Kvällspass

Dagen har gått över förväntan! Riktigt kul har de även varit att få pröva på att jobba kvällspasset! Dock blev de lite spökligt tyst när de flesta hade gått hem! De blev även lite ensamt med lunchen eftersom ingen hade lunch samtidigt som mig =( Tråkigt! Men över lag är jag riktigt nöjd =) Fick mitt tredje pris idag ! High five!!

När jag kom hem såg jag att min kära mamma hade ringt, så ringde henne och pratade lite skit. Min fina mamma. Som jag saknar min familj ibland!

Jag var så jävla blåst i morse!!!!! De finns fan ingen som är mer blåst än va jag är ibland! På riktigt! Jag hade hört av mig till en tjej ang Chrilles present. Fick inge svar så jag beställde den på nätet, precis när jag skickar igenom beställningen så plingar de till i min telefon! Tror ni inte att hon hade den kvar! Ah men iaf, så svär jag högt och upprepat så Chrille hör! Han frågar ju självklart vad de är för nått och jag svarar exakt såhär "Ne jag håller på att beställa din present precis, för jag hörde av mig till en tjej angående den redan igår, samt idag men hon svarade inte, nu när jag skickar in beställningen så får jag svar ifrån henne att hon har telefonen kvar" Jag hoppas att ni såg vad som var fel med det svaret! De kan jag säga att både jag och Chrille hörde det! Så nu är ju inte hans present någon hemlis!!!! Fan att min jävla käft ska vara så stor!

Aja, när jag hade pratat klart med min fina mamma ställde jag mig faktiskt och diskade! Känner mig så duktig =) Chrille får ta soporna nu =) Samt disken nästa gång! Vi skrattade igår när vi båda envisades om att inte ta disken. De skulle fan sitta fint med en diskmaskin, ångrar fan att vi inte åkte och köpte den som vi kikat på! Men då skulle de väl bli diskutioner om vem som ska plocka in och ur hahaha Jävla hushållssysslor!

Nu ska jag börja med maten, chrille har inte kommit hem än :/

God natt allesammans

Nu är de ju såhär fint i köket igen aaaah stortrivs :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0