Kryssning eller vad?

Ja i lördags åkte vi iväg på kryssning nästan hela klassen förutom 7 personer! Lite tråkigt att alla inte kunde följa med.
Bussresan dit var urtråkig jag somnade typ en timme, va ju tvungen att hämta ronnie kl 3 på natten innan och gå upp vid nio på lördagen så jag var skapligt död.

Väl framme så fick vi sitta hur länge som helst och vänta på att få komma på båten. Folk började dricka redan där. As dryga männsikor satt och härjade. Vi satt och hoppades på att dem inte skulle få åka med men ack det fick dem.

När vi kom på båten runt halv 8 så fick man stressa sig till hytten =) Våras as niceiga hytt suite 9103 ;) Fixa oss snabbt som satan sen springa ner och käka på en buffé som smakade skit! Men gratis dricka var det iaf. Elina och jag delade på en vinare mums.

Sen gick vi till taxfree pff in my ass fan as dyrt det enda som var värt att köpa var ju snus. Fan en cider kopparbergs kostade fan 27 ! och sofia berättade att en smirre 33cl kostade 6 euro. Fan vadå lureri? Aja vi inhandlade våran dricka + en rulle snus haha 835 kr! haha Sen bar det av till suiten och öppna skumpan:D

Vi började fixa oss och skålade. Sen när vi var halvt klara kom Linn och kompany redan fulla och efter dem kom vakterna och frågade oss om vi hade fest. Vi sa väl ja och dem ba ok ha det så kul och ta det lugnt. Haha

Sen började det komma folk från alla håll och kanter mest från klassen och bytingen. Fyfan va kul det var! Vi satt och skålade hela tiden"Hörde jag skål eller?" "Att du gjorde ruskiga ----" As kul.
Sen skulle alla ut! Alla gick ut för att röka först och då träffade jag på Sofia, Vickan och martii. Vi gick först till ett dansgolv för dem trodde Peter var där men jag hade rätt han vasr på andra dansgolvet så vi gick dit istället. Där dansade vi och hade as skoj. Jag råkade lura Sofia att en kille som kom fram och dansade med henne var bög =/ Fast jag har sagt förlåt.

Efter det gick vi upp till våran hytt
, jag kommer inte ihåg varför men vi skulle inte ha gjort det för jag blev trött , tog mina saker och gick ner till reserv hytten. Släckte lamporna låste dörren (av säkerhetskäl för att jag var rädd att elina skulle slarva bort sin nyckel och att någon skulle hitta den och komma in.. Hon är duktig på att slarva bort saker hon) kl var väl runt 2 när jag somnade. Alla andra höll igång till kl 5 typ minst. Jag är så tråkig:( Detta var väl konsekvensen av att jag lagt mig sen och vaknat tidigt.

Fast dagen efter så mådde jag ju grymt bra! Var inte ett dugg bakis! Gick tillbaka till suiten för att kolla hur resten mådde.. Dem mådde väl några snäpp värre än mig =) haha

Jag gick till sofia och martii, sen vart vi hungriga och skulle gå och äta. Fan as dyrt :( så det vart en halv macka som jag gjorde till två.

Bussen hem var katastrofal! En unge bakom mig och elina satt och sket, vi höll på att spy... Fast elina däremot var så full så hon däcka..

Det var min studentkryssning det! As nice!









Fler bilder snart =)

Kommentarer
Postat av: bästavän

Skriiiv! Hatar när du inte bloggar ;)

2009-05-02 @ 21:13:36
Postat av: Linn

2009-05-10 @ 22:28:11
URL: http://fo
Postat av: Linn

oj, haha.

Va kul dom här bilderna har jag inte sett!! har du fler?:)

2009-05-10 @ 22:28:48
URL: http://fortfarandelinn.blogg.se/
Postat av: Linn

och nu kom jag till dagen då du lagt ut alla på bdb :D haha

2009-05-10 @ 22:31:19
URL: http://fortfarandelinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0