Måndag återigen

Var iväg till rättvik med karln och hans familj. Det var riktigt trevligt. Fick se mycket fint!

Jag är ju som sagt ingen van "Kampare". Vi sov på en luftmadrass i förtältet. Det gick faktiskt bra. Hyffsat varmt när vi la oss, dö varmt när vi vaknade dock. Var även på Drive in bio :D Det var as coolt! Aldrig sett nå liknade! Dock fick vi sitta i närmare 3 timmar och vänta på att det skulle bli mörkt för att de skulle starta filmen! Såg Bröderna karlsson.

Suttit på dalahästar, varit utklädd till 60tals brud, blivit jagad av getingar, ätit burkmat. Men kul har jag haft =)

Snart ska jag in till Sala. Inte varit där på ett tag.

Sitter och letar lägenheter, inte de lättaste när man hittar de man vill ha och inte kan anmäla sig för man är utan jobb =(

Kommentarer
Postat av: Sofia,

CCCCCCCCCCCCCCCAMPING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Camping med C!!!!! CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC! ;D hahah

2010-08-10 @ 17:55:03
Postat av: Lajos

Jätte fint.Att man kan ha så rolig.Viste du att din pappa och mamma har tagit av oss 12500 tyska mark 1997.Vi har köpt pappas andel i Huset i Serbien. Vi har tagit lån för det som vi har avbetalt i 10 år efter det.Din pappa har alldrig skrivit under vad han har lovat.Han har inte gett oss de pengar tillbaka som han har stulit från oss.Vi har inte sätt röken av våra pengar.Självklart kan man ha roligt både du och dina föräldrar med våra pengar.Denna gula mopeden som din mamma har kört har de köpt av våra pengar. Sund att tjuvar kör buss i Västerås.

Du vet.Det är därför pratar inte jag och din pappa med varandra.Han har tagit våra pengar och har inte gett tilbaka ingenting.Kul att ni alla har så bra.Vi har det avbetallt i 10 år att ni ska ha så bra.Men vi vill tillbaka våra pengar så att vi kan ha kul som ni har.

Bátyja

2010-08-24 @ 02:41:52
Postat av: Grannen.

Du ska veta att dom kämpar för sina pengar! Så sluta ljug Lajos!

2010-09-14 @ 12:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0