:P

Ikväll har jag och Erika packat allting i Kims lägenhet! Fyfan att så mycket skit har fått plats i de lilla rummet haha!

Hittade även två soffor som vi var och tittade på idag, dem ska vi köpa imorgon =) Nöjd? Nja men bättre än inget och riktigt bra för att vara första soffan :D

Idag ska vi hämta nycklarna! Är nervös haha, vet inte varför men vafan :P Man vet ju aldrig hur de kommer att gå, sen är de ju en främmande plats att sova på :S uhu! Men de blir säkert bra när vi får in allting =)

Nu lär jag sova för ska ner till HSB imorgon förmiddag =)

God natt!

Helgen

I fredags letade vi som sagt efter en massa möbler att fylla lyan med. Hittade massor, men ja...

Åkte till jobbet runt klokcna 21. När jag kommer dit så är det inte nå folk.. Jag blev chockad! Det var ganska dött fram till typ halv 12. Sen kom de folk. Vi hade en dansör där också som skulle enligt vår reklam person "Strippa" haha undrar om det var därför folk inte vågade komma dit! Med tanke på att typ flickvänner skulle kunna bli sura över en sån sak haha! Aja men kul var det iaf! La fram drink listorna på baren för jag tycker dem är mycket roligare att göra än att servera bara öl och cider. Folk nappade på min ide och köpte drinkar! Kul =)

Jag kom väl hem vid halv 4 skulle jag tro. Gick inte och la oss föränn kvart över! Mamma ringer och väcker mig tio i 9 på morgonen! Jag var så trött! Men vi tog oss i kragen och åkte hem! Momor och morfar skulle ju åka hem efter en månads besök =( Det var ika jobbigt som varje gång att säga hej då! Usch !!! Vi åkte tillbaka till västerås runt 2 tiden för att hämta vår möbel som vi hade köpt på Fredan! De kommer bli ett riktigt pussel att bygga ihop det! Hehe
Väl hemma så tänkte jag att jag skulle ta en power nap men de fick jag inte! Hann sova i typ en kvart sen kom Erika över! Hon skulle bjussa oss på mat! Maten var riktigt god! Men jag har ju en karl som inte riktigt tycker om thai och kina mat så han fick vara utan! Han missade någonting riktigt gott! Tack för den goda maten sötnos!

Runt 21 åkte jag till jobbet igen! Samma sak idag, fast idag var de lite mer folk när jag kom. Nu har jag ju lärt mig att mäta upp snabbt. Dock bara om locket fungerar haha! Vi hade en kareoki tävling haha de lät inte vackert må jag säga! Fulla männiiskor som står och sjunger haha! Men jag tycker det är kul att se att folk uppskattar det! Sen hade vi även ett stort gäng av utbytesstudenter som ställde sig och sjööng, de försökte även få med sig alla på stället haha de gick dosck inte så bra haha!
När kvällen var slut så var jag helt död! Jag kunde inte läsa och inte prata haha hade inte sovit ordentligt och varit igång hela dagen! Sov som en bebis ska jag säga!

Idag ska vi väl ta och packa lite här hos kim, tror han är trött på att ha alla våra saker liggandes överallt hehe!

Ha en bra dag!  

Fredag

Inatt kunde jag sova, hade till och med sovit så br att jag inte vaknat när Chrille tog tag i min käke! haha jag hade tydligen gnisslat tänder inatt!! Ajaj! Inte bra, dock vet jag ju inte om jag gör de varje natt eller om de bara var inatt..

När vi väl kom upp så åkte vi iväg till Sura för besök hos hans morföräldrar. Vi tittade på köksbordet som de har där. Inte riktigt ett sånt vi tänkt oss, men nu har vi inte tid att tjaffsa, vi får byta ut saker allt eftersom. Satt och fikade sen tittade vi efter soffor. Ringde runt på en massa. Till slut hittade vi iaf en rums avdelare, och den köpte vi. Riktigt fin.
Vi fixade även en dammsugare. haha hans morfar kallade den för en riktig raggar damsugare haha den ska tydligen vara as bra.

Väl tillbaka i Västeås hade jag fått min klänning! DEN VAR SUPER FIN!!! Fyfan! Dock som jag anat satt den ju inte lika fint över mina käraste ägodelar haha! Men de gick och fixa! Storlek 36 och jag kunde ha den, fan så nöjd jag är! Vi komer matscha varandra så tjusigt!

Imorgon ska vi iväg och hämta lite möbler, sen på måndag flyttar vi in lite saker. Dock sker inte själva inflyttningen föränn på torsdag och jag minns rätt!

Snart ska jag iväg och jobba! Vi kanske ses :P

Torsdag

Inatt hade jag fan nästan den värsta natten! Blä!!

Beata och jag packade ner de mesta av  mitt krims krams, men jag tröttnade ganska fort haha! Tror inte att jag fattat det riktigt ännu faktiskt!

Vi gick och la oss i god tid, kikade på en film, sen andra filmen somnade Chrille till men inte jag! Jag var vaken fram till klockan var 8 imorse! Telefonen ringer som en idiot! Då har någon jävel satt larm på hemtelefonen för väckning! Undrar vem det var....

Beata lagade tre rätters middag, var riktigt gott. Dock har jag inte smakat efterätten än, vart så mätt av maten! Men snart så!

Fixade även så att man får hem en elräkning varje månad när vi flyttar! Haha kanske inte de roligaste men ett måste!

Nu ska jag ringa till vår kära granne och bjuda över oss på en kopp kaffe haha!

Onsdag

Idag vakande vi i hyffsad till för att träffa Chrilles moster. Vi skulle ha åkt ner på stan för att kolla på tyger till en klänning som hon skulle ha hjälpt mig att sy. Men de blev inte riktigt så. Jag och Chrille gick ner och tvättade sen gick vi över dit på en kopp kaffe och klänning marathon. Fyfan va många klänningar jag satt och tittade på idag! Inte bara idag heller utan igår med och dagen innan de o ja jag kan fortsätta! Den jävla färgen finns inte! Men hittade en till slut i vilket fall!

Beata kom över dit och gav råd. Eller snarare gjorde så att jag fick beslutsångest! Men men nu är den beställd och i rätt färg!

Fick ett underbart samtal idag! Vi får hämta nycklarna på måndag! Så de blir flytt nästa vecka! Fan va glad man blev! Men nu är problemen mer, vad är de man har och inte har och vad man behöver hehe

Är i kumla nu, Mormor och Morfar ska ju snart åka hem :/ Ska försöka umgås med dem så mycket de går. Dock jobbar jag den dagen dem åker =( Kanske är lika bra med tanke på att jag alltid bölar när de åker =/

Tittade på en film då jag var liten bebis! Hahah så söt man kan vara ibland!

Ne nu ska jag ta och packa lite! Ha det bra!

Tisdag

Ja igår mådde man ju riktigt jävla pyton! Kunde inte äta någonting! Sen åt jag ju någonting som man tydligen inte ska äta när man har varit magsjuk! Toast. Men fan de var antingen det eller hamburkare som jag var så jävla sugen på igår! Hehe men de gick bra!

Idag har vi åkt runt och shoppat saker till lägenheten. De var roligt! Nu har vi nog de mest nödvändiga!

Nu ska vi kika film allihopa Tjingeling

Jävla magsjuka =(

De roliga är att när man tror att man klarar sig och att man är frisk det är då det slår till! Fan räckte det inte med att jag mådde dåligt freda och lördag! Dessutom måste man spy halb sex på mårgonen på en måndag >_< BLÄ!!!

Av alla samtal jag fick i morse dock så fick jag ett som jag blev överlycklig av att få! HSB ringde och vi ska skriva på kontraktet! Eller han skulle fixa ett kontrakt så de lät ju som att vi fick den! Jag var dock helt död så förstod typ inte hälften av vad han sa! Men hoppas att jag hörde rätt! Det är de enda som verkligen har fått mig på bra humör idag! För det är inte särskilt trevligt att umgås med porslinsguden!

Städade den kliniskt också så att bakterierna inte ska börja om! Hoppas att jag är frisk till i helgen!

Ha en bra dag!

=(

Usch! Hur ska man kunna hjälpa till när det är ens värsta mardröm?

Älsklingen har fått de kim hade! Om inte värre =( Jag blir orolig att de jag hade inte alls var de jag trodde att det var och nu väntar de på mig! BLÄÄ vill inte !!

Vill kunna trösta honom och hålla om honom men jag är livrädd! Känner mig som en riktigt dålig människa! Även fast jag vet att jag förmodligen redan är smittad om jag är det! Jävla skit! Aja hoppas ingen annan har fått de! Vi får hoppas att det var maten! Även att de snart går över!

Söndag

I lördags fick vi oväntat besök måste jag få säga. Folk hade fått sina varningar men vågade sig hit iaf, trevligt var de med besök iaf. Somnade på stört när vi väl skulle sova!

Idag mådde magen äntligen bättre under eftermiddagen! Så skönt! Var hem till Chrilles kusin för han fyllde år. Fullt hus som vanligt haha. Satt och fipplade med en jävla ipad! De bjöds på mat senare under kvällen. Sen var det tydligen Chrilles tur att bli dålig i magen :/ Så nu ligger han i soffan och kvider stackarn :( Hoppas att de går över snart!

Imorgon så hoppas jag att vi får beslutet! Jag är så jävla nervös med tanke på vad som hänt!! :/ men hoppas på goda nyheter!

Nu ska jag snart ta och sova är helt slut =(

Helg

I tisdags åkte vi till kumla! Var trevligt, i onsdags var jag så duktig och gjorde torsk och äggsås. Det gillade inte min mage :/ hehe i torsdags åkte vi hem för då skulle gänget åka och träna, jag och Erika blev kvar glömda på parkeringen så snälla Dennis fick vända och komma och hämta oss igen hehe

Igår umgicks jag med älsklingen på förmiddan, vi fick även gå och titta på en lägenhet, den var riktigt fin! Hoppas på den för då får vi flytta in 1 feb :P
Senare umgicks jag med Erika, vi snackade lite skit och jag lagade biff stroganoff för första gången haha gott blev det =) Sen får vi ett samtal från Kim om att han inte mår nå bra:/ Chrille kommer hem sen kommer Kim hem några timmar för tidigigt, han hade spytt på jobbet och de satte igång min mage igen :/ Jag spydde aldrig men min mage mådde inte bra..Mer behöver jag kanske inte säga.

Älsklingen och jag sov i etapper inatt, inte kul! Vakna somna vakna somna! Sen vid 7 tiden vaknade vi till och låg och pratade, satte på en film som vi tittade på. Jag somnade väl om vi´d halv 10, sen ringer Fia och väcker mig! Tur det för då var klockan runt halv ett! Vi pratade bra länge om både dåliga och bra saker. Vissa saker som man kanske hade uppskattat att få reda på tidigare sånt som man inte längre vill veta egentligen. Jag är orolig för min lilla Fia =/ Får bjuda över henne när vi är friska här hemma! Jimmy och hans Fia ville komma över på en mysig middag med oss ikväll! Men jag berättade om Kim så jag vet inte riktigt om de vill komma :/ Jag hoppas på att jag inte får tillbaka min oroliga mage till ikväll :/ För vill jobba! Dock blire garderoben ikväll men men de får man ju betalt för också =)

Hoppas verkligen på denna lägenhet!!! Den var lagom för oss två. Dock blev de inte den vi ville ha först!
Håller tummarna!

IKEA tisdag

Idag när vi gick upp så åt jag frulle, sen åkte vi iväg för att träffa Chrilles Mormor! Vi åkte in tll Dressman och kollade kavaj och skjorta. Vi kom därifrån med lite mer kan jag säga! Vi fick ju som sagt reda på att man inte fick ha på sig lila på brölloppet så de fick bli turkos för oss, eller ah det är färdigt för Chrille men jag måste hitta nått jag med.. Inte så lätt efter p-bötern :/ Eller det r förmodligen lätt att hitta men köpa blir lite svårare. Vi gick in på IKEA också, där gick vi runt och hittade en massa saker som vi behöver till den förhoppningsvis kommande lägenheten! Vi handlade skapligt mycke för under 500! V är grymma ;)

När vi kom hem till oss, började jag med hemmagjorda pannbiffar! Krydda lite efter vad jag trodde skulle vara i! FAN VA GODA DEM BLEV. Linda dem i bacon också! Kokade potatis med lite svart peppar och salladslök! Fan jag kan jag med ibland! Mums var det!

Sen gick vi över till Dennis en liten stund så vi fick träffa hans kära bror nån gång också!
Vart ingen träning idag heller för skulle till kumla, men de var jag igen på torsdag! Dock är mitt ben inte helt läkt sen förra veckans dumheter haha har fått nå muskel knutar även fast jag strechade flera gånger om dagen i flera dagar efteråt. Aja får väl skylla mig själv, eftersom jag inte kan skylla på någon annan haha!

Nu ska jag sitta och lyssna på när syrran sitter och skriker för att Sverige spelar som töntar i handboll idag haha! Tjingeling

Måndag

Just när man trodde att det inte kunde bli värre så får man en jävla P-bot på 1000 svenska kronor! Kul va? Nja! Jävla snörjönjing och p-lisor som väntar 2 min och 25 sec innan dem sätter lappen! Dock var de ju inte jag som parkerat men mitt fel att jag inte gick ut och kollade vart den stod :/ Så ja!  Ingen kul dag helt enkelt! Skrikit åt älskling mer än jag någonsin har gjort! Har lite dåligt samvete över det! Men han förstår nog...

Var en sväng på stan och sen åkte vi hem till Jessica och Alex på lite kaffe och skitsnack! De bjöds även på mat, riktigt gott! Tack :D Får bjussa på mat vi med nästa gång!

Sen när hennes karl och min åkte iväg och tränade så åkte vi hem till oss på lite mer skitsnack. Pappsen var över på lite kaffe han med.

Jag kan ju säga att början på detta år har varit riktigt pissig, så nu borde det bara kunna bli bättre!

Helgen

God morgon gott folk! Idag mår man som sagt som man förtjänar haha!


I fredags, fyllde Kim 30 år! Så vi vaknade runt 9 tiden käkade frukost och åkte iväg för att handla mat inför den kommande månaden! Tiden gick lite väl fort så vi fick stressa oss igenom handlandet! Jag och chrille blev avsläppta hemma för att plocka undan de sista medans han och Erika åkte iväg för att köpa det sista!
Runt tolv tiden gick jag och Erika iväg för att baka tårtor! Tre stycken blev det!
"Hallon vecka" "Bruna fingrar med smul" och "Exotiskt grönt sprut" Kallade vi dem för! I fem timma höll vi på att få tag i folk och baka! Tillsammans med lillsyrran! Har jätte dåligt samvete för att pappa tankade bilen och de typ inte finns nå soppa kvar i bilen igen :/ O fan va bensin priserna har gått upp! Usch förlåt=(

I lördags vaknade jag upp och gick ut för att prata med Kim och de var inte alls roliga saker jag hörde =/ Någon hade berättat för honom om våran överraskning! Fyfan a förbannad jag blev! Han visste om exakt allting! JAg var så arg att jag började tjura! All tid och energi vi hade lagt ner på att få det perfekt gick i krasch! Aja! Vi fick om dirigera allting en tredje gång! De blev en snabb hemmafest! Vilket vi i första hand ville undvika! Sen vart de 5 vändor ner på stan innnan alla kommit ner!MEd min bil =/ Vill inte se bensin tanken nu hehe! Väl nere på stan serverades drickan och sen maten! MAten var jätte god! Första gången jag äter när jag är så full hahahahaDå menar jag någonting annat än snabbmat! Efter det så fick Kim sjunga kareoke, utan att han visste nått! Lät lite kul haha! Sen hade någon skrivit upp mig med! Så jag tvingade med mig Jessica för att sjunga med mig! Sen fick jag gå upp igen för att jag vägrade sjunga den sången som vart uppskriven på mig! Aja, jag vet inte hur de lät och vill inte veta det heller! Men ibland får man bjuda på sig själv! Hehe
Efter Tårtan och sjungandet så gick vi till Blue moon, som förutspått så tappade man bort hela sällskapet typ på en gång när man kom in! :/ Träffade på min kusin och Saara, de var roligt! Var länge sen jag såg min kusin på så bra humör hahaha!

Vi åkte hem vid typ halv två! Var ganska trötta! Snodde lite godsaker från kim, sen gick vi till Dennis och käkade haha! Däckade ganska snabbt sen!

Nu som sagt mår jag väl sisådär! Ska till kumla sen! Nu har jag fått tillbaka min utlånade bil :D Tack Jessica för att du körde på oss fyllon igår!

Så fint =)

Min syster klagade på mig idag att jag aldrig la upp nå bilder så här kommer två!

Så här fint hade älsklingen gjort =)


Torsdag

Hahaha om jag hade ont igår vet jag inte vad jag ska kalla denna dag för! Fyfaaan säger jag! Kom inte upp ur sängen! Mitt ben måste ha dragit ihop sig i musklerna eller nått! Jag går som kapten krok! Ena benen kan jag inte göra rakt hahaha! Härmed kan jag konstatera att efter att man tränat ljumsken ska man absolut inte gå på ett spinningpass! Undrar hur fan jag ska jobba imorgon haha! Dem kommer tro att någonting annat har hänt därbak, för de ser de ut som kan jag lova!

Idag var jag och älsklingen ner på stan! Dock helt i onödan men de gör inget! hehe Träffade pappsen på stan också, vi åkte iväg och lämnade tillbaka den extra hårfönen som jag fick i julklapp. Vi böt den mot en bordsgrill, den kan man använda till att göra toast och att grilla kött på :D Det var 4 i ett! Fan vilket kap. Tur att Chrille övertalade mig att inte ta toasten från obh nordica haha som velat haft i flera år. Jag har ju velat haft chili kolektionen :/ Men men, får väl ta och köra på en "Alla sorters kollektionen" istället! Vårt kök kommer se ut som en djungel av olika produkter haha! Men men de går ju att gömma dem fula ;)
Pappsen bjöd på lunch, vi satt och pratade lite skit sen skjutsade vi tillbaka honom till jobbet!

Åkte hem och skulle börja städa. Började gjorde vi sen la vi oss i sängen för att "Vila" lite och somnade hahha! Vaknade inte föräns Kim kom hem. Tror dock inte vi sov så jätte länge, för klockan han inte bli så mycket. Så jag plockade undan de vi hade börjat med, sen kom jag ju på att jag hade tenta idag! hehe inte så smart av mig där! Så satte mig ner för att försöka förstå frågorna! Då var klockan runt tre och jag hade tid på mig fram till 9 idag! Men syrran kom och vi började med maten vid 4 tiden. Tacos blev det. Så när vi käkat, så satte vi oss och spelade lite. Sen kom ju min kära pappa över och då drack vi kaffe, så när dem åkte vid 7 så vart de ju storstädning. Så jag satte mig inte ner för att göra tentan föränns klockan hade blivit 8. Tror du jag han klart? Nej! Jag svarade på första frågan bara sen han jag inge mer =( Så de blir omtenta för mig! Kul!

Imorgon fyller Kim 30 år! Så de blir fika hos oss!

Nu ska jag sitta och skälla ut mig själv för min klantighet >_<

Rullstol någon?

fyfan jag har överskattat min kondition! Jag är bokstavligt talat helt jävla död!!!

Var ner på stan idag, inge kul i de här värdet!!! Var fast nere på stan från halv 1 till halv 4, så blev ingen kumla trip idag =( Jag som var så sugen på mammas thai mat =( Får beställa den nästa gång vi ska dit!!

Lagade istället kyckling ris och curry idag, har ingen fantasi för mat, :/ ingen som har nå bra tips? Lagar ju bara samma saker hela tiden =( Förstår inte hur mamma har klarat de i alla år!

Runt halv 7 kom Erika över och vi åkte iväg på spinning! Och som saara sa så använder man ljumskarna när man cyklar! haha Vilket jag egentligen antog men bortsåg ifrån! Fan märks att konditionen är nerpackad i en kartong! Jag var helt död efter bara uppvärmningen hahaha! Dock fortsatte jag hela passet! De gjorde Erika med, min höft svek mig ett par gånger, undrar om gamla felet börjar uppstå? "Jag har ont i mitt höft" hahaha då fick jag kryckor, men nu gör de ju bara ont när jag cyklar eller när jag går på en sån gå grej! Annars är de ju ingen fara :/ Kallas kanske otränad? Eller va vet jag hahah! Till och med dem äldre gubbarna gjorde bättre ifrån sig än va jag gjorde, men men om några pass så kommer väl jag med stå upp och köra hårt i tre min! Låter fan inte mycket men jobbigt är det!

Imorgon ska vi iväg och träna överdelen! Nästa vecka får vi nog sprida ut de lite mer, fan min kropp orkar inte haha! Sen måste jag skärpa mig med maten, äter bara mat en gång om dagen så kan ju vara därför jag inte riktigt orkar!

Aja beach 2011:P Here we come :D

Onsdag

Fyyyfan va jag är trött nu =( Inte kul när man först inte kan sova sen inte kan vakna när man ska upp. Älskling kom hem strax innan halv 9 imorse, då var de nästan dags att kliva upp. Låg och funderade på om jag skulle gå upp och hålla honom vaken, annars kommer han inte kunna sova inatt. Men självisk som jag är låg jag kvar och sov.

Han blev jätte glad över min lilla överraskning igår :D

Snart bär de ner till stan för lite jobb prat... Inte kul när man är såhär trött. Men gotta do what you gotta do =)
Sen blir de hsb efter det, gick ju aldrig ner igår för fick tag i min chef lite väl sent, så då hade dem hunnit stänga! Mindre kul efterosm jag sagt till dem på hsb att jag skulle lämna in papper igår! Aja hoppas dem har överseende!

Mina...hmm ljumskar om de stavas så gör as ont haha träningsvärk som ett as har jag! Märks att det var en månad sen man rörde på sig på de viset! Puh, hur ska jag orka med spinningen >_< Aja men jag får inte ge upp! Det är ju formodligen inte dem musklerna man rör när man cyklar!

Ne nu ska jag göra mig iårdning för bussen går snart! Tjingeling!

Gah kan john blund komma!!

Nu har jag riktigt jävla tråååkigt!!

PINSAMHETSTEST 10!
- Har du pojkvän/flickvän? - JAAA!! Såg inte denna frågå igår! hehe

- Har du haft pojkvän/flickvän 2010? - ja

- Har du hånglat med någon 2010? - Japps
- Har du kramat någon 2010? - haha aldrig!
- Har du hatat någon 2010? - Mjo tyvärr!
- Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? - De har jag
- Är du kär nu? - Kär upp över öronen :D
- I vem? - Christian Eriksson
- Kan du vissla? - Haha beror på om jag skrattar eller inte!
- Har du en dildo? - Ja och den heter Kompis!
- Äger du mer än 5 par string? - :S Vet faktiskt inte!
- Äger du mer än 10 par string? - Meh lägg av.
- Äger du mer än 15 par string? - Nu gick de för långt!
- Äger du en mascara? - Har ett par stycken.
- Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - Nope, tror jag har en för att ha en spegel!
- Är du en fjortis? - Beror på vem man frågar!
- Är du emo? - Ne
- Är du brat?  Man kan ju alltid försöka!
- Gillar du vältränade tjejer? - Nej! Man blir bara ledsen när man ser dem ;)!
- Gillar du nörd-tjejer som pluggar? - Är en själv så ja
- Gillar du tjejer? - Mina bästa vänner är tjejer så självklart!
- Är du bisexuell? - Nope
- Har du över 10 bhar? - ne :/
- Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - ja
- Kan du köra skoter? - Ne men suttit bak..
- Kan du leka apa? - HAHA bättre än de anas!
- Är du brunett? - Jo
- Är du blond? - De sägs så
- Har du haft svart hår/har du just nu? - Färgat de svart men inte fan blev de svart!
- Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - Haha kan inte sätta foten bakom huvudet utan att ramla bakåt!
HELT SERIÖST
- Vad har du på dig för underkläder - Not wearing eny :O
- Vet du vad oral/anal sex är? - :S oral är väl muntligt, anal är väl där bajs kommer och sex är någonting skönt?
SENASTE
- Vem fick du sms av senast? - Chrille
- Vem skickade du sms till senast? - Chrille
- Vem ringde dig senast? - Anna-lena
- Vem pussade du senast? - Chrille
- Vem kramade du senast? - Chrille
- Vad drack du senast? - Julmust
- När däckade du sist? - Nyår
- Är du allergisk mot någoting? - 3 saker
- Är du sexmonster?- Beror på
- Pinsamma frågor för dig nu? - Nix
- Namn: Big
- Smeknamn: Säker på att jag ska skriva ner alla?
- Födelseplats: BB
- Ögonfärg: Brungrön
- Hårfärg: brun
- Längd: 1.65 cm kort
- Skostorlek: 38 högklackat, 39 tennis
- Höger- eller vänsterhänt: Beror på va man gör!
- Stjärntecken: Skorpion eller våg!
- Skor som du bar idag: Mina shnygga stövlar, sen mina fula gympa dojjer
- Rädsla: Vad är jag inte rädd för
- Målsättning: Bli moljonär innan 30!
- Din första tanke när du vaknade imorse: Vill inte!
- När somnade du: 4?
- Pepsi eller Coca Cola: Cola.
- McDonalds, Max eller Frasse: Max!!
- Singel- eller dubbeldejt: Dejt?
- Adidas eller Nike: Adidas
- Choklad eller vanilj: choklad i lagom mängd
- Svär du: Fan heller att jag gör!
- Sjunger du: ibland
- Duschar du varje dag: varannan
- Röker du: försöker låta bli
- Tror du att du någonsin varit kär: Jag vet
- Gillar du skolan: jag saknar skolan!
- Tror du på dej själv: Oftast
- Blir du åksjuk: Ibland
- Tycker du att du är hälsosam: Njae försöker
- Gillar du åska: LIVRÄDD
- Spelar du något instrument: luftgitarr

Har du under den senaste månaden..
- Druckit alkohol: ja vid klockslaget på nyår haha
- Rökt: ja
- Gått på dejt: räknas en dejt hemma?
- Shoppat: Nej och ja om de är december
- Ätit en hel ask müsli: Snart så
- Ätit sushi: Aldrig smakat
- Stått på scen: Ne
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: nä men surfat (på nätet haha)
- Färgat håret: Ja (I december)
- Stulit något: ja! Från mina sparpengar =(

Har du någonsin..

- Däckat eller varit jättefull: Tyvärr
- Blivit upptäckt under "akten": Ingen kommentar
- Blivit kallad hora: Kan inte räkna

I framtiden..

- Hur gammal vill du vara när du gifter dej: vill jag de?
- Namn på barn: Theo eller leah
- Ditt drömbröllop: Har inte drömt om de
- Vad vill du bli när du blir vuxen: Miljonär
- Antal människor du skulle ge ditt liv för: 4
- Antal CD skivor du äger: Aldrig orkat räkna
- Antal piercings: 2
- Antal tatueringar: 1
- Antal gånger har du varit med i tidningen: 3 tror jag
- Antal saker du ångrar: Haha ska man hålla koll på sånt?

Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? Den som säger nej ljuger!
- Gnälla: Enligt många
- Skrika: Hör ofta "Fan va du skriker kvinna" Så antar att de blir ett ja!
- Sova: Älskar att sova!
- Ha ångest: Ibland
- Skada dej själv med flit: Nja
- Vilja dö: Nej
- Drömma mardrömmar: ja
- Drömma sexdrömmar: ja
- Ta droger: nepp eller snus är en drog i vissa länder?
- Försöka vara annorlunda: När jag är mig själv är jag ganska annorlunda
- Klä dig i svart: jo
- Gå till kyrkan: helst inte
- Gå i skolan: distans
- Röka: försöker låta bli som sagt
- Ljuga: Försöker även där låta bli!
- Hata folk: Haha nja
- Lita på folk: ja

När..
- Åt du senast: Vid 9?
- Läste du en bok senaste: Månad sen?
- Köpte du något senast: Igår, handlade hem gott
- Svor du senast: hmm
-  Sjöng du senast: Någon timme sen
- Klagade du senast: stund sen
- Är det sommarlov: Skojjaru? har inte haft sommarlov på två år

Vem..

- Saknar du: Min älskling och mina bästa vänner =(
- Vill du döda: Nej
- Rörde dej sist: Chrille
- Vill du slå: Många
- Vill du kittla: ?
- Vill du prata med: Mina bästa <3
- Skrek du till sist: Mina systrar
- Vill du vara som: Mig själv fast lite bättre
- Sårade dig senast: Chrille
- Vill du bli galet full med: Mina bästa<3

Har du..

- För många vänner: Nej, har bara dem bästa!
- Förföljesemani: Haha
- Tvångstankar: Några
- Någon annan psysik sjukdom: inget utlåtande
- Skadat någon: haha ja..Förlåt
- Färgat håret: Men jaaah
- Brutit några ben: Finger
- Egen dator: mjo
- Gjort bort dig rejält: Skojaru
- Bra självförtroende: Oftast

Tycker synd om den som har suttit och läst sig genom detta! Men de är bara ett tecken för att visa hur tråkigt jag har haft! Ska väl ta och försöka ropa på den där John Blund! Tror han missade mig idag!

Tisdag

fyfan va jag är slut i kroppen!!!

Idag har vi egentligen inte gjort nå mycket! Mest umgåts med samhall! Dock åkte vi iväg för att starta vår träning inför i år! Som vi sa skulle vi byta gymkort till ett bättre där vi har tillgång till alla pass plus att vi får simma också!
Vi åkte ner vi 5 tiden, 7 pers hahaha var ganska kul. När vi kommer ner dit så kom jag på att jag inte hade kontonr med mig! Så fick först pröva logga in med mobilen, sen så kom jag på att jag kunder ringa syrran! Så de löste sig! Så nu har vi ett gymkort som kan gymma på i nästan hela landet och dessutom får träna annat än gym :D

Fick hem mitt efterlängtade paket! Dock kom de som jag beställde sist! Så är lite irriterad! Eller ah egentligen är de ju bara mitt eget fel för jag inte skrev någon co adress :/ Men hoppas att de andra dyker upp snart med tanke på att jag beställde det den första december! Fridas julklapp :/ Känns lite sent, men har inte kunnat ge henne de tidigare eftersom jag inte har haft det hemma haha!

Imorgon bär det av till stan! Ska förbi hsb och Ica på vägen hem! Ska nog ta bussen ner men gå hem sen! Hoppas inte jag ramlar och bryter nått bara haha!

Imorgon kväll blire spinning pass med Erika! Får hoppas att mina ben orkar det efter dagens! Så får vi hoppas att jag kan gå sen till på fredag för då är det jobb =)

Ha en bra kväll!

Måndag

Jessica från jobbet var över igår, jag lagade köttfärsås och spagetti på mitt sätt. De var omtyckt. Sen satt vi och pratade en maaaassa skit! haha De var riktigt trevligt!

Fyfan igår gick jag inte och la mig föränn klockan nästan var sju på morgonen, eller ja de kan man nästan säga var idag! Jag hittade ett plastation 1 som jag även hittade ett gammalt spel till som heter crash bandicot! Så jävla roligt! Kim hade inget minneskort så jag kände mig tvungen att spela ut spelet annars skulle jag få börja om från början hahah så det var orsaken till min sena kväll!


När jag väl gick och la mig kunde jag inte somna, när jag väl somnade vaknade jag av att jag hade sånna magsmärtor att jag låg och kved! De brändes i hela kroppen =( inte kul någonstans! klockan 10 vaknade jag av att klockan ringde. Kunde inte kliva upp så gick upp kvart över 11. Då ringer jag till Erika, jag var så trött så jag visste inte ens vad de var vi pratade om! Jag svamlade ganska mycket!
Runt 1 tiden tog vi bussen ner på stan, vi skulle göra några ärenden! Sen pkte vi och handlade, för jag skulle laga god mat till min älskling idag =)
Efter det gick vi hem till henne och höll på med en massa hyss! Fick oss några garv åt 5 boksäver och två siffror haha ibland är man konstig!

Jag gick hem runt 4, älskling åkte iväg en sväng och jag började med salladen. När han kom tillbaka verkade han lite hemlighetsfull, men han ställde sig och diskade. Sen sa han åt mig att sluta skala potatisen en stund, så gick han och hämtade 3 vackra röda rosor som han hade köpt till mig. Jag vart så glad så jag visste inte om jag kunde hålla mig från att börja tjura! När han var färdig med disken, så hoppade han in i duschen och jag fortsatte med maten! När han kommer ut så har han klätt på sig jätte fint! Samma sak där, jag vart helt rörd! Han dukade fram på bordet! Jätte fint, rosorna stod i mitten och tända ljus vid talrikarna, och finglas istället för vanliga! Vilken underbar kille jag har! Idag har vi nämligen varit tillsammans i 6 månader! Tiden går så jävla fort! Jag förstår inte!  Jag lagade fläskfilé med potatisgratäng, b-sås och sallad! Det vart riktigt gott! När vi ätit klart tände vi ljus i vardagsrummet och la oss och tittade på en film och mös!

Imorgon ska jag lämna in papper för lägenheten! Sen är det bara att tjata och hålla tummarna haha

Söndag

Igår kikade vi på film hemma hos Dennis, Jessica och Alex kom över med lilla tösen. Vi käka chips och godis och hade det trevligt.
När filmen var slut spelade vi tecken 2. Snacka om att det är ett agritions framkallande spel (Ursäkta stavningen). Fan jag som hatar att förlora dampar ju sönder! Jag kommer så väl ihåg när jag var hemma hos ett par kompisar när jag var liten! Vi satt och spelade det spelet och skrek åt varandra så fort vi fick stryk! Sånna spel borde bannas från marknaden!

Idag vaknade jag på soffan! Skulle vänta hem Chrille. Men somnade! De var lika bra de för han var inte hemma föränn 7 i morse! Han ligger fortfarande och sover! Klockan är snart 3 :/

Snart ska vi ner och tvätta, blä på en söndag =( Men de behövs ska jag säga! Inte tvättat sen innan jul! Dock märker jag inte av de i min garderob hahaha

Ne nu ska jag ta och diska för de är min dag idag! Ha en härlig söndag!

Lördag

Fan de var segt att jobba igår. Det är ju Januari så de kom inte så mycket folk, dock var de ganska bra ändå just för att då fick jag lite mer erfarenhet av att stå ensam. De var faktiskt as kul! hihi Satt även och pratade lite med the boss, så hoppas inte de blir nå strul.. Fick fasta tider igår också, dock mindre än vad jag hade hoppats på men men alltid nått, o skaffar jag mig ett till jobb så gör de inte så mycket att de bara är några timmar i baren =)

Som jag förstod så sov jag gaaanska länge idag, för när jag slutade igår så gick jag ju inte hem på en gång, utan gick över till Dennis, där tjatade jag till mig tecken 2 till ps3 haha höll på att garva ihjäl mig åt grafiken, men fan de var länge sen man spelade det, kul vare! Klockan var väl halv 6 innan vi kom hem skulle jag tro. Somnade ganska snabbt, vaknade sedan run 3 idag hehe, låg kvar i sängen och drog mig. Fan måste skärpa mig med dygns rytmen, för nästa vecka måste jag upp i tid för lite jobb sökning hehe..
Vart ingen stor middag idag, gjorde pasta med cremefresh och bacon o pesto! Gott vare iaf! Den stora middan kommer på måndag :D

Idag ska vi mysa med Dennis och kolla på film, kommer förmodligen somna till den, fattar inte att man kan vara så trött :/ Skulle ha varit på tjej kväll, men som sagt jag tog på mig kläder vid typ 6 idag om inte senare :S Aja hoppas att brudarna har de skoj :D

Imorgon ska jag och älskling tvätta, han har sagt åt mig att boka en tid då han med kan hjälpa mig =)

Ne nu ska jag kila tjingeling

Fredag

Vaknade vid 6 i morse, skulle ha följt med och hållt älskling sällskap på jobbet...Men de blev inte riktigt så..Så jag gick och la mig igen! Tur var det för när jag vakna så fick jag ett sms om att jag ska jobba ikväll!! Visst alltid kul att jobba men fan säg till i tid! Hade planer!

När jag fått reda på att jag skulle jobba så var de bara att kliva upp och gå ut till bilen. Den startade på första försöket! Helt underbart! Däremot när vi skulle köra iväg så kom vi ingenstans! Plogbilen körde förbi och jag vinkade så att den skulle hjälpa oss. Men blev ignorerad! Stog och försökte komma loss ett tag sen gick jag in och frågade kommunalarbetarna om de hade lust att hjälpa oss loss! Men nej dem hade ju lunch! Jävla kommunalarbete! Fan va förbannad jag var! Kastade saker omkring mig! Blä säge jag! De hade tagit dem fem minuter att hjälpa mig! Men nej dem skulle sitta och dricka sitt jävla kaffe! Lovar att dem satt och skrattade åt oss där inne också! Vi fick ringa till snälla Kim som fick dra loss oss! Sen kunde vi åka hem!

Väl hemma bjöds de på riktigt god mat! Som alltid! Chrille däckade i sängen och jag känner att jag också vill sova en stund innan jag ska jobba!

Ne ska väl ta och följa mitt eget råd och gå och ta en power nap! Inte för att jag fattar varför jag är så trött.. Eller jo jag sov väl för länge hehe

Onsdag

Idag har man inte varit så duktig :/ Vaknade gaaaaanska så sent! Dock la jag mig inte i tid heller! Det vart väldigt sent igår! Vaknar vid sju, panik av att de är så varmt så jag gick och la mig i sängen ensam! =(

Vaknade halv 2 tror jag! Sen har vi spenderat dagen på att leka detektiver! haha känns lite kul att få göra lite hemliga saker ibland haha

När vi var klara med våra hemlisar så ställde vi oss och lagade mat! Det blev min special kyckling sallad! Fyfan va den är gooood! Dock äter vi den ganska ofta så vi kommer väl tröttna snart haha!

På kvällen gick vi över till Dennis och umgicks med honom och hans mamma en stund! De var trevligt, fikade lite och drack kaffe!

Imorgon ska grabbarna iväg och börja de nya nyttiga livet, jag tittade på mitt konto så för mig börjar det vid löning haha vill inte röra mina spar pengar! För börjar man röra dem så kommer jag att ta slut på allt! Och de vill jag inte!
Jag och Erika skulle göra någonting imorgon men jag kan inte komma ihåg vad haha eller jo nu poppa de upp! Vi ska ta oskulden på hennes mario cart! hahaha och så ska jag hjälpa henne att tvätta! Sen får vi väl se om de blir en tripp till kumla!

Ha en bra kväll!

Tisdag

Har absolut inge minne av att jag gick in i sovrummet och la mig för att sova igår! Det är riktigt creapy! Jag skulle sitta och hålla baby sällskap inatt, men jag vaknar istället i sängen! Känns läskigt och han bar inte in mig! Men men han sa att jag gick på toa sen in i sovrummet. Jag hade först somnat på soffan! Så de kan ju vara förklaringen antar jag haha

Satt och tittade på möbler igår! Hittade ett köksbord som var ganska snyggt, hittade även en diskmaskin som jag försöker fjäska till mig av pappa, men de går inte så bra haha! Den är svart!! Älskling var även delaktig i de mesta, han tänkte först säga att vad jag än väljer blir bra, men sen kom han på att han kanske också ska ha nått att säga till om eftersom han med ska bo där hahaha, de var lite kul att se när han kom på sig själv haha.

Idag har jag pluggat i stort sett hela dagen! Mitt huvud börjar göra ont! Nu är det bara sammanfattningen som ska göras, men den väntar jag med tills mitt huvud är på plats igen!

Pappa var över en sväng idag, på lite fika och kaffe. De var trevligt, han köpte med sig lite kyckling, bröd och fika bröd till oss! Snälla lilla papi. Visade honom även möblerna jag hittade, men han tyckte så klart att de var skit, och när jag tog upp diskmaskinen tog han på min panna för att kolla om jag har feber haha! Försöka går ju alltid :P

Hann även laga mat mellan pluggandet. Det blev pasta gratäng med köttfärs! Det blev faktiskt gott, till min stora förvåning haha

Nu ska jag sätta mig lite för att vila huvudet! Puh

Måndag 3 jan

Då var man hemkommen från lilla kumla!
Åkte hem i Söndag då vi var ganska slitna i lördags efter nyårsfirandet. När vi kom hem så bjöds det på god mat och vi satt och pratade lite skit. Runt tolv tiden åkte familjen tyskland hem. Så då satte vi oss och hade ett wii marathon Chrille och jag. De var ganska trevligt. Sen satte vi oss med mina systrar och spelade lite UNO! Inte kul. Eller jo för jag vann ju men när de gick åt helvete hade jag halva kortleken i handen. Men tamefaan jag vann iaf! haha

Råkade göra illa älsklingen i lördags kväll.. Hehe han fick ett rejält rivsår i huvudet! haha Så jävla klantiga vi är!

Pappsen och morfar bytte batteri i min bil! Så förhoppningsvis så kan jag köra runt med den uta några problem nu!

Idag ringde jag till HSB och fan va glad jag blev! Dock vågar jag inte hoppas alldeles för mycket men jag vill inte vara negativ heller! Vi kanske har en lya snart :D Så jävla glad! Så slipper Kim oss efter det, dock tror jag inte vi är allt för mycket i vägen för honom men kommer nog iaf bli skönt att få lägenheten för sig själv! De kan ju bli lite trångt att bo 3 stycken här! De positiva är ju att man aldrig behöver känna sig ensam.

Fia var över en stund och snackade lite skit med oss! Alltid lika kul. Sen var vi över till henne! Frys i bröden! Haha de fick man sig ett gott skratt åt! Längtar till våran myskväll! Ska bli kul att få ta igen lite tid! <3

Har inga planer för imorgon, får väl ta och hitta nått att göra =)


Söndag 2 januari

Vi skulle ha vaknat klockan 9 i morse för att ta oss till kumla! Dock hörde ingen av oss min väckarklocka, vet inte varför men aja, så chrille ropar på mig att klockan är halv 10 och vi skulle vara i kumla till 10. Så de var bara att kliva upp, klä på sig och åka! Stannade och köpte 2 kg godis till dem från tyskland eftersom det inte finns sådant godis där! Hehe fan dyrt med godis :S

Väl hemma satt vi och umgicks lite, pratade om tabbar och annat ifrån nyår! Sen vart det god mat.
Satte oss och spelade en liten stund sen åkte dem hem!
Kula tt få träffa gamla barndomsvänner! Dock mins jag dem inte men finns bild bevis hehe

Vi ska sova kvar i kumla inatt. Ska bli skönt! Orkar inte köra hem idag endå!

Pratade nyss med min älskade Fia!!! Behöve inte säga mycket mer!

Nytt år nya tag!

Vi vaknade ganska sent i fredags! Men de var en välförtjänt sömn ska jag säga! fan va skönt de var! Efter att ryggen varit cp så kände jag att kroppen varit helt mör!

Vi vkanade väl runt halv 1 tror jag! Då gick vi upp och gjorde toast till oss! Satte oss och mös tillsammans i soffan medans vi åt vår sista frukost 2010 ;)

Sen efter en stund kom jag på att jag var tvungen att duscha! Så där började stressen! Klockan typ 10 i 2 så började jag föna håret! Visst de låter som att jag började tidigt! Men jag väntade även på Erika som jag skulle hjälpa med hennes hår! Så ja de blev väldigt stressit till slut! Mitt hår tog en timme och 10 minuter att göra klart! Sen fixade jag erikas på max en halvtimme, sen kom jessica över så var tvungen att hjåälpa henne med... Så klockan 5 hade jag inte ens börjat fixa mitt smink och vi skulle vara hos saara och zsolt halv 6! Vi ringde och beställde mat som vi även tog med och åt upp hemma hos dem!

Vä där satt vi och pratade lite strunt och åt. Sen började vi dricka lite lugnt innan dem andra kom! Jag fixade mig även på deras toalett!
Sen när alla hade kommit började partyt, vi spelade olika spel och hade det trevligt! Sen när tibor kom med tequilan och små shottarna så gick de utför! Men vi hade det riktigt trevligt!!
Dock blev jag väl kanske aningen för full hehe men sånt händer!

Åkte iväg och hälsade på ungrarna ute på bäckby innan vi åkte hem!

Däckade så fort jag la huvudet på kudden! Vaknade halv 7 i morse! Fyfan vva jag mådde som jag förtjänat hehe

Dagen har varit seg annars, man har inte varit på topp. Dock har jag iaf varit duktig och diskat och plockat undan lite trotts hur jag mådde! Erika var över och vi kikade på film!

Nu ska jag och älskling ta och äta min goda kyckling med pasta sallad! MUMS!! Dock måste jag göra iordningen den först!

Ha en bra start på de nya året allihop! Tjingeling

RSS 2.0