Fredag

Igår var skolan riktigt trevlig :D Tog med mig kladdkaka som jag bjöd på, de andra hade med sig lite smått och gott de med :D Trevlig sista fredag på Lernia.

Efter det bar det av till stan. Fick panik när jag såg hur högt upp vi skulle åka så ringe till dem så att de kunde öppna dörren till trapporna. Tycker faktiskt att man ska kunna välja att ta dem om man är livrädd för både höjder och hatar att åka hiss!!! UPP TILL VÅNING 19!!! Gah De vägrade öppna dörren så var tvungen att ta hissen. Min puls var uppe i 120 när vi väl va uppe. Jag skakade från topp till tå och svettades som en gris.

Fotograferingen var inte riktigt som jag tänkt mig. Men köpte bilder iaf så dum som jag var... Hade väl luft brist uppe på den höjden. Tror att The studio har tänkt ut dedär.

Efter det bar det av att köpa käk sen hem till Linas bror. Där satt vi och sjöng och hade det trevligt. Var pepp på att gå ut tills jag kom att jag skulle upp och jobba idag...Så Lina vart lite sur på mig för de vart inge utgång =( Får ta de när jag inte ska jobba :D Så vi satt kvar och sjöng singstar och käkade chips.

Nu ska jag åka till jobbet så att man har lite pengar nästa månad..Tjingeling! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0