Dagen fail!

Skolan var hur härlig som helst. Suttit ute och räknat mattematik.

På g hem skulle jag rota i väskan och smack sa det och jag skar mig rejält på fingret. Jävla skit. Fan va de rann blod =( Så dum jag är..

Imorgon är det TFF i skolan !! NICE:D Tid För Friskvård. Det innebär att vi har 2 timmars lunch!!!

hmm

Usch såhär dåligt har jag inte mått på evigheter. Man tror att man gör rätt men de blir bara helt jävla fel i vicket fall!


Fredag

Igår var skolan riktigt trevlig :D Tog med mig kladdkaka som jag bjöd på, de andra hade med sig lite smått och gott de med :D Trevlig sista fredag på Lernia.

Efter det bar det av till stan. Fick panik när jag såg hur högt upp vi skulle åka så ringe till dem så att de kunde öppna dörren till trapporna. Tycker faktiskt att man ska kunna välja att ta dem om man är livrädd för både höjder och hatar att åka hiss!!! UPP TILL VÅNING 19!!! Gah De vägrade öppna dörren så var tvungen att ta hissen. Min puls var uppe i 120 när vi väl va uppe. Jag skakade från topp till tå och svettades som en gris.

Fotograferingen var inte riktigt som jag tänkt mig. Men köpte bilder iaf så dum som jag var... Hade väl luft brist uppe på den höjden. Tror att The studio har tänkt ut dedär.

Efter det bar det av att köpa käk sen hem till Linas bror. Där satt vi och sjöng och hade det trevligt. Var pepp på att gå ut tills jag kom att jag skulle upp och jobba idag...Så Lina vart lite sur på mig för de vart inge utgång =( Får ta de när jag inte ska jobba :D Så vi satt kvar och sjöng singstar och käkade chips.

Nu ska jag åka till jobbet så att man har lite pengar nästa månad..Tjingeling! :P

TRÖTT

Usch, måste gå och sova snart men är för lat...Det måste verkligen vara höjden av lathet.

Var ut en sväng med Lina. vi åkte inlines nu sitter jag och tittar på Sydafrika mot uruguay, folk lä,mar läktaren hahaha aja ska sova nu puss och kram....

Onsdag

Denna dag är som en tisdag >_< drygt att blanda ihop sådär...

Om någon inte har märkt det ännu så har det varit en helt underbar dag när det gäller vädret.

Igår va jag och lina ute och körde.. Gick ju super. Fan va man blir fnittrig....

Åkte hem till Fialotta en stund, Vickan var där hon med. Sötnosen ska åka till Grekland och bille träffas innan hon ska åka. Så vi satt och pratade en massa strunt. alltid lika trevligt.

Snart ska jag och Lina ut och glida. :P

Släktträff

Helgen var hur rolig som helst. Dock var jag tvungen att kliva upp innan 5 på morgonen för att vi skulle hinna i tid ner.

Så när vi väl var framme var man utsvulten och trött.. Studenten började runt 1. Det var hur fint som helst. Jag var en kärring som vanligt! Började nästan böla.

Kvällen var trevlig, vi dansade och pratade år även riktigt god mat.
Vi gick och la oss runt 3 på natten. Snacka om att jag var DÖD! Däckade så fort jag stängde ögonen.

Vaknade dock halv 8. Inte så roligt. Åkte och hämtade lina runt 1 i lördags. Vart så glad av att se henne =) De första jag gör när vi sätter oss i bilen och ska köra tillbaka är att nästan fronta med en bil på parkeringen >_< Pappas bil är jag inte van med.

Jag körde hem. Eller inte hela vägen men från halmsta till mottala och det är då en bra bit måste jag då få säga. Fan va tiden går fort när man kör. OCjh för första gången i mitt liv körde jag 140 :O haha

Åkte hem till Ronnie en sväng på kvällen vi bada bubbel och drack champange med frysta hallon. Det var hur mysigt som helst.

I söndags åkte jag hem från Ronnie runt 4 tror jag. Gick över till Lina en sväng. Det var trevligt, fick träffa hennes familj det var ett tag sen de med.

I måndags åkte jag hem till Fia för att hjälpa henne fixa en vägg. Vi hittade ingenting i Sala så jag sa att jag kör till V-ås. Där hittade vi en buddah skit fin. Åkte iväg till IKEA och köpte en hylla att sätta under. Det vart skit fint må jag säga :D Vi stannade på donken för jag skulle banne mig ha mitt svarta glas.

Färgen var rosa men jag fick det svarta iallafall :D hihi

Idag var det dags för skola igen. tiden gick hyffsat fort. Fick bygga upp skåp och lite annat, plocka isär liten del av en svarv. Det tyckte jag var roligt :D

Torsdag

Jahapp! Blev en hemma dag idag.

Imorgon bitti klockan 5 bär det av till halmstad. Kommer bli en lång resa :P Lilla Dennis tar studenten så de är det värt :D

På lördag så kommer Lina till halmsta så hon ska åka med oss hem :D Längtar :D

Nu ska jag göra någon nytta om jag nu ändå ska sitta hemma och tycka synd om mig själv!

Onsdag

Tjabba tjena hallå... Dagen har varit heeelt värdelös. Inte alls roligt. Visst sällskapet är alltid trevligt :P

Fick även reda på att min balans inte alls är som den ska. Haha

Saknar mina tjejer  =( Känner mig helt ensam här ute, när jag inte ens kan ringa längre. Ska fylla på mobilen för lönen har kommit in på kontot :P Känns nice :P

Nu ska man inte bli allt för deppig för det. För någon dag lär de ju vara ledigt så man kan hitta på någonting roligt tillsammans :D

Nu ska jag titta på Simpsons =)

Måndag

Ush har nyss kravlat mig ur sängen! Fan va jag hatar att vara sjuk! Finns inge värre. Det känns som att jag är bakis! Ingenting i kroppen fungerar som det ska!

Igår var vi över till Rosis en sväng hon har fyllt år. Beata badade, men inte jag =/ Var väl lika bra annars hade jag inte ens varit hälften så piss som jag är nu.

Pappa var inte glad på mig i morse när han såg att bilen stod kvar. Så jag drömde om att jag tog bilen till skolan iallafall och att de hade bakat chokladbollar som jag missat. Haha Trevlig dröm dedär.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med frukost! Jag är hungrig =)

Helgen

I fredags var det student. Riktigt fint! Lyfter fram gamla minnen. :')

I lördags låg jag i soffan heeelaa dan! Mådde skit! Orkade inte göra någonting. Försökte prata lite med min Fialotta, men de blev inte så mycket prat. Känns jobbigt att vi inte längre träffas lika ofta! Måste bli ändring på det!

Idag skulle jag ha jobbat, men jag är inte ens i skick att sova hahah. Vaknar skit tidigt av att näsan är täppt sen kan jag inte somna om!

Snart ska jag ut och lägga mig en stund i solen, får hoppas att jag inte får nå utslag!

Imorgon börjar veckan igen, måste se till att vara frisk då så att jag kan stå vid svarven utan att vara en fara för min omgivning.

Grattis

Idag tog Ronnie med fler studenten =)

Grattis till er alla.

Skoldagen har varit seg, gjorde prov, vilket jag tror gick bra. På rasten körde vi hänga gubbe =)




Grattis igen!!!

Torsdag

Japp idag märkte jag att jag inte alls är så tålig som jag trodde att jag var! Tål tydligen inte att vara ute i solen 4 dagar på en vecka. Har fått jävla solexem! Inte skönt må jag säga! Min hand ser ut som ringaren i notredam! Örat ser ut som ett jävla getingbo! Ansiktet som att ha blivit doppat i skit! hahhaha Underbart!!

Imorgon är det studenten för Ronnie och restrerande 91or.







Som ett jävla slag i magen =/

Onsdag

Dagen började med Teori, Ergonomi och sådant. Efter detta var det att sitta ute i solen!

Fyfan va det var varmt idag!!!! Jag höll på att dööö! nu är jag bränd på örat! Inte så jätte skönt om jag får vara ärlig.

Håller på att laga mat just nu, Får se hur de smakar när det är klart!

Tisdag

Idag är det Ronnies födelsedag =) Nu är han gammal och gaggig =)

Dagen i skolan har varit riktigt rolig! Alla var på "inte jobba" humör så vi låg alla ute och solade! Bygga på brännan lite =) Dock är jag helt vit på kroppen!

Var ner på stan med nattis, kollade studentpresent och födelsedagspresent åt Ronnie. Riktigt fina båda två. Nattis hittaede lite saker till sig själv också!

Jag saknar mina tjejer =( Saknar girlstalk!

RSS 2.0