Torsdag

I morse vaknade jag av att Kärleken väckte mig, mysigt. Men kan tänka mig att jag inte låter allt för trevlig på morgonen. Jag tänkte att jag skulle somna om när han gått, men då ringer hans mormor och pratar en liten stund så då blev jag pigg. Dock klev jag inte ur sängen för de. Haha jag låg kvar och tittade på dem urusla dockusåporna som går vid den tiden på dygnet.

När han kom hem så tog vi oss i kragen och åkte till kumla för att fira min kära mamma som fyller år idag. De bjöds på riktigt god mat och äppelpaj till efterrätt. Mumma. Dock var de ingen vaniljsås till men gott var de.
Vi satt väl och pratade fram till runt sex tiden sen åkte vi hem till hans moster. Vi satt och pratade lite strunt så fick jag en lip plummer eller vad de nu heter, dock tror jag inte den funkar på mig :/ får väl ta en före och en efter bild för att se skillnad. Tror man blir blind när man tittar på sig själv och ska se skillnad. Fan de skulle vara farligt för mig att plastikoperera mig. Jag skulle bli en sån som blir beroende.


Aja ska göra en före och en efter imorgon för att se om den funkar på mig. Annars är de väl nå fel på mina läppar =(

Vi var över till kära Erika en sväng också. Hon mår bättre sen sitt besök hos doktorn igpr. Usch skulle inte vilja göra de hon gjorde. Men då kanske man ska sköta magen lite bättre :S

Nu sitter vi här som små fåntrattar vid varsin dator haha ska väl ta nått att äta är gö hungrig som götebörg skulle säga :P

Imorgon blire partey partey :D Då kommer även min kära Fia hiiiit :D

Kommentarer
Postat av: Lindah

Men va!? Jag frågade ju om det var per månad eller kvartal det kostade och du sa att det var om man band upp sig på ett år!? Dvs så svarade ju du att det kostade så mkt för hela året :S Snyggve!

2011-03-17 @ 22:19:45
URL: http://swedeshavemorefun.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0