Söndag

Det känns konstigt även fast man inte vill inse det! Varför vet jag inte men så är det hah

Idag så låg vi bara och mös i sängen! Det va mysigt. Sen var man tvungen att kliva upp. Fick frukost på sängen. Inte jag. Eller vi båda satt i sängen och åt men jag gjorde maten =)

Sen skulle Ronnie på 10 års kalas. Jag följde inte med, vet inte varför men har lite dåligt samvete...Har varit och grattat henne varje år men de kändes inte riktigt bra idag.

Fia va hos mig idag vi tittade på Sommaren med göran. Så trevligt att ha henne här. Känns så tråkigt ute i kumla utan henne!

Imorgon ska jag ha party =) Köpte hem lite smått och gott :D

värdelös lördag

Hoppats på att den inte skulle bli såhär värdelös! Hade planer men de blev inte så! Känns förjävligt om jag ska vara ärlig! Så nu sitter jag här och tittar på ghost busters 2! Vilken underbar lördag!

 

Bakade pizza med lillsyrran! Gjorde även svagsås! Sparade även några bitar......men men ,

 

Har inte heller nå snus så jag är på sådant fruktansvärt humör så det är väl lika bra att jag är ensam just nu hahah

Internet är så jävla segt att det tar en timme för en sida att ladda klart och det gör inte mitt humör särsilt mycket bättre!

 

Någonting mer som känns jävligt värdelöst är att alla andra har fått lön men inte jag! Jag ville också gå ut och ha det roligt idag men istället sitter jag här med 130 kr kvar på mitt jävla konto! Fyfasen!

Haha jag undrar om Ghost busters ska vara en skräckis eller en komedi.. Eller kanske skräck komedi?

 

Hoppas ni har det roligt! Dansa åt mig är ni snälla =)
Den enda dans jag fått är med fingrarna på GH haha

 

Aja nu ska jag titta klart på den underbara film jag påbörjat !


Mja

Ja va ska man säga, jag knner mig riktigt seg idag. Satt upp sent och tittade på OS. Det var så skönt att brudarna fick guld igen :D

Nu är jag ensam hemma med lillsyrran. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske ska fråga henne om man ska ta och spela lite wii =)

Ibland undrar man verkligen!

Var ut till västerfrnebo idag. Gick sisådär men man ska vara nöjd med allt. Så kul att åka med Rosis hon är så rädd när jag kör bil haha

Nu ska jag titta på hjärnkontoret och försöka bli lite smartare tjingeling

Torsdag

Igår så satt jag hemma. Pratat  telefon som aldrig förr! Men det har varit kul!

Gick över till Lina, vi satte oss i ett varmt bad och tog det lugnt.

Efter det tittade vi på  love you man! En riktigt rolig film!

Jag är verkligen jävligt lyckligt lottat för att jag har fått sådanna vänner som jag har! Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem! De är få som har det så bra som jag! Och jag känner mig lyckligare än någonsin! Om jag kunde så skulle jag skicka chokoladogram till er!!!! :') Tack till er sötnosar <33

Nu har jag lättat på hjärtat och ska snart ner på marknaden och köpa mig lite brända mandlar =)

Onsdag

Igår träffade jag min jobbcoach. Gick ju bra... Bättre än vad jag trodde att det skulle gå.

Efter det åkte jag hem till Frida som stod och bakade sockerkaka till mig :') Så söt! Vi satt och pratade en stund sen kom Fialotta med bullar och mjuk pepparkaka och cola! Vilka underbara vänner! Vi satt och pratade en stund och fikade, det var riktigt gott! Sen kände jag de att jag bör åka hem innan mamma slutar jobbet.

Åkte hem, sen gick jag över till Rosis för att jag inte ville vara ensam. Satt hos henne en stund. Sen efter en evighet av ringanden ringde Lina tillbaka. Vi kom överäns om att åka hem till dodda där han och Ronnie hade förfest.

Vi åkte in till stan och stannade vid Willys. Jag köpte 5 Paket lätta haha 10 kr styck vafan :D Betalade det, sen så köpte jag chips och cola eftersom jag itne skulle dricka. När jag skulle betala det plus en dosa snus så medgavs det ej! Fan va jag skämdes! Hatar när det blir så! Som tur var lina där och hjälpte mig med en tjuga!

På förfesten kändes det lite konstigt, stämningen låg inte riktigt där den skulle men det gick bra!

Vi var inte där allt för länge för sen skulle de ner på studentfest ! Körde ner Ronnie för han fick inte plats i den andra bilen :/

När vi släppt av honom åkte vi runt lite, slutade upp hos Ronnie. Där satt vi och gjorde läxor och käkade chips.

Runt halv ett hämtade jag upp dem. Började köra upp mot där Dodda bor. Det kommer en bil med helljus och jag bländar! INTE SMART haha det var polisen! De Tvär nitar och vänder för att köra efter mig aaaaah. Snacka om att jag blev nervös. Alla där bak satt och skrek om att de inte hittar bälte.  Jag stannade där Dodda bor för att släppa av honom. Utan att de blinkade med blåljus åt mig! Alla klev ur även jag.. Lina satt kvar dock ;) "körkort och alkoholtest" Jag vart skapligt skitnödig hahahha

"Har du gjort något sådant förr?"
"Nä, eller jo på körskolans bilar! haha

När testet var klart fick vi köra vidare, jag vart helt extas! hahah Jag klarade min första poliskontroll och jag fick ingen böter som jag trodde att jag skulle få :D

Men jag säger då de, jag tänker aödrig mer blända när jag ser att det är en volvo :D

...

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Det finns inga ord! En fruktansvärd dag för mig. En som känns mer än overklig på ett dåligt sätt!

Vet inte vad jag skulle göra utan mina underbara vänner! Jag är otroligt lyckligt lottad för att ni finns i mitt liv! Ni är bäst!

Jag älskar er!!!

Tisdag

Igår kom Lina och Fialotta över till mig, vi åkte in till stan för jag skulle posta brev, sen handla sallad. Mina solglajjer var så snygga så jag var tvungen att ta på mig dem. Dessvärre immade de igen och satt på sniskan så jag såg ut som en reetarded haha Vi åkte till Fia en snabbis och visade Lina runt i huset.

Efter det åkte vi hem och snackade skit. Jimmy kom över och sa hej.
Jag tillagade salladen , Sofia ville inte ha =( Taskmupp. Lina smakade iallafall. vilkoret var att vi skulle äta pizza sen haha

Lina och jag gick hem till henne och lekte med lera. Haha runt 9 hämtade vi pizzan som inte satt så fint som man hoppats på.

Jag gick hem runt halv 12 gick och la mig med en dålig känsla.

Snart ska jag in och träffa min jobbcoach. Får se hur de går :S Är inte ett dugg taggad om jag ska vara ärlig.

Sen hoppas jag på att få träffa Frida och Fia.

Tjingeling

Måndag kväll

= flumm med Lina.

Vi hade skapligt tråkigt så vi blev ca 13 år gamla igen! Riktigt roligt var det! Garvanfall på garvanfall!

Idag ska jag träffa Lina och Fialotta! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Förmodligen sitta och prata som gamla goda tiden.

Sen måste jag åka in till sala och posta 12 brev! Kommer bli dyrt med frimärken! >_< Men men hoppas att det ger någonting bara =)

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Kanske är dags att klä på sig. Jag sitter fortfarande i morgonrock och myser med mig själv framför OS.

Ha en bra dag tjingeling!

Måndag

Idag har jag varit duktig :D Va in på Af och skrev under! Så nu känns det bra igen :P

Hoppas på att få min praktikplats så att jag får in rutinerna på livet igen!

Jag gör framsteg må jag säga :D

Börjar nog bli lite sjuk skulle jag tro, känner mig hängig och det trycker i huvudet men de går väl över snart :P

Tjingelineling :P

Malmö + YatzY

I fredags packade jag det jag skulle ha med mig. Inte mycket men det vart en hel väska iaf. Gick över eller nu ljög jag jag åkte över till Anna och Peter för skulle endå flytta på bilen för plogen skulle komma. Vi började våran resa runt 20 i 2 på dagen. fick höra ganska många gånger "är vi framme snart" Haha men man var lika dan när man var liten.

Vädret var inte särsilt snällt mot oss. Vi låg efter plogbil, hamnade i kö för en avkörd lastbil sen kom ovädret alla väntat på och då såg vi inte ens vägen. Tur att det fanns stacket efter vägen som vi kunde följa.

Vi kom fram till Malmö iallafall. Lina blev jätte glad att jag följde med. Hon hade ingen aning.

I Lördags vaknade vi, åkte till coop och handlade mat och tjockisvirke. Sen åkte vi till Mobilia köpcenter och hjälpte anna att välja ut lite kläder.

När vi kom hem började jag med basen till maten medans de gick ut med hundarna. När de kom tillbaka så började anna tillaga sin special gratäng och jag gjorde sallad. Lina hjälpte till och även Peppe.

Maten var så jädrans gooood fläskfilé med potatisgratäng och bsås oh mumma.

Efter maten ringde jag till min kära mormor för hon fyllde år.

Efter det satt vi och spelade Yatzy i timmar. Man blir fan beroände. Kl halv 10 ringer silvia mig. Undrar va jag ville henne. Berättar då att jag är i malmö så hon kommer. Jag vågar då inte åka någonstans själv i den stan hahah skulle åka vilse på två röda om ens de ahha.

Vi satt och pratade och spelade vad? Jo Yatzy haha

Sen när vi följt silvia till bussen gick vi hem igen. vi satte oss och tittade på os sen när alla hade somnat så satte vi oss och pratade skit =)

I söndags var resan tillbaka.
vi stannade vid samma donken. Jag testade en ny hamburgare. Jag säger då det att aldrig mer ska jag ta den menyn. Orkade inte mina pommes elle ens halva colan till den haburgaren.

Inte heller var den donken nå bra först glömmer hon  mina pommes, sen gav de fel dipp och sen var de mögel eller mjöl på peppes burgare.

"
Fan var detta staden gud glömde eller?" - Lina

Det var helgen det, riktigt roligt även fast de kanske inte låter som det. Lina följde med hem ska bli kul att få spendera lite tid tillsammans.

Idag ska jag åka in till af
och skriva på papper. Får hoppas på att jag får min praktikplats :)

Tjingelning

usch

Jag tycker synd om de två monstrerna som är vilse ute i skogen :/ Fattar inte hur det kan hända dem. :( Hoppas att ni hittar hem och att allt löser sig!

Nu ska jag kila tjingeling

ack

Fan va trött jag blir på vissa människors beteende. Att de inte kan sköta sitt..

Idag så vaknade jag med världens jävla huvudvärk näsan rann och ögonen med. Tror de var gårdagens utan mössa vandring. Blä

Fixade klart mammas present fyfan va nice den blev haha,. Eller den är ju inte riktigt klar små detaljerna kvar bara sen så =)

Mamsen fyller ju faktiskt runda bullar i år så det är stort!

Ska på kurs senare ikväll sen lär jag packa. Eller jag kanske ska packa innan jag åker på kurs ?

 

Ne nu ska jag kila och vara social med mamsen.

 

Tycker synd om er!


Onsdag

Idag var jag hemma hos Frida en liten stund, fick lasange som jag egentligen inte tycker om men hon hade lyckats :D Det var så gott att jag tillochmed tog om.

Kom nyss hem från Anna hon hade städparty. Det var intressant och se hur allting fungerar så bra utan kemikalier. Men fan va dyrt hahah


Pratade nyss med baby. Ville ju att han skulle komma hit men det blev inte så :(

Nu ska jag titta på film. Tjingeling

Zzzz

Oh fyfan va skönt jag sov inatt! Jag var så jävlans trött. Tittade klart på House sen fastnade jag för American Idol. Efter det fick vi tag på våra Canadensiska släktingar som vi satt och pratade med via Skype. Så jag satt nästan och sov när vi pratade med dem. halv 1 gick jag och la mig.

Mamma väckte mig kl 9. Blä va jag är trött.

Så ringde min arbetscoach mig. Inte den jag förväntade mig! Blev faktiskt besviken för jag förstod inte vad han sa. Så jag ska ringa till min handledare när hon blivit frisk och klaga! =(

För man väljer väl sin egen coach för att man ska få den man vill ha?

Idag ska jag träffa mina brudar! Ska bli riktigt roligt! Sen ska jag på städparty hos Anna.

Helgen helgen helgeeeeen :D:D:D:D

Fettisdagen

Eller? Jo det var de för mig och Fialotta.

Vi bestämde igår att vi skulle baka bullar.

Åkte hem till Fia runt 12. Hjälpte henne lite och röja upp. Byta plats på ett stoooort bord. Trodde vi var smarta men de va vi inte haha. Skruvade lite fast de var onödigt. Men vi fick bordet på plats iallafall =)
Sen åkte vi till Coop och köpte de vi skulle ha. Åker hem och börjar följa receptet. Sofia ville inte ha så mycket mjöl i degen så den blev lite kladdig men de vart bra =) Efter ca 10 min efter att vi degat ihop degen kom vi på att det inte fanns någon kavel. Haha så smarta som vi var använde vi en vinflaska som stod framme. Smart.

Medans bullarna stod och gäste så hittade Fia muffinpulver. Vi trodde det var chokladmuffin så vi smälte lite extra choklad till den. Men även där när muffinsen var klara så ser jag på förpackningen att det bara var choklad som man skulle toppa med. Resultatet blev kladdkaka i form!

Bullarna blev vääääldigt mjöliga. Resultat av att vi är oerfarna. Fattar inte hur vi fick de betyg vi har i hemkunskap haha Men de blev goda......ehm....ja =)

Efter bullbak åkte jag hem och lagade mat. Gjorde tillochmed min egna bearnesås. Helt själv :D Ok den smakade inte riktigt som den skulle eftersom jag inte använde rätt ingredienser men men man får ta de som finns hemma och göra det bästa av det.

Efter det så följde jag med Anna på keramik kurs. Det var trevligt :)

Nu sitter jag här och ser jätte mycket fram emot morgondagen. Ska nämligen träffa mina brudar då!

Sen ska jag inte tala om helgen. Längtar :D

10 orsaker att hata dig

En skapligt gammal film när det gäller kvalitet på film.

Den var underhållande att titta på men inte en film jag skulle titta på flera gånger. inte självmant iallafall.

Den handlar om ett par ungdommar som mutar varandra att dejta. Det ena leder till det andra och vips så passar den in i kategori hollywoodfilm. Den är väldigt förutsägbar och man vet hur den kommer sluta redan när man börjar titta på den. Men tycker man om teen movies så är den perfekt. Min lillasyster Beata tyckte den var kanon så antar att man tycker den är bra när man är i 15 års åldern.

Allahjärtansdag

Japps. Då var den dagen förbi också. Åkte hem till Ronnie runt 9. Hade totalt glömt bort tiden. Fastnade framför TV en film "10 orsaker att hata dig" Den var väl helt ok. Sen kom how I met your mother och det kan man inte dra sig från. Så efter det åkte jag. Vi kikade på "Bride War" Tror jag den hette. Skit rolig film. Ser mig och Sofia i den ibland hahahah

Ska kolla med Sofia om hon vill leka med mig idag =) Problem? jag har inge pengar!

Nu ska jag titta på OS haha

Tjingeling

Söndag

I Fredags så var vi hem till Cattis och var Kattvakter åt lilla Emil. Ronnie och Robban satt och spelade TV.spel. Jag somnade rätt fort.

I lördags så fick jag också spela lite och vann faktiskt en gång :D Känner mg duktig.
Jag åkte hem, gick över till Rosis sen skulle jag åka till stan och vara chuför. Marita och Lasse skulle hem till Lars-Erik.
Åkte ut dit, träffade Frida och Patrik. Det var trevligt. Lite pinsamt men trevligt. Åkte hem ganska så snart. Skjutsade ner Ronnie och Dodda till Lndströms. Åkte hem till Frida en stund.

Så lördagen var egentligen inte så värd för mig. Men nån gång måste man ha sådanna dagar också.

Idag så har jag och babe varit tillsammans  fyra år. Valentines day.
Så snart ska jag åka till honom och vi ska titta på film och mysa =)

Tjingeling så länge

Fredag

Igår så var jag på min efterlängtade målarkurs haha. Det är fan veckans höjdpunkt! Även om jag..igår var näst yngst så är det faktiskt riktigt roligt. Tanterna har en speciell humor.

Efter det så åkte jag till älskling. Jag somnade gaaanska snabbt. haha Idag ska vi till Cattis och ta hand om Emil.

Snart förhoppningsvis ska jag träffa mina brudar! <3

Fyfan va jag hatar att inte ha pengar! blää

BF´s Advokatbyrå...

Haha Ja idag fick vi leka riktigta advokater. haha kanske har valt fel yrke. Satt och gick igenom en massa papper och kom med olika ideer. Det var roligt. Eller ah.

När jag skulle åka hem kom det några i en bil. "Hej Sofia" hahah "eh Sofia är kvar inne"
Hahaha undrar hur de hade reagerat om jag sagt att hon inte var där haha ne nu skoja jag bara.

Senare ikväll ska jag på kurs sen ska jag åka till baby! Saknar honom <33

Nu ska jag ta en kopp kaffe =D

Tjingeling

Torsdag

Ja god morgon bajsiga dag!

Igår var jag över till Anna, vi satt och pratade skit och jag gjorde ett spel med peppe. Han tröttnade dessvärre rätt fort på att spela det spelet med mig.

När jag kom hem kändes det bajs. Jag ville bara sooova. Så ringde till älskling och förklarade. Ja somnade nog ganska fort igår.

Vaknade av att rummet snurrar, så vi får se hur jag mår senare idag.

Snart ska jag avmaska min lilla vovve. Ska läsa hur man gör sen ge mig på ett försök hahaha

Tjingeling

Blää

fan va jag mår bajs =( Har ont i öronen och känner mig piss! Vill inte bli sjuk!

Imorgon är det målarkurs om jag mår bättre. Sen ska jag sova hos min baby<3

Nu ska jag sova och hoppas att det hjälper!

Tjingeling

Onsdag

Fyfan va skönt jag sov inatt! Somnade på en gång!

Har tittat på Pledge this med paris hilton och de är så kul att se henne i sina filmer, för hon spelar alltid samma karaktärer! Haha och alltid samma attityd!

Ska väl ta och klä på mig nu fan kallt!

Tjingeling

Varma mackor och burek

Jo idag så gjorde jag varma mackor. Fantasin var ju slut så fick ta de som fanns hehe Pappa köpte burek igår som jag även lade fram plus kycklingsoppa. Mjo gott var det =)

Var även in och hämtade paket idag. Fan va de kronglar men får hoppas att resten kommer i dagarna.

Imorgon ska jag hem till Anna och göra ett memory åt peppe :D

Nu ska jag titta på American idol!

Sen sleeeepa Tjingeling

En vanlig tisdag?

Ne inte för mig iallafall hehe. Sofia väckte mig som jag hade förutsett. Jag kunde inte sova inatt och pappa hade världens diskution med mig så det var inte lätt att gå och lägga sig.  Kl halv 10 ringer hon "är du inte vaken ännu?" Ne hade inte tänkt att gå upp föränn hon ringde mig hahah

Vi skrev ut Fias CV och Personliga brev sen åkte vi till västerås. Resan gick ovanligt bra och lungt till skillnad från vad det brukar. Vi lämnade in CV på 3 olika ställen. Sen köpte jag lite saker för mina presentkort. Tack Frida =D

Vi käkade på Gränden som vanligt. Fick båda ont i magen SOM VANLIGT hehe Vi ska nog äta lite saktare nästa gång.
Var ut till Media Markt tänkte köpa en film till baby som han jätte gärna vill ha. Men som sagt så är jag gaaanskaa så fattig denna månad så det gick inte =(

Snart ska jag åka till stan och hämta ut lite paket.

Sen ska jag väl börja med maten. Fast fantasin är slut så vet inte vad jag ska laga....

Tjingeling

Eftermiddag

Idag så har Sofia varit hos mig:D Äntligen! Det var ett bra tag sen sist på jag säga. Det kändes lite konstigt när hon sa att hon skulle åka hem..Eller det kanske hon inte sa men jag tänkte så hahah skit samma det känns konstigt att hoon inte längre bara kan komma över när hon vill utan vi måste plandera. Aja jag hjälpte henne med att skriva CV och Personligt brev. Jag kanske ska bli en egen jobbcoach istället för att skaffa mig en ;)

Nu står jag faktiskt i kö för 2 jobb på AF så det känns nice.

Nu ska jag ställa mig och laga min efterlängtade thaimat muuuums..Fast fick jag välja så skulle den innehålla biff istället för kyckling. Jag gillar inte tanken på kyckling riktigt men men, man kan ju äta grönsakerna om man nu vill det =)

Imorgon blir det västerås med hetingen fialotta, tjingeling

Måndag

Igår så var jag ju som sagt på bingo. Gick ju inge vidare. Efter det så var jag hemma och tittade på How I met your mother på Tv. Det är alltid lika kul att titta på.

Senare så kom älskling hit. Jag försökte hjälpa honom att plugga till ett prov som han har idag men det gick inte heller nå vidare. Får se hur det går för honom.

Idag ska jag leka med mina brudar förhoppningsvis.

Nu ska jag titta på nyheterna för att uppdatera mig haha

Tjingeling

Söndag

Lördagen var väl inte som den borde ha varit. Eller den började väl inte som man förväntat sig.
Va på en visning det var trevligt.


På kvällen åkte jag hem till baby, vi badade bubbel o det var såååå mysigt =) Fast ISKALLLLLLTTTT! Brrrrr Började sedan titta på en film men som vanligt somnade jag! Det kändes så skönt att äntligen kunna sova utan nå problem.
Kanske hittade felet på mig =)

Imorgon ska jag träffa sofia, vi skulle ha haft wii kväll ikväll men hon är sjuk =/ får hoppas att hon blir bättre snart!

Va på Bingo idag med mamma och Rosis! Fan va dåligt det gick! Trodde jag skulle få potten :P haha nerå men n¨gonting hade man hoppats på iaf men nix pix!

Nu ska jag kika på tv!

Tjingeling!

Fredag

*Ja det var en trevlig fredag. Annorlunfaa och ensamt men de gick ann.

Dagen har väl varit jävligt seg. Jag har märkt att jag börjar fasen bli sjuk! Då är det fan allvarligt när man lägger märke till det själv! Usch!

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Sofia har sagt att jag får höra av mig till henne men det känns dumt att störa deras myskväll=)

Tjingeling

jag vet ingenting

Ne nu känns det fan värdelöst. Det känns fel bara. Såhär ska det inte behöva vara. Eller?
Det ska kännas bra! Kanske bara är just nu men ändå, det ska inte kännas såhär!!!!

Tittade på House Bunny nyss, riktigt roligt film, fick mig på andra tankat :D

Tjingeling

nisses

Det är lätt att göra av med andras pengar hehe..Köpte en massa skit på mammas bekostnas, ioförsig så var de ju till mamma.

Snart ska jag väl ta mig i kragen och göra någonting, annars kommer jag att somna, sov inte särsilt bra inatt! Vaknade av att två hundar sprang runt på mitt golv! Inte kul, inte kul!

Nu ska jag busa med Pici =D Så har man någonting kul iaf!

Tjingeling

torsdag

Igår kom jag på mig själv. så jävla deprimerande! Jag och Jimmy är dem enda kvar i Kumla! Inte fan tänker vi heller på att ringa varandra! Känns riktigt jävla värdelöst!

Var på målarkurs igår! det va inte lika kul som annars, men de var bättre än att sitta hemma.

På vägen dit så träffade vi på tre rådjursrumpor! På vägen hem såg vi inte en meter framför bilen. Körde inte ens 50 haha men vi kom hem iaf.

Nu ska jag till v-ås med Rosis för att hjälpa henne med lite smaktips =)

Ikväll då jävlar ska jag titta på SOL SIDAN:D

Tjingeling!

Torsdag förmiddag

I hope you have all you ever dreamd of!

Har haft en rikktigt trevlig pratstund med Sofia idag. Gamla goda minnen är alltid kul att prata om. Får se om hon kommer över idag annars får vi ta det i helgen!

Försökt att få tag i babe men verkar inte funka. Vill inte heller ringa eftersom han antingen är i skolan eller sover =)

Har faktiskt inte satt igång Tv:n ännu :D Känner mig riktigt duktig! nyheterna var väl för skrämmande för mig för att jag ska vilja sätta igång den idag hahaha

Varför är jag såhär jävla knäpp i huvudet..?

Idag vet jag iallafall vad jag ska göra ! Det är alltid lika roligt!

Tjingeling

?

Why do love allways feel like a battlefield, a battlefield. Im gonna get your armor.

Tittade på Supersize me nyss. varför ska det behövas en sådan väckarklocka för att en förändring ska ske? Jag förstår inte att snabbmatkedjorna inte fattat själva att det är så farligt. Eller förmodligen så är det som på cigarettfabrikerna, att de som jobbar där inte äter maten själva. Eller att det vetat men spelat dumma!

Fast man är själv ansvarig för vad man stoppar i sig! Så de som försökt stämma donken fick ingenting!

Ne ska väl gå och sova snart. Vill sova med baby men har ingen lust att köra nå mer i detta väder o speciellt inte när det är minus grader ute =(


Får se va morgondagen kommer med för roligheter!

onsdag

Idag så var jag och hälsade på Ninna! Det var riktigt trevligt, vi käkade Max och snackade lite skit. Hon klippte Picis naglar och gjorde rent hennes öron och putsade hennes tänder =)

Var även på en arbetsintervju och de gick väl bra antar jag. Får se hur det blir med de.

Imorgon ska jag träffa Fialotta! Vi ska titta på Sommar med Göran! Känns skönt att äntligen göra någonting normalt tillsammans!

Ja man ser ju hur det snöar ute, man vill ju inte ens gå ut.. burrrrrrrrrrrr


Tjingelling

yesyesyes

Haha fan va bra jag mår idag! Dagen startade rikitigt riktigt bra för mig :D Ringde till facket och fick bra nyheter:D

Bättre än såhär har jag inte mått på länge:D

Nu kommer det krävas mycket för att få mig på dåligt humör!

Idag har jag inte planerat in nå mycket får se vad denna underbara dag bjuder på =)

Vi hörs! Tjingeling

some times

Ja ibland känner man sig verkligen lyckligt lottad! Att veta att man har sina bästa vänner! och en underbar pojkvän får vissa dagar att kännas som att man vunnit på lotto! Vissa dagar som denna tillexempelt!

Denna dag började skit men blev till en riktigt bra dag iaf:D

Tjingeling nu ska jag titta på spårlös!

Fan

jag blir så trött på dehär! Kunde inte sova inatt! Vet inte vad jag ska ta mig till!

Jävla jobbcoaching och garanti och en massa blajja! Vet inte ens hur man gör även fast jag har varit på möte...

Ska väl kanske ta och söka skola nu! Eller det har varit mitt mål hela tiden men vafan ska jag göra till i höst? Skriva en bok och hoppas på att folk är intresserade mja..

Ne nu ska jag ta och göra någonting istället för att sitta här och klaga! Det finns folk som har det värre än vad jag har det!

Pratade med Lina igår! Det var ett bra jäkla tag sen, den bruden hade glömt att ge mig sitt tillfälliga nr! Yeeeej inte så lätt att ringa då må jag säga hahah men det var trevligt när man väl fick tag i henne!

Nu ska jag kila tjingeling

RSS 2.0