nyar nyar

Jag har da aldrig varit med om ett nyar dar det oskar!!!! Gammelmorfar sa att det aldrig har hant tidigare, eller en gang och det var under kriget och aven da var det Januari. Halla det ar december, inge sno det ar varmt och plus pa det sa oskar det! Usch usch!

Nu ska jag till Lidike och fixa henne sen ska jag fixa mig sjalv sen blir det vantan pa det nya aret.

Just nu sitter jag och tittar pa Mammas och Pappas brollop! Fy va jag grat! Tycker sa synd om min Pappa! Ingen var dar for honom!

Jag vill ocksa ha ett sant brollop som de hade! Ronnie?? :D:D:D

Hoppas att alla far ett riktigt bra gott nytt ar! Ha de nu en riktigt trevlig kvall men drick lugnt! hahaha

yes

Det ar nu man lagger marke till den globala uppvarmningen pa riktigt. Nu nar det inte ens ar nagon sno pa nyar eller julafton!! Snon smalte har tva dar efter att jag kom hit. Da hade dem lika mycket sno som Sverige och allt smalte under en och samma dag. Nu har vi 18 plus grader har istallet for minus. Kanns forjavligt om jag far saga det. Pa julafton kvallen sa var det den varmaste dagen nagonsin under denna tid pa aret. Kul kul... Vad ar det for varld de lamnar efter sig till oss.


Nyduschat ar man nu. Ah :D Far se om jag kan fixa mitt har som jag vill...Om inte da ryker det! Javla skit frisor. Fullt med diplomer och priser men inte fan har hon ett diplom dar det star att hon lyssnar pa vad kunden vill ha..Shit vad jag klagar pa allt. Nu ska jag forsoka vara lite optimistisk!

Hoppas att ni har det riktigt trevligt den nast sista dagen av ar 09. Sjalv ska jag till min morbror och kaka Pizza ikvall. Jag ska bjuda eftersom jag tycker synd om dem. De la ut as mycket pengar pa taxi at mig nar jag kom hit sen bjod de pa mat. Inte mycket pengar for mig men javligt mycket for dem! Sa idag ska jag bjussa! MUMS sager jag.


Imorgon ar det bal! Ska bli roligt och se hur det kommer bli! hihi Gott nytt ar om inte annat! Kanske hinner komma in en gang till innan 2009 ar slut.. Annars hors vi ar 2010.


Nu ar det slut pa alla nollor :D haha


Tisdag

Idag har man varit ner pa stan och shoppat lite grejjs till nyar. Mormor alskar mina nya stovlar. Hon tillochmed provade dem. Det hander inte ofta.


kopte en bollero, stovlar,smycken och nya tights. Plus en ny harfarg eftersom jag ser ut som om katten har pissat pa mig i haret.


Var hem till Lidikes kille efter stan. Lidike och jag satt mest och kelade med hans minigris! Den ar sa javla soooot!!! Jag skulle vilja packa ner den i vaskan och ta med hem! Den alskar att krypa in i mitt har och gomma sig haha och den grymtar sa gulligt! Maste visa Rosis bilderna sen hon kommer bli sa himla avundsjuk! hihi


Imorgon ska jag farga haret.


Kan inte Frida och Sofia ta och skaffa sig en Skype sa att jag kan prata med dem varje dag!!!!!! haaalllllaaaaaaaaa!!!!! Hoppas hoppas!!!

tjabba

juldagen eller julafton har var as trevlig, satt och vantade in sangare. de sjong riktigt fint! Det ar trevligt att se att aven de unga har haller traditionerna som min mamma och pappa gjorde nar de var unga.


I lordags hande inte mycket var svin trott. var over till Lidike och Klara en stund och tjattade haha.


Gardagen var inte sa jatte vard. Jag tror inte ens att jag satte min fot utanfor huset. Eller jo nar jag foljde lidike till grinden och sa hejda. Ne jag var sa himla seg att jag la mig innan tio.


Imorse vackte mormor mig och jag stallde mig och lagade mat som jag hade lovat! Jag gjorde min kanda thai ratt. Alla tyckte om den som tur var for ag gjorde sa mycket mat att det skulle ha rackt till en hel arme.
Efter maten gick jag ivag for att fixa mina naglar. Kostar endast 80 svenska kronor och jag gav henne 5 kr i dricks som ar ratt mycket for henne. Alltsa i deras pengar 800 plus mina 50 dinarer. Haha man kanner sig ratt tat nar man ar har.


Pratade nyss med Ronnie pa skype, kanns skont att jag kan prata med honom varje dag nu!


Saknar er alla dar hemma men vi ses ju snart :D


Jul

Man satt ju och hade en liten tanke pa min basta kompis hela tiden. Undrar hur det gar, undrar hur det kanns. Haha och har satt jag och onskade att jag kunde vara dar med henne.

Det finns en tradition har att killarna klar ut sig till na far liknande monster, sen gar de fran hus till hus med stora inte bjallror utan sadanna som kor hade forr i tiden. Riktigt stora sanna sa de hors fran flera kvarter. Nar de val kommer till ett hus dar de ar vantade gar de in halsas valkomna och sen borjar budgivningen med pussar. Sa javla dryga men jag pratade mig ur knipan. Och drog aven hem innan jag blev tvungen att pussa nagon pa kinden. Haha en rolig tradition, fast ikvall ska det tydligen vara finare, de som gick runt igar ska komma idag igen fast sjunga. Ska bli roligt att se.

Ronnie gav mig en forhoppning igar :D

Saknar er dar hemma och god jul!

God Jul

Igar sa satt man hemma hos min morbror och pratade heeela dan! Idag blirdet trevligare hoppas jag!!!



Saknar er Frida Sofia och min alskling Ronnie!!!

yougo

Ja da var man har da.

Bussresan gick bra. Kanner bara fortfarande inte min rumpa! Vanstra skinkan sover fortfarande!

99% av bussen kunde svenska
2% Satt och drack
1% spydde for att han var sa full
Sa det var inte sa farligt!

I sondags kom jag fram! Mormor och Morfar hade ingen aning om att jag skulle komma! NAr jag kom in genom dorren sa viste de inte vart de skulle ta vagen. Bada hamnade i chock och sa att detta var den basta julklappen de kunde onska sig! Kanns roligt att hora!

I mandags passade jag pa att aka till frissan! Vart ju ganska skit! hahaha men man far ta lite smallar ibland!

Saknar er alla dar hemma! Hoppas att ni har det bra!!!

RSS 2.0