Tisdagen

Ja idag är det sista november, vaknade typ vid 12. För att vara exakt så var klockan 11.54!
Chrille mådda inge bra inatt så var vaken med honom och tittade på film till klockan var sex på morgonen. Då kunde han sjukanmäla sig också. Erika sov också här för hon frös så mycket igår så hon blev sjuk! :/ Stackars liten!

När vi väl vakande så satte vi oss och åt frukost! Ett riktigt sjukhem det var här.
Pappsen kom över en sväng och hjälpte mig med bilen, han fick igång bilen på första försöket. Duktiga pappa! Så nu fungerar den perfa :P Än så länge!! Han kom in på en kopp snabbkaffe, vi har ju ingen kaffebryggare (Vilket jag har önskat mig i julklapp) Sen åkte han och jag ner på stan , jag skulle till AF och kolla lite jobb, sen gick vi ner till VL för han sa åt mig att jag skulle gå och klaga på busschufören som körde igår! Jag sa bara att jag kände mig lite orättvist behandlad just för att det inte var mitt fel att bussen var sen, så jag fick en biljett =) hahah Typsikt farsan egentligen och gå och klaga haha då vet jag vart jag fått de ifrån då =)

När vi kom hem så gick jag över till Erika en sväng, vi tittade på en sjukt rolig men jävligt konstig film. Kommer inte ihåg vad den heter! Sen så lämnade jag stackars sjuklingen ensam, har llite dåligt samvete över det :/

Väl hemma började jag med maten ( Pappa ville bjuda på Max, men jag tackade nej, så duktig som jag är. Dock hade det varit jäääävligt gott) Jag stekte kyckling i färsk vitlök och currypasta fyfan va god den blev, sen gjorde vi pasta med pesto och sallad! AAH så jäävla gott ska jag säga!! Blev en matlåda över till mig till imorgon, snacka om att jag blev lycklig.

Imorgon ska jag tvätta! Sen försöka läsa lite till skolan innan grabbarna kommer hem, för de är svårt när dem sitter med både tvn och datorerna igång framför mig!

Snart ska vi över en sväng till grannen Dennis igen och hälsa på. Hoppas på en god kopp med kaffe :P hihi

Tjingeling så länge :D

Måndag kväll

Var iväg ner på stan med Erika runt 12. Innan vi åkte var Chrille tvungen att ringa sjukan för sin mage! stackars liten =/ han ska in på undersökning på torsdag! Hoppas att de går bra!

Vi tog bussen ner på stan, dock fel buss så fick sitta as länge! Väl nere på stan gick vi in på igor. Hittade typ ingenting i början! Men sen kom det flytande! Hittade faktiskt present till alla och spräckte bara min budget lite grann! Räknade ut hur mycket pengar jag gjorde av med och de vart inte en rolig summa, men då är alla klappar klara också, eller alla förutom en. Dessutom hittade jag lite nyårsfint till mig själv, dock ingenting till julafton :/ Men kanske kan beställa det på nätet sen eller nått =)
Hittade även ett par så jääävla snygga skor! Men försökte intala mig själv att jag absolut inte skulle ha skor på mig inomhus! Men fan va snygga dem är!

Vi var väl klara runt tre halv fyra tror jag, åkte även buss hem, vi stannade vid ica för att inhandla lite livsnödvändiga saker också inte bara lyx ;) Vi fick stå och vänta på bussen därifrån hem till erica för att påsarna var för tunga! Vi höll på att frysa häcken av oss! Min bil startade inte i morse så de var därflr vi var tvugna att vänta på bussjäveln som vart försenad så att min biljett inte längre gällde! Jävla skit! Pappsen kommer imorgon och fixar den iaf! Dock måste jag ner till AF också :/

Lagade mat när vi kom hem, blev lövbiff med pommes.. Hoppas att det blir gott!

Snart ska vi över till Dennis och umgås lite med honom och hans mamma, samt den söta "lilla" Vovven Ego :D Fan va söt han är!!

Ha en bra kväll!

Måndag morgon

Fan va seg man var igår. Erika skulle komma över en stund och umgås, hon hade inte käkat så vi bestämde oss för att synda, just för att det var så länge sen. Eller eller jag syndade i lördags men de får man :D Men innan dess var vi duktiga och tog sallad istället för pizza :P

Jag vet inte hur många jävla tvprogram vi sappade igenom igår, jag höll på att bli tokig!!! Började titta på ett sen i reklamen bytte dem, sen i den reklamen bytte dem så till slut kommer man ju inte ihåg vilket som var orginal programmet som man ville titta på.

Gick och la oss ganskas sent om jag mins rätt :/ Var ganska seg i morse, vaknar även av att älsklingen kommer och lägger sig igen :/ Magen igen... Vi måste ringa läkaren nu!

Just nu sitter jag och väntar på Erika, vi ska ner på stan och julhandla. Har ingen aning om hur många julklappar jag har att köpa >_< Men de låter soma att de är en hel del.. Får nog röra om i min budget lite skulle jag tro!

Helgen

I fredags var min snälla lillesyster här. Bussen som hon skulle ta åkte tydligen inte förbi här, så var tvungen att plocka upp henne. Stackarn höll på att frysa fötterna av sig! Converse skor är inte VINTER SKOR!!! Vi gick till Ica ettan och inhandlade ingredienser för vårat bak!
När vi kom hem så började vi med degen och köttfärsen! De tog ett bra tag men vi fick till 33 stycken pirogers :D OCh fyfan va dem blev goda!!  Dock glömde beata en ingrediens men gott blec det.
Älsklingen hade megknip hela kvällen =/ Var mindre kul!!
När kim kom hem så packade vi våra saker och skulle åka hem till Mamma och Pappa. Klockan var väl rung halv 1 på natten. Jag körde Mammas äckliga bil! Det var inte kul.  Hon var på besök för första gången =) Jag körde i Ca 50 km i timmen ut till stora vägen där låg jag i typ 70 80 haha. Men fan har ju inte kört nått i vinter och de första jag ska göra är att sätta mig och köra mitt i natten då jag ser som sämst och i en bil jag inte är van vid.
Men fram kom vi till slut! Bättre sent än aldrig som jag brukar säga!

I lördags så var man rätt taggad på att parta med brudarna! Det var ju ett tag sen som sagt!
Pappa bjöd på pizza, de var ett tag sen de med! Köpte hem från torino! Vilket grabbarna inte alls gillade! Haha vi är nog ganska bortskämda med Mio!
Runt kvart i sex åkte jag och lämnade bilen vid mamma och pappa. Pappa skulle börja 5 över 6. Trodde han! Men han började 17.54 Så de var turbo in till sala! Halvvägs kommer han på att han glömmer inlogget hemma! Så fick ringa efter mamma och be henne komma med det! Har aldrig sett pappa så stressad ska jag säga! Väl framme vid station så har bussen fastnat! Vi står och försöker få loss den i tyo en kvart! Då är bussen redan 10 min sen! Sen byter vi buss! Den funkade, men pappa hade panik!

Mamma körde mig till vickan efter att vi lämnat väskan till pappa! Hos vickan började det lite lugnt. Jag kände inte en kotte typ, men de släpte efter ett tag! När vickans bror kom med CO så känd jag mig hemma igen :D Då hade jag as kul! Vet dock inte om vickan gillade min present , Men hon kommer nog lära sig att tycka om den hahaha!

Efter förfesten gick vi ut i sala! Där mötte jag upp Chrille, Sofia, Kim och Jimmy :D Det var skoj att dem ville följa med! Dock var det inte så bra musik men kul hade vi iaf :D

Tack för en trevlig kväll!

Idag vaknade Chrille och jag upp i soffan, vi åkte hem med pappa som så duktig körde nattbussen :D. Chrille var inte så glad på mig för att jag däckat i soffan hehe...

Var över till underbara Fia en stund, de hade hänt lite saker! Riktigt tråkigt att höra! Men du förtjänar så mycket bättre än dehär!! Det vet du ! Du är underbar!!!!!

Var även över till Frida på sjukan idag! De var trevligt hon bjöd på bullar! Vart lite skitsnack! Har saknat henne, var ett tag sen!

Älskar er båda!! <3

Nu ska jag ta och äta en pirog :D hihihi

Torsdag

Väcktes i morse kvart i 10. För vi skulle till systemet. Fan va segt det var. Chrille var hemma innan jag han kliva upp ur sängen. Jävla turmonster.

Så nu är oskulden tagen på systemet också då. Köpte ut åt kim haha, sen måste jag ha sett riktigt glad ut när jag betalat för Kim ba "är du glad nu för att oskulden är tagen" haha hon i kassan bara tittade på mig som att jag var dum i huvudet haha med tanke på att jag fyllde år för en månad och två dagar sen haha

Ska iväg och träna med Erika senare också, ska bli skönt!

Gårdagen var riktigt trevlig, dock slutade den inte som planerat :/ Men vi lär göra om det snart Lindah :D

Onsdagspartay

Min älskling var dum och stannade hemma idag, vet inte om jag sa det!

Fick ganska mycket gjort här hemma idag! Tvättade och lagade en två timmars mat! Skulle bli någon form av gulás men de blev inte riktigt som jag täjnkt mig, dock var det faktiskt ätnbart!

Chrille skjutsade mig till lindah runt fem. Tog med mig en flaska champagne, när jag kommer dit var jag inte så jätte pepp, de märkte lindah också. Sen efter en stund så kom jag igång, haha inte bara jag utan hon med. Vi blev lite för fulla på lite för lite tror jag! Vet inte vad som hände :S
Åkte ner på stan vid halöv 9. Satte oss på pic och pratade, väntade även på ett gäng från vårat gamla jobb men dem kom aldrig, så vi åkte hem efter en stund. Ett litetmisstag gjordes dock av Lindah idag! Hoppas bara inte hon ångrar sig imorgon.

Nu sitter jag och moffar i mig morötter och dipp, fan va gott det är :D

Onsdag

Idag är de kära vickans 20 årsdag :D Stort grattis till henne :D

Fyfan var ner och bokade tvätt tid igår. Fan va snabbt det blir en massa smutstvätt, blir tokig på det.
Gick upp halv 9 idag för att hinna in till diskutionen på nätet med min grupp. Ganska död jag var! Kunde inte sova inatt! Tog en alvedon innan jag gick och la mig, inte fan hjälpte det =(

Diskutionen gick bra om jag får säga det själv, nu vet jag även vad företagsportfolio heter på engelska så nu kan jag läsa det till på fredag. Det är bara en uppgift kvar sen är del ett färdig. Puh den ska vara inlämnad på söndag.

Ska hem till Lindah idag, men får se om jag ska med ut, mår inte på topp idag med tanke på sömnbristen från inatt. blä!

Ne nu ska jag ner och hämta tvätten!

Tisdag kväll

Fyfan när jag tittade på mitt konto idag vart jag inte glad ska jag säga. Vart riktigt förbannad om jag ska vara ärlig! Jag var så arg att jag tillochmed grät! Töntigt jag vet men fan när man är så arg går det inte att hålla tillbaka.
Men de löste sig iallafall så de är skönt! Då gick min illska över! Hehe Men vem som helst skulle blivit förbannad!

Var över till Erika idag! Satt och pratade lite skit, skulle få kika i hennes garderob också, men dem kläderna är Erika, jag kunde inte se mig själv i dem :/ Ganska tråkigt för de var mycket fint!
Sen ringer Sofia till mig om ett mindre roligt besked! Magen knöt sig på mig med en gång, så jag kände att jag behövde gå hem!

Fia och jag åkte ner till Frida! Skönt att få träffa dem båda, dock inte i de skicket dem var i. Mådde inte alls bra av att se dem på det sättet! Hoppas på att älskade lilla Frida får komma hem snart!


Sen är det en person som gjorde mig riktigt förbannad idag också! Sånna saker säger man inte! Fan blir tokig! Du kommer att få ångra dig sen!

När jag gick hem trodde jag att mina kinder skulle frysa av mitt ansikte, fan så jävla kallt borde det inte få vara! Trodde dessutom att jag skulle blåsa bort, ne jag är inte så liten men de blåste fan nästan som en jävla storm där ute!

Väl hemma fick vi besök av en gammal kompis till Chrille, det var trevligt! Fick även god mat lagad idag :D Jag slapp hihi köttfärssås och spagetti =) Mumma!

Satt en stund och pluggade också, nu förstår jag lite mer efter att ha fått titta på lite filmer, men jag förstår långt ifrån allt =(

Imorgon blir det förmodligen lite utgång med lindah, men de får vi se hur jag gör med, måste iaf hem till henne, har ju inte träffats på ett bra tag nu känns väldigt tråkigt =(

Nu ska jag vila hjärnan lite!


Tisdag

Kul att man får reda på att man har suttit och varit förbannad över datorn i onödan då! Ett litet knapptryck så var de fixat tydligen. Happ tur att jag itne är någon data nisse då.

Erika ringde och väckte mig för en liten stund sen, bra för att jag drömde en dröm som jag inte ville vakna upp ur.. Kommer dock inte ihåg vad de var för dröm men vet bara att de var jävligt skönt att ligga och sova! haha
Jag ska nog vänta med att äta frukost tills Erika ringer igen, är inte säker på om vi kom överäns om någonting igår, hehe jag frågade om hon ville komma över så kunde vi äta frukost tillsammans .

Snart kommer älskling hem också. Så jävla sköna dagar han har! JAg ska inte klaga jag heller , men jag är ju bara hemma och pluggar när jag vill :P 700 sidor dock på en dag men de klarar väl vem som helst eller?

Jag har ju alltid varit en sista minuten människa! Och de har ordnat sig hittills så jag litar på mig själv haha! Kanske inte borde det men men :/

Ska gå över till Erika idag och rota i hennes garderob :) sen hjälpa henne att tvätta lite (A)

Ha en bra dag! Tjingeling

Måndag kväll =)

Idag har jag varit riktigt duktig och verkligen läst och försökt att förstå telefonkatalogen! Inte det lättaste ska jag säga när alla kapitell är på minst 70 sidor. Sen har jag pratat med älskade Fia en stund idag också! Trevlig =) Fick höra mindre roliga saker dock, :/

Fortfarande dålig i magen sen i helgen >_< Fyfan inte kul.. Dock börjar de bli bättre nu så hoppas på att de går över till imorgon!

imorgon hoppas jag på att Timi har pratat med sina kollegor så att jag kan gå ner dit :D Skulle vara kul :D

Just nu sitter jag och svär över hur vissa internet sidor inte är uppdaterade som dem borde, fungerar inte på alla webbläsare heller! Fan blir tokig, har fått inlogg tillsammans med boken så att jag kan kolla på lite saker på nätet som kan hjälpa mig med studierna. När jag väl har ordnat så att jag kan göra det, ja då fungerar inte hemsidan på firefox, sen närj ag väl öppnar med rätt då fattas det programvaror, när jag installerat det ja då är de helt vitt! Fattar inte ett jävla skit! Och förbannad är jag också!

Pratade även med Lindah idag, var ett tag sen. Blir så förbannad på vissa saker som jag hör! Haha så patetiska dem är!! Förstår inte riktigt hur vissa människor tänker. Att dem inte förstår att detta gör att dem dras ner i skiten! Sa de till Lindah också att det är en sak att prata om så att folk förstår hur jävla idiotiska dem är! Men huvudsaken är att hon mår bra! Ne dem skitarna förtjänar inte oss! :P

Ha en bra kväll!!!!

Måndag

Nu är det inte långt kvar :D Fan va jag lääängtar :DNästa vecka kommer de :D weeeei!!!

Lördagen slutade inte alls som räknat kan jag ju säga, vi åkte iväg mot kvällen, typ kvart i sex var klockan. JAg kan ju säga att kvällen slutade med mig på toaletten, dock hade jag då inte druckit! Kul va! Var väl där till klockan 9 skulle jag tro och då fick Kim ett akut samtal hehe..

Låg framför tvn och tittade på lite olika filmer istället. Fan va jag hatar dedär!

I söndags åkte vi till Chrilles Mormor och Morfar, där bjöds det på mat, men magen hade inte blivit riktigt bra sen lördags så jag åt inget =( Typiskt för de såg jäkligt gott ut! Efter det satte dem igång en film på Chrille och hans bror när dem var små, haha så söt!!

Igår satt vi även och diskuterade att jag fortfarande inte har varit in på systemet ännu, hehe men fan känner mig så liten. Men men nu har vi bestämt att vi ska iväg nån dag iaf! Hehe beställde även Vickans present igår. Dock gick det åt helvete, jag vet itne vad de är för fel på mig och beställningar men de blir alltid någonting fel! :/ Men skrev till dem direkt att de skulle tas bort så jag får göra en ny beställning idag hehe :P

Snart ska jag sätta mig ner och försöka plugga lite medans jag är ensam hemma! Annars blir det ingenting gjort! Sen blir snabbmat idag hehe hamburgare och pommes :/

Ha en bra dag!

Lördag

Fyfan va det var kallt ute igår..Burr!!

Va ju som sagt iväg och hämtade boken, efter att jag var iväg till Erika igår så försökte jag sätta mig ner och plugga. Läste 6 sidor...Men ingenting fastnade. Inte ett skit, kommer ihåg nå enstaka ord men fan de är svårt att komma ihåg någonting som man inte förstår. Fan =( Kanske skulle ha hängt med på engelskan i skolan lite bättre. Men lätt att vara efterklok antar jag.

Satt ensam en stund när jag kom hem, la mig ner en stund för kände mig dålig. Huvudet kändes som en jävla bomb ska jag säga, älskling kom hem och tog hand om mig sen =) Blir alltid bättre då, vet inte varför hehe.

Vi gick och la oss lite väl tidigt för en fredag kväll men de var skönt.

Vaknade klockan 9 idag, men låg kvar i sängen och drog oss. Så himla skönt! Bara ligga och prata är hur mysigt som helst! Sen ringer Chrilles kompis och behövde skjuts till affären så då var de slut med det roliga.

Ska väl ta och ställa mig och göra pankakor snart. Skulle ha ätit de i torsdags men då blev de tacos istället. Vi ska ju iväg ikväll så ville inte låta kim äta tacos på egen hand, så de blir pankakor. Drygt att stå vid spisen en timme :/ Men men mat måste man ha hehe

Men först på listan är frukost... Så ha de bra tjingeling

Hej igen

Va iväg i världens kyla och hämtade min bok. Förstår inte vad posten håller på med. Vi har två ica inom en radie på typ500 m. Ändå ska dem skicka det åt helvete där man inte ens handlar. Förstår mig inte på dem. Boken ser ut som gulasidornas katalog fast blå och på engelska! Mindre roligt ska jag säga!

Har röjt undan i vårat lilla rum nu så nu finns det plats att stå iaf. Ska inte säga så mycket för det var bara mina saker. Jag kan ju säga att 90% av allt skit som ligger där inne är mitt :/ hehe Jag måste skaffa mig en stor garderob när jag flyttar sen!

Var över till Erika en sväng och skulle hjälpa henne att städa, kunde dock inte hjälpa mer än i köket, för viste inte vart hon ville ha sina saker, så de kändes mer som att jag var i vägen än va jag hjälpte till..Jag kan ju säga att jag var lite sällskap då =)

Jag tror jag har kommit på vad jag vill jobba med, dock tror jag att man behöver lite utbildning till de, jag har ju grunden kan man säga :D Men har inte sätt nå jobbannonser ute ang någonting sånt. Men men så fort de dyker upp ska jag gå på dem som en tjock unge på bullar.

Nu ska jag ta och öppna den fördömda boken och försöka förstå någonting hehe önska mig lycka till.

Tjingeling

Torsdag

Igår skulle jag ha gått upp väldigt tidigt och följt med till bilia. Men när man får frågan vill du följa med, så tidigt på morgonen så väljer man sängen haha. Dock gick jag upp innan 9 iaf! Det var ett tag sen, eller sist var ju hemma hos mamma och pappa! Satte mig för att ha en diskution med gruppen, men alla var inte inne så de gick mindre bra!
Det är svårt att föra diskutioner skriftligt :/

Påbörjade tvätta igår innan jag åkte iväg för att träna, vart lite orolig för de var Chrille som tog över att tvätta efter mig hehe. Men de gick bra =) Han kan han också bara han vill.

Vi hade en trevlig filmkväll igår, tittade på en as rolig film, hade gjort tacos. Så de var riktigt trevligt.

Gick och la oss i hyfsad tid, låg och pratade en bra stund innan vi somna. Så mysigt =)

Nu har äntligen min jävla bok kommit, så de blir en promenad iväg till Ica för att hämta den.

Ha en bra dag, tjingeling!

Onsdag kväll

Försökt att plugga tre gånger nu! Inte fan får jag ur nått ur min hjärna! Jag kan inte skriva på begäran. Jag måste få sätta mig ner för att skriva när de kommer. De roligaste med detta är att allt de bästa kommer när jag ska sova! Då orkar man inte gå upp och skriva ner allting.

Lagade mormors mat idag, vet inte om de uppskattades men jag hoppas det. Var över till Chrilles moster på kaffe, fick två stycken potatis skalare haha. Vi var var tvugna att låna en av henne för ett tag sen :P Men nu har vi tre här hemma för kim och jag köpte en också haha. Fick äåven en födelsedagspresent av hans mormor. Väldigt gulligt av henne =) Tycker det är lite pinsamt att få presenter av andra än min familj hehe

Imorgon bär de av tidigt till bilia, då menar jag tidigt! Eller iaf tidigt när det gäller mig! Klockan 8 ska vi åka tror jag, sen har jag möte med min grupp i skolan, klockan 10 har vi tvätt tid, sen ska jag hinna gymma. Skulle även kanske träffa Saara men vart aldrig någonting planerat, har ju inga jävla pengar på mobilfan!!!

Nu ska jag ta mig en skål med mussli och titta på första Wallstreet! Inte min film men de duger hehe

Ha en trevlig kväll! Tjingeling

Onsdag

Fan va jag är mör i kroppen sen igår! Tog i mer än va jag brukar tror jag, eller så är jag bara inte van >_<

Idag ska jag bara ta de lugnt känner jag, dock måste jag boka tvätt tid, de är väl en av nackdelarna med lägenheter, man kan inte få för sig att nu ska jag tvätta hehe

Har precis tittat klart på alla vampier diary avsnitt som fanns, känns tråkigt för nu har jag inte mycket att göra. Har inga pengar på mobilen heller så kan inte ringa till nån =/ Bilen vill jag inte använda i onödan heller.

Får väl ta och ställa mig vid spisen antar jag, så har ja nått att göra iaf! Skulle vara skönt att ha min vovve här, då skulle man kunna gå ut och gå. Skulle kunna göra de iaf, men de känns så jävla tråkigt att gå själv.

tjingeling

Tisdag eftermiddag

Vart och stoooorhandlat. Blev en summa... dock handlade vi ganska duktigt ändå! Försökte handla rea varor! Hehe

Åkte sedan ner på AF men dem accepterade inte att jag kom 1 timme för tidigt! DRYGT! För nu kan jag inte ta mig ner igen, det innebär att jag kommer att få frånvaro..Kul!

När vi kom hem så började jag med en maträtt jag aldrig gjort förut! Kokt fisk med potatis och äggsås :S Kims mamma kom över och hjälpte mig, men får se hur slut resultatet blir haha! Blir säkert jätte bra! Har aldrig ätit den maten så jag lär ju inte veta om jag gjort rätt eller fel, de får grabbarna avgöra när de smakar!

Nu ska jag vänta på att potatisen kokar klart medans jag tittar på Vampier diary! Sen bär de av för gym kl 5 =)

Ha de bra tjingeling!

Tisdag

God morgon god morgon :D Äntligen vaknar jag i hyffsad tid! Så skönt! Ska snart iväg och handla, måste även ha snus >_< Jag blir tokig!

Idag ska jag och Erika iväg och träna! Skönt! Hade världens mardröm om sånt inatt!

Nu ska jag väl ta och klä på mig! Fortfarande morgontrött! Spillde ut teet och tappade skinkan! Jag är en fara när jag precis vaknat har jag märkt!

Måndag

Igår så gjorde vi ett nytt matschema för veckan, blir lite nya utmaningar, det ska bli skoj.

Satt och spelade nå spel med Chrille. Som vi båda fastnade för. Under kvällen vart jag själv en stund, poppade popcorn och tittade på vampier diary. Fick dock inte titta klart. Hehe sen skulle jag laga mat åt grabbarna. Haha
Chrille har ont i rumpan sen innebandy träningen igår, hmm ett lag med bara grabbar undrar vad som kan hända ;) haha

Idag vaknade jag halv 1.. Måste skärpa mig med mina tider! Eller jag vaknade till när Sofia ringde första gången vid h alv 11. Så dum som jag var la jag mig och sov igen!
Chrille och jag åkte hem till mamma och pappa för en stund och jag kunde äntligen hämta min bil. Den skakar inte längre och inte heller drar den åt något håll!! UNDERBART!!

Imorgon ska jag ner på AF sen åka och storhandla inför veckan. Sen blire att ge sig på att göra äggsås, aldrig ätit men grabbarna ville ha de så får se hur de går!


Nu ska jag umgås lite tjingeling!


puh

Någon gång måste man våga sig ut ur "Garderoben" hahaha nerå men här sjunger jag med en tjej som heter Elin...
Va snälla (A)

http://dollyblossom.blogg.se/2010/october/elin-och-birgita-hallelujah.html?_tmp=4377c61f9f5c9815f24b77b3b150cd865890d1b3

Söndag

Fick i stortsett sova själv inatt =/ mindre skoj. Vaknade dock inte ensam. Men men...

Var över till Dennis igår för att titta på film, underworld tror jag den hette, nån vampyr och varulfsfilm, helt ok.
Sen bar de av hem och spela lite sällskapsspel. Vi spelade supreme Erika vann. Ganska surt med tanke på att jag ledde hela tiden tills tärningen inte ville som jag. Sen märker man att man inte alls är allmänbildad haha!
Efter det spelade vi lite yatzy där låg jag under som fan i början men vann iaf! Jag är en ganska dålig förlorare har jag märkt :/ Så vissa tycker inte att det är så roligt att spela med mig! hehe

Vaknade runt 12, ställde mig och lagade brunch. Bacon och ägg. Gott var det iaf!

Grabbarna gick iväg för att spela lite, då passade jag på att städa min del i lägenheten. Köket. Inte lika roligt med tanke på att min diskdag var i torsdags, och ingen hade diskat efter det så jag fick diska restrerande dagars disk. Aja nu var de gjort iaf, hoppas på att grabbarna håller sina diskdagar. Nu luktar det gott i köket iaf!

Ska väl snart ta och ställa mig där igen, har lovat att göra kyckling och curry >_< Aldrig gjort någt sånt så får se hur de kommer smaka. Själv är jag inte alls ett stort fan av det så jag får ta och äta nått annat, eller inget alls för är inte särsilt hungrig.

JAg hoppas på att min bok kommer på tisdag så att jag kan börja plugga :P märkte dock igår att matten från grundskolan och gymnasiet inte längre satt kvar, haha det lättaste plus och minus är hur svårt som helst. Men men de är väl därför jag ska börja plugga så att de kommer tillbaka :P

Ne nu ska jag vila en stund sen laga lite mat åt mina kombos =)

Ha en trevlig helg.

13/11

Igår (Fredag) Så var de lite stress på "morgonen". Skolan hade tydligen startat och man skulle anmäla sig till en grupp. Jag som är ett sånt smartskaft kollade i onsdags, men inte torsdags och de var i torsdags de hade lagts ut haha. Så jag anmälde mig till en egen grupp helt ensam. Grupp 8 haha. Men de löste sig, jag fick några kompanjoner till slut iaf haha
Dock har jag inte boken som behövs, så var tvungen att beställa den igår natt. 512 kr för en jädra bok, som dessutom är på engelska :/ Puh! Fick dock använda min nya adress på beställningen :D haha De kändes konstigt ska jag säga!

På eftermiddan gick jag hem till en lite orolig Erika! Hennes dator var inte riktigt som den skulle, så vi eller hon ringde runt och försökte lösa det! Vi gick hem till Dennis för att fixa de vi trodde behövdes, när vi kommer hem visar det sig vara någonting annat. Så vi gick hem till hennes mamma och fixade det. På vägen hem gick vi förbi Ica och inhandlade kvällens mat. Det blev flskytterfilé med potatisgratäng och bea sås. Sallad på det! Fyfan va gott det var. Sen till efterrätt var det gurka och morötter med dipp. MUMS! Kikade på tre filmer och drack lite skumpa :P Pratade skit och hade en liten girls night! Eller Chrille var över en stund han med.

Vi gick och la oss vid 4. Skulle ha gått upp vid 9 men de gick inte så bra. Mamma väckte mig halv 11. Så de var stressa hem till kumla för bilen ska lagas!

Nu ska jag ta och göra någonting =) Ha de gött! Tjingeling!

Fredag

Har verkligen tappa mina rutiner igen!!! Inte ett dugg kul! Gick och la oss hyffsad tid, vaknade inte ens av att Chrille klev upp ur sängen!? De brukar jag alltid göra! Sov till klockan 11 då Erika ringer och väcker mig som planerat! Men inte fan blir jag pigg! Ville bara ligga och somna om! Men sen tvingade jag upp mig själv ur sängen! Fyfan, att vaknade 11 och fortfarande vilja ligga kvar >_< Måste skärpa mig!

Idag ska jag och Erika gå iväg och handla sen ska vi laga goood mat :D Sen blire dricka vin och ha en riktig girls night in! Ska förhoppningsvis titta på en gammal goding som jag aldrig sett haha men de beror ju på om vi kanske hittar den eller inte :P Pretty woman haha!

Oh va jag längtar till den 4e december!!! :D Blir så glad så fort jag tänker på de datumet :D

Haha just ja igår satt jag och tittade på ung och bortskämd! Alltså jag vet inte vad jag ska säga om det! haha har nog aldrig sett så blåsta ungdomar! Dem var allt mellan 18 och 24! Och vet inte hur man skalar en lök? Eller lagar acoköttfärs! Hade dem lixom inte hemkunskap i skolan? Roliga kommentarer dem hade också haha! Ska lätt titta på nästa avsnitt! Måste se hur dem klarar sig haha! "Att detta vackra ansikte ska behöva göra någonting..." HAHA Eller "Det var svårt att damsuga...Mattan fastnade lixom i damsugaren och följde med upp" haha mjo vilket I lands problem! hahaha

Den roligaste kommentaren var nog ( Inte bokstavligt såhär) " Jag har ju ett kort kopplat till pappas konto..Skönt när de säger att den snubben har råd" Vadå har råd? Det är ju inte hans pengar, det är hans föräldrar som har råd? Hallååå! Blir tokig haha

Torsdag

Gud va skön dagen har varit =) Fick ett underbart samtal idag! Vart väldigt glad! Fick dock stressa ner på stan för att hinna :D Nu behöver jag inte oroa mig :) haha Måste dock ta tag i söndagen! Måste kolla så att allting fortfarande blir av!

Pappa ringde ett mindre roligt samtal dock, fått en påminnelse på en räkning som är betalad :S ur att man sparar saker ibland!

Färgade håret igår btw :P hahaha gillas eller ogillas har jag inte fått någon riktig respons på haha själv är jag väl lite sisådär, haha mamma missade några fläckar och de syns mer än väl haha!

Nyss ätit min förstta egna fläskpankaka :D haha med sallad och sås, fan va gott de var :D

Nu sitter vi och kikar på ghost wisperer eller hur de nu stavas :P

Ha en trevlig kväll allesammans!

Äntligen

Fan va skönt nu är man hemma igen! Höll på att bli tokig att vara fast i kumla! Hade varit en annan sak om jag kunde ha valt att åka hem när jag ville, men nu när jag inte hade något val så :/

Igår var de riktigt tråkigt, syrran tog hem kompisar och tittade på film så tvn va okkuperad!

Kunde inte sova inatt. Satt och pratade med älskling till typ tolv, sen skulle jag försöka sova.. Jovisst de gick inte! Vaknade hela tiden. Hörde massa ljud konstant. Sen vaknade jag klarvaken klockan fem av att mamma gick runt. Åkte hem till väserås med pappa sen vid klockan sex.

Somnade som en stock när jag kom hem! hahaha vaknade igen klockan tolv.

Hoppas på att jag tar och gör nått värt idag, har redan diskat :P sen blire fläskpankaka till mat :D

Tjingeeling

Hmm

Jag kom nyss på mig själv att jag inte har varit på systemet ännu :S Vet itne varför men känns inte riktigt som att jag hör hemma där! Haha känner mig fortfarande för liten! Dessutom kommer jag förmodligen göra bort mig, för med min tur här i livet så kommer jag bli portad haha!

Ne jag vet jag måste sluta tänka så men vafan! haha får ta med mig någon som är äldre som får hålla mig i handen när jag går hahahaha! Fortfarande hatar jag när folk kollar leg om jag ska köpa snus! :S ÄR typ livrädd att dem ska ba ne du är för liten haha >_< Jag vet inte varför jag tänker så men de poppar upp i mitt huvud lite då och då! Dessutom har jag en tendens att bli nervös i onödan av minsta lilla nu för tiden :S

Hmm på tal om ingenting, har tvn igång här brevid mig! Fan va alla företag verkligen tävlar med varandra, först kom wii med sin rörelse sak, sen kom ps3 med sin och nu har xbox kommit med nått du inte ens behöver en kontroll för att spela! Kan dem ge folk en channs att spara sina stackars pengar hahaha fan, lovar också att det finns någon stackare som köpt alla tre sakerna i tur och årdning eftersom den ena är bättre än den andra! Puh Tur att man inte har pengar ibland! Annars hade jag varit en såkallad köptorsk som heter bosse! För alla som heter bosse köper!

Ne om man ska ta och gå ut för att skotta lite snö :/ Inte ett dugg sugen måste jag få påpeka men men Mami bad mig så ska väl vara snäll och göra det åt henne!


Tjingeling!

Onsdag

Igår så vart det en allmän mysdag! Satt uppe lite väl länge med min älskling, men sånt får man ta ibland =) Det var mysigt iaf! Hahaha

Idag väckte Fialotta mig klockan tolv typ! hehe som sagt vart de ju ganska sent igår! Hon var duktig hon, var redan på väg till andra jobbet haha tror de var en liten "pik" (Vet inte hur de stavas) mot mig!

Men idag har jag faktiskt sökt jobb som jag aldrig trodde att jag skulle göra haha! Truck jobb och nå annat inom verkstad! Får se hur de går med tanke på att jag inte har någon erfarenhet utav det förutom de jag gick i skolan i somras!

Hihi nu sitter man som ett litet barn och är jätte pirrig, haha men man ska ju inte hoppas på för mycket. Undrar om ett sådant jobb är för mig? Fast jag hade det kul i skolan i somras så varför skulle itne ett jobb inom det vara skoj också hehe :D

Jag hoppas på att min bil blir lagad idag så att jag kan ta mig någon vart! inte för att jag är så sugen på att åka ut i den här snön! Har ju inte kört i sånt här väder på ett tag hahaha Förra året missade jag dehär ovädret eftersom jag var utomlands! Känns som att jag blivit nybörjare igen hehe

Ne nu ska jag kika vidare på lite jobb, går ju inte att sitta hemma nå mer, börjar bli väldigt rastlös!

Hoppas på att lilla Lindah får de riktigt trevligt ikväll ;) Haha annars får vi ta och införskaffa henne en kompis hahaha håller tummarna för dig gumman ;)

FAN VA JAG LÄNGTAR TILL NYÅR NU :D

Haha på denna tisdag

Det var bra länge sen man kände sig såhär busig! Kan inte låta bli att skratta!

Dagen har varit lite halvt långtråkig! Dock blev den lite bättre för fick lite sällskap per telefon av Erika!

Har hjälpt min kära mor med hushållssysslor! Har ju inte kunnat ta mig någon vart eftersom bilen står där den står. Den kommer inte bli klar helt denna vecka, men den kommer att vara körduglig imorgon kväll, så blir fast här tills på tosdag =/ Känns lite tråkigt att sova själv som sagt!

Imorgon skulle jag ha följt med Lindah och gamla chefen ut och fått sen dem get drunk. Men nu ser de inte ljust ut för de =(

Nu ska jag ta och vara lite social med min kära familj..

Går iväg med ett leende nu ;) Tack Erika hahahah

Tjingeling

godmorgon?

Gick och la oss i mindre god tid igår! Vaknade runt 11, fortfarande riktigt trött! Chrille stackarn var tvungen att gå upp vid halv 6 i morse! Han kommer sova gott inatt..Eller inte, han kommer förmodligen gå hem och lägga sig direkt efter skolan ;) Kommer kännas konstigt att sova själv inatt.

Igår tittade vi på nå ganska dålig film, preditors tror jag att den hette. Som sagt man har sätt bättre filmer än det.
Jimmy kom även över en stund igår, de var ett tag sen jag träffade honom så de va trevligt.

Var ut en liten sväng igår! Fyfan va kallt det var! längtar inte alls tills "riktiga" Vintern kommer.
Min bil klarar inte av sån kyla! Inte har jag nå vinterskor heller :/

Hittade ett ganska intressant jobb igår. Dock var de affärs engelska man skulle kunna och de kan jag inte =( Men de hade passat mig! haha :D

Nu ska jag göra färdigt min anmälan till skolan! Tjingeling!

Helgen

I fredags var det ju vampier diary maraton med Erika, haha satt helt inne i den jävla serien!

Först började jag med att laga riktigt god mat! Fyfan hemmagjord potatisgratäng som sagt! Faaan va gott det blev, sen drog grabbarna iväg och jag satt helt ensam utan en nyckel så kunde inte lämna lägenheten =/ Mindre kul! Bad Lina ringa mig så att jag inte skulle känna mig så ensam, satt och pratade skit med henne i typ en och en halv timme! haha Alltid lika roligt! Runt halv 8 kom Erika över så då var jag inte ensam längre. Käkade lite chips och dipp till det. Sen fick jag henne att dricka cola mot hennes vilja :/ Eller hon ville väl ta men endå inte hehe..

I lördags gjorde jag thaimat! Bjöd även över Erika på mat =) Vart också as gott! Senare fick vi skjuts till Lindah på nflyttningsfest. Där satt man och pratade en massa strunt och drack, fan va gott de var! haha de va länge sen man umgicks med bara tjejer! Efter en stund kom min kusin och hans tjej saara dit! Tyckte lite synd om zsolt för han vart ensam kille där. Hoppas inte han kände sg utanför! När dem kom körde vi om spelet för att de skulle få i sig lite alcohol dem med ;)

Runt 12 så kom Chrille och hämtade oss, vi åkte och hämtade lite mer dricka sen gick vi hem till Erika för att fortsätta kvällen. Runt klockan halv 3 blev vi hungriga och skulle gå till milles, men dem håller fortfarande på att renovera så de var stängt! Då tänkte vi donken nästa! Men de var en jävla lång kö så v gick till statoil och tog oss nå "lätt" haha inte alla då ;) haha

Igår åkte jag och Chrille hem till Mamma och Pappa, kikade på lite film och mös med dem ett tag! Känns skönt att få vara hemma ibland! Pappa ska laga min bil. Haha tydligen så sprack mina "nya" däck när vi pumpade upp däcken så jag har kört på ganska farliga däck i snart 2 veckor! hehe Med min tur är jag ganska förvånad att däcken inte har smällt när jag kört!

Pratade även med underbara Fia går! Saknar henne som en tok =/ Inte kul när de blivit som vi sagt att de aldrig ska bli! Hate it!!

Nu sitter jag här och väntar på att lilla C ska vakna, vi är fortfarande hos Mamma och Pappa, Jag ska vara kvar här till på onsdag Chrille ska åka hem imorgon för han har skola!

Jo på tal om skola! Jag håller på att få panik! Skolan skulle ha börjat idag och jag har inte fått någon som helst info om vad jag ska ha för böcker eller någonting! De känns som att jag har gjort någontng fel på vägen :/ hmm

Nu ska jag fixa lite frukost! Tjingeling!

Fredag

Pratade med lilla Fia igår, var ett bra tag sen som vi pratade så länge. Det var både skönt och roligt!

Erika och jag tog oss en cykeltur på kvällen, hennes sadel blev snodd häromdan så vi cyklade först ner för att köpa en ny sen åkte vi runt lite i stan. Fan va skönt det var med frisk luft! Var ett bra tag sedan man cyklade för att cykla!

Lagade lövbiff igår, fan var riktigt gott, funderar nästan på om jag har en dold talang  :D haha

Idag blev de fläskytterfilé med hemmagjord potatisgratäng! Fan jag var tillochmed grym på att göra de! Hahaha måste fylla på mitt ego ibland!

Imorgon blire party hos lilla Lindah, hon ringde mig idag och bad mig om en rolig tjänst haha! Vi får ju se hur de går!
Så kul att lyssna på henne ibland, hon och hennes rosa hjärtan och en viss torsk haha!

Ikväll tänkte jag ha Vampier Diary maraton! Är ensam hemma, utan nyckel så kan inte ta mig någonstans heller, så det är jag och tiger här hemma! Får lite städ lust men de är inte min dag idag så ska försöka att låta bli! haha Fan trodde aldrig de om mig själv ska jag säga!

På Söndag bär de av hem till kumla för lite family time!

Nu blire tv serier i mängder tjingeling!

Onsdag

Idag var man hurtig! Var iväg på en långpromenix med erika! As skönt, dock var inte vädret på vår sida riktigt! MEn va ska man säga de är ju höst nu och de finns inge dåligt väfer bara dåliga kläder?
Hennes tandborste skulle flytta så vi hjälpte den på traven idag!

Sen har vi haft lite skitsnack, alltid lika trevligt! Hängde upp "alla" mina kläder på galjar dock höll några på att brista för var tvungen att trava lite kläder på samma galje, fan hade ingen aning om att jag hade så pass mycket kläder som jag har! Fast man klagar alltid på att man inte har någonting att ta på sig när man väl ska göra någonting! hehe

När Erika gick hem låg jag och mös med min älskling! Alltid lika mysigt, sen tog jag på mig förklädet och ställde mig framför spisen! Blev korvstroganoff mer ris! Har ju gjort matschema så de lär man ju hålla sig till!

Imorgon blire lövbiff med klyftpotatis yummi!!

Grabbarna är iväg och storhandlar! hihi skrev en matlista åt dem, får se om de får med sig allting hem ;)

Nu ska jag kika på nå skoj på tv!

Tjingeling!

Tisdag 3/11

Fyfan nu är de snar bara en månad kvar :D Oh va jag längtar!!!

Helgen var väl kanske lite överskattad, gick och hoppades alldeles förmycket tror jag. Gick och längtade hela veckan på att lördag skulle komma :/ Men men de var skoj stundvis! Jag var ju söt iaf ahaha

I fredags däremot var det riktigt roligt! Timis mamma fyller ju år samma dag som jag men hon höll de i fredags! Hade det riktigt roligt. Karln han drack väl kanske lite mycket. Det var ju inte så farligt som sist han drack med dessa människor men inte fan var de lite han drack =) Kanske därför de blev så lite i lördags sen då!

Jag var en tysk lantflicka, Chrille var doktor, Erika var naghty schoolgirl, Carro var naghty teacher, Kim var döden och Dennis var en zombie cowboy =). Det fanns nå sjukt roliga outfits där på festen, vissa hade lagt ner mycket tid på deras utseende och de syntes!

I söndags var man riktigt seg, orkade inte med någonting! Tittade på fotboll med fotbollsfanatikerna! Käkade skräpmat för att jag inte orkade ställa mig och laga. Men jag tycker att vi förtjänade det efter er duktig vecka.

Igår gjorde vi inte så mycket umgicks bara. Det var en ta de lugnt dag också. Chrille visade sina mattalanger. Han som säger att han inte kan laga mat? Bullshit ;)

Idag var Erika och jag iväg och tränade, as skönt! Åkte även hem till Lindah och hämtade mina saker. Haha hade hänt lite roliga saker på jobbet som jag fortfarande sitter och fnissar åt hahah! Dock har de även hänt tråkiga saker! Hoppas att hon kämpar på bara!!

Vi har även gjort en matlista! och även en lista på vem som ska diska hahaha


Tjingeling så länge :D 

RSS 2.0