Onsdag

Var iväg och tränade igår. Fan va skönt det var ska jag säga! Man känner sig fräsch fast man kanske inte är de efteråt! Men ni fattar vinken!

Jag skulle försöka borsta ut mitt hår igår! Hela jävla håret var en stor tova efter helgen. Försökte tvätta ur tovan men de gick fan inte, erika gav mig en balsamfraska och en som man har i efterårt, nästan hela balsamflaskan gick åt plus efterbehandlingen!! Tovorna var så hårda att borsten gick av saka jag säga! Efter en lång stund fick jag ur dem iaf!

På kvällen när jag skulle borsta tänderna såg jag n¨ågonting glimta till i håret på mig! Gissa vad det var!!! JO ETT GRÅTT HÅRSTRÅÅ!!! Snacka om att jag fick ångest! Den lyser igen på mig!! Fyfan! Den sitter i pannan också så jag kan inte gömma den heller! Hallå jag fyllde 20 i lördags dehär ska inte komma ännu! Jävla skit! Jag kommer se ut som 80 innan jag ens har hunnit fylla 25 =,( Men jag vet inte de kanske är nå 20 års grej? Va vet jag!


Tisdag

Fyfan va man har donat nu när man har mycket tid över ska jag säga! Städa som sagt hela lägenheten igår. Tog även ett bad med min kära. De gick dock inte som vi tänkt oss, vi fyllde badkaret lite väl mycket för två personer, men men är huvudet dumt får kroppen lida eller vad brukar man säga om sånt?

Idag tog jag en liten sovmorgon och gick ner för att tvätta runt 10. När jag väl kommer ner så fattar jag absolut ingenting av maskinerna! Jag höll på att bli tokig! Jag visste inte vart jag skulle lägga i tvättmedel, eller sköljmedel! GAAH Fan va jag stod och svor och skrek! Sen hörde jag hur en kvinna kom ner då frågade jag henne om vart jag skulle lägg ai allting, när hon väl visat mig trodde jag att problemen var över så jag skulle starta maskinen! Pff trodde jag ja! Då var det ju en miljon olika jävla knappar på dem! Jag tryckte på de jag tyckte såg bra ut och sedan på start! Tror du den startade eller`? NEJ!!! JAg började nästan gråta av förtvivlan! Sen upptäckte jag att jag inte hade stängt dörren på  maskinen heheh Efter hundra år nere i tvättstugan så lyckades jag få igång tvätten! puh vilket jävla slit för lite tvätt... Men men nu har jag lärt mig!

Jag vågar dock inte tvätta allas kläder, hahaha vet ju trots allt inte om jag gjort rätt så är rädd att kläderna ska krympa ahhahaha fyfan va jag kommer få skäll om det händer! >_<

Snartt ska jag ta och göra hemmagjord pizza! De ska bli mumma =)

Runt fem bär det av till gymet! Fyfan va de ska bli skönt!

Måndag

Just nu känner jag mig bara idiotisk! Skulle kanske ha väntat tills slutet av veckan. Men men, ibland vet man bara!

Helgen var helt underbar! Lite stressigt var det men fan va kul de blev sen! Hände dock lite saker som kanske gjorde de mindre bra, men hoppas på att det löser sig!

Tack alla underbara!! Ni gjorde min kväll helt fantastisk! Så då var man 20 år då! En i gängen óch inte längre tonåring heller :/ Har dock inte varit på systemet ännu hehe de på blue moon kollade inte heller leg på mig när vi skulle in :/ De var lite tråkigt!

Fick en massa roliga paket! Haha jag höll på att garva hjäl mig åt vissa! Vissa blev även bojkottade direkt! hahah Man vart inte så populär när man blåste i tratten ahahha

Igår mådde man som man förtjänade kan jag ju då säga! 2 liter bacardi finns de väl kanske 30 cl kvar av hahaha då ska jag ju säga att jag inte drack allt själv! Men de var mycket sprit som gick åt den kvällen.

Nu har jag städat efter helgens kravaller! Ska väl ta och laga lite mat snart också, sen blire väl att ta tag i vissa andra saker! För ibland är man ju bara en idiot som sagt!! Hehe

Hare gött =)

Måndag

Prima skinka japp japp japp. Fan va dagen har gått bra! Gick in till jobbet med helt fel inställning men fan de ändrades snabbt! Har haft så sjukt roligt hela dagen!

Lindah och jag satt och pratade om lite allternativ, låter riktigt frestande men får se hur de blir med det. Känns dumt med tanke på att jag inte har pengar just nu.

Nu sitter jag hemma och myser med min lilla vovve, hon luktar så gott just nu =)


Söndag

Gårdagen var riktigt trevlig. Vi satt och tog de lugnt, tittade på ventura eller va han heter. Jag höll på at dö av garv! Fan va kul de va!

Runt 8 gick jag och erika och skulle hämta ingredienser till Tacosen medan grabbarna grus åkte till affären.
Kinkig som jag är började jag fråga om köttet på en gång. De såg ju inte riktigt ut som jag tyckte att de skulle.

När vi kom tillbaka lagade jag och erika maten omedvetet. Grabbarna satt ute och gjorde nått annat. Vi kom på oss själva med att stå i köket typ när maten redan var klar! Kände oss ganska dumma hehe

Imorse ringde min klocka, IGEN! Jag hade för mig att jag stängde av den igår men nej. Så alla vaknade till halv 7. OCh re av oss hade suttit uppe halva natten och kollat på vrldens sämsta porrfilmer.

Blandannat "Sexmäklaren 1" JAg höll på att dö av garv, bruden i filmen hade ingen inlevelse eller känsla. Hon rörde inte en min! OCh en av dem stackars grabbarna som fck lov att knulla den döda fisken fick inte ens upp den! Då kan man känna sig misslyckad! Hahaha

Följde med Chrille hem och tittade på medan dem starka gubbarna möblerade om. Jag kände mig som en kommunalarbetare, satt på soffan och kommenterade hahah :P

Nu sitter jag hemma och ine gör ett skit! Så jävla skönt!

Imorgon är det off to work gen!

Lördag

Veckan har varit lite halvt tråkig. Visst man har skoj på jobbet men jag måste skaffa mig nått med variation. Jag tröttnar så jävla fort när jag måste upp samma tid varje dag. >_< Men man har skoj när man väl är där så de är väl huvusdaken.

Idag har jag hjälpt kimman att städa =) Han är ju snäll och låter oss sova här :P
Ikväll blire tacos med Samhall! Haha får se hur de slutar ;D

RSS 2.0