Hegen

Jag fyllde ju ynka 19 år i fredags. Grattis till mig.

I lördags skulle vi ut och fira mig. Träffade Lina och hennes familj innan. Satt hos henne och pratade lite skit. Blev även bjuden på middag. Riktigt gott!

Vi var hos vickan. Vi hade skit kul. Lyssnade på gamla klassiker som "Brotjer luie!" haha Sen skulle vi ut på hotellet. Men precis när jag skulle in så kände jag att fan, betala 100 kr för att vara där inne i 40 min kändes inte riktigt värt. Fick dock as dåligt samvete för vickan sen när jag kom på vad jag gjort!
Tack Svea och Vickan för en riktigt rolig kväll! <3

Ronnie kom och hämtade mig. Jag beställde mat, sen tog vi den ovanliga vägen hem. Såg att det rök ut mot vägen från ett gammal tåg. Så nyfikna som vi är så åkte vi dit för att kika. Då brann det såklart. Ronnie var så duktig och ringde efter brandkåren. De kom dit ganska snart. När vi fått klartecken att åka så skulle vi just göra det när det flammade upp på våran vänstra sida. Ja då brann det i ett sophus. Då var jag den duktiga att ringa =)

Kände mig som en vardagshjälte:D

I går lekte jag med Lina till sena timmar.. Har saknat henne så mycket känns skönt att ha henne i närheten.
Ronnie kom och sov hos mig. Det var mysigt!

Idag åkte Jag, Lina och Peppe (Jesper) in till sala. Lina skulle titta på skor. Det sluta upp med att jag handlade julklappar till familjen och unnade mig någonting fint =) Men men !

Imorgon ska Mamma och Jag på möte med nyföretagande! Hoppas att det går bra!

Tingeling nu ska jag spela tetris!

Blombud =D

Oh va glad jag blev. Jag höll på att dammsuga. Så knackar det på dörren.

"är det du som är Brigita?"
"Ah...." Sa jag förstod inte alls vad som hände.
"Bra då har jag kommit rätt"

Mamma och Pappa skickade blommbud åt mig! Så gulligt! För jag blev jävligt glad. Har aldrig fått blommor vid dörren någonsin =D

Tack!

Grattis till "lilla" mig!

Ja som vissa vet och kommer ihåg så är det min födelsedag idag =) Min älskling Svea sa grattis först! <3 Även fast jag inte förväntade mig att någon annan skulle göra det heller=) Sen kom det grattis efter grattis..men ett grattis saknas ;) haha...

Vaknade helt ensam hemma, eller ah pappa ligger hemma och sover, så jag och pici gick upp. Satt helt ensamma vid frukostbordet på en ängslig ovärd 19års dag. Nu är det bara 365 dagar kvar till systemet...jippii...

Grattis till mig igen nu då.

Tjingeling

vet inte

Men dehär känns inte riktigt som det ska. Dålig magkänsla visar aldrig gå bra...

Fick ett par jeans av mamma idag. Riktigt snygga.

Grattis till min morfar som fyller år idag. Saknar honom och hoppas att han mår bra, ska snart prata med honom i telefon! Hoppas att få träffa dem snart.

Mjo snart fyller man ett år äldre.. det känns ju inte riktigt bra det heller =/

lördag

Va på loppis. Det var fan det tråkigaste jag varit med om på länge. Jag höll på att frysa tossingarna av mig. Fybublan. Detta göra jag inte om på ett tag.

Nu är jag färdig för avfärd till Frida. Äntligen får jag träffa mina älsklingar! Vi ska hem till Frida efteråt. Haha låter så roligt men det är sant. Måste be papsen skjutsa mig eftersom jag inte ens har råd att köra bilfan länge. Jag skäms!

?

Jag förstår inte att bara lite sysslor kan få en att må så himla mycket bättre. Jag har inte varit sysslolös på några dagar och jag mår faktiskt väldigt bra. Tittar man tillbaka för bara någon månad sen så kändes allting skit. Viste inte vad jag skulle göra med mitt liv. Men nu känns det som att det klarnar där borta. Jag kan känna att jag får ro när jag sover. Jag vågar köra bil enam i mörkret...eller ah med vovven med nu sist då. Men det går framåt det är huvudsaken.

Det enda som kanske känns lite jobbigt i allt som känns bra är väl att jag tar på mig lite för mycket. Stressar tills jag blir helt utmattad. Men jag mår bra av att stressa. I alla fall just nu. Sen kommer det förmodligen en period då jag vill ta det lugnt. Men aldrig mer vill jag ta det så lugnt som jag har haft det fram tills nu. Nej för den bigi jag är tycker om att göra saker.

Dessutom saknar jag mina girls något så fruktansvärt! Sofia jobbar sen somnar hon så man hinner inte träffa henne. Känns värdelöst. Frida hon jobbar de sämsta tiderna man kan tänka sig. Så min nuvarande sysselsättning är att laga mat hemma. Gå över till Rosis och chatta i timmar. Fast det har jag abolut ingenting emot för henne älskar jag också. Sen har jag haft tid över till min kära pojkvän nu när mina vänner jobbar och jag är arbetssökande.

Jag förstår inte hur människor klarar av att ta ett sabbatsår eller liknande. Att sitta hemma medans vänner går i skolan eller jobbar. Ok kanske kul i början man känner att det är skönt med lite ledighet.. men sen då?

Ah nu ska jag sova. Tidig morgon i morgon. Jag har ställt klockan tre gånger för att vara säker på att jag kommer upp. Med tre olika signaler. Jopp nu när jag äntligen kan somna så kan jag inte komma upp på morgonen istället.

Tjingeling

fredag kväll

Ja ikväll blir man hemma, eftersom jag ska upp imorgon.

Men det gör ingenting för än så länge är det idol på TV. Min räddare i nöden ikväll.. Imorgon ska vi hem till frida och gratta henne!

En smygtitt

Här har ni ett litet smakprov på mitt lilla projekt som jag håller på med... va tycks? Va inte allt för kritiska hahaha



”Jag har nog aldrig varit så här nervös i hela mitt liv!” .Säger jag högt för mig själv. Drar mina händer genom håret och fastnar in en tova. Så typiskt, det kan inte bli värre. Jag ställer mig upp och kliver över röran i mitt rum. Jag har inte hunnit med att få ordning på någonting sen vi flyttade in i lägenheten förra veckan. Tar fram en flyttkartong från golvet där jag minns att jag lagt ner en hårborste. Medan jag rotar i kartongen hittar jag  en gammal bild från när jag var liten. Jag står med min Pappa på bilden. Första men även sista gången vi var ut och fiska. Han håller upp en stor gädda Pappa har världens flin i ansiktet och jag står bredvid livrädd. Gäddan var nästan lika stor som jag var på den tiden. Jag kan inte låta bli att äcklas av den bilden, vet inte ens varför jag tog med den hit. Jag skulle ju börja om från noll. Glömma allting, glömma Pappa. Det han gjorde mot Mamma är oförglömligt. Jag vet att Mamma försöker glömma det men jag ser på henne att det fortfarande gör ont. Jag slänger ifrån mig kortet. Får bränna den när jag kommer ihåg det. Där, nu ser jag borsten. På botten av lådan under en massa skit. Den är full med hår men jag orkar inte ta bort det nu. Tar kammen mot håret och börjar dra. Ännu mer perfektions tankar flyger upp i huvudet på mig när jag känner kammen fastna i mina lockar. Varför kunde inte jag få långt fint rakt hår för? Varför var jag tvungen att ärva det mesta av mitt utseende utav min pappa. Mörkt hår, lockar, bruna ögon och att vara kort. Jag är kanske inte så kort, men de flesta är längre än mig och det är inte roligt. Hoppas bara jag slipper att få pappas mustage när jag blir äldre. Nu står jag framför spegeln igen. Med händerna ut med sidorna och en hårborste som fastnat i mitt hår. Jag blåser bort håret från ansiktet och suckar. Jag måste bli kvitt mina tovor innan jag lägger mig, annars kommer det att ta timmar att borsta håret i morgon. Jag gör ett nytt försök och drar kammen ut med håret. Jag kan inte låta bli att skrika av smärta. Jag stampar i golvet och svär, men det hjälper inte. Det gör fortfarande lika ont. ”NEJ nu ger jag upp!” Skriker jag och slänger borsten i golvet.

Partylite

Mjo imorgon ska jag ju ha min första provvisning. Får se hur det går. Jag hoppas att jag kommer kunna göra bra ifrån mig. Att Evelina hittar hem till mig.
Måste nog städa idag också om det ska komma en massa folk. Har varit rätt svårt att ragga folk på så kort varsel men det ser ut att bli en del iallafall =)

Har läst skatteverkets regler. Men de skriver så att en normal människa inte ska förstå de.

Fruktansvärd

Ja rätta ordet för min natt.. Fick ju reda på att min Kusin och hans tjej fick sin efterlängtade lilla tjej ikväll. Jag kunde verkligen inte somna. Låg och tänkte på dem hela natten. Ville veta mer! Vill ju träffa dem! Jag r fortfarande hur spänd som helst!! Kan knappt bärga mig. Hon är lik sin pappa är det enda jag vet. Vill ju träffa den första lilla tjejen från våran nya generation =) Lycka till nu! Hoppas att man får träffa er snart!

Ska till Västerås snart, plocka upp Sofie i tillberga först.

Imorgon ska jag på gymnasiemässa med lillsyrran. Jag kommer ihåg när man själv skulle välja. Sjukt svårt det var. Man ville så mycket men ändå så lite. Jag tycker att man efter nian ska ta ett år och pröva på allting sen välja. Att det ska införas. För det är så många elever som inte vet vad de ska göra eftersom de inte har fått pröva på någonting innan. Så väljer dem och tillslut kommer det fram att det inte alls var någonting för dem. Aja hoppas att det går bättre för syrran än va det gjorde för mig.

Jo det är nog dags att jag börjar samla pengar. Får väl gå och plocka pantburkar, eftersom jag ska bjuda syrran på "New moon" om hon är duktig i skolan fram till premiären. Och den lär ju inte vara särsilt billig.

Ne nu ska jag kila tjingeling.

yes äntligen

Känns så jävla skönt att ha kommit igång igen. Imorgon ska jag på Möte med Eve och Sofie. Hoppas att man får allting förklarat då.

Idag åkte jag och pappsen till Uppsala för att hämta en motocykel. Sen körde vi en as fräsh bil hem. Så jävla snygg. Väl hemma fick jag köra den en snabbis. Haha coool eller vad :D överlycklig haha

Lagade även mat idag. Kände mig riktigt duktig. Gjorde köttfärspaj. Mums.

Skulle åka till Eve i Skultuna runt halv fem. Men det stora problemet var att jag inte hittade min bilnyckel. Dukigt. Nej!
Lånade min snälla Fars bil. Väl i skultuna satt vi på Eves rum en stund och pratade. Lite om allt möjligt men mest om Partylite. Eve har varit snäll nog och värvat mig. Tack!

Sen bar det av på visning. Hoppas att man blir duktig på dedär så man kan tjäna lite bättre med pengar.

Just nu känns det bra faktiskt. Hoppas att det håller i sig...

Ja...Jag kan ju inte säga annat än GRATTIS TILL MIN KUSIN OCH HANS TJEJ! SOM FICK EN LITEN FLICKA IKVÄLL! kl  10.40. En lite MOA JULIANA... Oh kan inte beskriva hur lycklig jag äv för deras skull!!!!!!

Även grattis till min lilla Svea. Änligen detta har vi alla väntat på! Haha

puhst

Igår skulle jag vara barnvakt. Men det blev lite krongel så jag blev aldrig det. Tråkigt =/
Så jag satt hemma hos Fam ek och tittade på Fotboll med Ronnie, Harring och Dodda. Sen runt tio skjutsade jag ut de till Norrby på studentfest. Ca en halvtimme senare så ringer de om att det spårat ur. Bara och vända tillbaka. Skjutsa ner dem + Ronnies bror och nån vän till honom till Hotellet. 2 minuter efter det måste jag tillbaka igen skjutsa tillbaka Ronnies brorsas kompis för han hade glömt plånboken. Sen tillbaka till hotellet. Puh! Åkte hem till Frida efter det satt och pratade och tittade på film.

Runt 2 åkte jag ner på stan hämtade Ronnie och Dodda plus två tjejer. Sandra och hennes väninna. Skjutsade hem dem. Dodda ville inte hem utan skulle följa med och skjutsa hem Cattis och Tobbe. Tillbaka till stan . Skjutsa hem Dodda sen Skjutsa hem Ronnie. Vilka omvägar jag har tagit inatt.

Kom inte hem förns vid 4 Skulle upp 7 imorse men det klarade jag såklart inte av. Sov till halv 2 istället. Heh.

Ska hem till Ronnie en sväng sen. Han är bakis lillen.

Tjingeling.

Fredag

Igår var jag med Ronnie. Nattis och Cattis var där, med Tuva och Millan. Så jävla söta de är.
Lagade även mat. Thai. Vissa tyckte det var gott iaf =)

Sen åkte jag hem. Denna dagen var riktigt hämsk om man ser på det som hände på morgonen. =(
Sofia skulle vara med viktor under kvällen, jag fick vara med. Det var riktigt trevligt.

Idag ska jag vara barnvakt och taxi.

Jag älskar dig Sofia, du är min bästa vän!!!! <333

Bröst månad

Denna månad kanske kvinnor inte bör ta illa upp om någon tittar på deras bröst. Det innebär ju bara att folk bryr sig ! Som på Icareklamen. Fast jag som alltid tittar på bröstcancergalan grinar ju olyckligtvis varje år. Förrförra året när jag tittade skickade jag ett sms till mamma om hur mycket jag älskar henne och förlåt för allt dumt jag gjort osv. Det slutade med att hon ringde upp mig och trodde att Ronnie varit dum mot mig. Så hörde man pappa i bakrunden as förbannad och jag grinade som en apa. Haha sen när jag berättade varför så tyckte mamma att jag var söt men dum...

Var i västerås idag på "starta eget mässa" Intressant. Ska få tid hos en kvinna och få råd och hjälp. 


Köp Rosa bandet! Hjälp dem Mammor som lider av bröstcancer.




Dessutom grinade jag nästan till en rätt pinsam film idag. Köpte ju som sagt Hannah Montana filmen till lillsyrran. Gick upp halv 7 för att gratta henne. Fyfan va trött jag var. Tog och oskulden på hennes nya film. La mig nere på rummet och tittade på den. Ja som sagt en disneyfilm har aldrig varit dålig så egentligen ska jag inte skämmas. Jag älskar DISNEY så there you go! I said it!

Onsdag morgon

Vaknade i tron om att jag var tvungen. Men det var inte förns på fredag jag var tvungen att gå upp tidigt. Typiskt. Fast nu hinner man ju med mycket mer. Har tillexempelt hjälpt mamma att baka till imorgon för lillsyrran fyller år.

Eve hörde av sig till mig om extra knäck.. Skoj, hoppas det blir nått av det...

Tjingeling

japps

I lördags råkade jag skrämma skiten ur min kära mor. Sofia och jag ahde varit i Västerås och ätit på Café gränden. Just för att vi hade tråkigt. Ingen dum sak att göra när man inte har någonting bttre för sig. När vi kom hem kände jag mig slut i huvudet, så jag stängde av bilen och lutade huvudet bakåt. Några sec senare kom mamma och pappa utspringandes. "Va håller du på med ungjävel?" "Fan du skrämde skiten ur oss. Trodde du hade tuppat av." Om jag skämdes? Ja!
Var hemma hela lördagen efter det. Tittade på Zorro. Sen gick jag ner läste, och somnade. Blev väckt två gånger. En gång av dodda sen Ronnie.

I söndags åkte jag hem till Ronnie, vi gjorde inte så mycket. Tittade på Tv en stund sen somnade jag.

I fredags, vet inte om jag sagt det, men då lagade Ronnie och jag Thai mat. Riktigt gott var det.

Idag gick jag upp rätt tidigt och gick ut och gick med Marita och Cattis. Det var riktigt skönt må jag säga.

Sökte tre jobb idag. Riktigt intressanta faktiskt. Men sen gäller det att få något.

Nu ska jag fortsätta titta på Ninas cook along. Eller hur de nu stavas.

Tjingeling

Mjao

Idag har jag varit i Västerås heeeeeela dagen. Varit in på Media Markt och kikat runt, träffade på Evelina och Sofie där. Riktigt kul att se dem igen. Köpte lillsyrrans present med.

"Fick" en telefon av pappsen. Riktigt fin.. Ganska skönt med tanke på att min börjar bli helt Cp.

Senare ska jag in och laga lite mat med älskling. Får se om Swea vill leka med mig innan? Hon måste hjälpa mig med min tele en snabbis hahahah

Mums

I helgen har jag och älskling bestämt...eller ah inte riktigt än att vi ska laga thai. Det ska bli så gott..

Va ut och köpte lite godsaker till ikväll... Jaaa jag vet att det inte är fredagsmys ännu, men vafan då =)
'

RSS 2.0