torsdag

Igår åkte jag och våran gäst från tyskland hem till mig i västerås! Vi hade så fruktansvärt tråkigt!

Färgade håret innan vi åkte, var trött på min blonda slinga bak på huvudet så jag färgade håret svart! hehe Jag som sa att jag aldrig skulle bli svarthårig igen!

Väl hemma så satt vi och pratade, sen spelade vi lite kort och Yatzy! Jag förlorade! Vart inte glad någon stans ska jag säga!

Gick och la oss runt ett för att vi båda skulle upp och jobba. När vi väl gott och lagt oss, så gjorde jag väl en fel rörelse så ryggen låste sig! Och den låste inte heller upp sig! så somnade i den ställningen jag lagt mig och vaknade även i den när klockan ringde, kom knappt upp för att stänga av klockan! Så jag låg kvar i sängen orörlig! Kissnödig var jag också men kunde inte ta mig upp, så ringde Chrille! Sen ringde han kim så kim fick komma och hjälpa mig till toan =/ hehe Ringde sjukupplysningen för att se om det fanns någonting jag kunde göra! Men skulle vila och rora på mig lite då och då för att låsningen skulle släppa =/

Nu är de lite bättre, har tagit smärtstillande och ringde även till Erika så att hon skulle komma över med en salva!
Så sitter bara och tittar på Tv och rör lite på mig ibland! Hoppas bara på att de ska gå över tills imorgon! För är även förkyld så de här suger!!!!!

Skulle ha gått och jobbat men de bidde inge extra pengar för lilla briggan =( Inte heller kan jag gå iväg och sola! Kul om jag lixom inte skulle komma upp ur solariet hahaha! Skulle vara typiskt mig!

Ne nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv! Tjingeling!

Onsdag

Jag hade faktiskt totalt glömt bort hur tråkigt det kunde vara här hemma i kumla! En ofungerande bil, en familj som gömmer sig i varsinna hörn! Jag vill hem =(

Fick svar på mina mail som jag skrev ang mina paket som var försenade! Dem första skrev och beklagade över vad som hade hänt! Och frågade om de skulle skicka ut en ny eftersom dem hade skickat paketet redan den 3e december! Klart jag vill ha en ny! Det skulle ju vara en present!!!
De andra företaget skrev på engelska att de tyvärr inte har någon som förstår mitt språk och ber mig skicka ett nytt på engelska! Då fick dem ett argt mail från mig! Beställde sakerna i tid för att de skulle komma fram i tid men vart fan har dem tagit vägen? Irriterad? JA!!!

Som sagt så är jag fast i kumla till min kära pappa har bytt batteri i min bil! Finns ingenting att göra! Jag blir galen! Sitter vid datorn sen nån timme tillbaka! Ok kanske inte gör så mycket mer hemma, men där kan jag göra vad jag vill!

Har besök från Tyskland! Från gamla bekanta som jag träffade när jag var typ tre! Inge minne av dem, bara sett på bild att jag faktiskt har umgåtts med dem! Trevlgt, lite svårt att prata dock med tanke på att jag inte använder språket lika ofta som förut! Synd :/ Eftersom jag måste kunna språket!!

Inte nog med att man har tråkigt, jag har blivit sjuk på köpet! Hade världens spräng huvudvärk tidigare och näsan låter som en gammal gås som blir strypt eller nått! DRYGT!! Vill inte vara sjuk på fredag! Men bara för de så kommer jag säkert att vara det =(

Längtar som fan till nyårsfirandet :D Ska bli kul :D

(Vårat spritföråd är påfyllt! haha nu kommer man inte behöva gå på systemet på ett bra tag hahaha!)

Tisdag

Fyfan va vi sov länge idag :/ Inte bra, men nu har jag blivit förkyld så då kanske jag förtjänar att få ligga i sängen och tycka synd om mig själv ;) Jag vill inte vara sjuk på nyårsafton!! Så får köra lite husjurer för att friskna till..

Fick ett sms om att min klänning har kommit! Blev glad för det men dock mindra glad för att den kommer fast jag beställde den i torsdags! Och de jag beställde i början av månaden är spårlösa!! Blir tokig på de! Fan närmare en månad sen jag beställde dem och dem har fortfarande itne kommit fram! Va håller dem på med egentligen?

Åkte ner på stan för att gå in på AF, men de hade jag inte behövt tydligen! Fan va sur jag blev, så tog första bussen hem igen. Gick in på ica och handlade lite och hämtade även ut min klänning!

Testade den när jag kom hem:/ hmm kan ju säga att den var snyggare på bild än va den var i verkligheten tyvärr:/ Men men är iaf nöjd med skorna som jag köpte till så dem drar ju upp klänningen :D hehe dock tror jag inte att jag kan ha dem på nyårsafton =( Men kanske till bröllopet sen :D

Tittade på nya harry Potter idag, den var väl helt ok! Längtar dock tills nästa kommer ut så att man kan få en helhet i filmen, så kanske man kan köra harry Potter marathon haha!

Idag ska jag åka hem till kumla för att umgås lite med familjen och vännerna som rest långt för att träffa oss!

Ha en trevlig kväll!

Måndag

Idag har det inte hänt särskilt mycket. Var hemma ett tag, mormor lagade världens godaste mat!!!! Tog med lite hem också!
Vi satt och spelade lite mario smasch broze eller va de nu heter! Dock tröttnar man ganska fort om man sitter och spelar allt för länge :/

Vi fick besök från tyskland idag, hann dock bara säga hej och hejdå för sen skulle pappsen till jobbet och vi skulle åka med honom!

Erika var över en stund, stackars :/ Förstår henne! Skönt dock att vi kan utesluta en av grejerna!

Imorgon ska vi iväg och sola lite, ska bli skönt, sen ska jag försöka starta bilen, har fått låna nya startkablar av min kära far, får dock hoppas på att jag inte bränner dem med hehe....

Idag fyller kära Saara år :D Grattis till dig sötnos! Hoppas att du får en riktigt bra dag!!!

God jul

I torsdags åkte vi hem till familjen  kumla efter jobbet. Fan va de va att göra! När v kom hem var de skönt att få ta det lite lugnt!
Haha men innan vi kom hem så skulle vi ju försöka starta min jävla bil! Mjo, jag har ju startat den med startkablar förut, vet dock inte vad som flög i mig igår men jag kopplade fel iaf! Plus till minus hehe, så när jag satte mig i bilen för att starta den så skriker chrille att de ryker, så jag springer ut och sant de brann på kablarna hehe så nr jag röck i dem så brann kablarna av! Fast bättre att kablarna brann än att batteriet sprängdes, den har tydligen en tendens att göra det om dem är tomma och man kopplar fel haha!
Pappa kom och hämtade oss, så åkte vi till Siba för att köpa lite julklappar, jag fick välja min, så jag valde en hårfön!

På julafton så öppnade jag mina paket, jag fick två hårföner, så de innebär ju att mamma och pappa inte pratar med varandra ang julklappar hehe sen fick jag en brödrost, vilket jag redan har hemma! Så de blir att byta en av hårfönerna och brödrosten till någonting annat som jag behöver!
De var en liten tur helg annars, jag vann på bingolotto och jag vann även på Trosslotten som hängde i granen :P Både jag och Chrille vann :D

På kvällen åkte vi hem till Madde och staffan för att umgås med dem och Lina och Daniel! De var riktigt trevligt, vi spelade lite kinekt och umgick! Vid tolv tiden så hade mitt knä fuckat upp sig så jag ville gå hem! Så då gjorde vi de haha

I lördags så åkte vi hem till Familjen Eriksson och firade jul med dem! Det var livat de! haha vi fick presentkort på IKEA och på jysk! De kommer att sitta bra de =)  Av älskling fick jag en ny wavemaker! Min pajade ju i somras :/ Så den vart jag riktgt glad över!

Vart bjuden på sistaminuten julbord av jobbet, dock kunde jag inte äta mycket med tanke på att jag kom från julbord innan haha! Sen satt jag och chefen ner och pratade lite, de var ett glatt samtal för jag får vara kvar och blir timanställd :D Så jävla glad! Äntligen :D
Vi 20.00 var jag tvungen att hoppa in för då började de komma folk, jag började i baren en stund sen ringde dem från garderoben att de behövdes hjälp där, så då gick jag ner. VBart kvar där en bra stund sen fick jag gå upp i typ en kvart till baren, sen var de ner i garderoben igen i typ 2h. hehe de var folk i kö heeeeeeela tiden! Aldrig varit med om maken! Konstant kom det folk, till slut fick jag nog, för de var korsdrag och fläkten blåste kallt istället för varmt så jag fick as ont i huvudet, så jag bad att få byta med någon. När jag väl kom upp var de disk ööööveraallt! Ingen hade haft tid att plocka dem. Så jag sprang och gjorde det. Alla mynt att hade tagit slut i kassan så f´vi kunde bara köra med sedlar, till slut tog även 20orna slut! Ja som sagt kaos! slutade väl runt tre inatt! Km hem fyra, ställde mig i duschen och höll på att somna! Däckade i sängen ganska omgående ska jag säga!

Imorse blev jag väckt av beata! Tur de för jag hörde inte min vckarklocka! Vi gick ner på stan med hennes kompis, köpte en tröja till jobbet, och VÄRLDENS SNYGGASTE SKOOOR! Jag och Lindah var iväg och tittade på dem i typ oktober, sen när jag gick tillbaka för typ en månad sen fanns dem inte kvar, och idag så fanns dem på rea! Hehe jag kunde inte bestämma mig vilken färg jag ville ha på skorna så jag tvingade syrran att köpa dem andra paren hahaha så nu har vi två likadana att välja på fast med en liiiten skillnad hahah

Åkte hem till kumla för en liten stund sen så nu sitter vi här och spelar nå zombie spel som Chrille låste upp nyss!

Ska väl ta och ringa Lina och kolla om hon och Daniel har lust att komma över och umgås :D


Onsdag

Erika var över idag, vi satt och pratade lite skit sen skulle kläderna tvättas! Vart 4 maskiner plus handtvätt! Inte kul när man missar sin tvätt tid! Var ganska mycket kläder ska jag säga! Sen kom Chrille hem från jobbet och vi satt och pratade lite med honom innan han somnade!

Vi gick över till Erika och pyntade hennes gran. Satt och kollade på lite gamla bilder, vissa undvek jag att titta på, just för att jag inte ville se dem! hehe Sen bjöd hon på varm choklad! Riktigt julemys!

Efter en stund gick vi ut i kylan igen för att gå hem, fan näshåret frös till is så fort man gick utanför dörren! BURR!!! Väl hemma gjorde jag en as god köttfärsås! På nå speciellt sätt! Mumma var det! Sen var de ju min disk dag idag, mindre kul för de hade samlat på sig sen igår >_< Chrille har alltid tur med disken den jäveln!

Imorgon bär de av för liite extra jobb! Sitter aldrig fel! Sen ska vi till kumla om bilen vill sig! Får köra försiktigt dock..Det ska tydligen vara den värsta dagen på året att åka ut på :/

Ne ha en trevlig kväll!

Onsdag morgon

Eller ja egentligen är det väl förmiddag skulle jag säga, skulle ha gått och solat idag, men fick höra att man inte bör gå ut om man inte måste. Vi måste ju faktiskt inte sola, dessutom sparar vi pengar på det :D
Snart kommer Erika över och vi ska äta lite frukost tillsammans.

Älskling är iväg och jobbar, antar att han är klar snart! Han fick låna kims bil eftersom de finns en sak man definitivt kan lita på min bil med! Och det är att det verkligen inte startar undeer 10 minus grader! Idag är det vad -21? Haha så hej då biljävel! Skulle vilja kasta den i soptunnan om de hade gått! Så vi får väl se hur vi kommer hem imorgon!
Vi ska även till jobbet! Fick hoppa in lite extra igen! Känns skönt! Dock får vi hoppas på att kim är morgon pigg så han kan hjälpa oss starta bilen! Den kommer även behöva hjälp när vi ska hem >_< OM.. inte pappa kommer hit idag och byter batteri på den! Det skulle ju vara det bästa!

Ne nu börjar jag bli väldigt hungrig..Erika vart är du? :P

Tisdag

Igår så fick man hoppa in och jobba lite extra, eller 7 och en halv timme är väl kanske inte så lite :P Men man var skönt trött efteråt måste jag få säga. Kom hem och gjorde lite pasta sallad! Fan va gott det var!
Erika ringde och berättade om att vi har en galen granne tydligen. Hade dragit in en tjej i lägenheten...Mindre roligt!

Började titta på någon dålig film...Eller jag vet inte om den var dålig men jag somnade, och de säger nog rätt mycket.

Idag skulle vi ha gått upp i tid för att möta upp Chrilles mamma på Willys, men jag kunde inte vakna! Fan hatar vinter tider! Så vi gick väl upp 12 tror jag! Sen var det ut till jävla SKROTBILEN! Som jag befarade så startade den inte! Blev tokig, för samma sak hände igår! Och inte fan kunde grannen som vra ute och skottade komma och fråga om vi behövde hjälp! Så vi bad första bil som körde in om hjälp, men de gick inte att få igång den med nå gas, sen ko Jimmy ut och hjälpte oss, så vi vart väl en kvart försenade till jobbet.. Aja samma sak hände idag! Då sprang jag ner till Pizzerian och frågade, men de hade inga kablar, så jag sprang till någon som stod och sopade av sin bil och hon hade kablar. Så en främmande person kom och hjälpte oss. Jag fick koppla, men satte jordkabeln fel haha så den startade inte, jag fattade först inte vad de var för fel så jag gick till parkeringsvakten och bad om hjälp! Han bytte plats på den svarta och tada då funkade det!

Vi plockade upp Chrilles mamma på Willys med hans lillebror. Vi åkte hem till henne och lagade lite tacos. Fan va de satt gott! Satt och pratade en liten stund, sen fick vi våra julklappar, lite väl tidigt men hon ville veta om de passade utifall att hon skulle behöva byta, men dem satt bra, jag fick en fin lila tunika och Chrille fick en fliströja!

Runt 4 åkte vi hem till min kusin och Saara och lilla Moa, Saara var på jobbet så vi satt och umgicks med Zsolt en stund, drack kaffe och spelade C.O.D. Saara kom hem runt 7 så pratade vi en liten stund. Dem ska på kryssning imorgon! Fan va skönt att få åka bort! Skulle mer än gärna ha fölt med!

När vi kom hem därifrån så beställde vi mat, blev en syndar dag >_< inte bra dehär! Som tur är börjar en rejäl hårdträning i januari för då byter vi gymkort till ett mycket bättre!

Imorgon ska jag och Erika iväg och sola, sen blire tvätta, och ska vi inte jobba på torsdag så bär det av till kumla imorgon, annars blire väl en hemma dag.

Nu ska jag väl sova snart! Ha en bra kväll!

Söndag fjärde advent

Mjo fan va tiden går fort när man har roligt!

som sagt så gick det väldans bra i veckan. Onsdags var de cykel på köpet turne med dogge, och hans kompis, va dock inte mycket folk så undrar om han var nöjd haha, fredags var as kul för då var det lagom med folk och igår samma sak. Jag hoppas verkligen på att få vara kvar, för både personalen och stället är hur trevligt som helst! Inte alls som på de andra ställena!

Haha igår fick jag en fisherman shot i ögat! haha så jävla klantigt! Sved satan kan jag säga! Så jag rekomenderar det INTE!
Fick göra mina första drinkar helt själv! As kul! Gjorde cosmopolitan och sex on the beach! Utan att någon behövde stå brevi! Ok de fanns en lista på hur man gjorde men jag klarade det själv :D
Man får inte göra så många, dem flesta väljer ju groggar eller öl och cider!

I morse kände jag mig extra snäll så jag gjorde frukost på sängen åt älskling för att han har ställt upp så mycket för mig! Liten uppskattning måste visas!
Snart ska vi till kumla och hälsa på, tar med oss ps3 och black ops och assasens cread eller hur de nu stavas haha, så blir väl inte för mycket att umgås med antar jag, kanske kan få pappsen att pröva hahaha!

Ne ha en bra dag i de kalla vädret!

Midnatt råder...

Hello hello...Nyligen hemkommen från arbetet! Jag vill bara säga fyfan vilken skillnad ett par skor kan göra! Shit! Ska kyssa min Mamma! Ringde ju och bad om att få ett par och hon skickade ett par as bra! Har lite ont men de är för att jag har stått upp hela kvällen!

Ikväll fick vi ha tomteluvor på oss! fick dricks för att man var söt! haha Alltid kul, höjder självförtroendet en bit  :D
Var väl lagom med folk, fick vara flygande idag haha sprang i baren garderoben och disken! Men då har man fått pröva på allting iaf:P Känns roligt att dem låter en få pröva på alltind! Dock är jag lite orolig! Diffade skapligt mycket i kassan igår! Och med tanke på att jag är ny så känns de extra jobbigt! Men jag kan inte tänka mig att jag var stressad igår och inte tänkte klart! Men men de hade tydligen varit samma sak förra veckan och då jobbade inte jag, så de lugnar mig en bit!

Grabbarna var ut idag också! Kul att stå på andra sidan för en gångs skull :P Dock vill jag inte ha så varje helg, men i början vill man inte tacka nej! Imorgon är jag medbjuden på nå personal grej sen utgång på pluto för sånna som jobbar inom restaurang! Just föra att alla som jobbar inom de oftast jobbar onsdag, fredag lördag. Så då har dem annårdnat nått på en söndag, låter lockande men får se hur jag gör..

Nu ska jag försöka få med mig kära karl in i sängen! Tror att han har däckat haha

Godnatt!

Puh

Just nu känner jag mig lite stressad! får inte duscha haha, börjar om 2 timmar... Ska hinna äta och fixa mig! Typ de första jobbet som jag känner att man kanske ska lite bra på iaf..Eller ah första jobbet på länge som jag bryr mig om att göra mig i´årdning på, inte ens jobbet där det var som polisy att klä sig i kjol och skjorta hade jag det på mig haha! Där var det fin skor som gällde men jag hade jeans som absolut var förbjudet.. hehe fast de fick jag reda på senare och då använde jag tights istället... Men ni är det inte så jätte strikt och då vill man göra sig lite fin. Plus att nu träffar man människor hela tiden.. Dock är 90% påverkade av alkohol när dem kommer men det är kul haha

Maten är klar men tänker att jag väntar tills grabbarna kommer så att jag inte behöver äta ensam. Fan måste skärpa mig med maten! Äter inte tillräckligt och inte ofta heller! Äter max 2 ggr om dagen :/ om jag inte blir jätte sugen och tar nå dumt! Var as hungrig efter jobbet igår men var duktig nog att itne äta någonting 3 på natten haha!

Imorgon är vi båda lediga så då ska vi försöka ta oss till kumla! För vi jobbar båda på måndag, lediga tisdag, jobbar onsdag ledig torsdag fredag jobbar lördag! Fan de känns skönt att säga det igen :D Hoppas bara att de håller i sig ;D Så kanske man kan få de vi pratat om efter årskiftet :D Fan de skulle vara pricken över I:t!

Pratade med mina fina idag! Först satt jag och snackade skit med Lina ett tag, sen med Fialotta! Saknar dem så att de gör ont i mig =( Från att träffas varje dag till att behöva planera för att ens ses i 10 min! Inte kul =(

Ne kan grabbarna ta och komma snart!!! Jag är hungrig =( Blev Wook by the way =) Mumma! Fast Chrille kommer döda mig hahaha han tycker inte om de =(

Sister och lyssnar på borther louie! haha väcker gamla goda minnen :D

Förresten haha igår när jag kom hem fick jag en present av älskling! hahaha As söt! fick en adventsljusstake, haha frågade om jag fick ha den framme.. Gissa va jag fick för svar hahaha! Men men tanken som räknas :P De är ju trots allt jul nästa år igen! Då jävlar ska den fram ;)

Lördag eftermiddag!

Fan va jag har varit duktig! Eller jag skulle ha kunnat vara mycket duktigare, men jag har damsugit hela lägenheten! haha Kände att jag itne orkade med alla dammråttor som far runt så fort man gick!
Sen har jag varit snäll och slagit in julklapparna älskling handlade!
Snart ska jag ställa mig och laga mat! Är fortfarande ensam hemma =( Känns mindra roligt att göra saker! Men maten ska väl vara klar tills grabbarna kommer hem, kan tänka mig att dem kommer vara hungriga!

Runt halv 9 tiden ska jag iväg och jobba :P Ska bli riktigt skoj, :D Ne nu ska jag börja fixa! Ha en bra kväll! Vi kanske ses ikväll :D

Lördag

Gårdagen gick suveränt! Var skitkul! Visst det kommer att ta ett tag innan jag gör allting flytande! Men de går framåt och tiden går hyffsat fort! Igår var det lagom mycket folk, vi hade nå tema tror jag, eller de kom iaf live rappare och rappade lite sen spelade dem musik! Inte riktigt min smak men men.. Sen fick jag även göra ett gott försök att städa upp efter en rävare! INTE OK! OCH INTE KUL!  Trodde jag skulle spy själv! Började nästan böla!  Låter larvigt men jag HATAR spyor!! USCH!!
Jag var tydligen tillräckligt duktig för att få komma tillbaka ikväll igen :D Och då är det schlager tema! Får se vad det är för människor som dras till sådant!

Grabbarna har gått iväg på lite arbete! Jag fick inte följa med =/ Haha jag hade förmodligen inte ens kommit upp ur sängen! Fan mina fötter dödar mig! Ringde mamma och bad henne snällt att försöka få hit skor till mig för att jag dör!

Hs en bra dag!

Fredag

I onsdags fick jag jobba min första kväll. Jag var ganska nervös måste jag få erkänna. Men de gick faktiskt bra! Fick stå i baren redan från början! Det var dock lite svårare när de kom till drinkarna. Men men jag klarade det :D Fick ganska mycket dricks. Nästan av alla som handlade :D De var trevligt!
Jag slutade väl runt halv 2. Då skjutsade Jessica hem mig. Somnade dock inte förän vid kanske 3 halv 4. Sen skulle vi upp igen klockan 9.
Då skulle vi alla tre iväg och jobba. Det var roligt! Fick plocka varor från pallar! Vist de låter kanske inte som världens roligaste men tiden gick snabbt.

När vi kom hem så käkade vi Max, för jag var helt slut i både huvudet och kroppen! Skulel ha somnat framför spis4en om jag ställt mig och lagat någonting.

Vi tittade på nya Narinia igår. Var väl helt ok. Vissa stunder satt man bara och önskade att den var slut, men den var inte jätte dålig :P

Idag ska jag iväg och jobba igen :D Får visa fram fötterna ännu m er idag. Hoppas de inte blir allt för mycket folk, för är jag för seg så kommer dem bli sura haha..

Grabbarna är iväg och handlar. För jag var så utmattad att jag vaknade för en kvart sen typ :/

Onsdag

fyfan, man ska aldrig gå och lägga sig efter att man en gång redan har vaknat!


Igår va jag hemma i kumla en stund, var tvungen att åka hem i måndags för att de skulle hämta sängarna. Skönt!
Hittade även en snygg divan soffa för en krona haha kanske jag sa men fan!

Åkte hem runt lunch tid, sen fick vi lite besök för att vi skull prata! De gick faktiskt bra, nu är det bara att hålla tummarna! Vi var hem till Chrilles moster för hon fyllde år i helgen, så de bjöds på fika och kadde! Trebligt hade vi!

I morse va jag tvungen att gå upp halv 7. Ok jag ska inte klaga , men de var jobbigt att faktiskt komma upp. Skulle besikta bilen. Älskling följde med! Så snällt! Uppskattade det till 100!!!

Sen när vi kom hem åt vi frukost och skulle ta det lite lugnt! MEN vi somnade båda två på soffan! Jag vaknade halv 1! Hehe men jag ska ju iväg och jobba ikväll så kanske är lika bra att jag fick sova lite längre! Fast när man sover länge brukar man bli trött :/ Aja , jag tror inte de är någon risk för det ikväll med tanke på att de är första gången :D

Nu ska jag klä på mig igen och gå iväg och sola med Erika! S3en får vi besök av min kusin och hans tjej Saara och kanske lilla Moa :D

Önska mig lycka till ikväll nu då :D

Hoppas

Nu sitter jag bara och hoppas och håller tummarna riktgt hårt! Skulle vara så härlgt! Resten löser vi! Får ta i med hårdhanskarna bara!

Känner att de pirrar i magen :D Hoppas bara inte förjäves :/

Helgen!

Åkte hem torsdag natt, för att hinna göra klart allting till på Fredag, då jag trodde mina kära sysslingar skulle komma. Det kom fram att de valde att åka på lördag istället. Aja lite extra tid med familjen gjorde inte så mycket. Fick god mat så ska inte klaga!

I lördags kom dem. Jag var riktigt stressad eftersom jag hade bjudit en massa människor till klockan sex...Var tvungen att skjuta upp det till klockan 8. Åkte hem till oss och visade hur vi bor! Fixade mig på 20 minuter. Rekord vafan haha! Vid 20 i 9 kom vi till partyt. Vi sjöng singstar och hade det trevlgt. Körde även lite charader! Alltid lika roligt! Dock vart de ganska grupperat, men de var roligt! Vi drog ner på stan. Tog en krog vi inte´varit på tidigare. De var trevligt men väldigt lite folk. Älskling kirrade jobb åt mig där! Eller förhoppnngsvis får jag jobba,Ska dit på onsdag och pröva!
Tog bussen hem, några av oss mådde väl lite sämre än andra, men som man bäddar får man ligga ;) Det var pappsen som körde! Trffade på Lasse som vi även fick med oss hem ! Haha hans vänner trodde jag var nå ragg han fått när jag frågade om han skulle med hem! Jag höll på att garva ihjäl mig! "Ne jag är hans granne!" hahaha Aja kan tänka mig att de såg och lät väldigt roligt!
När vi väl kom hem deckade alla förutom jag ;/ fan att man alltid ska bli så jävla pigg!

I söndags dock var jag mindre pigg! Edvin och jag låg och drog oss till tolv medans de andra gick upp flera tmmar innan oss haha! Dem körde hem mig och Crille när de skulle tillbaka till gisslaved!
Vart syndar söndag! Eller heeeela helgen var det ska jag säga haha! Pengar gick åt med :/ Sen gick vi över till Dennis och umgicks! Tittade på en vampyrs bekännelser! Riktigt bra film!

Idag tog jag och hämtade ut mamma och pappas julklapp! Sen bar de hem till kumla!

Var över och hjäälpte kära fialotta att flytta sina kartonger! Riktigt fin lägenhet hon har fått tag på!

På tal om lägenhet!!! Det börjar se ljust ut :D fan va glad jag är! :D

Torsdag

Vaknade i hyffsad tid iudag! Skulle upp och göra lite skola! De gick bra, dock hade jag inte läst på.. Men sån hjärna som jag var ju de inga problem alls :D

Erika kom över en sväng och vi gick iväg för att sola! Har inte solat på as länge! När vi kom dit så jag att de kostade 50 kr för 18 min, tyckte de va lite dyrt men men. Sen såg Erika att det stod happy houer mån-Fre mellan 12-15. Fan va gladea vi blev...Jag lägger i pengarna och då inser jag att det gällde alla maskiner förutom den jag valde! Pengarna gick inte ens att trycka ut igen =( Men men jag var nöjd med min maskin för den pratade med mig =) Haha ne jag är inte galen. När man tryckte på knapparna pratade den med en, den sa till och med välkommen haha! Jag kunde ändra styrkan på solariumet, fläkten även välja radio kanal! haha Dock skulle jag hellre sola i fler minuter nästa gång än att ha en maskin prata till mig. Men nu vet jag iaf vilken maskin det gäller haha!

Efter det fick vi hem och duscha och böt om, sen bar de ner på stan. Hon skulle kolla på jeans till på lördag och skor. Jeansen hittade vi ganska lätt..Men skorna var lite svårare. Så hon köpte sånna som jag har! Dem är skit snygga :D hihi Sen åkte jag hem och hon skulle fixa naglarna! Jag åkte buss helt själv :D (A) Känner mig duktig, för kollektiv trafiken har jag undvikit sen jag fått körkort! Men de gick bra =)

Pratade även med fina Lina idag :D De var ett tag sen, hon har flyttat till en ny lägenhet med daniel! Måste åka ner och se hur de har det snart!!

Fick även en liten pratstund med min  Fia :D Alltid kul!

Var över till Erika en stund, vi tittade på Dear John! Har sett den förut men inte tittat på hela, och idag kom jag ihåg varför! Den blev så fruktansvärt jävla seg på slutet så jag viste inte vart jag skulle ta vägen! Den var nästan som new moon, man satt bara och väntade...Nu är den slut...Nehe men nu då... Nehe VAFAN! Blir tokig på sånna filmer!

Nu sitter jag och väntar på att pappsen ska komma hit och hämta mig. Vi ska hem till Kumla! Lite tråkigt dock att det är så sent men de är en dag imorgon med! Och då får vi besök av mina sysslingar från gisslaved som jag tycärr inte har channsen att träffa så ofta!! Så de ska vli skoj!!

Ne nu ska jag packa ner de jag ska ha med mig, så att jag inte tar allt i sista stund! Ha en fortsatt trevlig kväll eller dag!

Onsdag den 8e

Gårdagen var inte tråkig ska jag säga! Hade någonting att göra hela tiden, dock kanske inte det allra roligaste men jag hade fortfarande inte tråkigt.

Väcktes av min kära klockan 9 eller tillochmed innan det skulle jag tro! Den jäveln! Tror att jag kan gå upp, när jag inte har någonting inplanerat >_< Vist snällt men vafan! haha självklart kom jag inte upp. Somnade om till typ halv elva! Dock ringde även timi mig haha! Så när jag hade ätit frukost gick jag ner för att söka lite jobb. Tyvärr var ju personen jag egentligen ville prata med hos tandläkaren igår! Så jag fick prata med en annan ansvarig!
-Vi behöver inga just nu.! Men hon kom ihåg mig sen förra året, och då pratade vi faktiskt bara på telefon! Lustigt ahha

Efter det åkte jag och plockade upp Timi, för hennes bil var på lagning. Hon trodde vi skulle ner på stan, men icke jag körde hem. Var tvungen att utföra lite ärenden haha! Hon kände sig lurad sa hon! Hemma bjöd hon på Pizza! De var snällt, dock orkade ingen av oss ens en halva! hehe men resterna som var kvar räddade Chrilles dag!
Vid tre åkte vi ner på stan, kikade runt lite. Jag var tvungen att köpa en ny pincett! Fan vet inte vart min snygga braiga svarta har tagit vägen =( Aja en ny sån blev det! Vid 4 kom Ida ner på stan. Hon skulle julhandla! En present till Mormor, morfar och en till Beata blev det! Presenten till Mamma och Pappa har jag redan beställt åt oss! Så den ska väl anlända någon dag hoppas jag! Vi var in på din sko också! hehe har lovat att inte köpa skor...Men fan dem här två som jag köpte igår var faktiskt nödvändiga! Syrran köpte "ugs" eller vad dem nu heter, fast inte dem riktiga då. Då kände jag att om jag köper ett par så blir ett par för halva priset, sen fastnade jag för två par! Så de blev ett par gratis :D haha Vilket kap! Så jävla snygga också!
Det var en snabb shopping runda! För det var så jävla kallt! När vi kom hem lagade jag as god mat! Timi stannade kvar på stan men ida följde med hem! Det blev marinerad ugnstekt kycklingfilé lindat i bacon,med couscous och currysås! Fan va gott det var! Men som sagt Chrille uppskattade inte couscousen så han käkade upp pizzan! hehe

Erika var över en sväng igår! Fick pröva att fixa lite med hennes hår, i hopp om att hon skulle slippa betala för det på nyår sen hehe :P Det gick bra efter en stund!

Ne nu ska jag ner i tvättstugan!

GRATTIS till min älskade Fia för lägenheten! Fan va jag är glad för din skull!!!

Tisdag

Gårdagen gick super, eller iallafall bättre än va jag hade förväntat mig. Så en extra kosing denna månad satt inte helt fel.  Sen får man väl tacka sin kära mormor och morfar också för en liten slant =)

Syrran fyllde år igår. Fick en bok av mig som hon har velat läsa. Den nya från twilight serien. En bok som jag själv kan tycka är ganska onödig :/ Ser ut som en barn bok. Tillskillnad från dem andra fyra så är den en fis i rymden. Dessutom handlar den om någon helt annan karaktär ur samma historia. Aja hon ville ha den så hon fick den.

Mormor lagade svin god mat! MUMS! Kul att man får lite variation på vardagsmaten, inte bara det man är van vid att äta!

Idag kommer ida hit, har lovat henne att åka ner på stan och julhandla. Så jag får väl hålla mitt ord antar jag.

Ska även ner och söka jobb vid ett idag!

Nu lär jag klä på mig!

Ha de bra!

nattetänk

Det är när man är själv som det börjar snurra i huvudet! Alla tankar kommer på samma gång! Ligger just nu och tänker på mina vänner och hur sjukt jävla mycket dem betyder för mig! Det finns ingenting i världen som jag skulle byta dem emot! Det är tack vare dem som jag är där jag är idag!

Skulle jag kunna så skulle jag skicka världens största uppskattning till dem!!
Ni är mina stjärnor som lyser upp min dag!! Jag älskar er!!

Söndag 2a advent

Igår natt kom mormor och morfar! Snacka om att höll på att flippe ur totalt typ när det var en timme kvar! :D Så roligt! Känns lite tråkigt bara att dem inte kan göra så mycket! Dem är ju ensamma här om dagarna när mamam och dem jobbar :/ Men men.. Jag får se till att vara hemma oftare nu :P

Idag har jag varit en storsovare måste jag få säga! Jag kom inte upp ur sängen! Jävla vintertider! Klockan var halv 12 och jag kände fortfarande att jag inte ville gå upp ur sängen. Fick en liten utskällning  av chrille hehe

Nu sitter jag här och umgås lite! Förbereder mig inför morgondagen! Hoppas att det går bra! För det behövs verkligen!

Ska kanske baka lite med mormor inför imorgon, Beata fyller ju år så :P

Ikväll blir det att sova ensam =( Mindre roligt!!

Ne nu ska jag kila! Ha en bra dag!

Lördag

Igår skjutsade jag och Chrille ut Beata på kalas. Sen skulle vi försöka hitta vägen hem från tillberga, vi trodde att vi hade koll på hur man kom ut på sala vägen igen, men icke..Jag började köra mot nå samhälle helt åt helvete, så var tvungen att vända. Sen så körde vi åt ett annat håll och då tog vi tydligen gamla vägen till ransta. Jävla krogiga väg! Halt var det också! Men bra träning förm mig som inte kört så mycket i vinter.

När vi kom hem så kom Fia och Vickan över och höll oss sällskap! De var riktgt trevligt! Satt och pratade en massa skit! När dem åkt hem så satt vi bara och tog det lugnt... Dock kände jag mig lite orättvist behandlad. Idas fel dock.. Aja gjort är gjort!

Idag kommer mormor och morfar...Eller Mordor och Fordor HAHAHA Så vi har haft storstädning här hemma. Även i mitt rum om det är någon som undrar! fyfan va med damm och skit det var >_< Usch!! Att vi sov i dedär inatt! uuu..

Sitter som på nååålar!! Vill att klockan ska bli 11!!! :D

Fredag

Äntligen fredag... De skulle man väl kanske säga om man gjorde nått om dagarna :/ Fast jag säger det iaf, för imorgon är det lördag och då kommermin kära mormor och morfar :D ÄR grymt lycklig över det :D

Igår var vi iväg till vixäng en stund, hälsade på min kusin och lilla moa, saara var på jobbet så henne fick jag bara se en liten stund :/ Vi spelade black ops, skit svårt med jävla zombie jakt! Men klarade mig till fjärde ronden helt själv hahaha!!
Moa va så söt! Lite blyg i början men sen gick det bra :D Hon gick runt där! Så söt!! Hon är så duktig som har börjat lunka runt! Tiden går så jävla fort =(

Sen kom vi hem och Erika kom över en sväng, vi lagade tacos! Vilket kanske bli en tradition på torsdagar haha va vet jag :P Tittade även på Alice i underlandet! Den var väl lite si sådär, trodde den skulle vara bättre men men, så jätte dålig vare den ju inte heller hehe...

Pappa skulle ha kommit över igår men han glömde sladdarna som skulle hjälpa oss starta bilen :/ Så får försöka få igång den idag istället hehe.. Idag kommer även Beata över, ska hjälpa henne bli lite snyggare än vad hon är :P Känns konstigt för hon ska på fest... Hon är min lillasyster hon ska inte hålla på med sånt haha! Men men, jag var inte mycket bättre när jag var lika gammal som hon :/ Glad att hon har en stora syster som kan ta hand om henne,, de hade inte jag :/ hehe sen är det idas tur om några år :S uuuh hemskt haha! De man är mest rädd för är ju att nått ska hända dem! Men sa de till Beata att hon skulle ringa mig om nått hände!! Har tillochmed erbjudit henne att sova här för att jag inte vill att hon ska hamna hos nån....hehe (A) Känner mig som en liten mamma men fan! Skulle inte kunna leva med mig själv om nått händer!!


Ikväll blir det kumla och glöggkväll! De var trevligt förra året för jag vann hahaha :D I år kommer det väl kanske inte gå lika bra! Men med min vinnarskalle så måste det gå! Haha

Snart ska jag över till Erika och julpynta för jag inte får göra det här!  Ha en bra dag !

Torsdag

Dagen började inte riktigt som jag hade tänkt det. Hade tänkt att gå upp i tid men icke sa nicke!

Just nu sitter jag och svär över min jävla bil! Den startar inte =( Jävla skit! Men får väl skylla mig själv, att jag inte var ner och startade upp den igår! Ingen aning hur fan jag ska komma hem till kumla sen :/

Måste iväg till vixäng en sväng. Får ringa och kolla om hon är hemma så jag kan hämta mina saker, sen kanske saara vill bjuda på nå gott ;) Ska ringa och fråga nu med en gång :D haha

Ikväll blire tacos :D mumma!

Onsdag 1 december

Vaknade inte riktigt i tid idag. Hade tvätt tid klockan 10, vaknade halv 11.. hehe ganska dumt, så han inte riktigt tvätta allt i rätt temperatur, men men rent blev det iallafall!

Älskling och jag satt och åt frukost tillsammans, de händer inte så ofta, så de var mysigt.

Har inte gjort ett skit idag bortsett ifrån det ska jag säga! Har ångest måste jag få erkänna! Vill ut och gå, men chrille tycker inte om att bara gå, speciellt inte på vintern och Erika ligger hemma och är sjuk, vi har kört kapplöpning hon och jag. Förra veckan var hon på g att bli sjuk, sen blev jag de och nu är hon det. Så träningen har uteblivit, men de tar vi igen sen när vi är friska!!

Var över till Chrilles moster en sväng på kaffe, trevligt! Så nu sitter jag ensam och har tråkigt! Får se om jag får för mig att göra nå fuffens.. hihi

ska titta på julkalendern nu :P Tror att den ska börja nu :D Tjingeling :D

RSS 2.0