Som ny!

Min fina pappa kom över en sväng idag. Han skulle kolla så att ingenting var urdraget i bilen, förhoppningsvis kommer de inte heller att bli de i framtiden tills vi lagar rutan :/ Han lagade även min cykel!...Igen. Fan att den hoppar fram och tillbaka i växlar. O när den väl hoppar i fyran eller femman så vägrar den att gå tillbaka till den ordinare. Aja får väl se till att prioritera en cykel om jag får vara kvar.

Erika var över en sväng idag. Pratade skit och tittade på Bridget Jones dagbok 2. Var as rolig. Dock har jag inte ens sett ettan så:/ Jag lagade även pannbiff med potatis som lovat. Denna gång stekte jag de inte utan lät dem ligga i ugnen..Ah de heter ju ugnsteka men men..

Lagade även lite kvällsmat, bacon och pasta med keso med löksmak. Mumma blev de. Pannbiffen kan jag inte säga någonting om eftersom vi inte har smakat den ännu.

Imorgon äre en ny jobb vecka ska bli kul att utmana sig själv efter fredagens fiasko och lördagens ja hyffsade resultat. Ne nya och friska tag och inte tänka tillbaka hur dåligt de gick, för nu jävlar ska de gå bra igen :D

Godnatt allesammans imorgon banne mig ska jag färga håret :D


Antidepresivt!!

Fan städning är verkligen medicin! Om jag hade vetat de när jag mådde som sämst hade det aldrig varit stökigt i mitt rum när jag bodde hemma.
Jag började städa direkt efter att jag skrev att jag skulle göra det. Hängde upp nya gardiner, städade allt verkligen. Samt att jag satte upp de jag köpte igår så nu känns de lite mer hemtrevligt :D

Fialotta ringde mig nyss. Känns skönt att få prata med henne ibland =)

Ne nu ska jag fundera ut någonting att laga till mat. Kanske pannbiff med potatis? Japp de blire nog för de tycker jag lät gott!

Tjingeling

bilinbrott!!!

Det är tredje gången denna månad som någonting sådant sker här på samma jävla parkering! Blir tokig! De är inte själva grejen att de tar saker eller slår sönder saker! Utan att de har varit in i ens personliga saker! De har brytit sig in och setat i min bil??? De är vidrigt! Jag kommer inte att vilja sitta i den bilen nå mer känns det som nu iaf!!!!

Usch! Vidriga människor! Jag skulle tro att detta hände i fredags, eftersom det var en massa cykelstölder då med! Skit gata!!! Jag har varit irriterad hela morgonen av någon anledning som jag själv inte har en aning om ! Sen så kommer de här på de! Idag ska man inte bråka med mig alltså!! Jag är på krigsstigen!!!

Min fina gröna pärla =( Sen tycker jag så synd om pappa! =(

Aja jag känner för att röja hela lägenheten så de tänker jag göra idag! Ni vet vart ni kan få tag i mig! Ha de bra!!!

Tröttare får man leta efter...

Världens längsta inlägg.!! Jag ber om ursäkt!!


Gårdagen var en piss dag på jobbet :/ Tyvärr gick de ju inte alls nå bra! Dock får man ta nya tag på måndag igen! När jag väl kom hem, jag kan säga att jag var så övertrött att jag inte visste vad jag höll på med till slut så lagade jag köttbullar och makaroner för att klockan han bli så mycket... Sen började folket dra sig hitåt.
Vi satt och pratade lyssnade på musik och drack lite.

Vid elva tiden gick vi ut, nästan alla följde med. Väl ute var de riktigt roligt. Dansade som tokar! Fan va jag saknat att gå ut och dansa! närmare ett tiden var jag redo att åka hem eftersom jag skulle upp idag. Men min kära ville vara kvar! Påminde honom säkert 1o gånger att jag ska upp imorgon....Aja jag ville inte att vi skulle betala för två taxibilar..Eller ah fyra med tanke på att vi betalade även ner! Så jag stannade kvar! Tog hand om en viss person som kanske blev lite för full :P Tog med honom ut för att han skulle få andas, klockan var väl kvart över 1 då! Sen bannemig fick vi inte komma in igen!!! JAG VAR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!! Kan tänka mig att den andra personen var de med. Så vi satte oss utanför och pratade..Men nej där fick vi tydligen inte heller sitta utan vi skulle sitta på gräsmattan tyckte surkärringen!!! Oh jag har inte varit så arg på länge!!! Tur att folk blir så trevliga på fyllan och ville vara mig sällskap! Jag höll bokstavligt talat på att frysa ihjäl!!! SKIT STÄLLEEEEE!!!!
När vi väl var redo att åka hem grät jag nästan för att jag frös så mycket och jag var så arg!!!!

Vi kom väl hem vid halv fyra tror jag, om inte senare. Åt lite sen gick vi och la oss. Jag var livrädd att inte  komma upp idag! Men halv 9 klickade de till i mitt huvud och jag var klarvaken! Sen vare bara att kliva upp och gå! Jag trodde bussen gick typ vid kvart över nio halv 10. Men när jag kommer fram till busshållsplatsen gick den första inte föränn vid tio!!! HALLÅÅ vad händer med de som ska jobba då?? >_< Fick panik och körde turbo mot stan! Tur var väl att angelica kunde plocka upp mig med sin karl! Annars hade jag kommit försent.

Angie och Jag satt själva på kontoret idag. De var bara vi som hade fått övertid. De var skönt att få jobba lite helg eftersom de är ob, samt att de är så lugnt och skönt! Kan säga att de gick tre gånger så bra idag som igår.

Efter jobbet så gick inte bussen då heller! 75 min! Så jag fick gå hem!
Mamma kom och hämtade oss när jag hade kommit hem. Vi åkte till Chrilledills mamma för vi var bjudna på middag där. Dock mådde ju Chrillisen som han förtjänade idag! Eller ah han mådde nog sämre än de! You know what I mean!

Var iväg med mamma och Chrilles mamma medan chrille låg däckad på soffan och schoppade lite saker till lägenheten! Skönt att äntligen köpa lite saker, vi har varit så dåliga på de!

JAG ÄR SÅÅ JÄVLA TRÖTT! Jag vill inte heller gå och lägga mig! För då kommer jag inte kunna sova inatt :/

BTW fick ett samtal från 001000818 nr i morse innan jag gick till jobbet! Var nån jävla indisk brud som bröt på engelska som snackade om nå jävla virus på min dator! När jag kom till jobbet kollade jag upp detta nr...De här fick jag fram :
http://www.missatsamtal.se/telefonnummer/001000181/

Samt

Sverige: Nyheter

Ringer någon och vill hjälpa till med virusproblem på datorn? Foto: Scanpix

Varning: bedrägeri och datorhack via telefon

Rapport
Publicerad 21 juli 2011 - 17:55
Uppdaterad 21 juli 2011 - 18:53

Om telefonen ringer och någon med indisk engelska på andra sidan luren säger att din dator är full med virus - då är det kanske dags att dra öronen åt sig.

De senaste dagarna har allt fler rapporter om ett nytt slags bedrägeri publicerats på sajter som uppmärksammar så kallade "scammare", bedragare.

På sajten Missatsamtal.se kan man se allt fler varningar från personer som tagit emot samtal av någon som säger att de ringer från "Microsoft", "Computer Support" eller "Windows". Uppringaren fortsätter sedan med att tala om att den uppringdes dator är drabbad av farliga virus och att de måste ladda ner en viss programvara för att de ska kunna bli hjälpta över telefon.

-Godtrogen som jag är gick jag på det i början vilket resulterade i att min dator blev hackad och de tog över kontrollen, berättar pseudonymen MammaRebb på forumet WhoCallsMe. Slängde på luren och stängde datorn. Mitt internet är utstlaget och datorn kraschad. Nu i efterhand blir man så himla förbannat på sig själv att man tror på vänliga människor som ringer.

Telefonnumret 001000181 en varningsklocka
Telefonnumret som bedragarna ringer ifrån är i många fall 001000181. Det här telefonnumret dyker upp i sammanhanget på flera nätforum där man kan diskutera bedrägeri.

De som ringer uppges prata engelska med indisk brytning och de vill att man ska installera eller aktivera programmet Teamviewer på datorn, via en webbsida. Om man gör det kan bedragarna ta full kontroll över datorn, installera program som sedan avlyssnar alla nedslag på tangentbordet, virus och mycket mer.

Motattackerade i säker Windows-miljö
En av de mer datorkunniga forumdeltagarna på Missatsamtal.se berättar om hur han "motlurade" bedragarna i telefonen genom att låta dem koppla upp sig mot en ny "tom" installation av Windows i en säker miljö.

-Dröjer inte länge innan någon loggar in på min virtuella maskin och min brandvägg börjar jobba för fullt för att logga all trafik och köra spårning av hans IP adress. Nöjer jag mig här? Nope, utan jag har även satt igång inspelning av allt som sker på den virtuella maskinen samt en key logger som kan stärka bevis för en kommande utredning.

Det visade sig i just det här specifika fallet att uppringaren hann installera både en så kallad "key logger" som "spelar in" allt man skriver på sitt tangentbord - inklusive lösenord, samt ett program som tar skärmdumpar av datorns skärminnehåll och skickar iväg till bedragaren.



Tävling på tävling

Fan va jag har sagt de många gånger men de tål att sägas igen! Jaag tycker absolut inte om att tävla. Nu på jobbet har jag ändå kunnat klara av de ganska lugnt, men sen kom jävla angie pangie och säger att hon tävlar specifikt emot mig! Snacka om att nerverna går på högvarv!! Kan säga angie att jag slutade på över 500 idag ;) hihihi back at ya ;) Tog en lapp till hihihi

Ja till nå annat, när jag kom hem idag var de sååå fint här =) Min fina älskling hade städat hela lägenheten igen! Han kan när han vill!
----
Fan fick även höra att de har varit knivhuggningar på min gata, i förrigår och idag. Vad har det tagit åt folket? Vad tänker människor med? Kan man inte tänka så att "De jag inte vill ska hända mig ska jag inte heller utsätta någon annan för"? Men de finns ju verkligen människor till allt, de hade gett sig på stackars tidningsbudet imorse :/

Hoppas på att min nya klänning hinner komma till imorron :D Då kommer jag vara en happy tjej!


(Bilden är från min 18 års dag...Behöver jag säga mer?)

Imörrn bliree paarteeey! Får dock ta de lugnt om jag ska kunna jobba på lördag >_< Vad har jag gett mig in på?

Helt otroligt

Haha Andreas din jävel! fan att du ska vara så grym på att sälja hahaha nerå hejjar på dig! :P
Sen är alla andra jävligt grymma dem med! Men de är andreas som svider mest för att han går om mig ;)
Ska aldrig mer öppna käften tror jag :P

Dagen började väl ganska segt skulle jag tro, de kändes som de iaf, me sedan gick de bättre och bättre! Fick mig några riktigt goda skratt! Fick även äta pizza till lunch vilket egentligen inte kändes så bra eftersom min kära körde ner mig och hem mig från jobbet idag >_< Oh Nono tänker fan inte se ut som jag gjorde förra året!! Måste skärpas!!

Dagen i ära beställde jag även en ny klänning och örhängen var ungefär såhär - nära på att beställa skor igen! Gjorde det dock inte! Fast får lite creavings efter ett par nya! Men jag har typ tre par som jag inte använt ännu! Om inte fler! Så skulle de ploppa upp ett par till här hemma skulle inte dillisen bli så glad hehe...Beställde dock ett par skor till syrran! Men de gills inte!

---
När jag kom hem idag luktade det så jävla fruktansvärt illa! Två soppåsar låg och väntade på någon stackare som skulle ta dem till sophuset, dem har legat där i ja typ tre dagar idag! Fan va lat man blir! Tog dem på en gång och gick med dem för vet att jag inte kan sova om de ligger och luktar!
--
Imorgon ska man jobba över! Awesome! Ska se om man kan få in nått, dock ligger de inte så mycket på prisbordet längre :/ Får hoppas att de kommer till någonting imorrn :P


HAHAHA tänkte att jag bjuder på denna ikväll! Hoppas ni sover gott! God natt!

Helt gääälet!!

Helgen va fantastisk!!

I måndags gick de as bra på jobbet!  Chrille fyllde även år i måndags, min fina älskling. Även fast de var hans dag så överraskade han mig när jag kom hem! Han hade köpt 7 jätte stora rosor till mig! Jag har ingen aning om varför men jag vart jätte glad när jag såg de stå  på köksbordet.



Oh va han kan göra mig lycklig min fina!

-----------------

Igår gick de väl sisådär, dock fick man glada nyheter som gjorde en överlycklig! Dock ska man inte hoppas allt för mycket men de är svårt att inte göra de!

Efter jobbet kom Lindah över till mig och vi kikade på Harry Potter! Jag är så jävla blödig! Fan grät nästan! Not funny!

Idag ska jag jobba kväll igen, Ska bli kul! Nu vill jag bara till jobbet :D

Paprika choklad + 25 år

Min fina älskling fyller år imorgon, så i fredags bakade jag, Erika, mamma och Beata massor! Jag hade förberätt Pogácsa degen dagen innan, trodde denvar perfa men icke sa nicke. När den väl kom in i ugnen så smälte hela jävla skiten! Blev en nästan en hel kaka av skiten istället för typ 30 små! Jag började nästan gråta kan jag säga! Så beata årdnade lite mer mjöl till sats nr 2 och den blev ju perfekt! Cp barn! Aja gott ble de!
Sen när vi kom till snickers kakan ja då skulle vi även börja med maten samtidigt så Erika kastar en paprika till mig som landar rätt på den färdiga snickerskakan! Fan va vi vek oss dubbelt!!!





---

i lördags så åkte vi hem till Tina och Tommy för att förbereda allt! Folk började sakta rulla in. Vi pratade och Chrille öppnade paket! Min fina älskling! Fick väldigt mycket bra saker! Han uppskattade verkligen allt också!
Efter att folket hade avtagit städade vi! Vi var överlyckliga att de fanns diskmaskin! De hade tagit en vecka och diska allt de för hand!
På kvällen skulle vi egentligen bara ta de lugnt. Men vi försökte istället bjuda över lite folk. Vissa kom andra inte! Jag gjorde bort mig på tal om ingenting! Flertal gånger!!!!!
Skulle ringa Lilja ringer till nån random brud, skulle lämna ett meddelande till Helena, tror dock att andreas fick de, skulle ringa natta kom till en stackars ingela som jag nästan skrek åt "TJENA INGELAA VA GÖÖRRUU!??" hehehe sen lämnade jag ett meddelande till natta.... Usch! Va vin inte är bra!!
Vi partade bra länge, en gammal vän kom förbi också de var riktigt trevligt :D Har inte sett henne sen 7 år tillbaka tror jag :/ Man är inte så duktig på sånt!!

---

Dagen söndag har i sin ära blivit en städ dag! Vi har röjt och diskat. fan va fint de är nu =)
Just nu sitter vi och väntar på att potatisen ska ha kokat klart, så vi kan göra stekt potatis, fläskytterfilé och beasås =) Bra avslut på veckan! :P

Ha en bra kväll :P


Lindah satt och blåste upp bagin the boxen haha ..Kolla hennes ögon med! Ser ut som manga!



Blev tyvärr inga fler bilder :/ Tråkigt när kameran är trasig =(

Tack för en trevlig kväll allesammans! Även ni som inte vart med på bild =)

Lyckaa

Ja de kan man lugnt säga :P Öppnade lönespecen idag, blev hur jävla galopplycklig som helst! Fan länge sen jag kände en sådan lättnad! När jag öppnade den tänkte jag verkligen snälla, snälla, snälla! Me so happy, sen hade ju Chrilledills present kommit med, de var jag väl mindre lycklig över eftersom jag avbeställde den direkt när jag råkade berätta för honom va de var!
Men men så kan de gå, nu får han dedär så får han vara lycklig över de =)

Snart kommer Lindah över hit, jag ska kladda ihop degen inför imorgon sen så ska vi kika film och ha lite torsdagsmys hon och jag =) De var länge sen, sen så ska hon faktiskt sova här =)

Tack för mig så länge :D Hoppas alla andra fick lika roliga specar som jag :D :D

Katching :P

God morgon!

Idag vaknade jag hur lätt som helst, bara använde magmusklerna och ställde mig upp! Dock ville huvudet tillbaka till min kära kudde men de var redan försent!

De är så roligt hur lätt man får in en rutin på morgonen! Jag gör redan i princip samma sak varje morgon :/

Aja, idag ska jag påbörja degen till pogácsa...Är lite rädd dock, har aldrig gjort dem utan mamma som stöd >_< 

Wish me good luck! :P

Tugguummi och rabattkupong!!

Weeehoo High five igen :P Idag har man lyckats slå in ett pris till! Känner mig grym, är dock rädd för att mina glory days are over! haha Man kan ju inte alltid ligga på topp tyvärr! Får se om jag har samma lycka imorgon efter jobbet!

Jag har tydligen fått en automatvälad cykel också! Dock fungerar den heeelt jävla åt fel håll! Den började med det i morse! När jag cyklar i uppförsbacke lägger den i fyran, när jag cyklar i nerförsbacke lägger den i ettan! Fyfan va jobbigt de vart att cykla hem idag, med uppförsbacke hela vägen! Pappsen ska kika på de senare och kolla om han kan göra nått åt saken =)

Väl hemma tog jag reda på några recept!
Gick iväg och handlade med Erika, använde min kupong som jag vann idag samt mina andra två som jag vunnit tidigare, :P
De blir då
Kärleksrutor, snickerskakor, cheezkake samt pogácsa! Lite för varje smak antar jag =) Får se hur de går, var bra länge sen jag bakade...Tur är väl att jag får min lillasyster och Erika till hjälp...Eller?:P

Jessica var över en sväng idag! Riktigt roligt att träffa henne igen, man märker hur dålig man är på att höra av sig till varandra! Men men får hoppas att vi ses lite oftare nu!!

Leilas kärleksmums

Foto: TV4

Färdigt på: 30 min
Ingredienser

Till 1 plåt:
5 st ekologiska ägg
4 dl strösocker
4.5 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
5 msk kakao av god kvalitet
300 g smör
2 dl vatten
200 g knäckchoklad (alt. mjölkchoklad eller mörk kvalitets choklad)
Glasyr och garnering:
2 dl vispgrädde
2 msk espressokaffe
200 g mörk kvalitets choklad 70%
2 dl kokosflingor till garnering

Ostglasstårta

Ingredienser

10 portioner

  • 6 digestivekex
  • 2 msk smör
  • 200 g philadelphiaost light
  • 3 äggulor
  • 2 dl strösocker
  • 2 1/2 dl vispgrädde
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 3 äggvitor
  • Garnering:
  • valfria bär
  • citronmeliss

1kg mjöl
1kg mjukost/keso
1kg margarin
2 ägg
salt efter smak

snickers kaka:
Ingredienser
1½ dl strösocker
1½ dl ljus sirap
8 dl cornflakes
200 g jordnötssmör
200 g blockchoklad


Ingen aning om varför jag la upp dem....Men kanske kände att jag ville fylla ut inlägget lite med frästelser mohahha :P

Ne nu blire duschen sen sova! Lång dag imorgon! God natt!


Kvällspass

Dagen har gått över förväntan! Riktigt kul har de även varit att få pröva på att jobba kvällspasset! Dock blev de lite spökligt tyst när de flesta hade gått hem! De blev även lite ensamt med lunchen eftersom ingen hade lunch samtidigt som mig =( Tråkigt! Men över lag är jag riktigt nöjd =) Fick mitt tredje pris idag ! High five!!

När jag kom hem såg jag att min kära mamma hade ringt, så ringde henne och pratade lite skit. Min fina mamma. Som jag saknar min familj ibland!

Jag var så jävla blåst i morse!!!!! De finns fan ingen som är mer blåst än va jag är ibland! På riktigt! Jag hade hört av mig till en tjej ang Chrilles present. Fick inge svar så jag beställde den på nätet, precis när jag skickar igenom beställningen så plingar de till i min telefon! Tror ni inte att hon hade den kvar! Ah men iaf, så svär jag högt och upprepat så Chrille hör! Han frågar ju självklart vad de är för nått och jag svarar exakt såhär "Ne jag håller på att beställa din present precis, för jag hörde av mig till en tjej angående den redan igår, samt idag men hon svarade inte, nu när jag skickar in beställningen så får jag svar ifrån henne att hon har telefonen kvar" Jag hoppas att ni såg vad som var fel med det svaret! De kan jag säga att både jag och Chrille hörde det! Så nu är ju inte hans present någon hemlis!!!! Fan att min jävla käft ska vara så stor!

Aja, när jag hade pratat klart med min fina mamma ställde jag mig faktiskt och diskade! Känner mig så duktig =) Chrille får ta soporna nu =) Samt disken nästa gång! Vi skrattade igår när vi båda envisades om att inte ta disken. De skulle fan sitta fint med en diskmaskin, ångrar fan att vi inte åkte och köpte den som vi kikat på! Men då skulle de väl bli diskutioner om vem som ska plocka in och ur hahaha Jävla hushållssysslor!

Nu ska jag börja med maten, chrille har inte kommit hem än :/

God natt allesammans

Nu är de ju såhär fint i köket igen aaaah stortrivs :D

Fritid?

Vad gör människor när de börjar så sent? Jag har nyligen gått upp och tänkte att ah men jag ska diska... Har bara hunnit äta frulle än så länge! Jag får nästan ångest, känns som att jag skolkar från jobbet, fast jag inte gör de. Jag börjar kvart i 13. Idag hoppas jag på att komma upp i tre! Skulle vara helt underbart! Ska dock blir lite läskigt och jobba kväll...
Camilla skulle jobba kväll tillsammans med mig men vet inte om hon är frisk ännu :/

NE vafan istället för att sitta här och glo kanske jag ska göra lite nytta? hmm...Får se om jag orkar hehe, inte kul att ställa sig och göra nått medans karln ligger och snoozar i sängen :P

Ha en bra dag vi hörs ikväll!


Hihihi kör hårt :D

seg måndag

Dagen började ju såklart med att man blev dyngblöt på vägen till jobbet. Glömmer även mitt kort till dörren! Inte den bästa dagen!
När jobbet väl började var de segt då med, men de gick bara bättre och bättre, så till slut klarade jag dagsmålet iaf!  Blev överlycklig!

Jobbade även över två timmar idag :P Känns lovley :P Kanske blir en extra kosing nästa månad :D

När jag skulle cykla hem upptäckte jag att mina "täckbyor" som jag tagit på mig på morgonen inte hade torkat än :S Så fick cykla i tights! Fia ringde så jag fick sällskap hela vägen hem! De var riktigt trevligt :D

Snart kommer Erika över och vi ska nöta lite på mer på Mike and molly! nej beata inte micke och molle! :P Fast blev jävligt sugen på att kika på den filmen :P Var bra länge sen!!

Nån film jag absolut vill se är brides maides Eller hur de nu stavas, den verkar så sjukt rolig!!

Ska snart laga mat =) Ha de bra allesammans!

"oh vi kommer alltid och vara vänner förevigt, visst micke?"

© Disney

Regn och skit!

Det är vid sånna här tillfällen man önskar att man hade gummistövlar, galonisar och regnjacka! Jag har blåa mjukisar, grå tröja och orange linne :/ Awesome! Ska ta på mig mössa med! Usch så ska man cykla :/

Aja jag lär dra annars kommer jag sent :/

Minigolv och tacos!

Weeehooo vem vann på minigolfen då??.... Ja inte fan va de jag iaf! Skit spel!!! Gick bra ett tag men boll fan ville ner i vattnet och utanför banan men abosolut inte ner i hålet!!! Bara ännu en gång bevisat att jag har dålig hålvana! Chrille vann såklart, som han alltid  gör! Spelar ingen roll vad man hittar på! Aja de var trevligt iaf, kim kom tvåa Erika trea och jag sist för jag dampade sönder!

Efter minigolfen tog vi en tripp till Willys och handlade ingredienser till tacosen! Blev ap gott! Efter maten satt vi alla och pusta och stånkade för vi var så mätta! Kikade lite på tv och bara umgicks! Absolut ett bra sätt att avsluta veckan på!

Min fina fia ringde mig, vi pratade nästan en timme! Kändes som good old times! Kul :D Planerade in en mys fredag. Dock är den uppbokad tydligen måste höra av mig imorrn och säga de! Men en myskväll ska absolut bli av!!!! Saknar de kvällarna vi brukade ha ute i kumla!

Nu är jag och min fina hemma igen, ska väl varva ner och umgås lite, för denna vecka kommer vi inte ses så mycket :/ Han ska jobba natt och jag olika tider hela veckan. Imorrn börjar jag 07:45 på tisdag 12:45 så de är ganska olika tider:p Måste försöka klämma in att baka till på lördag. Vi skulle ha bakat idag, tillsammans men vi planerade in annat. Så får ta på mig att göra de med mina systrar istället! Men ska bli trevligt att umgås med dem med! De var ett tag sen.

Nu ska jag ge min fina lite uppmärksamhet!


Mitt hjärta <3

Möhippa och tråkigt västerås folk!

(Oki jag menade Båsta inte bålsta haha, o tack lina de värmer :D)

Igår så överraskade vi kära jessica med en möhippa :p Åkte till henne runt 11, sminkade henne, satte på henne fjädrar, slöja, en egengjord tröja och ögonbindel sen bar de av till ica maxi!




Där fick hon sitt uppdrag att be folk skjutsa runt henne i en rullstol till de olika ingredienserna som hon hade på en lista.
(folk tittade fundersamt på oss, vissa med konstiga blickar och vissa med glada blickar)






Efter rundturen på maxi , skulle hon baka tårta med ögonbindel, Jävla unge var ju grym på dedär! Vi hade hoppats på att hon skulle vara kladdig upp till öronen, men icke hon var inte ens kladdig om händerna!



Efter att tårtan var bakad skulle hon sälja den! Vi lyckades hitta ett as gott recept till saften som såldes med tårtan! Vi lyckades sälja nästan hela. Vissa betalade tillochmed för att slippa äta tårtan haha. Så lite pengar fick dem till brölloppsresan :P
Donken vart nästa där vi åt lite.


På stan skulle hon utföra deversa saker  men västeråsarna är så tråkiga människor när de inte är nå speciellt. Ingen ville hjälpa henne eller ställa upp. Hade varit en festival eller powermeet hade nästan alla ställt upp! Inga jävla toasters för västeråsare denna gång!

Tur var väl att vi alla delade samma humor för vi fick oss många skratt. Så över lag vart kvällen lyckad.  vi avslutade med grillning ute i tillberga hos Jessicas mamma och pappa. Riktigt god mat och mera skratt!  Tack för en trevlig kväll allesammans!

Idag ska vi köra lite Mike och Molly marathon sen ska vi spela minigolf! Blir ett trevligt sätt att avsluta helgen på!

Hörs sen :D

Helt sjukt jävla trött

Gårdagen var helt sjuk! Jag sa ju att jag var riktigt trött! Kan säga att jag däckade innan klockan hade slagit över tio :/ Min fina fia är i bålsta och hade tid att ringa mig. De uppskattades, dock va jag nog inte så social, låg redan och halv sov :/ (Fia när de kommer till de så blir de första tjing..)

Mina fina kollegor ringde mig igår och bjöd över mig tvärs över gatan! Jag orkade inte ens lyfta mitt arsel och gå över! Jag behövde nog en ordentlig sömn för nu är de bra igen! Vaknade hur pigg som helst klockan 9!

Nu ska jag klä på mig och kila över till erika. Vi har lite att stå i idag. Nu jävlar :D

Ha en bra lördag,  vi hörs :D

Saknar mitt ps =/

Äntligen helg

Sådär då har man haft sin första försvåvning! Kan säga att de inte var ett dugg roligt för de som skrattar. Jag la mig i tid igår, men imorse tänkte jag såhär "Jag ska bara blunda och sträcka lite på mig" när klockan ringde...M de gick ju bra! Vaknade 07,22 börjar 07,45! Upp ur sängen ut i köket halvnaken, bre mackan slänga ner den i en påse med matlådan. Klä på sig de första bästa som ligger på golvet, borsta tänderna medans man kissar (Jag vet ofräsch men va skulle jag göra??) Sen var de bara att springa till cykeln och ha jävla eld i arslet!!
Jag kom in till jobbet EXAKT i tid! Fy helvete vilken tur att jag inte sov en minut extra! Tänk att jag kom på mig själv i drömmen att jag var tvungen att kliva upp! Puh!

Jobbet gick super! Alltid kul när människor säger trevliga saker till en! Dock blev jag helt jävla slut mot slutet av dagen. Tror att de kan bero på min energikick på morgonen där. Så i slutet av dagen visste jag knappt va jag pratade om. Men de gick tydligen bra iaf! Fick ett nytt pris :D

Idag har vi planerat möhippa så de har knakat om de! Ska bli så kul att vara med om den första ever :D Samt att man har varit med och planerat den är kul de med :D

Nu ska vi ha fredagsmys med Erika som traditionen säger! Vi har väl missat någon fredag men oftast håller vi de.

Chrilledill har visat runt en hemsk bild på mig, tänkte att jag kan dela med mig av den. Den är inte som den ser ut! Jag fattar inte vad jag höll på med! Tror alkoholen gör att man slappnar av lite väl i alla muskler!

Säg va ni vill men jag fattar inte heller..tror min kägi levde ett eget liv den kvällen, även mina armar, min haka ja allt!!!

mardröm?

Kul att man drömmer om att man är en kattdödare. Som misslyckas att döda stackars katterna mot badkarskanten och de blir blinda, så får man dåligt samvete o blabla. Började nästa gråta i min sömn :/

Sen är de jätte roligt att vakna kvart i sex, klar vaken med tvn igång på hells kitchen! Nej de var inte kul alls! Chrilles dator stod och tjöt! Datorer bode ha sensorer på sig som känner av att man inte suttit där på ett tag :/

Nu ska jag fofrtatta min morgon rutin =)

Hörs sen :D

Jordgubbar med smält glassss

Att man kämpar så länge för en sak så blir de inte som man hoppats!!

Jobbet gick bra, dock glömde jag ta mina raster, så kände mig inte så social! Men men så kan de gå ibland, får hoppas att mitt program fungerar som de ska imorgon =)

Jag var helt slut när jag kom hem, mitt huvud kändes fullt! Känns att de varit en tung dag, min röst är slut också. Men kul är det. Ah inte de jag just skrev men jobbet.

Efter en stund kom chrilles mormor, morfar och hans mosters familj över på fika, de bjöds på riktigt goda jordgubbar med glass som jag smälte i tallriken och doppade jordgubbarna i! Oh mun orgasm!

Nu ska vi ta och plocka undan efter fikat, kan säga att de blev ett riktigt storlass. Men min fina har sagt att han tar hand om det imorgon!

Nya tag imorgon! Nu jävlar ska de i en till lapp!!


onsdag morgon

Godis mitt i veckan ser jag....Vet inte men de va de första som ploppade upp i mitt huvud när jag tänkte onsdag idag :/

Både måndagen och tisdagen på jobbet har gått suveränt! Får bara hoppas att de håller i sig! Grymt nöjd med min prestation :D

Nu ska jag äta upp min frulle, ha en bra dag så hörs vi!

Tisdag 12

*Har inte allvaret börjat än så gör det de nu! Nu blir man pirrig igen, vet inte varför men de är nog för att man ska börja följa schemat på riktigt! Innan har vi haft de ganska soft men nu är de hårda puckar som gäller! Känns pirrigt måste jag få säga :D

Får se hur de går idag :P Igår hade jag världens glädjerus, hoppas på samma sak igen :D Önska mig lycka till :D

Mondaaaaay

AAAH de går så jävla bra på jobbet så de är sanslöst! Trivs som en buffel gör jag också! Vet inte va jag fick de ifrån men de klingade as bra! Bästa arbetskollegorna har jag med! Fan va bra jag har de nu!

Man blir ju lite tung i huvudet efter en dag, men tror mycket beror på att jag måste skaffa glasögon! När lönen kommer så :D Hälsan ska va i centrum! Hehe säger jag som inte har tränat på en månad, men de kommer kära vänner de kommer! (hmm kanske därför jag såg ut som jag gjorde på bilderna från helgen haha)

Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar, älsklingen åkte iväg för att köpa en jävla fläkt till lägenheten! DE ÄR FÖR VAAARMT!!! De går inte ens att sitta still utan att svettas! Undrar om han hinner tillbaka tills tvätten är klar, tycker de är tråkigt att tvätta själv=( Så mysigt när vi gör de tillsammans! Annars går man bara där nere och sjunger för sig själv, folk skulle tro man är sjuk eller nått...

Lillkillen i grannlägenheten blev utlåst idag stackarn. Jag gick ut och pratade men honom! Nu när man har pratat med honom är han ju sjukt söt! Försökte knacka på, ropa på hans mamma men fick inte tag i henne. Så vi använde oss av de morderna "eniro". Hittade nr till hans mamma men precis när jag började ringa så öppnade hon dörren åt honom. hmm... Aja.

Idag blir kyckling, curry med ris! Så ska vi handla hem lite sallad för nu saknar jag de! Spec guuuurka!! MMMH och paprika som man kan ha i maten! Oh va jag är hungrig, märks de?


Oh dedär hade inte suttit helt fel! Tänk om man kunde ha en sån fin frukost varje morgon! Mumma!

Måndag 11/7

God morgon alla morgonpigga! Idag var de inte alls svårt att kliva upp. Gick ju ifs och la mig i tid! Hur skönt som helst. Älskling gick och la sig med mig, men tror inte han somnade när jag gjorde :/ Han lär ju försöka sova i tid med tanke på att han börjar jobba imorgon igen :/
Usch jävla arm, den vill inte ge med sig! Så fort tabletten slutar verka så får han ont! Inte kul alls :/

Nu sitter jag och tittar på kändis skvaller :P Alltid lika kul! Roligaare än... Ah skit samma!

Ha en bra dag allesammans :D För de ska jag iaf ha :D

Söndag

Så nu är jag lugn igen! Jag ber om ursäkt för de tidigare inlägget! Dock förklarade jag redan där men nu när jag är lugn igen så kan jag förklara att jag inte är arg! Förstår vad som hänt men de va just helgens hela förlopp som gjorde att de kändes som att jag var hur sviken som helst! Även fast jag viste från början att de inte alls var som de sades! Nu har jag fått pratat och fått de förklarat och jag har full förståelse!

Nu lagar jag och min fina mat tillsammans! Blev gulás! Vi kände att vi orkar inte fira de på nå sätt, men lite egen tid och mys ska de minsann allt bli =)

Förlåt än en gång!


Här är den fina rose min älskling gav mig =) fick den i midnatt :D


Nu när jag har hittat min sladd till mobilen tänkte jag att ja lägger upp bilderna på de som ni har
missat :D











Ha en trevlig dag :D

Frustration?


Nu ska jag ta och umgås med min fina!

PBM

Mjo förra året var garanterat mycket roligare! Så jävla mycket skit de var igår! Får mig att tänka på va de är för människor jag verkligen umgås med! Nu menar inte jag de som jag umgås med dagligen, utan andra människor som man träffar ibland!

Aja ska försöka glömma gårdagen och ha riktigt kul idag istället =) För idag blire folk jag vill vara med <3

För lång natt?

När vi kom hem igår så hängde vi upp tvätten så gick typ jag och la mig :/ Kände att jag ska se om jag blir tröttare av att sova ordentligt eller om jag blir piggare...Ah ni kan ju gissa er fram hur fruktansvärt trött jag är! Förstår inte, tror inte jag har lärt mig hur min kropp fungerar!

Hahaha jag fick mig goda garv igår, mina vackkra sms till Erika om hål hit o dit och inavel! hahaha Gud va jag är rolig när jag är trött...

Jag vaknade mitt i natten, eller ah typ vif fem,då var Chrilledill fortfarande vaken :/ Han kommer sooova lääääänge idag :/  tråkigt nog!

Aja jag ska ta och göra mig i ordning! Har samma matlåda som igår också =(
Can you imagin?

Nervöst

Tjabba tjena. Gårdagen bestod till mesta dels av matlagning och besök hos Chrilledills moster med Erika. Sedan tittade vi på en as grym serie! Mike and molly! Sjukt jävla rolig! Skrattar i prinsip hela tiden :P

Idag hade jag riktigt svårt att kliva upp! De roliga va bara att jag ställde om klockan, sen i sömnen drömde jag att larmet gick så jag klev upp, 2 min senare ringer klockan haha snacka om att inte vilja komma försent!

Har suttit med Andreas på jobbet och lyssnat när han pratat med kunder. Sen fick jag mod till mig och satte mig jag med! GRYMT kul!! Känner mig sjukt nöjd, av tre samtal sålde jag på två :D AWEEESOOME :D

Ne ska nog ta och ringa till IrrePirre och skryta lite haha :D Ha en bra och solig powermeet allesammans :D


Powermeet förra året :D

Kyckling pastej

Gårdagen gick ut på att umgås med Erika och min fina! Vi satt och pratade skit, samt gick över till Chrilles moster och drack kaffe. Riktigt trevligt. Vi fick med oss jordgubbar ifrån henne! Fyfan va dem va goda! Riktigt mogna och färska!!

Vi tittade på avsnitten vi missat av mike and molly, helvete va roligt de är!

Ne idag är jag nå så fruktansvärt trött! Gick dock och la mig i hyffsad tid tycker man. Nu sitter jag med halvöppna ögon och äter rostad macka med kyckling pastej. Va så länge sen! :D Mums!!

Idag ska jag ta mitt första samtal aaah :D Skulle ha gjort de igår men fega jag la mig :P heheh

God morgon

Vid den här tiden brukar jag sitta på cykeln på väg ner på stan! Men v inte idag =)

Hatar att Znooza! Snoozade från klockan kvart över 6 till klockan nästan var sju! Sen orkade jag inte mer! Hade totalt glömt bort när vi börjar :/

Idag ska jag leka med Erika =) Nu ska jag packa ner langosen och matlådan sen åka =) För idag börjar alvaret iiiih!!

Tisdagsmys

Fyfan va dagen inte har varit pigg idag! Vakna i koma, äta frukost som en sengångare och ta cykeln ner på stan som en zombi! Ögonlocken har varit fruktansvärt tunga hela dagen! Vet inte om jag har sugit åt mig tillräckligt för att klara provet imorgon om jag ska vara ärlig!

Efter jobbet får man alltid en extrem dipp. Man vill bara sitta där hela dagarna! Helt underbart kul! Vi gick ner på stan och mötte upp Emi som hade virrat bort sig från nå café som jag inte kan stava till, trodde vi men hon hade bara hittat skor. hahah Sen bar de av hem till mig. Emi och Lindah bjöd på mat idag som jag hade lagat! hehe Langos såklart. Lilja kom över han med, vi satt och pluggade lite telia inför provet sen åt vi. Mumma! Tror dock att Emi fick lite ont i magen! Hade varnat dem innan att "Ta de lugnt, man får ont i magen annars". Resten av kvällen bestod av i prinsip skitsnack och plugg, lite mini konflikter. Men vad är en kväll med mig och Lindah utan konflikter :P

---

Virriga tankar i mitt huvud just nu, både bra och dåliga. Vet inte hur många gånger jag har suddat ut min text och börjat om nu. Tillslut kände jag att ne jag vill inte skriva för mycket så jag låter de stå såhär! Så har jag inget sagt!

---



----

Till någonting mer underbart än någonsin! Tänka sig att de är ett år sedan jag och ChrilleDill träffades! Eller ah lite mer än ett år sen , men snart ett år sedan vi blev tillsammans! Helt sjukt vad tiden har gått fort! Den här tiden har gett mig så mycket erfarenhet, så mycket kärlek och nya vänner så de är sanslöst! De har även gett mig insyn på vad som betyder någonting och vad som inte gör de! Dock gett mig en ny saknad som jag inte har haft förr, till min familj till mina vänner till min hund!! Men jag är lycklig och jag trivs med mig själv bättre än på länge! Jag har fått självkänslan tillbaka och jag vet vilka jag har att tacka för de! Jag mår hundra gånger bättre än va jag gjorde för lite mer än ett år sedan! Tack alla som har funnits där för mig! <3

---

Mitt under att jag sitter och skriver ut min själ..nerå men så ringer Márta och har min väska! Super duper glad! Glömde ju den hon Mamma och Pappa igår i all stress så ctrl+a - ctrl+c och skynda sig iväg till affären haha. Helt underbart att se väskan igen! All turbo har gjort mig svettig nu! Underbart? Nej :/


Dock är jag överlycklig för jag får köra bil igen :D


Mörkare?

Hmm på nå sätt kändes de som att de var mörkare ute idag än igår! Vetenskapligt ja, men de ska man väl inte märka sådär :/

Hade så jääävla konstiga drömmar inatt, att jag var tvungen att äta sushi och någontinging med, ah jag har förmodligen brist på fiskolja i kroppen eller nått haha!

Sitter för tillfället och tittar på "the family" Geees, va pappan ger korsförhör till dottern som varit på konsert! Jag skulle bli tokig...

ne nu ska jag fortsätta klä på mig, ny dag nya tag! Lagade ugnstekt falukorv igår, hoppas på att de duger till lunch sen bara =) Hoppas hela gruppen är där idag ska bli AWEESOME! Kan tänka mig att lukten av nervositet kommer kännas på lååånga vägar =)

Tjingeling

Nu blir jag alldeles rörd!

Så fint av Lindah att skriva de! Underbara människa! Så glad att jag lärt känna en av jordens mest energiska människor! Haha och Angie Pangie och millisen!!! Nu ska jag inte favorisera!! Men ville tacka extra mycket för kommentarerna (A) Shit vilka underbara människor man är omringad av på jobbet ! Kärlek till dem alla!!

Lilly Berglund
Bara så att alla är medvetna om det så är Brigita Farkas helt fantastiskt underbar! Precis som hon är :)

Var bara tvungen att lägga upp de! Det värmde ända in i själen! :')

BINGO

Eller inte! Men jävligt nära! Dock skjuter ju inte de en hare :/

Yes box, har varit väldigt pigg idag :P Förvånad själv! Skrattat gott åt kollegor och de som hände i fredags! Kul kul! Kommer nog få oss några goda skratt till innan de blir glömt!
Prat om hunkar hit och dit kan man inte ungå att höra haha! Älskar mina kollegor! Så jävla underbara allesammans!!

Nu börjar man känna att de pirrar till i magen så fort någon nämner ordet " Svaret". Ska bli riktigt kul men även fruktansvärt nervöst...(Känns som att jag redan skrivit de men tål att skrivas igen)

-----

Åkte hem till mina Föräldrar dirr efter jobbet idag! Mamma hade ingen aning om varför jag så hårt ville komma till kumla när de endå skulle till västerås! Hahaha När jag kommer innanför dörren så frågar hon vems bil de är? Då säger jag "Jag har lånat den för Chrille har tagit vår bil." Gav henne ett litet paket och hon tackar innan hon ens öppnar de! I paketet låg nyckeln till en Audi A2! Haha minen i hennes ansikte var obeskrivligt!! Min fina Mamma hon vart så glad!

Hann inte stanna länge innan vi åkte tillbaka till V-ås. Vi skulle på BINGO! Jävla skit spel säger jag! Jag som är en fruktansvärt dålig förlorare ska inte gå på sånt som de är typ minimal channs att vinna på. Har varit riktigt nära storvinsten en gång. På 8 nr skulle man få en rad. Jag fick en rad på 9e! BINGOOO!!! Trodde man skulle få tröstpris, men nej! Istället för 15000 fick jag 300 delat på två för de var en till som fick samma! KUK! Okey detta var för typ 3 år sen. Sen dess har jag inte vunnit ett piss!! Och idag var inte något undantag heller! Satt med nr 18 aaaas länge men tror ni den kom? Nix! Skit spel!!!!!

----

Fick även en massa fina paket. Dillisen fick också självklart.


Tre väskor i olika storlekar, samt tre naglack i as grymma färger! Undrar om jag ska måla naglarna nu :D??


Men först har jag lovat min fina att laga mat! Så vi hörs kanske senare eller imorgon! Ha en bra kväll och spela fan inte BINGO!!

Nervös!

Har inte varit såhär nervös på bra länge, inte ens första dagen! Vet inte varför, men tror att de är för att vi ska ut i svaret snart >_< hihi

Aja, idag vare skit svårt att vakna. Kan ju iof va för att jag somnade ganska sent och vaknade till inatt av jävla FITT TVN!!! Jag hatar att vakna av den! Chrille har ljudit på som om alla vore vakna! Visst jag har inga problem att somna med den på men jag vaknar alltid till om ljudet är för högt! De är inte kul någonstans!! Tror även jag röt åt honom inatt! :/

Nu ska jag fortsätta med min frukost! Ha de bra allesammans så ses vi sen =)



Igår kom min fina mami och systrar hej !! <3

Hej och hå i lådan!

Idag var Lindah över och vi försökte plugga så gott de gick. Är fruktansvärt mycket att komma ihåg!!

Vi tog paus och käkade langos :D Som jag hade lagat :P riktigt gott blev de, dock blir jag så jävla dålig i magen av lök så de är sanslöst!!

Min fina pappa kom över! Han fick också langos! Erika ville också ha o sjävlklart så fick hon med!

Ska snart sova så man är pigg o glad inför imorgon! Jag ska även hem till Kumla och hälsa min fina mamma och syskon välkomna hem! Har saknat mamma som en jävla tooook!!!!

God natt kära folket! :) Nu är de dags för kvällsmacka hahaha

Oh ni har ett liv?

Nu vill jag inte att någon ska bli arg eller ledsen! Detta ploppade upp i mitt huvud när jag läste lite saker! De är inte menat mot någon specifik!!!

Medans jag sitter och läser det som jag läste växer irritationen mer och mer!! Vad är de för människor vi lever bland? Ok man är inte en ängel för jämnan men man sjunker inte heller så lågt att man trycker på triggpunkter på  människor man inte känner! Jag vet att människan är stark och inte bryr sig, men jag som är personens vän tar illa upp för man säger inte sånt! Jag vet att hade nå liknande hänt mig så hade jag nog inte heller brytt mig men jag vet att mina vänner hade blivit ursinniga!

Är man en vuxen människa ska man förffaaan kunna tänka sig för innan käften öppnar och spottar galla! De gäller vad som helst! Oftast de "vanliga" människorna brukar räkna till minst tre innan de säger nå olägligt, för när de väl är ute så finns de inget "Förlåt" "jag mena de inte så". Visst man kanske ångrar sig i de flesta fallen men varför tog man då steget och sa de? Man har alltid ett val kära människor! Jag vet att jag själv har gjort fel val när de gäller att hålla käften stängd eller öppna den!
Men just nu är jag upprörd efter igår plus att jag är upprörd över att en av mina närmsta vänner ska behöva höra sånt!

Jag tror på karma kan jag säga! Så de människor som gjorde detta mot min kära vän kommer att få stå för de dyrt!

Jag älskar mina vänner och klarar inte av att höra sånt skit! Jag ber om ursäkt om de är någon som tog illa upp utav detta! Hoppas inte de för detta inlägg är menat till dem som inte vet hur man pratar med andra medmänniskor, som kanske har sämre självkänsla och självförtroende och måste kranka ner på andra människor som de ser är starkare än de själva är!!!

:P

Haha "Oh krap" är något jag har hittat på när jag inte kanske har varit i nyktert tillstånd! Låter roligare :P
--
Lina jag är ledig på helgen och slutar kvart över 4 på fredag :D Så de är bara att komma:D Skulle vara super duper nice:D:D



------

Gårdagen var inte OK någonstans! Grät som jag inte gråtit på länge!!! Vuxna människor som inte kan ta de med människan de gäller!!? Jag förstår mig inte på de hela! Jag ska inte försvara någon heller för båda parterna var lika barnsliga men fortfarane..Aja de var iaf inte kul, för andra som kanske inte hade så mycket med saken att göra blev sårade!!

------                                                                                                  

IDag ska fina lindah komma till mig, funderar på att bjuda henne på langos :D Har ju sagt att jag ska göra de bra länge nu :P Kanske är på tiden:P
Vi ska även läsa på lite till jobbet, så vi inte kuggar när vi väl ska börja på riktigt!!



Oh krap!

Bästa ordet på länge :P Men jag använder det nu för jag efterlysermin jävla sladd till mobilen så att jag kan lägga in bilderna från igår! Jag fattar inte hur man lyckas slarva bort någonting i denna lilla lägenhet!!!! ??

Stora frågetecken cirkulerar runt mitt huvud! Har kollat i de flesta vrån som vi har här hemma, men ingen mobilsladd :/ Säkert john blund som tagit den.

Vi sitter och smälter här hemma! Jag vill gå ut! Ska väl snart de antar jag, hände en insident inatt som kanske har rört om i grytan på samhall! Så ska väl kanske hjälpa till och röja upp :/ Aldrig kul när de händer sånna saker inom ens vänskapskrets!

Nu ska jag nog sluta skriva för har förmodligen ingenting mer intressant att skriva om än :P

Puss och kram och nyp i stjärten! :P


pökar i köket?

Alkohol och ostbågar!

När jag kom hem ifrån jobbet igår vart jag en riktig tidsoptimist! Troddde jag hade all tid i världen, när vi kom hem så tog jag de lugnt lite väl länge! Sen kom jag på att jag måste hinna laga mat innan vi ska börja dricka!

Så vi ställde oss och lagade mat! De blev kött pommes och beasås! Fyfan va gott de var! Sen började jag fixa mig, jag blev klar typ halv 7.
Vi mötte upp Natta, sen gick vi till ica och köpte groggvirke! Andreas och hans tjej plockade upp oss var på vi sen plockade upp den sista i gänget Kristoffer! Vi satt gaaanska trångt i bilen!

När vi väl kom fram till Angelica så var vi tydligen tidiga! Var visst mitt fel! Jag hade tydligen missuppfattat att klockan 7 bara gällde natta haha! Men men! Vi pratade skit, lekte lekar dansade loss! Skämtade! Jag hade riktigt kul och jag tror nog att jag talar för alla när jag säger att vi lär göra om det!

Bilder kommer tyvärr upp när jag skriver på min dator. Hoppas att de är ok för alla :D

När vi hade gått hem så kom Andreas och hans tjej hem till oss och vi pratade en stund och umgicks! De båda är riktigt trevliga! Vi sa de att vi skulle umgås nån gång när klockan inte blev halv 4 på kvällen!

----

Nu ska vi få besök av Chrilledills pappa. Min pappa var också över för en stund sen! Jag kan ju säga att folket kommer ångra att de ville komma över! De är SJUKT JÄVLA VARMT!!! Rinner från varenda jävla por på kroppen!!!!


Nu har vi även min fina Piccan här :D Dock måste jag försöka ta bort all tandsten hon har fått stackarn =(

Fredags myyys :d

Dagen har varit riktigt seg, startade inte heller helt jävla udnerbart! Var ju som sagt till tandläkaren! Inte kul! Fick bedövning men hon började behandla innan de slagit in! Hon fick även hälla på mer bedövning! "Hoppas inte jag hamnar på din svartlista nu" Ne vi får se, har inte bestämt mig ännu!!

Har precis kommit hem nu efter dagens bravader! Jag hade tydligen varit duktig på att skriva inatt! Fick jag även höra ganska mycket av. Men jag kan även skratta åt mig själv så de är lugnt! "Fem i över halv 8" "Oh krap" O mina trevliga mail som jag skickat till folk! Jag kände mig dock inte full men rydligen visar facebook någting annat! Jag kan även säga att under den tiden jag skriver nu har de blivit mycket fel men jag rättar de :P

Snart ska vi iväg till Angelica på vår sista min "Afterwork" Som kanske inte startade som de, först var de bara Lindah och Angelica, sen bestämde jag mig väl inatt att bannemig jag ska också va med och skickat ett "trevligt" Sms till angie! hahahaha Jävla störd jag är ibland! Nu ska alla dit! Ska bli riktigt roligt :D Eller ah inte alla men nästan, vissa kunde inte  =(



Nu ska jag gå och laga klart maten så man inte blir allt för full :P Sen ska jag fixa mig :P

Oh Geee

Fyhelvete säger jag bara! Finns de något värre än att vakna med både sendrag och huvudvärk! Tur att jag råkat ställt klockan på ringning vid halv 8 igen! För när jag va halv vaken förrsökte jag ställa klockan på 20 i 7. Jag gör roliga saker i sömnen!

Som förra sommarn när jag gick i skolan, så skickar jag ett sms till ullrika "Jag kommer försent ska besikta bilen" När jag väl vaknar så är de bara att ha panik och skynda sig till jobbet! Jag skrev nå mer en annan dag men de minns jag inte! Ba glas att de inte har börjat än hehehe för då kanske jag ska fundera på att lägga mig i tid...

Aja god morgon by the way =D


Förra sommarn slutade upp nå sånt här! hahaha grabbarna grus somnade på gräsmattan! Jag tog kortet för att de snarkade hahahahaa Denna sommarn slår förra liitegrann..men bara lite. Med tid i "skolan"-"Jobb" :D

Idag ska jag till tandläkaren :/

RSS 2.0