Möhippa och tråkigt västerås folk!

(Oki jag menade Båsta inte bålsta haha, o tack lina de värmer :D)

Igår så överraskade vi kära jessica med en möhippa :p Åkte till henne runt 11, sminkade henne, satte på henne fjädrar, slöja, en egengjord tröja och ögonbindel sen bar de av till ica maxi!
Där fick hon sitt uppdrag att be folk skjutsa runt henne i en rullstol till de olika ingredienserna som hon hade på en lista.
(folk tittade fundersamt på oss, vissa med konstiga blickar och vissa med glada blickar)


Efter rundturen på maxi , skulle hon baka tårta med ögonbindel, Jävla unge var ju grym på dedär! Vi hade hoppats på att hon skulle vara kladdig upp till öronen, men icke hon var inte ens kladdig om händerna!Efter att tårtan var bakad skulle hon sälja den! Vi lyckades hitta ett as gott recept till saften som såldes med tårtan! Vi lyckades sälja nästan hela. Vissa betalade tillochmed för att slippa äta tårtan haha. Så lite pengar fick dem till brölloppsresan :P
Donken vart nästa där vi åt lite.


På stan skulle hon utföra deversa saker  men västeråsarna är så tråkiga människor när de inte är nå speciellt. Ingen ville hjälpa henne eller ställa upp. Hade varit en festival eller powermeet hade nästan alla ställt upp! Inga jävla toasters för västeråsare denna gång!

Tur var väl att vi alla delade samma humor för vi fick oss många skratt. Så över lag vart kvällen lyckad.  vi avslutade med grillning ute i tillberga hos Jessicas mamma och pappa. Riktigt god mat och mera skratt!  Tack för en trevlig kväll allesammans!

Idag ska vi köra lite Mike och Molly marathon sen ska vi spela minigolf! Blir ett trevligt sätt att avsluta helgen på!

Hörs sen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0