Sova!

Nu sitter jag och längtar efter en skön och varm dusch! Sen ner i sängen och SOOOOVAAA! Fan va jag älskar att sova! Det måste fan vara en av de underbaraste saker som man kan göra!

Sen kommer den känslan när man har hållt sig hela dagen och äntligen får gå på toan.

Fyfan va nice hahahah

Nu är duschen ledig så tjingeliiiing :D


Måndag igen haleluja!

Fyfan va de var segt att komma upp i morse! Jag måste...Som jag sagt tidigare skaffa mig en sån där jävla klocka som lyser upp mitt rum, jag kommer fan inte upp på morgonen när vintertiderna börjar =(

Dagen vart inte som väntat =( Den var så jävla seg, fick absolut ingenting gjort. Jag måste skärpa mig, speciellt imorgon för då kommer högsta bossen. Måste ha typ kjol o grejer :D haha får se vad jag hittar på!

Fick träffa sötnosen en liten stund idag, ska klippa hans kombo Niklas imorgon =)

Min kära mor lagade langos idag :D Mumma! Snart ska de förtäras med nöje :D


Torsdag och Fredag ska tillbringas i Sthlm med jobbet. Ska bli trevligt att se hur dem jobbar där!

Söndag

Veckan har gått så sjukt fort. I Torsdags gjorde jag min första order. Snacka om att jag var glad. Man kan ju vara charmig ibland ahha och tydligen så funkar det mer än bra ;)

Varit med samhall i stortsett hela veckan. Alltid lika roligt.

I går var jag med mina underbara brudar! Fan va roligt vi hade! Har verkligen saknat det. På onsdag ska vi träffas igen. :D Fast då ska vi försöka få med grabbarna.

Idag blir de visning ute i skogen, får hoppas på att det går bra!
Sen blir det kalas skulle jag tro.

Imorgon är de upp till jobbet igen. Var dag är en utmaning! :P

Onsdag

Dagen har varit rolig i sina stunder. Sen har man blivit lite halvseg.

Just nu är jag så sjukt trött som man kan bli!!

Lekte med min fia idag! Så sjukt länge sen =( Ska leka med dem i helgen!!!!

Nu ska jag iväg och titta på " Välkommen åter" Sen blire sova! God natt

Måndag

Fyfan va man kan ha det roligt på jobbet! Så jävla härliga människor! Om man säger såhär, även fast jag inte tränar så lär jag få muskler i magen under den lilla kägin som gäser över dem.

De går ju bättre och bättre för var dag som går :P Snart är jag kanske en etablerad säljare. Haha märkte även att man inte ska ringa ett samtal direkt efter jobbet för de sitter kvar. Haha lät som om jag ringde till en kund när jag skulle ringa till saara och kolla så att hon inte hade glömt mig.

" Ja hej, jag tänkte bara ringa och kolla så att ni inte hade glömt att jag skulle kika förbi" Kom på mig själv efteråt haha.

Blev en riktigt god sallad till lunch idag, dock måste jag skärpa mig med käkandet ute, blir så fruktansvärt dyrt :/ Men fan va gott det är!

Imorgon är det min tur att sälja någonting har jag bestämt mig för!

Nu ska jag titta klart på the good wife, duscha sen kila till sängs =) Ha en bra kväll!

Kväll

Mjo gokväll gokväll. Man skulle vilja sitta vaken och kika på valvakan, men då blir de inte en pigg big som kliver upp imorgon! Så snart blire nog sängen för mig.

Saknar mina vänner! Hatar att det har blivit såhär.

Söndag

En riktigt seg dag ska jag påpeka! La oss vid kl 6. Väcktes av att kim och erika skrattade åt bilden de just tagit. Trevligt :P

När jag väl kllivit upp blev jag påmind om att jag skulle laga frukost som jag lovat dagen innan. Måste visa sin tacksamhet till att man får hyra kims soffor! Haha Bjöd även Erika , Kim och Chrille på käk igår. Gud vad jag känner mig snäll ibland. Imorse blev de äggröra med bacon. Jag kan jag med om jag vill ;)

Var hem till Chrilles moster på barnkalas. De var trevligt men man blev seg av att sitta. Så nu sitter jag hemma och degar med familjen. Kan ju vara trevligt det med.

Jag får varken skaffa mig en nakenkatt för då kommer dens 9 liv att testas ganska omgående,
eller en liten minigris för de kommer bli en portion bacon =( Känns tråkigt!

Helgen

I Fredags hade vi det riktigt roligt på jobbet. De är nu man har upptäckt hur sjukt roliga människor man jobbar med. Skjutsade hem en lite "halvrund under fötterna" Lindah. Haha

Åkte hem en sväng och hämtade kläder inför helgen. På väg tillbaka till västerås gick någonting upp för mig. Någonting som inte alls var roligt!

Lekte med Erika i fredags, grabbarna grus gick på bio och vi hyrde en film käkade gott och snackade skit. Alltid lika trevligt.

I lördags var vi hem till min kusin och Saara och lilla Moa. Var för länge sen jag träffade dem. Känns inte alls roligt. Men de var riktigt trevligt att få umgås med dem iaf. Min kusin fyller 23 idag.
Blir ett återbesök hos dem imorgon.

På kvällen vart de lite dricka hos alex och hans tjej. De var riktigt roligt. Så sjuka människor man umgås med ;) Haha I´m lovin it!

Idag blir en riktigt slapp dag. Ska på barnkalas snart, fast får se hur lugnt de blir där :P

Imorgon är de of to work!

Motivation?

Ja tack snälla ge mig!

Fredag

Som man brukar säga :D Äntligen är det helg :D Eller ah  när arbetsdagen är slut de vill säga :D

Gårdagen var lite halvseg, hade sina stunder om man säger så. Jag fick besök av en snäll kompis på jobbet :D Kändes trevligt. Även fast vi inte han ses så mycket så uppskattas det kan jag lova =)

Jag fick även besök av min inre skåning. Det var trevligt det med kan jag lova haha! Lindah o jag har våra goda stunder där vi sitter. Hon fick även sin första säljning :D Jag däremot fick gå på klockan tre möte hahaha :P

Denna dag är inte färdigplanerad, men bio står med på listan, sen om de blir nått återstår att se =)


Godmorgon =)

Onsdag

En riktigt trevlig dag på jobbet! Har haft våra stunder. Typ innan telefonkonferanserna hahaha ! Höna i dass... Kommer nog ge ett leende ett bra tag.

Känns inte som att man får någonting gjort, men det märks på min röst att jag har pratat lite väl mycket idag. Får låta den vila tills imorgon.

Haha fick även en fin lapp på min bil idag! " Tänk till hur du parkerar". Haha tyckte jag var lite roligt, med tanke på att imorse så var de en bra parkering, men på eftermiddan när de har kommit och åkt några bilar så såg de inte lika vackert ut. Haha människor har för mycket fritid.

Träffade även min käre karl idag! Dock en kortis men all tid är värdefull =)

Imorgon är det en ny dag med nya tag =)

Idol

Haha finns de någon underbart roligare människa än Anders Bagge! Jag dör av garv!!!

Barnasinne

Satt och tittade igenom alla filmer som vi har här hemma och gissa vad jag hittade! Filmen Fialotta och jag spelade in när vi var 13 år gamla ! Fyfan vilket gott skratt jag fick mig! Vi var fan seriöst helt bänga i huvudet!

Att gamla minnen kan få en att må så bra! Saknar den tiden! Vill vara lite igen! Haha sitta och flumma i mitt rum! Filma konstiga händelser! Haha och skratta åt dem om 10 år igen! Dock var inte min pappa så bra på att klippa ihop filmen så den är fucked up men själva innehållet är kul =)

Jag kommer tilloch med ihåg att han hotade med att skicka in de till AFV Haha. Fia och jag har lovat varandra att aldrig visa den för någon igen! Haha Så får de förbli också!


=(

Jag saknar mina älsklingar <3

Känns så jävla tråkigt att de har blivit såhär!!! Måste skärpa oss!!

Hatar att vara hemma! Spec när jag är ensam! Så jävla tråkigt!!!

Tisdag

Skönt att få sova bort förkylningar!! Man mår genast mycket bättre.

Dock är det jävligt tråkigt att sitta hemma och häcka! Får väl ta och göra någonting hemma. Redan planerat in maten jag ska göra så min kära mor slipper när hon kommer hem..

Ska försöka få Fialotta och komma ut hit om hon känner för de! Skulle vara trevligt att få träffa henne!!

Imorgon blir det arbetsdag =) Förhoppingsvis de vill säga!

Måndag...

Förjävligt med förkylningar...!!! Ny på jobbet och ligger hemma med feber nu och illamående! Trevligt värre!!! Eller inte!
Undrar om detta kom för att nervositeten släppte efter att man lärt känna människorna på jobbet och inte är lika nervös längre?  Äh jävla förkylningstider!!!

JAG VILL TILL JOBBET OCH TJÄNA PENGAR!!!

Imorgon blir det en hemma dag! Ska kura mig själv!! Dagens hjälpte ju tydligen inte!

Btw grattis till min mamma som fick ett nytt jobb idag :D Grymt glad för hennes skull :D

Nu ska jag lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv! Ha en trevlig kväll!

Måndag

Idag åkte man till jobbet, fick dock åka hem efter en timme. Inte de roligaste. Så åkte hem och la mig på soffan. Deckade med ett huvud stort som en badboll kan jag säga!

Nu sitter jag och knarkar alvedon och sniffar te! Förhoppningsvis blir morgondagen bättre!

Nu ska jag dricka kaffe med min kära mamma och vara bitter över mina räkningar >_<

Nice

Allting känns så jävla bra just nu! En underbar pojkvän! Underbara vänner! Dessutom har man fått ett jobb där man stortrivs!! Människorna är sjukt roliga! Jag tror jag kommer stormtrivas där!!

Snart är de dags att ta sitt pick och pack skaffa sig en egen lya, har kikat på några lägenheter i västerås. Får se hur första lönen ser ut dock innan jag ger mig in på någonting!

Igår var det bröllop! Riktigt trevlig kväll som slutade i kims soffa!

Vaknade dock med en förkylning. Mindre roligt kan jag säga!

Snart blir det stormkalas kan jag säga! Längtar! Jag har planerat och planerat snart är det dags att spika dessa planer och börja bjuda folk! :D

RSS 2.0