Onsdag kväll med IDOL

Fyfan va Rasmus är grym, och han som lotsas vara zlatan. Dem håller jag på ikväll =)

Nu har jag läst ut harry potter och dödsrelikerna. Eller jag gjorde det tidigare idag och fan va den boken var bra! Att hon var tvungen och spara det bästa till sista boken hallåå? Hur dum får man bli.

Ne nu är reklamen slut tjingeling

happ en till onsdag då

Idag vaknade jag i tid igen. Känns väldigt skönt. Fast du har jag längre tid på mig att inte ha någonting alls att göra. Känns värdelöst.
Tittar igenom platsbanken typ hundra gånger om dagen, känns som att man har tittat på allting som finns att titta på. Inte heller har man fått svar från platserna man redan sökt. Men men jag får inte ge upp!

Ska leka med Sofia idag när hon kommer hem! Saknar henne <3


god morgon`?

Hallå. Idag lyckades jag komma upp även fast det inte var den lättaste natten. Kunde verkligen inte sova. Hade världens konstigaste dröm!


Snart ska jag åka till Västerås och träffa Ninna och Perdy. Det ska bli riktigt kul har itne träffat de på ett tag!

Nu ska jag klä på mig så att jag kommer iväg nångång herrå =)

Helg återigen.

I lördags så åkte Ronnie och jag till västerås. Kikade runt lite, det var sjukt mycket folk ute på stan. Märktes verkligen att det var löning. Åkte ut till Tati sen tog vi max på vägen hem. Våran dricka läckte så jag gick tillbaka till drive in och klagade. Så typiskt mig. Men nu har jag cola ränder på min bil. Inte för att det gjorde någonting eftersom min bil inte är så vacker i vilket fall.'

Åkte till Ronnie halvt klar och fixade hans hår. Han vart så tjusig. Sen skjutsade Ronnie mig till Frida i tid för första gången. Gjorde mig iårdning där. Hade det riktigt trevligt. Fixade även fridas hår. Sofia kom runt 8. Vi hade det riktigt trevligt. Sen blev vi lite odrägliga. Kommer inte ihåg hur mycket klockan var när vi gick ut. Hade det riktigt trevligt ute. Tack tjejer för en riktigt rolig kväll.

Efter hotellet GICK vi hem. Jag som hade ramlat och fick ont i foten gick hem barfota. Jag kan ju säga att det inte är särsilt nära hem....O inte fick jag nå fyllekäk heller =(

Idag så vaknade vi hav två. Fick jätte dåligt samvete för hade lovat Rosis skjuts hem från v-ås. Men dem var redan hemma när jag vaknat så det var lugnt.

Har tittat på Twilight nyss. För typ 10 gången eller nått. Heh. Sofia var över en stund hon var lika seg som jag.

Imorgon ska jag hämta alla mina saker som jag lämnat kvar hos Frida haha.

God natt

svårt

att laga mat och fixa sig på samma gång...så efter ett tag sket jag it. hahah får fixa mig hos frida :)

Fredag kväll

Bidde inge N.M. Me svea =( känner mig skit dålig! Förlåt älskling! =( Men vi ska röja som fan imorgon! Hoppas Frida ska med =)



Idag har varit en rätt lång och jobbig dag. Har sökt jobb.. Eller ah på sätt och vis....

Torsdag

Ennu en dag närmare helgen.  Det är helt underbart! Klockan är nu tio på morgonen, känns lite trist att behöva gå upp när man inte har någonting att göra om dagarna förutom att sitta och leta jobb. Även fast jag har läst samma sidor hundra ggr och jag tror inte att det kommer någonting nytt på ett tag, men man får hoppas på det bästa!

Ne nu ska jag ta och klä på mig!

Onsdag kväll

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del under dagen. Var in till stan. Det gick bra. Åkte hem till Ronnie och umgicks och åt lite mat. Efter det åkte jag hem. Fick ett trevligt brev som gjorde mig riktigt glad. Sen har jag sökt jobb. Två stycken faktiskt. Känner mig riktigt duktig.

Hatar att behöva tanka. Känns som en jävla slöseri med pengar. Kan inte någon komma med en riktigt bra idé för bilar, så att man slipper tanka. Jag lovar att det är något snille därute som har en riktigt bra idé men inte får igenom den pga att alla tjänar en massa jävla pengar på att vi vanliga människor fortfarande tankar bensin/disel. Jag tror att så länge det finns bensin därute så kommer dem fortsätta att produsera bensindrivna bilar. Bakom allt snack om klimatförändringen så finns det alltid nån jävel som tjänar pengar på skit.


Godmorgon

Jag har så fruktansvärt svårt att komma upp på morgonen nu för tiden. Jag går och lägger mig i tid men inte kommer jag upp för det. Ganska jobbigt. Jag undrar om det är för att jag inte går i skolan eller om det bara är så att jag börjar bli gammal. Nerå.

Idag ska jag in till stan. Sen förhoppningsvis ska jag leka med Svea. Just nu får jag nöja mig med min vän Harry Potter. Jag blir aldrig av med han.


Det är så fruktansvärt

Svårt att hitta ett jobb! Jag hittar en massor men de är så svårt att veta vilka man passar till och vilka man kanske ska låta bli.

Idag har man haft fullt upp men endå inte. Imorgon är det stan som gäller.

Som sagt

Så var vi ju på bio i fredags på "Flickan som lekte med elden."

Den var väll lite sisådär om man tyckte ettan var bra. Jag säger inte att den var dålig men jag hade förväntat mig att den skulle vara bättre.

I lördags var jag hos min kusin som fyllde 22. Tiden går så fruktansvärt fort må jag säga. Hela hans familj var där, och det var trevligt att få träffa de för en gångs skull. Satt hos Zsolt och Saara till runt 12 slaget, sen skulle jag vara taxi åt Ronnie och Dodda. Fyfan va de båda var odrägliga.

Igår så var jag med Sofia under dagen. Gick hem tog en kärleksruta, sen fick jag för mig att göra meze. Jag fick ett recept från turkiet som jag ville pröva på här hemma. Senare kom Sofia över för hon ville smaka min meze. Efter det gick vi upp och spelade RRR tv party. Hon tyckte ju ofc inte om det. Undrar om hon börjar bli lite för vuxen nu den kvinnan? =O Ronnie kom runt 9 tiden han med, Vi gick och la oss i god tid men jag är fan seg iallafall.

Idag ska jag väl försöka hitta mig ett jobb.


Flickan som leker med elden

Ikväll är det BIO med mina babes <3

Jobbigt

Man vet inte riktigt hur man ska sköta dehär. Hur det fungerar. Man önskar bara ibland att allting kom och la sig i näven på en.

Sov hos babe igår. Tittade på efterlängtade Idol! Alltid lika kul. Sista är ikväll. Eller iallafall av det man vill se.

Träffade Nattis och lilla Tuva idag. Fick pröva på att mata, lättare sagt än gjort. Hon är så söt.

Imorgon ska jag till västerås två gånger. På kvällen är det för nöjes skull. Ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag lägga mig och läsa den förbannade boken så att jag kan börja läsa klart nästa. Efter det ska jag väl försöka hitta fler jobb att skicka in CV till.

Jag vill jobba :'(

Ska aldrig mer klaga! (Även det lättare sagt än gjort.....)

Tisdag

Va på stan med mamma en stund idag. Sen träffade jag min baby så vi gick och käkade på Johanssons.

Nyss ätit igen då, men äta bör man annars dör man visst?

Ne nu blir det efterlängtade Idol! Sen hem till min älskling<3

Hemma?

Kom nyss hem. De gick rätt bra antar jag. Nu gäller det bara att åka tillbaka till stan och fixa det sista!

Sen klockan 5 blir det att försöka ringa igen då! Får hålla tummarna:D

Tjingeling

*Tisdag igen då.

Denna tisdag har inte varit någon annan lik. Jag har nämligen försökt att skaffa mig ett jobb i denna tidiga timme. Vaknade runt nio för att hinna. När jag väl ringer så är personen i fråga upptagen och jag uppmanas att ringa runt 5. Igår ringde jag vid den tiden och då hade han gått hem.

Idag ska jag in till stan på ennu ett ärende. Tur att man har någonting att göra om dagarna iallafall så att man inte sitter helt rastlös hemma. Men det bästa vore ju om jag kunde få tag i ett jobb skulle vara skönt.

Ska ta och läsa lite till sen ska jag göra mig iårdning. In till AF sen banken.

Ikväll ska jag hem till baby och titta på Idol! Älskar Bagge han är så jävla rolig !

Stackars lilla Svea ska jobba så länge =(

väldoftande

En doft man känner igen vart man än befinner sig är doften av nybakta kanelbullar! Det var just den doften som fyllde huset idag! Det luktade så gott. Sorgligt nog så var dem inte till mig. 40 kanelbullar skulle bakas till föräldrarmötet på varmsätra skola! Då blev jag ledsen. Men Pappa köpte tillbaka några stycken så vi fick smaka av våra egna bullar! Snällt.

Idag vaknade jag med Ronnie. Vi käkade frukost och han åkte till skolan. Jag som inte har någonting att göra satte mig och fortsatte läsa.
Åkte in till stan runt 13 för mina ärenden. Som vanligt. Denna gång gick det däremot mycket bättre kände jag! Fick även lite tips om jobb. Tack

Träffade Syrran vid Liljas. Plockade upp henne och hennes kompis, sen kom Ronnie dit med sin bil. Sa åt honom att komma till mig och äta tillsammans med mig. Det var lite komiskt. Men trevligt.

Senare kom Sofia hit. Pratade lite skit som vanligt!

Det blir Bio på fredag med Frida och sofia <3 Flickan som lekte med elden. Uppföljaren till Män som hatar kvinnor.
En av dem bästa svenska filmerna som gjort! Om inte den bästa.

Nu ska jag fortsätta att nörda med min Potter bok. Syrran går mig på nerverna när hon tjatar om att hon vill berätta om vad som händer.

Sov gott Tjingeling

Måndag

Helgen har varit minst sagt trevlig!

Mamma kom hem i lördags. Skit kul!

Har tittat på skräckfilmer...Vilket jag förmodlligen inte bör göra! Men men. Får väl kompensera med någon rolig komedi efteråt nästa gång.

Vill leka med Svea idag! Har ju inte riktigt lagt ner så mycket tid på varandra de senaste dagarna! Känns skit tråkigt!

Hoppas på bio i helgen!

Nu ska jag in till stan och göra lite ärenden!

Hej

Fredag

Idag blir det utgång med älskling.

Ses på Norrmanska!

Torsdag

Igår tittade jag på Idol! Riktigt roligt må jag då säga.

 

Idag vaknade jag tidigt. Gick ut med Ronnies vovve. Det fick bli en snabbis med tanke på att jag var barfota.

Sen bar det av till stan. Fick lite mindre roliga besked, men det är bara att kämpa på.

 

Var in till Wayne´s, pratade lite med Anna. Det var trevligt. Mindre trevligt är väl dock att det ska stänga.

 

Sitter här och just skrivit klart mitt CV och Personliga brev. Ska ringa till skolan och kolla upp lite närmare på viktig information, sen ska jag väl be de skicka ut mina praktik pappar om det är möjligt.

 

Snart ska jag in till stan och kasta större sopor. Sen är det västerås med min älsklings Svea!

 

Tjingeling


tufft

Var på AF med Sofia idag. Fick lite saker förklarat.

Var ju som sagt jätte duktig idag. snart ska jag till Ronnie o titta Idol =)

Onsdag?

Igår började Idol. Alltid lika roligt att titta på uttagningarna! Bagge är min favvo. Den manliga bagge...
Ronnie och Sofia var här och tittade på det med mig.

gårdagen var hektisk. Åkte till stan fyra ggr. Ganska drygt.

Att man måste göra slut på allt man har av värde innan man kan få hjälp det är ett system som inte kommer att funka i längden.

Ska in på AF med Sofia idag. Jag måste också prata med de igen jag förstod nämligen ingenting.

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Sen blire äventyr med Svea =)

<3

Så jobbigt!

AF

Grubbel!

Vaknade lite sent idag.

Rosis körde mig till arbetsförmedlingen idag. skrev in mig. Gick väl bra. Sen var det undersökning, efter det hem. Tillbaka till AF och lämna in betygen. Nu sitter jag och kikar lite på jobb. Hittade nå intressant i västerås. Får se hur jag gör.

Sofia kommer över sen. Ska kika på IDOL haha alltid lika kul i början! Lätt bästa i hela programmet!

Tjingeling!


skönt väder?

Vaknar fortfarande av att jag tror solen ska skina.


Helgen har varit mer eller mindre jobbig.

Varit barnvakt och taxi. Inge Party för mig!

Igår var de kalas.

Idag blire arbetsförmeldingen!

forts.

Resten av veckan innehöll mycket sola och bada. Riktigt roligt. Kvällarna gick oftast ut på att antingen ligga på hotellrummet och dryga eller gå ut på viktorya´s och äta, dricka alcoholfria drinkar tydligen.

Kom hem i torsdags kväll. Ronnie kom hit. Hade saknat honom som fan.

I går så åkte vi till västerås och köpte present till Cattis som fyller år på Söndag.

Idag så känner jag mig förvirrad...

Home sweet home!

Turkiet var rena paradiset om man ville ta en riktig semester!

Vi kom fram runt halv 6 på morgonen i fredags. var svintrötta. Hade bokat Hamam, turkist massage där de tar bort dött skin från kroppen. Så vi gick och la oss med det i baktanken. så samma dag runt 11 så vaknade vi. As trötta men taggade. Gick och köpte frukost. Efter det gick vi ner för att vänta på bussen. Då kom resturang ägaren och tjatade. "vi har väldigt god mat." "If you come back I´ll give you special discount for you!" Haha men vi gick aldrig dit. På hamam var det riktigt skönt. En massa turkar som skrubbade kroppen från topp till tå, sen oljade de in en. Skit skönt.
När vi kom hem råkade vi somna. klockan var väl runt tre. Vaknade runt halv 8 på kvällen av att det var så jävla vaaarmt! Vi hade inte köpt någon AC till rummet. Vilket vi senare ångrade riktigt mycket. När vi väl vaknat gick vi ner till resturangen som vi sett från bussen. Vi köpte salami pizza. Personalen var riktigt trevliga.

Lördan skulle vi gå upp tidigt men det gick inte så bra. Men när vi väl kom upp var väl klockan runt 11. Käkade frukost på rummet. sen gick vi till stranden. hur vackert som helst! Skitskönt! Men fiskarna tyckte inte om mig. Dem bet mig i fötterna. Senare på flyget fick jag reda på att det är sår de biter på. För att ta dött skin från kroppen. Usch!
vi gick hem efter stranden, la oss o drygade på rummet. Sen bar det av till Samma resturang igen. Jag tog nå äcklig kina mat sofia käkade hawai utan annanas. Sen vart det en massa drinkar utan alcohol antog vi, eftersom vi inte kände nå skillnad. Tog sex on the beach, kiss me quick, screaming orgasm, tequila sunrice och blue lagoon.
Det kom nå typ gäng som dancade breakdance. Grymma var dem!

Updaterar om ett tag igen just nu känner jag att det räcker för idag *=)

Kiss me quick

RSS 2.0