Kryssning eller vad?

Ja i lördags åkte vi iväg på kryssning nästan hela klassen förutom 7 personer! Lite tråkigt att alla inte kunde följa med.
Bussresan dit var urtråkig jag somnade typ en timme, va ju tvungen att hämta ronnie kl 3 på natten innan och gå upp vid nio på lördagen så jag var skapligt död.

Väl framme så fick vi sitta hur länge som helst och vänta på att få komma på båten. Folk började dricka redan där. As dryga männsikor satt och härjade. Vi satt och hoppades på att dem inte skulle få åka med men ack det fick dem.

När vi kom på båten runt halv 8 så fick man stressa sig till hytten =) Våras as niceiga hytt suite 9103 ;) Fixa oss snabbt som satan sen springa ner och käka på en buffé som smakade skit! Men gratis dricka var det iaf. Elina och jag delade på en vinare mums.

Sen gick vi till taxfree pff in my ass fan as dyrt det enda som var värt att köpa var ju snus. Fan en cider kopparbergs kostade fan 27 ! och sofia berättade att en smirre 33cl kostade 6 euro. Fan vadå lureri? Aja vi inhandlade våran dricka + en rulle snus haha 835 kr! haha Sen bar det av till suiten och öppna skumpan:D

Vi började fixa oss och skålade. Sen när vi var halvt klara kom Linn och kompany redan fulla och efter dem kom vakterna och frågade oss om vi hade fest. Vi sa väl ja och dem ba ok ha det så kul och ta det lugnt. Haha

Sen började det komma folk från alla håll och kanter mest från klassen och bytingen. Fyfan va kul det var! Vi satt och skålade hela tiden"Hörde jag skål eller?" "Att du gjorde ruskiga ----" As kul.
Sen skulle alla ut! Alla gick ut för att röka först och då träffade jag på Sofia, Vickan och martii. Vi gick först till ett dansgolv för dem trodde Peter var där men jag hade rätt han vasr på andra dansgolvet så vi gick dit istället. Där dansade vi och hade as skoj. Jag råkade lura Sofia att en kille som kom fram och dansade med henne var bög =/ Fast jag har sagt förlåt.

Efter det gick vi upp till våran hytt
, jag kommer inte ihåg varför men vi skulle inte ha gjort det för jag blev trött , tog mina saker och gick ner till reserv hytten. Släckte lamporna låste dörren (av säkerhetskäl för att jag var rädd att elina skulle slarva bort sin nyckel och att någon skulle hitta den och komma in.. Hon är duktig på att slarva bort saker hon) kl var väl runt 2 när jag somnade. Alla andra höll igång till kl 5 typ minst. Jag är så tråkig:( Detta var väl konsekvensen av att jag lagt mig sen och vaknat tidigt.

Fast dagen efter så mådde jag ju grymt bra! Var inte ett dugg bakis! Gick tillbaka till suiten för att kolla hur resten mådde.. Dem mådde väl några snäpp värre än mig =) haha

Jag gick till sofia och martii, sen vart vi hungriga och skulle gå och äta. Fan as dyrt :( så det vart en halv macka som jag gjorde till två.

Bussen hem var katastrofal! En unge bakom mig och elina satt och sket, vi höll på att spy... Fast elina däremot var så full så hon däcka..

Det var min studentkryssning det! As nice!









Fler bilder snart =)

Statoil

Vissa saker kan bara hända mig!

En som jag håller jävligt kär, har råkat ut för en helt jävla sjuk sak! Jag blir tokig på människor som inte kan hålla sig till arbetet utan måste ta ut sina jävla äckliga fantasier på deras arbetare. Fyfan för det! Sånna människor ska fan sitta i fängelse! Den är ett normalt beteende!

Här om dagen så skulle jag färga över det lila i mitt hår. Ah om jag ska vara exakt så var det i förrigår. Jag jobbade och köpte med mig en ny färg hem. Sofia kom över på en gång för hon ville göra klart det snabbt så att hon inte skulle missa DHW. Ja när vi började lägga i färgen så kom jag ju på att jag skulle hämta beata från träningen. Men jag sa till sofia att fortsätta iallafall för jag kunde ju åka med färg i håret eftersom jag inte skulle kliva ur bilen ivilket fall. När vi var klara så skulle jag åka, Sofia frågade mig om jag skulle stanna och handla men jag sa nej. Sen när jag kom ner så bad pappa mig köpa snus åt honom och att jag skulle tanka min bil på hans kort. Så jag tog kortet och åkte. Mamma tvingade mig att ha på mig en ful rosa mössa för att hon skämdes över att jag åkte med en påse på huvudet och helt kladdig i pannan. Så jag tog på mig mössan ofrivilligt.
Min chef ringde mig på vägen så jag glömde stanna vid OKQ8 så sofia ba men vi tar statoil så statoil blev det. Jag körde in fattade noll av hur  man tankar där och betalar i kassan. Till slut gick det ju bra. Vi gick in för att betala och köpa snus MEN när jag drog kortet så funkade det inte!! Så klart! Volvo kortet funkar inte på statoil sa hon. Och jag fick panik "Sofia du måste åka hem". "Men jag har aldrig kört din bil" "Du måste åka och hämta ett annat kort vafan". "Men big jag har inte körkortet med mig" "ÅK" så hon åkte stackarn, med min bil som hon aldrig hade kört och jag stod kvar som ett jävla fån med en plastpåse på huvudet. "Gud vad jag skäms" Sa jag till hon i kassan och hon började skratta. Vi stod och pratade hon och jag och hon bjöd mig på kaffe medans vi väntade på att sofia skulle komma tillbaka. Ja så där stod jag och skämde ut mig inför alla som kom in och handlade.... Ja vissa saker händer ju bara mig.

Dodda fyller 18 idag! Grattis till dig!

STRESSSSSSSS

Fy bubblan! igår tittade sofia i min kalender och hittade att mitt projekt skulle vara klart till på onsdag! Kan ni tänka er vilken panik jag fick för den var inte ens halvt klar!

Tidigare på dagen så böt jag och ronnie däck på min bil =) Det var roligt. Efteråt så vart de grillmat MUMS:D

Jag åkte med henne hem till Robert och vi tittade på "Maria vern - Främmande fågel". Jag hade sett dem första två avsnitten men inte dem två sista så det var ju tur att dem båda gick igår då. Senare skjutsade min kära hem mig till Ronnie och jag sov där. Somnade i rätt hyffsad tid endå.

Idag så vaknade jag innan tolv! Men fortfarande för sent för att gå och lägga mig i tid ikväll! Ronnie skjutsade hem mig runt tolv där för jag hade panik med mitt projekt ju! Jag tappade kontrollen över mig själv och trodde den skulle vara klar imorgon men hallå det är bara den 13 idag, den ska vara klar den 15 . Men men när jag kom hem hjälpte jag mamma med att hänga upp lite tvätt sen satte jag mit och började stenhårt med projektet.

Titta vad bra arbete lönar sig! Jag är klar! haha så jävlaaa skööönt! jag har haft nästan ett halvår på mig haha och jag har inte ens gjort hälften på den tiden, sen nu när jag viste att det skulle vara klart i övermorn så gör jag klart allting på bara några timmar. Fan va jag är grymm... Eller det kanske kallas lat, va vet jag?

Jag skulle ju ha jobbat idag men jag berättade för min chef igår kväll att jag var tvungen att göra klart mitt projekt så han sa de att mina betyg går före och att han hoppas att jag får riktigt bra betyg nu. Säkert.... Aja jag skulle ha jobbat hela veckan men nu blir det bara tisdag onsdag, inte mycket pengar att lägga i plånkan men det är nånitng iallafall! Jag ska ju på kurs på torsdag med rosis och make up store ringde och bokade om min tid till på fredag så då kan jag inte heller jobba. Så jääävla nice, jag ville ju ha tiden tidigare och jag fick det . Måste vara nån som tycker synd om mig och hjälper mig. hahah
Sofia säkert (A)

Ne nu ska jag hitta på någonting annat har fan suttit vid denna dator sen jag kom hem fan!

Som sagt!

Jag har ju lila hår nu:/ känns lite sådär faktiskt! Men det lyser inte lila som jag trodde att det skulle göra. Det ser faktiskt endå helt okey ut. Den enda som har sagt att det inte ser lila ut är leo. Han sa att det såg rött ut :/ men han var glad över att mina blonda slingor var borta sa han.

Jag tog en bild på min tatuering idag... och på mitt hår! Här kommer det........

 



Tatueringen har jag ritat själv =) Det är en symbol för min och sofias vänskap! och nu är det förevigat!! Har sagt sen vi var små att vi ska göra en och nu har jag gjort en =) Fast när jag tittar på den nu så märker jag ett litet fel men det är ju bara jag som ser det så de spelar ingen roll för ingen annan kommer förmodligen att märka det felet.

Var in och handlade med pappsen idag, vi gick in till SHE och beställde ett nytt internet. Så jävla skönt för detta som vi har nu har pappa sagt upp och det går ut 1 maj. Skönt! för det suger!

Var även ut på en promenix med Sofia i morse eller ah runt 1 men då hade jag typ precis vaknat.
Har även städat mitt rum och tvättat kläder.

Den 24 april ska jag flyttta ner, så lär kolla på lite möbler =)

Senare ska jag hem till rontan =)

FUCKING LILA!

Helvetes j*vla k*k arsel!

Sofia skulle komma över och färga mitt hår idag! Jag hade tagit den från jobbet. Brun !! Trodde jag ja . haha på förpackningen så är hon brun i håret men inte någonstans stod det att den var LILA! När sofia började med färgningen la jag märke till att grejen vi blandade färgen med började få en lila nyans! Men sofia sa " ne men jag brukar oxå bli lila när jag färgar håret" jag ba ok  sen började hon låta hysterisk "Big alltså det börjar bli väldigt lila!" Då fick jag panik och letade igenom hela förpackningen för att se om det stod vilken färg det var! på locket med världens minsta text stod det "deep violet" "Fitta" skrek jag och sprang ner för att tvätta av mig! Ah men oturen var ju de att jag har ljusa slingor eller jag hade det innan och dem är lila nu men resten av håret är inte så jätte lila!

Aja det är säkert någon charm i att ha lila hår! pff aja jag klarar mig några dagar! Men vi fick oss ett gott skratt! Det är ju så jävla typiskt att det ska hända mig oxå!

Västerås

Idag som sagt så var jag och sofia i västerås.

Jag vaknade 08.15 käkade frulle gjorde mig klar lite sakta. Efter en stund så sa min magkänsla åt mig att skicka ett sms till sofia för att kolla om hon var vaken så då gjorde jag som min mage sa åt mig. Ja titta det var ju tur att jag skickade för hon var inte vaken. Vi skulle åka nio och jag väckte henne med mitt sms 08.36! Klumpigt! Men hon hade inte kunnat sova stackarn! Nytt shampoo:)

Aja vi åkte ialla fall i god tid. Jag parkerade rätt långt från stan för att det skulle bli gratis! Även för att vi skulle få gå lite. Det är alltid skönt.
Vi kom till tatueringsstudion kvart i tio. 5 i så kommer han ut och frågar "är det du som ska gadda dig?" hahah vi började skratta som fan vadå "gadda"? haha aja Jag gick in och han visade mig hur han hade ritat av min teckning. Det var inte alls som jag tänkt mig så jag förklarade hur jag ville ha den. Han ritade om den på typ 10 minuter eller någonting. När vi kom in så tvättade han rent och började ta fram maskinen! Shit då tänkte jag högt "Ronnie hade rätt, jag blev fan nervös när du tog fram den där". Jag satte mig till rätta på sängen och fick lägga upp foten. "stackars dig sa jag till honom" hahah. Ronnie hade berättat för mig att där jag skulle göra så skulle det tydligen göra ont. Så när han skulle sätta i gång så blev jag ju skit nervös ofc! Men fan det gjorde inte ont! Det sved mest, kändes typ som att man rev sig själv hårt! 5 minuter tog själva tatueringstiden sen var det klart!

Så nu är jag tatuerad! Hah trodde jag fan aldrig, det hela som började med en dum impuls grej! Men fan va fin den blev! Tack

Efter det så gick vi och kikade runt lite granna på stan. Hittade inte så mycket. Sen gick vi in på MQ för att testa om klänningen passade mig. Tog med två storlekar, Ena förliten andra för stor! Så jävla typiskt! Jag la märke till att den jag skulle köpa var röd prickig. Sofia tog den till kassan och visade medans jag tog på mig mina kläder igen. Hon i kassan gick iväg för att se om det gick bort. Titta sa han lite yes och varmvatten tar fixar allt. Inga fläckar fanns kvar men den var trasig över dragkedjan men det gjorde ingenting jag skulle ha den i vilket fall! Har fan tittat på den där jävla klänningen i tre veckor nu så fan klart att jag skulle ha den! Får bara hoppas på att man inte ¨går ner i vikt nu då så att den blir ennu mera förstor!

Vi gick vidare och tittade in på friis company eller hur de nu stavas jag gick in för att jag ville ha en plånka men vi gick ut med ett par nya skor till sofia hahah. Fast vi gick tillbaka sen och köpte min plånka oxå.

Vi käkade på vivaldi det får vi inte glömma!!! 5 stjärnor får dem för sin sallad! MUMS måste passa på att tacka evelina som fick mig att prova deras underbara sallad! Tack evelina :)

Jag kom hem med min efterlängtade studentklänning och en plånka + en tatuering sofia kom hen med två par nya skor! Nice

Snart kommer sofia över och ska "måla" mitt hår .(som jag sa när jag var liten) man målar hår och färgar tapeterna! japp jag var en kansboll när jag var liten!

Nära döden upplevelse

Att se döden i vitögat har varit en mardröm för mig. Men imorse kändes det som att jag gjorde det.

Jag sov hos ronnie igår! Det var riktigt mysigt :) I morse så skulle jag åka till jobbet, jag började kl 11.
Jag åkte hemifrån ronnie runt 10.15 för att vara säker på att jag skulle komma i tid. Jag höll hastighets begränsningarna hela vägen. Sen efter sista cirkulationsplatsen ca 2 km efter den. Så skedde det. Jag såg den men reagerade inte. Det var inte föränn jag började närma mig som jag förstod att det var en älg ko. Hon hade sprungit runt ute på ängen med sin kalv. När jag närmade mig så sprang hon ut på vägen framför mig och det mötande lastbilen. Jag såg att den sprang över vägen men reagerade inte på att den var på väg över till min sida av vägen. Det var inte föränn den va ca två meter ifrån mig som jag började ratta fullt åt höger. Vilken reaktion? Att svänga åt det håll som kon springer åt. Det fungerade iallafall. Jag vejade ut till vägrenen och då var den en knapp meter ifrån mig sidled, så reagerade den och tvärnitade och sprang tillbaka till andra sidan av vägen så att den mötande lastbilen var tvungen att bromsa. När jag åkt ca tio meter till så började jag grina av chocken. Då började jag tänka på att om jag hade kört lite saktare eller åkt senare eller vad som helst så kunde allt detta slutat helt annorlunda! Jag kanske hade suttit i rullstol nu? Och att jag reagerade som jag gjorde också. Istället för att bromsa så vejade jag. Vilken idiot bromsar inte? Jag såklart. MEn jag tror att det var det som räddade mig idag. Min reaktion! Att jag svängde istället för att bromsa. För hade jag bromsat så hade jag förmodligen slutat upp med en skadad/död ko halvt inne i bilen.

Det är sånna saker där man precis hinner undan som får en att förstå att ödet finns. Eller iallafall börja tro på det. Att om jag gör en sak så har den en betydelse för nästa handling. Och gör jag inte en sak så kanske det har en negativ effekt. Man vet aldrig. Samma sak var när elina räddade mig från att bli påkörd av en buss. När jag hade brottom över vägen och hon drog i min tröja så att jag rycktes tillbaka. I samma sekund rusar det förbi en buss. JAg kan tänka mig att alla har någonsin tänk på att tänk om jag inte hade gjort dedär, eller tänk om jag hade gjort så istället så hade förmodligen hela min sag sett annorlunda ut just nu.

Jag tackar mig själv för att jag reagerade som jag gjorde iallafall. Och jag tackar nisses körskola för att ha lärt mig motorbromsning! för det var det enda jag gjorde! Jag släpte på gasen istället för att trycka på bromsen! Tänk på det nästa gång ungar... Haha

Nog pratat om min lilla händelse i morse...Imorgon ska jag tatuera mig. Lite skakis men det går nog över. Senare ska vi gå och titta på min studentklänning!HOPPAS HOPPAS! jävla pattar om dem inte får plats alltså då kommer jag ta en jävla sax och klippa av skiten! Jag lovar (Sry ronnie)!!! Senare blir det vivaldi! mums för deras sallad! Aja ska lägga mig nu för sofia och jag måste vara i v.-ås senast halv 10.

Lite update från helgen

Jag var så jävla död igår så jag orkade inte skriva någonting.


I fredags så Jobbade jag från 11-19 kommer inte ens ihåg vad jag gjorde när jag kom hem:S har för mig att jag bara satt och tittade på tv.
I lördags jobbade jag från 10-17 Sen åkte jag och fotade irstablixtens disco. Skit kul att se små barnen hångla upp varandra haha.. JAg fick VIP pass , jag fick vara överallt där alla andra inte fick vara. Dem hade tillochmed fixa plats åt mig framför sceenen där inte någon annan fick komma fram.. Senare fick jag gå upp på sceenen med "Next three" från melodifestivalen. Inga jag ens viste existerade förän lördags kväll. MEn små tjejerna viste tycldigen vilkja det var och dem vart helt extaaas.
I söndags vaknade jag kl 8 för att hjälpa mamma sälja av en massa gamla kläder som bara låg och ruttnade. JAg var skapligt död när jag var på väg hem. Ronnie ringde mig när jag var på väg hem och han var minst lika död som jag, han hade varit och filmat nå konsärt i heby tror jag.
Senare när jag kom hem så kom laura hem till mig. Vi satt och pratade av oss lite och käkade LANGOS!!! Älskar det:D haha
Dem åkte inte föränn vid 11 tiden och då var jag helt död och orkade inte åka någonstans.. Så jag tror att min kära pojkvän är lite arg på mig!

Var nyss ut med sååfi, så jävlaaa skönt! vovvarna tyckte oxå att det var roligt:D Norton har blivit nyklippt i år igen:) lika sööt som vanligt! <3

På onsdag ska jag tatuera mig:S är gaaaaanska nervös hahah:D men det blir nog bra förhoppningsvis:)


Lite bilder från "Blixtvimmel"
       


Det finns många fler bilder på www.irstablixten.se

Ha en fortsatt trevlig dag:)

Helgen

Denna heög har varit den jobbigaste någonsing tror jag. Jobbade fredag lördag, sen lördag kkväll så fotade jag för irstablixten. bilderna finns på www.irstablixten.se.

Nu är jag trött hej!

VÄÄÄÄRMEEE


Värmen som sagt har kommit till vårat kära land! Gud va det är skönt att slippa ha en tjock vinterjavka på sig hela tiden.

Igår när jag åkte till skolan så fick jag en gratis tidning och kaffe. Jag trodde ju såklart att det var ett April skämt men det var det ju inta såklart. På tåget till skolan läste jag i tidninge. Där stod det att KSK hade fått ennu ett dödshot! Att människor inte bara kan leva sina jädrans liv och sluta upp med att försöka förstöra andras. Dem atentaten i usa och ryssland slutade ju upp med att personen som gjorde det tog livet av sig? vad är det för mening då att ta en massa andras för att man själv mår skit? Jag förstår verlkigen inte det. Om denna som nu har hotat KSK ska göra det och ta livet av sig efteråt så tycker jag att den först ska försöka ta sitt eget liv innan den försöker sig på någonting annat. Klarar den inte av att göra det så ska den inte heller gå och döda någon annan heller för den delen för då är det bara fegt.
Klarar man däerom av att göra det så är ju ingen skada skedd. Eller jo för personens närmaste, men inte för andra människor som egentligen skulle ha råkat illa.

Sen så var jag ju så grymt duktig i skolan igår. Jag hade min redovisning, fixade ett möte, åkte iväg och fota och hann tilloch med att årdna kameror. Jag känner mig så duktig för nu ligger jag inte efter lika mycket. Skönt!

När jag kom hem så gick jag med sofia, pici och norton på en långis. Norton och Pici kunde ju inte hålla sig borta från leran, men det var så skönt ute så ingen av oss brydde sig riktigt.

Senare på kvällen åkte jag in till Dodda för att klippa hans pappa. Tjänade en kosing på det,, Dem är så generösa!

Idag så var det
så skönt att Ronnie och jag först tog en promenix med hans vovve sen åkte vi ner på stan ! Vill inte att detta väder ska försvinna!

Jag kom på att jag hade gett ut fel information på mötet igår och jag vet inte hur man skickar mail hemifrån om man inte har adressen! så får jag inte tag på dem två som ska fota imorgon så kommer jag få skapligt med skit för det! Fasen!

Skickade även iväg mitt CV till Ica i v-ås alldeles nyss. Fyfan om jag får jobb där så kommer jag att ha fett med cash hahaha oh gud jag hoppas verkligen!

Ha en fortsatt bra varm dag för nu ska jag åka på målar kursen som jag fick i födelsedagpresent av Rose - Marie.

:)

Nu är det faktiskt bara 71 dagar kvar! INKL helger lov osv. Så det är inte alls många skoldagar kvar! Kanske dags att lägga i en högre växel!

RSS 2.0