fyller år! Trodde jag kunde ge honom lite tur genom att köpa en triss till honom men han vann bara 50, hmm :/

----
Måste bara säga att jag inte är den smartaste hästen i stallet eller va man nu brukar säga! Jag åker ifrån min mobil, chrille håller på med sin i bilen hela vägen hem och jag kommer inte på att jag glömt min i Kumla föränn vi är i V-ås igen >_< Jag är ju då en smart fluga...NOT!! Aja får låna Chrilles mobil som väckarklocka imorrn..
---

Blir nya tag imorrn :D Nu jävlar! :P


WTF?

Jävla cp telefon nr? Va tror dem? Att jag inte kollar upp de o kommer svara igen? Phff glöm de!! Tur att jag redan var vaken denna gång! Snart kommer jag fan stänga av hem telefonen på nätterna!

Igår kom min fina Mamma hem tills oss med mina systrar, vi snackade skit och lagade mat.

Ne jag måste fan åka nu de är så äckligt vaaaarmt!!!


nervös :/

De känns lite nervöst att gå till jobbet just för att man gjort så bra ifrån sig!  Men vafan de kommer att gå minst lika bra denna vecka =) Nu håller vi tummarna och kör gasen i botten!

RSS 2.0